2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
buarada kızlar ben lıerac kullanmama rağmen ve duştan sonra bebeyağı sürmeme rağmen basenlerim ve bacaklarımda çatlaklar oluştu daha dün farkettim kırmızı kırmızı mora yakın yakında beyaz beyaz çıkar çok moralım bozuk

benm hala dönmedi 36+3 oldu. doktorum net birşey demiyor ama düşük dönme ihtimali yine de belli olmaz dedi. buraki arkadaşlar günde 10 dk emekleme pozisyonunda durmanın faydalı olduğunu yazmışlardı. arada bir deniyorum ama çok çabuk yoruluyorum. ben sancımın gelmesini beklicem sanırım doğum için. belki sancıyla birlikte döner. daha bu düşüncemi doktoruma söylemedim.

Doktorlar biraz felaket tellalcısı, bana kalırsa her an dönebilir, bol bol yürüyüş yap ve kedi pozisyonunda dur bebeğe yer açıldığı için daha iyi hareket edebiliyormuş, canını sıkma umudunu kesme, rabbim hayırlısını versin hakknızda..

bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
Hayırlı olsun rabbim şifa versin ikinize de, dualarımız seninle, bir an önce kavuş yavruna inşallah

gunaydın kızlar,
soz düzlükte fena gribe yakalandım, her yerim agrıyor, calısıyorum da bir yandan, bi de sancılarım var sanırım. bu hafta izine ayrılacagım gibi, bakalım
Geçmiş olsun hem hastalık hem çalışmak çok yoruyordur seni, maalesef eve gittiğimizde de yemek ev derdi oluyor Kendini çok kötü hissediyorsan zorlama istersen kendini ayrıl izne bakalım, bol bol vitamin al taze meyve ve meyve suyu iç, bolca tavuk suyu çorba limonla , inşallah çabucak toparlarsın

selam kızlarrr.
bugün 1 de kontrolumuz var , çook heyecanlıyım bebeğimi görücemm :)
güzel haberlerle gelin inşallahhhh

beni popom ve bacaklarımın yan tarafında mor mor bir sürü var. ben de sinir oldum canım. 19 kilo aldım onla mı ilgisi var bilmiyorum

beni popom ve bacaklarımın yan tarafında mor mor bir sürü var. ben de sinir oldum canım. 19 kilo aldım onla mı ilgisi var bilmiyorum
yapı meselesıymış. ben o kadar çok arastırmıştımkı. evde yağlı yağlı gezmeme rağmen çatladım . bende 16 kılo aldım. kıloylada alakası var kesin tabiki ama moralım cok bozuk . inş göbeğim göğüslerim çatlamaz.

Canım çatlayan yerlerinde kaşıntı olmuş muydu? Bende hiç kaşıntı yok. Şuana kadar çatlakta farketmedim. Ama acaba görmediğim yerlerimde, olmuş mudur?

Hiç canini sıkma canim bende ilk dogumumda gece gunduz kullandim doguma 10 gün kala catir catir catladim gobegim, kalcam, basenlerim.. Lohusaykende artti aslinda lohusaliktada kullanmak gerekiyormus catlak kremlerini. Kilolarimi verip sporla vucudum sıkılastigi zaman artik çatlaklarimi dert etmeyi biraktim. İlk catladiginda kotu hissediyor insan ama kilolar gidip vucut sekillenince artik okadarda dert etmiyorsun hem cok kotude gorunmuyorlar canim merak etme. Dogumdan sinrada birsure kullanmaya devam et zayiflarkende vucut cayliyor cunki. Bu tamamen cilt yapisiyla ilgili kimileri hicbirsey kullanmiyor ama yinede catlamiyorlar

Öncelikle Hayırlısı ne ise o olsun canım Kısmet bebeğin dönebilir

Ama kaldı ki dönse dair her bebek normal doğacak die kaide yok ki beniö bebeğim erken döndü ama normal doğumun garantisi yok

Ben şuna inanıyorum bebek geleceği anı allahın izni ile kendi seçiyor normal doğum herkese nasip olsun ama bebeği döndürmek için birşey yapmak mantığıma sığmıyor normal doğal olandır bu doğallığa karşı ben suni sancı ya bile sıcak bakmıyorum onun yerine sezeryan isterim sezeryan ds suni de aynı şey sonuçta

Demek istediğim akışına bırak her türlü bebeğine sağlıkla kavuş sezeryan kötü olsa burda kimse yaptırmak istemez

Hepimizin bedeni farklı kimi normal doğurur dikiş yüzünden günlerce yatar kimi sezeryan yapar hop kalkar

Kafan rahat olursa hayırlısı olur bebek dönmezse zorlamaya ne gerek var ki hayırlısı bu imiş demekten başka dıştan bir müdahale araştırmaya lüzum varmı

evet orası öyle bebeğim sağlıklı olsun doğusun çıkayım o hastaneden evime geleyimde oram buram önemli değil. ama insanın yinede canı sıkılıyo elinde değil
evet doğumdan sonrada alayım o zaman kullanayım bari tşk ederim canım

Canım çatlayan yerlerinde kaşıntı olmuş muydu? Bende hiç kaşıntı yok. Şuana kadar çatlakta farketmedim. Ama acaba görmediğim yerlerimde, olmuş mudur?
valla hep kaşınır diyolardı kaşınmadım hiç.ben fark etmedim duştan çıktım giyindim iç çamaşırımın kenarından eşim popomu gordu kırmızı kırmızı.önce kaşıdınmı dedi bi baktık sonra morarmış gibi küçük küçük üç beş yerine dağılmış şekilde.yakın zamanda da beyaz beyaz olur

gunaydın kızlar,
soz düzlükte fena gribe yakalandım, her yerim agrıyor, calısıyorum da bir yandan, bi de sancılarım var sanırım. bu hafta izine ayrılacagım gibi, bakalım
Canım hiç riske atma kendinede eziyet etme öylehemen iyileşilmiyor zaten şurda doğuma ne kaldı? İzne ayril yat bol bol dinlen son eksiklerinide hallet. Allah acil şifalar versin inş

benim de henüz karnımda ve göğüslerim de yok. inşallah çatlamayız daha fazla

Bebegimin kucucuk kafasini gordum doktor teyzesi bakarkende eline tekmeyi yedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…