2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet yaaa. amannnnn nesorunmus bu yaaa.

Kızlarrrrrr biz ayrıca bugün 38 e girdik :)) çok heyecanlı Çok :) randevum var 11 de dua edin bize Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla bebişleri kucaklamayı :)
hayırlıhaberlerle gel canım

Lutfen bu çin takvımı hakkında düşüncelerınızı bana yazarmısınız
ıkı secenekten bırı tutacak zaten.benımtutttu ama dedıgım gıbı ıkı secenek olunca bırı tutmasa bırı tutucak sonucta.bence akısına bırak cınsıyet hıcte onemlı bırsey degıl.senıstersencınıstersen rus takvımıne gore yap ıstersen ellı sekıl dene ama Allahın dedıgı olacak
günaydın annişler. çarşamba son günüm diye bugün kahvaltı düzenlendi dairede. allahım şaka gibi 2 günüm kaldı :)
2 gun sonra dogummucanım

D dorti canım benim tuttu hamile kaldığın aya bakacaksın genelde çocuğun doğduğu aya bakıyolar rus takvimi tutmadı bende ama çinde kime baktıysak hepsi tuttu

Kızlarrrrrr biz ayrıca bugün 38 e girdik :)) çok heyecanlı Çok :) randevum var 11 de dua edin bize Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla bebişleri kucaklamayı :)
Maşallah canım artık korkmuyoruz doğumdan ne zaman isterlerse gelsin bebişler :) totolarindan isiralim artık
Güzel haberlerle gel canım benim. Doktordan çıkınca yazmayı unutma haaaa

Canım benimki de donmemis ama doktorum dönmez artık demedi. Her an dönebilir dedi. Hatta doğum anında bile dönebilir demişti. Bence kendi doktoruna da git bakalım o ne diyecek

gunaydın kızlar,
soz düzlükte fena gribe yakalandım, her yerim agrıyor, calısıyorum da bir yandan, bi de sancılarım var sanırım. bu hafta izine ayrılacagım gibi, bakalım

bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
Oncelikle hayırlı olsun canım. dualarımız senınle ve meleginle. . en yakın zamanda bebişine kavusursun inşallah. . Doktor ne diyor durumu için. Sakın korkma ve üzülme

bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum

Canım erken doğumun verdiği sıkıntılar dışında, sağlıklı mı bebeğin. Eğer öyle ise, toparlanacaktır merak etme. Biaz yoğun bakımda kalacak ama iyi olarak çıkacak. Haftası çok az değilmiş çünkü doğduğunda. İçini ferah tut. İyi olacak merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…