2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım geçmiş olsun.benim büyük kızımda hamilelikte oluştu çamur mu taşmı bilmiyorum ama ultrasonda görüldü.küçük kızımda doktorum ilerde bundan ameliyat olman gerekicek demişti.şükür ağrı sızı oluşmadı bende.kapalı ameliyat olucaksın değil mi canım? 3 delikten girip yapılıyor ameliyat ve hiç yatmadan ağrısız sızısız iyileşiyorsun.sağlıkla bebişine kavuş da belki ağrıların geçer ameliyat ertelenir.çünkü hamilelik tetikliyor safrakesesi taşlarını.

bir bu eksikti makine bozuldu kızlar. Çamaşırlar içinde bisey olur mu kapağı da açamıyorum açtığımda su bosaliyor
canım küçük parçalardan biri arasına kaçmış olmasın.. küçük parçaları fileye falan koymuş muydun?..

kızlar bebeklerınız hayırlı olsun bende bebek düşünüyorum aMa çin takvımıne gore yapmak ıstıyorum aranızda çin takvımmı tutan varmı

Merhaba, insaAllah rabbim gonlunuzze gore versinn. Benimki o takvime gore tutmadi.

sıcak su doğumu tetikleyebilir. ılık suyla duş almak gerekiyor :)

Hayır canım bişey olmaz.ben ikisinde de banyoda su altında jiletle temizledim.normal doğumda hiçbirşey olmadı.hatta biraz da sıcak suyla yaparsan beline falan su tutarsan açılman da çabuk ilerler.doğumun da kolay olur.

Benimde korkulu ruyam o hemos canim :) 20 haftalikken oldum bende korkunc birsey. Doktorumla konustum normal dogumda tekrar etmesi muhtemel dedi. Dogumdan zerre korkmuyorum hemostan korktugum kadar. Allah yardimcimiz olsun..

Lutfen bu çin takvımı hakkında düşüncelerınızı bana yazarmısınız

Ben Çin takvimini en az 15 kere test ettim. 13 'ü tuttu. Ama doğru bakmak gerek. Öncelikle Çin yaşına göre bakmalısın takvime. Ve dirde hamile kaldığın ay değil yumurtladığın ay sırasına. Genelde aynı oluyor ama mesela 29 unda yumurtladın. 1'de hamile kaldın. 29 undaki aya bakman gerek.

Yapıyorum canım olmuyor bozuldu sanırım. Kıyafetler içinde su var içinde off ya sabah sabah enerjim düştü parcalamamak için zor tutuyorum kendimi

Sakin ol canım. Kesin bşy kaçmıştır. ÇM'nın altında bir kapak olur. Onu açtığında bir boru var. Tıpasını çıkarırsan orada bşy bulursun kesin. Tıpayı çıkarında biraz su akıyor. Bez koy önüne. Ama eğilmen gerek. Bilgin olsun.

Birde böyle şeyler tabi Allah'tan ona bşy demiyorum. Ama benim annemin de çok eskiden bir ebenin söylediği bir yöntem var. Annemin ilk iki bebek kız olunca, kadın tam spermler geldiğinde sola dönersen kız, sağa dönersen erkek olur demiş. Bilgin olsun. Denemekten zarar gelmez. Önce sağlıklı olsun.

Canim annem genelde bu durumda bir legen alirdi kapagin dibine koyardi bide koca bir bezde makinanin alt kismina sikistirirdi su dibine girmesin diye boyle bosakt istersen

Merak etme canim ilk isim buraya yazmak:)

canım küçük parçalardan biri arasına kaçmış olmasın.. küçük parçaları fileye falan koymuş muydun?..

canım alt kısmından içindeki suyu boşalt sonra aç kapağını

kızlar soğuk su bitmiş şimdi farkettim. O yüzden çalışmıyor biraz su almış bitince de durmuş. Boşuna makineye sinir oldum kiracaktim az daha zavalliyi :) annem gelecek birazda o gelsin bakar artık bir çaresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…