2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende sadece kendimi sanıyordum battaniyeler beyazlar renkliler derken 3 4 makina çalıştırdım haftasonu dahada yıkacanak bir sürü şey var :)
Aynen canım. Şimdi çamaşır makinesi tutukluk yaptı ışıkları yanıyor ilacı da aldı ama yikamiyor ayy sinir oldum kiracam şimdi

Ayy üç tane mi sana normal olur dediyse bana da der heralde ama korkuyorum birazcık doğumla iyice artarsa diye
ay evet canım ya hamileliğin başından bi kere kabız oldum onun dışında hiç olmadım acıda yemiyorum ilk defa hemoroidle tanıştım dr bişey olmaz dedi damarlardan kaynaklıymış senin 1 2 taneyse bişey olamz sanmıyorum canım arakdaşımdada vardı hatta çatısıda dardı valla çatır çatır normal doğum yaptı darısı bize :)

Evet ankara da giyilir uzun Kollu haklısın canım alayım en iyisi hastane çıkışi

Bende çok uzun yıllardır var bi tane hadi inşallah darısı bize

Aynen canım. Şimdi çamaşır makinesi tutukluk yaptı ışıkları yanıyor ilacı da aldı ama yikamiyor ayy sinir oldum kiracam şimdi
heyecanına makina bile dayanamadı kapatıp tekrardan açsana bi tatlım geçen benimde olmuştu açtım kapattım düzeldi

Evet ankara da giyilir uzun Kollu haklısın canım alayım en iyisi hastane çıkışi
ay bide bizimkiler tam yaz bebişi olacak adanayı düşünemiyorum sakın uzun kollu bişey alma tatlım Allah korusun isilik olur bebiş kıyamam ben ona :)

Bende çok uzun yıllardır var bi tane hadi inşallah darısı bize
aminn canımm beni şuanda çok zormalıyor büyük aslıdan ama rahatım inşallah kurtuluruz en kısa zamanda

Oh o zaman iyi olur canım, benim eşim kalacak yanımda o yüzden bu kadar düzenli yapmak zorunda kaldım :):) Hihi anneler halleder zaten, sağolsunlar Allah başımızdan eksik etmesin, emeklerine sağlık, bi de sağlıkla doğuralım da :)

amin inşALLAH sukur valla elım ayagım annem,inşALLAH canım:)

heyecanına makina bile dayanamadı kapatıp tekrardan açsana bi tatlım geçen benimde olmuştu açtım kapattım düzeldi
Yapıyorum canım olmuyor bozuldu sanırım. Kıyafetler içinde su var içinde off ya sabah sabah enerjim düştü parcalamamak için zor tutuyorum kendimi

Amin inşaallah canım,ben odaya çıkarken uyanmıştım,güzel tecrübeler duymak cesaretlendiriyor insanı inşaallah seninde ve hepimizin kuzenininki gibi keyifli bir doğum olur :)
Amin canim insallah :)
Tahmini olarak 2 mayıs dedı canım. 25 inde gidecem yine o gün tam tarih verecek. Belki 1 2 gun erken giderim tam tarih verirse nisanda sezeryan olmayı isticem ondan. Zaten 38 haftalik olucaz :)
Hadi bakalim hayirlisi olsun herseyin :)

kızlar bebeklerınız hayırlı olsun bende bebek düşünüyorum aMa çin takvımıne gore yapmak ıstıyorum aranızda çin takvımmı tutan varmı

bir bu eksikti makine bozuldu kızlar. Çamaşırlar içinde bisey olur mu kapağı da açamıyorum açtığımda su bosaliyor

kızlar bebeklerınız hayırlı olsun bende bebek düşünüyorum aMa çin takvımıne gore yapmak ıstıyorum aranızda çin takvımmı tutan varmı
ben ve benim etrafımdaki herkes, bir dahakine kız istiyorum, inşallah çin takvimine göre ayarlarım :)

bir bu eksikti makine bozuldu kızlar. Çamaşırlar içinde bisey olur mu kapağı da açamıyorum açtığımda su bosaliyor
Canim annem genelde bu durumda bir legen alirdi kapagin dibine koyardi bide koca bir bezde makinanin alt kismina sikistirirdi su dibine girmesin diye boyle bosakt istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…