2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
Canım hiç korkma her şey yoluna girecek. Yoğun bakımda ona çok iyi bakacaklar. En kısa sürede eline alacaksın. Benim bir arkadaşım doğum yaptığı gün 33. Haftada biri doğum yapmıştı. Arkadaşımın ikizdi biri yoğun bakımda kaldı. 33 haftalık doğan bebekte çok iyi durumdaydı kısa sürede yoğun bakımdan çıktı. Hiç üzme kendini. Bizde dua edeceğiz. Herşey çok güzel olacak.

Benim de 22 sinde kontrolüm. Dr um 5 in de alabiliriz dedi bebeği. Ama net olarak 22 sinde durumuma göre karar vercez. 05.05.2015 güzel bir tarih aslında ama karnımda ne kadar dursa kardır diye düşünüyorum. Bir sonraki hafta da normal doğum haftam geç oluyor. Bende ikisinin ortası 8 i gibi olsun diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım. Eşim ultrason görüntülerinden yola çıkıp bu oğlumuz sana benziyor diyor ama bilemiyorum :) bir de ben sarışınım eşim esmer. O yüzden herkes çok merak ediyor acaba bu sarışın mı esmer mi olacak diye :) ilk oğlumuz yüz olarak babaya benziyor ama ten olarak ikimizinortası. Buğday tenli. Senin oğlun kaç yaşında canım?

kızlar döndüm ben antayadan. evimdeyim çok şükür inşallah iki hafta daha gelmez de hazırlıklarımızı tamamlarız. daha çok eksiğim var. kardeşimin düğününe yogunlaşmıştık. onu atlattık şimdi bebişimize yoğunlaşalım.
sizler bebek şekerlerini nasıl yaptırdınız? resim atatbilir misisniz?

Benim bebeğim dönmüş ama gelişimi iki hafta önde olduğu için 4 kiloyu geçebilir dedi dr o zaman için sezeryandan bahsetti. Ben normal istiyorum. Bebeğin iriliğinden dolayı sezeryana doğumda karar verilmez mi?

Merhaba kızlar bugun kontrole gittim 2 haftada 1 kilo almış kızım.2800 olmuşuz şaşırdım.hala dönmemiş yan duruyor ama başı biraz daha aşağı ınmıs son randevuya göre.buraya kadar ınmesı başının aşağı tam olarak ineceğini göstermez mi dedim hayır dedi.hiç moral verici normal doğum yanlısı konusmuyor bu adam yaa moralım bozuluyor.prof oldugu için kafası çok dalgın ve çok yoğun.hızlıca hareket ediyor.nst ye girmedik.nstye bi sıkıntı oldugunda girilir şimdiki doktorlar rutıne bindirdiler gereksiz masrafa gerek yok dedi.demekki ekstra ücretli bunu anladım.2 hafta sonra tekrar gideceğiz.kanama olur suyun gelirse hemen beni ara dedi.bunu da yapmam gereken bişey varmı dıye sorunca soyledı.sormasam bişi demicek

Duasu , Allah sifa versin tez zamanda bebegine kavusursun insaallah, doktorlar ne diyor?
Ben de 34. 36. Haftalarda bu saatten.sonra donmez diyen doktorlara gicik oluyorum, bal gibi de doner arkadaslar, hic caninizi skmayin, son anda bile doner, arkadasimin donmustu, dogumda tam dogacakken gero donmus, bu sfer doktorlar ugrasmislar, yine bas asagi getirmisler, bebek bu yani her an donebilir, nasil boyle moral.bozuyolar bu doktorlar. kendi doktoruma ayri sinir oluyorum bu ara. Hayirlisiyla saglikli kolay bir sekilde kucagimiza alsak da uzun sure.doktor yuzu gormesek.

bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
Hayırlı olsun canim, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin, haftası az değilmiş inş en kısa zamanda toparlanır annesi

MasaAllah bebisine canim

Canım benimki de donmemis ama doktorum dönmez artık demedi. Her an dönebilir dedi. Hatta doğum anında bile dönebilir demişti. Bence kendi doktoruna da git bakalım o ne diyecek
içimi ferahlattın canım sağol .inşallah döner bebişim.kendi doktoruma cok güveniyorum o deseydı tamam derdım ama bu kadına güvenmıyorum. 2 hafta sonra randevum bakalım benımki ne diycek.

emeklemek işe yarıyorsa 10 dk değil bi saat bıle yaparım :) bebeklerımız ters kalırsa sancıyı bekletmeyebılırler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…