Ya benim aklıma da şu takılıyo. Son haftalar sık sık kontrole gitcez belki alttan bakacak açılmaya. Yok dicek iki gün sonra gel dicek sonra tekrar tıraş gitgel falan derken hep onu mu düşüncez. Ben jiletledim en son ama şimdi ağda yapcak kadar olmadı zaten yavaş uzuyo. Kontrole gidemiyorum bi türlü. En son epilasyon aletiyle dalacam o olacak :))
Kızlarrrrrr biz ayrıca bugün 38 e girdik :)) çok heyecanlı Çok :) randevum var 11 de dua edin bize Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla bebişleri kucaklamayı :)
Ddorti
canım benim tuttu hamile kaldığın aya bakacaksın genelde çocuğun doğduğu aya bakıyolar rus takvimi tutmadı bende ama çinde kime baktıysak hepsi tuttu
Hayirli sabahlar kizlar kizimi ozledim bir aydir gormuyorum devlet hastanesi gostermiyor ve ayrintili bilgi vermiyor o yuzden ayda bir ozel hastaneye kontrole gidiyorum.geldim siramizi bekliyoruz kizimla bulusmak icin :)))
Kızlarrrrrr biz ayrıca bugün 38 e girdik :)) çok heyecanlı Çok :) randevum var 11 de dua edin bize Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla bebişleri kucaklamayı :)
Maşallah canım artık korkmuyoruz doğumdan ne zaman isterlerse gelsin bebişler :) totolarindan isiralim artık
Güzel haberlerle gel canım benim. Doktordan çıkınca yazmayı unutma haaaa
enson muayeneye 33. haftada gittik doktor bıdahakı randevuyu 37.haftaya verdi.bizde bebğimizi özlediğimizden ctesı baska bi doktora gittik ( kendı doktorumdan her istediğinde sıra alamıyosun çok yogunlar) 2 haftada bebgım 80 gr almış ve henuz dönmemiş bu haftadan sonra dönmez ,dönse bile doğum kanalına giremez dedi çokk canımı sıktı ,normal doğumu cok istiyorum kızlar sizin doktorlarınızdan varmı bu konuyla alakalı yorum yapan, cocugu cevirmek için ne yapmam lazım ?
Canım benimki de donmemis ama doktorum dönmez artık demedi. Her an dönebilir dedi. Hatta doğum anında bile dönebilir demişti. Bence kendi doktoruna da git bakalım o ne diyecek
gunaydın kızlar,
soz düzlükte fena gribe yakalandım, her yerim agrıyor, calısıyorum da bir yandan, bi de sancılarım var sanırım. bu hafta izine ayrılacagım gibi, bakalım
Oncelikle hayırlı olsun canım. dualarımız senınle ve meleginle. . en yakın zamanda bebişine kavusursun inşallah. . Doktor ne diyor durumu için. Sakın korkma ve üzülme
Canım erken doğumun verdiği sıkıntılar dışında, sağlıklı mı bebeğin. Eğer öyle ise, toparlanacaktır merak etme. Biaz yoğun bakımda kalacak ama iyi olarak çıkacak. Haftası çok az değilmiş çünkü doğduğunda. İçini ferah tut. İyi olacak merak etme.
gunaydın kızlar,
soz düzlükte fena gribe yakalandım, her yerim agrıyor, calısıyorum da bir yandan, bi de sancılarım var sanırım. bu hafta izine ayrılacagım gibi, bakalım