Maşallah hem çalışıp hem bu kadar hazırlık cok takdir ettimellerine sağlık meleycim, çok tertipli duzenlisin bu arada maşallah çok hoşuma gitti hazırlıklarin
Maşallah hem çalışıp hem bu kadar hazırlık cok takdir ettimellerine sağlık meleycim, çok tertipli duzenlisin bu arada maşallah çok hoşuma gitti hazırlıklarin
Çok sağol canım utandırıyorsun beni Her şey yavrularımız için, normalde bu kadar tertipli değilimdir, hayatımın en güzel oalyı olduğu için böyle saatlerce hazırladım, hepimiz öyle yaptık, rabbim sağlıkla giymeyi, giydirmeyi nasip etsin, tek avazda kurtulalım hepimizz :*
Çok sağol canım utandırıyorsun beni Her şey yavrularımız için, normalde bu kadar tertipli değilimdir, hayatımın en güzel oalyı olduğu için böyle saatlerce hazırladım, hepimiz öyle yaptık, rabbim sağlıkla giymeyi, giydirmeyi nasip etsin, tek avazda kurtulalım hepimizz :*
Teşekkür ederim canım biraz rahatladım progrstan ve magnezyuma rağmen yinede çok kasılmam var gibi geliyor bana ilk hamileliğimde hiç bu kadar çok hissetmemiştim . Ams şimdi küçük kçocuğum var ister istemez yoruluyorum o yüzden heralde
İnşallah vaktiyle sağlıkla kucağımıza alırız
Hayirli sabahlar kizlar kizimi ozledim bir aydir gormuyorum devlet hastanesi gostermiyor ve ayrintili bilgi vermiyor o yuzden ayda bir ozel hastaneye kontrole gidiyorum.geldim siramizi bekliyoruz kizimla bulusmak icin :)))
luckymum
,esra51
,Aayse7478
tesekkurler cevaplarınız için ,hafta sonu aldık park yatagımızı stoklarda yokmus bu haftaiçi gelecek sabırsızlıkla beklıyorum :)
Hayirli sabahlar kizlar kizimi ozledim bir aydir gormuyorum devlet hastanesi gostermiyor ve ayrintili bilgi vermiyor o yuzden ayda bir ozel hastaneye kontrole gidiyorum.geldim siramizi bekliyoruz kizimla bulusmak icin :)))
Kızlarrrrrr biz ayrıca bugün 38 e girdik :)) çok heyecanlı Çok :) randevum var 11 de dua edin bize Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla bebişleri kucaklamayı :)
Yaparsın canım daha, ben Cuma günü rüya gördüm suyum geliyordu, ondan apar topar hazırlayayım dedim :):) Sen de bak Çarşamba izne ayrılıyormuşsun rahat rahat yaparsın, çok zevkli çok güzel :):)
enson muayeneye 33. haftada gittik doktor bıdahakı randevuyu 37.haftaya verdi.bizde bebğimizi özlediğimizden ctesı baska bi doktora gittik ( kendı doktorumdan her istediğinde sıra alamıyosun çok yogunlar) 2 haftada bebgım 80 gr almış ve henuz dönmemiş bu haftadan sonra dönmez ,dönse bile doğum kanalına giremez dedi çokk canımı sıktı ,normal doğumu cok istiyorum kızlar sizin doktorlarınızdan varmı bu konuyla alakalı yorum yapan, cocugu cevirmek için ne yapmam lazım ?