- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
hayırlı haberlerle gel canım ınsallah :)Gunaydin kizlar bugun saat 4 te kontrolumuz var benim gibi kontrole gidecekler guzel haberlerle gelin insaAllah
Canım geçmiş olsun.benim büyük kızımda hamilelikte oluştu çamur mu taşmı bilmiyorum ama ultrasonda görüldü.küçük kızımda doktorum ilerde bundan ameliyat olman gerekicek demişti.şükür ağrı sızı oluşmadı bende.kapalı ameliyat olucaksın değil mi canım? 3 delikten girip yapılıyor ameliyat ve hiç yatmadan ağrısız sızısız iyileşiyorsun.sağlıkla bebişine kavuş da belki ağrıların geçer ameliyat ertelenir.çünkü hamilelik tetikliyor safrakesesi taşlarını.Cok tesekkur ederim kizlar iyi dilekleriniz icin. Surekli nstye baglaniyorum sanci cikmadi simdiye kadar sukur. @toist canim pazartesiyekadar durmami soyledi doktor. Bakalim belki yarin ogleden sonra da cikabiljriz. Sirtiniza vuran agri varsa ve rennie ya da gaviscon fayda etmiyosa, bi kontrol ettirin derim. Herseyin hayirlisi olsun. Ve en onemlisi bebeklerimiz iyi olsun.
Merak etme canim ilk isim buraya yazmak:)Güzel haberlerle gel canım. Bizi de haberdar et olur mu :)
Sagol sekerimhayırlı haberlerle gel canım ınsallah :)
Ne guzel canim evde bol bol dinlenirsin artikgünaydın annişler. çarşamba son günüm diye bugün kahvaltı düzenlendi dairede. allahım şaka gibi 2 günüm kaldı :)
canım küçük parçalardan biri arasına kaçmış olmasın.. küçük parçaları fileye falan koymuş muydun?..bir bu eksikti makine bozuldu kızlar. Çamaşırlar içinde bisey olur mu kapağı da açamıyorum açtığımda su bosaliyor
Güzel haberlerle gel kuzumGunaydin kizlar bugun saat 4 te kontrolumuz var benim gibi kontrole gidecekler guzel haberlerle gelin insaAllah
kızlar bebeklerınız hayırlı olsun bende bebek düşünüyorum aMa çin takvımıne gore yapmak ıstıyorum aranızda çin takvımmı tutan varmı
sıcak su doğumu tetikleyebilir. ılık suyla duş almak gerekiyor :)Ben 3 haftadır hamama her hafta gidiyordum valla dogumum rahat geçer düşüncesiyle bi guzel kesede yaptirtiyorum.tabi havuza falan girmiyorum çok sıcak su ilede yikanmiyordum ama sonuçta sıcak nerdeyse 2-3 saat kalıyorum. Bende dikkat edeyim bundan sonra :))
canım alt kısmından içindeki suyu boşalt sonra aç kapağınıYapıyorum canım olmuyor bozuldu sanırım. Kıyafetler içinde su var içinde off ya sabah sabah enerjim düştü parcalamamak için zor tutuyorum kendimi
InsaAllah canimGüzel haberlerle gel kuzum
Hayır canım bişey olmaz.ben ikisinde de banyoda su altında jiletle temizledim.normal doğumda hiçbirşey olmadı.hatta biraz da sıcak suyla yaparsan beline falan su tutarsan açılman da çabuk ilerler.doğumun da kolay olur.ya kızlar benım aklıma bısey takılıo. bakın sımdı ben jılet yapıorum.jılette hemen cıktıgı ıcın sıkıntı tabı.ama mesela dıyelımkı suyum geldı jılet yapsam temızlnıp gıtsem mıkrop falan kaparmı bebek.aacılmıs oluyo ya su gelınce .sımdı bunu dusunmekten kafayı yıcem
Benimde korkulu ruyam o hemos canim :) 20 haftalikken oldum bende korkunc birsey. Doktorumla konustum normal dogumda tekrar etmesi muhtemel dedi. Dogumdan zerre korkmuyorum hemostan korktugum kadar. Allah yardimcimiz olsun..Günaydın kızlar iyisiniz inşallah yarın kontrol var üç haftadır görmüyorum çok merak ediyorum kızımı hemoroid normal doğuma engel mi değil mi merak ediyorum daha hastane çantam hazir değil evim temizlenecek çok usengeçlik var
Lutfen bu çin takvımı hakkında düşüncelerınızı bana yazarmısınız
Yapıyorum canım olmuyor bozuldu sanırım. Kıyafetler içinde su var içinde off ya sabah sabah enerjim düştü parcalamamak için zor tutuyorum kendimi
Benimde korkulu ruyam o hemos canim :) 20 haftalikken oldum bende korkunc birsey. Doktorumla konustum normal dogumda tekrar etmesi muhtemel dedi. Dogumdan zerre korkmuyorum hemostan korktugum kadar. Allah yardimcimiz olsun..[/QUOT
Bende doğumla iyice artar diye korkuyorum canım hayırlısı
Birde böyle şeyler tabi Allah'tan ona bşy demiyorum. Ama benim annemin de çok eskiden bir ebenin söylediği bir yöntem var. Annemin ilk iki bebek kız olunca, kadın tam spermler geldiğinde sola dönersen kız, sağa dönersen erkek olur demiş. Bilgin olsun. Denemekten zarar gelmez. Önce sağlıklı olsun.Ben Çin takvimini en az 15 kere test ettim. 13 'ü tuttu. Ama doğru bakmak gerek. Öncelikle Çin yaşına göre bakmalısın takvime. Ve dirde hamile kaldığın ay değil yumurtladığın ay sırasına. Genelde aynı oluyor ama mesela 29 unda yumurtladın. 1'de hamile kaldın. 29 undaki aya bakman gerek.
Canim annem genelde bu durumda bir legen alirdi kapagin dibine koyardi bide koca bir bezde makinanin alt kismina sikistirirdi su dibine girmesin diye boyle bosakt istersen
Merak etme canim ilk isim buraya yazmak:)
canım küçük parçalardan biri arasına kaçmış olmasın.. küçük parçaları fileye falan koymuş muydun?..
canım alt kısmından içindeki suyu boşalt sonra aç kapağını
kızlar soğuk su bitmiş şimdi farkettim. O yüzden çalışmıyor biraz su almış bitince de durmuş. Boşuna makineye sinir oldum kiracaktim az daha zavalliyi :) annem gelecek birazda o gelsin bakar artık bir çaresineSakin ol canım. Kesin bşy kaçmıştır. ÇM'nın altında bir kapak olur. Onu açtığında bir boru var. Tıpasını çıkarırsan orada bşy bulursun kesin. Tıpayı çıkarında biraz su akıyor. Bez koy önüne. Ama eğilmen gerek. Bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?