Canım hiç korkma her şey yoluna girecek. Yoğun bakımda ona çok iyi bakacaklar. En kısa sürede eline alacaksın. Benim bir arkadaşım doğum yaptığı gün 33. Haftada biri doğum yapmıştı. Arkadaşımın ikizdi biri yoğun bakımda kaldı. 33 haftalık doğan bebekte çok iyi durumdaydı kısa sürede yoğun bakımdan çıktı. Hiç üzme kendini. Bizde dua edeceğiz. Herşey çok güzel olacak.bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
Benim de 22 sinde kontrolüm. Dr um 5 in de alabiliriz dedi bebeği. Ama net olarak 22 sinde durumuma göre karar vercez. 05.05.2015 güzel bir tarih aslında ama karnımda ne kadar dursa kardır diye düşünüyorum. Bir sonraki hafta da normal doğum haftam geç oluyor. Bende ikisinin ortası 8 i gibi olsun diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım. Eşim ultrason görüntülerinden yola çıkıp bu oğlumuz sana benziyor diyor ama bilemiyorum :) bir de ben sarışınım eşim esmer. O yüzden herkes çok merak ediyor acaba bu sarışın mı esmer mi olacak diye :) ilk oğlumuz yüz olarak babaya benziyor ama ten olarak ikimizinortası. Buğday tenli. Senin oğlun kaç yaşında canım?Benimde ikinci oğlum:) benim oğlumda ayni babası bu sefer bana benzesin istiyorum niyeyse:)) normal dogum tarihlerimiz aynı görünüyor seninle canım, bende 5 Mayis istiyorum, 20'sinde ve 30'unda muayne edip oyle netlestirecek doktorum tarihi, hakkimizda hayirlisi olsun, son günler geçmiyor..
Allah acil sifalar versin sana kavustursun insallah neden erken dogdu korktum simdibebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
Ben böyle bisi demedim ki kim giriyor benim hesabımaCanim onune legen gibi birsey koy su oraya dolsun cikar kiyafetleri beklemesin oyle makinanin icinde
HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIM İNŞALLAH :)
Canim alinti yaptigin yaziyi yazan benim senin hesabinla ne alaka anlamadimBen böyle bisi demedim ki kim giriyor benim hesabıma
Hayırlı olsun canim, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin, haftası az değilmiş inş en kısa zamanda toparlanır annesibebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim bu arada doktor bir cevap yazmamisti bugun diyecem kendisine neden cevap vermemis bakaliminşşş hemen gelince yazacağım canım :)
insallah bir an önce iyileşirde kavuşursunuz canım dualarımız sizinle.bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
yazıyı başka bir arkadaş yazmış ama nedense isim yanlış görünüyor. yazıyı tıklayınca düzeliyorAma üstte zeyyil yazıyor bildirim bana geldi canim
MasaAllah bebisine canimMerhaba kızlar bugun kontrole gittim 2 haftada 1 kilo almış kızım.2800 olmuşuz şaşırdım.hala dönmemiş yan duruyor ama başı biraz daha aşağı ınmıs son randevuya göre.buraya kadar ınmesı başının aşağı tam olarak ineceğini göstermez mi dedim hayır dedi.hiç moral verici normal doğum yanlısı konusmuyor bu adam yaa moralım bozuluyor.prof oldugu için kafası çok dalgın ve çok yoğun.hızlıca hareket ediyor.nst ye girmedik.nstye bi sıkıntı oldugunda girilir şimdiki doktorlar rutıne bindirdiler gereksiz masrafa gerek yok dedi.demekki ekstra ücretli bunu anladım.2 hafta sonra tekrar gideceğiz.kanama olur suyun gelirse hemen beni ara dedi.bunu da yapmam gereken bişey varmı dıye sorunca soyledı.sormasam bişi demicek
içimi ferahlattın canım sağol .inşallah döner bebişim.kendi doktoruma cok güveniyorum o deseydı tamam derdım ama bu kadına güvenmıyorum. 2 hafta sonra randevum bakalım benımki ne diycek.Canım benimki de donmemis ama doktorum dönmez artık demedi. Her an dönebilir dedi. Hatta doğum anında bile dönebilir demişti. Bence kendi doktoruna da git bakalım o ne diyecek
benm hala dönmedi 36+3 oldu. doktorum net birşey demiyor ama düşük dönme ihtimali yine de belli olmaz dedi. buraki arkadaşlar günde 10 dk emekleme pozisyonunda durmanın faydalı olduğunu yazmışlardı. arada bir deniyorum ama çok çabuk yoruluyorum. ben sancımın gelmesini beklicem sanırım doğum için. belki sancıyla birlikte döner. daha bu düşüncemi doktoruma söylemedim.
Doktorlar biraz felaket tellalcısı, bana kalırsa her an dönebilir, bol bol yürüyüş yap ve kedi pozisyonunda dur bebeğe yer açıldığı için daha iyi hareket edebiliyormuş, canını sıkma umudunu kesme, rabbim hayırlısını versin hakknızda..
hemde ne felaket tellalı tüm moralimizi alt üst etti .bebekler bu aylarda haftada 200 gr alırken benımki 40 gr almış onuda anlamadım bebegın ağırlastıgını hıssedıyorum.yürüyüşle kedi pozisyonunu denıycem bakalım dediğn gibi hakkımızda hayırlısı olsun..
MasaAllah canim2.600 gr 47 cm boyu bir hafta gelisimi ileride dedi doktor teyzemiz.bas asagi duruyor hala kuzum benim iki hafta sonra gelin tekrar bakalim dedi :)
evet canım hepsini doğum sonrasına atıyorkızlar merhaba, herkese sağlıklı, kasılmasız,sancısız.... haftalar dilerimmm.
diyelimkii 38. haftada doğum yaptık kalan 2 haftamız doğum sonrasına aktarılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?