sizde de öyle mi canim ben yanlış görmüyorum di mi :)yazıyı başka bir arkadaş yazmış ama nedense isim yanlış görünüyor. yazıyı tıklayınca düzeliyor
Canim doğum sancısı geldiginde bebek dogmaya hazır oldugunda o an bile dönüyo diye biliyorum. Doktora bakma sen kilo aldıkca yeri daraliyo diye dönmez diyolar. Hiç belli olmaz duası vardi heralde onu da oku sen. Bizimkiler döndü ama bizim de normal doğum yapabileceğimizin bi garantisi yok. Ins istedigimiz şekilde olur. Olmazsa da hayırlısi neyse o olsun çok kafana takma.enson muayeneye 33. haftada gittik doktor bıdahakı randevuyu 37.haftaya verdi.bizde bebğimizi özlediğimizden ctesı baska bi doktora gittik ( kendı doktorumdan her istediğinde sıra alamıyosun çok yogunlar) 2 haftada bebgım 80 gr almış ve henuz dönmemiş bu haftadan sonra dönmez ,dönse bile doğum kanalına giremez dedi çokk canımı sıktı ,normal doğumu cok istiyorum kızlar sizin doktorlarınızdan varmı bu konuyla alakalı yorum yapan, cocugu cevirmek için ne yapmam lazım ?
Inşallah en kisa zamanda kucağına alır evine getirirsin bebegini sağlıklıca.bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
rabbim sağlık versin bebeğine, tez zamanda kucağına almayı nasip etsinbebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
Evet canım aktarılıyor kayıp olmuyor.kızlar merhaba, herkese sağlıklı, kasılmasız,sancısız.... haftalar dilerimmm.
diyelimkii 38. haftada doğum yaptık kalan 2 haftamız doğum sonrasına aktarılıyor mu?
Öncelikle Hayırlısı ne ise o olsun canım Kısmet bebeğin dönebilir
Ama kaldı ki dönse dair her bebek normal doğacak die kaide yok ki beniö bebeğim erken döndü ama normal doğumun garantisi yok
Ben şuna inanıyorum bebek geleceği anı allahın izni ile kendi seçiyor normal doğum herkese nasip olsun ama bebeği döndürmek için birşey yapmak mantığıma sığmıyor normal doğal olandır bu doğallığa karşı ben suni sancı ya bile sıcak bakmıyorum onun yerine sezeryan isterim sezeryan ds suni de aynı şey sonuçta
Demek istediğim akışına bırak her türlü bebeğine sağlıkla kavuş sezeryan kötü olsa burda kimse yaptırmak istemez
Hepimizin bedeni farklı kimi normal doğurur dikiş yüzünden günlerce yatar kimi sezeryan yapar hop kalkar
Kafan rahat olursa hayırlısı olur bebek dönmezse zorlamaya ne gerek var ki hayırlısı bu imiş demekten başka dıştan bir müdahale araştırmaya lüzum varmı
Tutmadımı sızdeBende t
öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz inşallah sağlıcakla zamanında alırız bebişleri kucaklarımıza . okunacak duayı biliyomusun?Canim doğum sancısı geldiginde bebek dogmaya hazır oldugunda o an bile dönüyo diye biliyorum. Doktora bakma sen kilo aldıkca yeri daraliyo diye dönmez diyolar. Hiç belli olmaz duası vardi heralde onu da oku sen. Bizimkiler döndü ama bizim de normal doğum yapabileceğimizin bi garantisi yok. Ins istedigimiz şekilde olur. Olmazsa da hayırlısi neyse o olsun çok kafana takma.
kızlar merhaba, herkese sağlıklı, kasılmasız,sancısız.... haftalar dilerimmm.
diyelimkii 38. haftada doğum yaptık kalan 2 haftamız doğum sonrasına aktarılıyor mu?
Merhaba kızlar bugun kontrole gittim 2 haftada 1 kilo almış kızım.2800 olmuşuz şaşırdım.hala dönmemiş yan duruyor ama başı biraz daha aşağı ınmıs son randevuya göre.buraya kadar ınmesı başının aşağı tam olarak ineceğini göstermez mi dedim hayır dedi.hiç moral verici normal doğum yanlısı konusmuyor bu adam yaa moralım bozuluyor.prof oldugu için kafası çok dalgın ve çok yoğun.hızlıca hareket ediyor.nst ye girmedik.nstye bi sıkıntı oldugunda girilir şimdiki doktorlar rutıne bindirdiler gereksiz masrafa gerek yok dedi.demekki ekstra ücretli bunu anladım.2 hafta sonra tekrar gideceğiz.kanama olur suyun gelirse hemen beni ara dedi.bunu da yapmam gereken bişey varmı dıye sorunca soyledı.sormasam bişi demicek
Benim oğlum koca delikanlı oldu teyzesi:) 9 yaşinda, aslında ikinciyi hiç düşünmezken oglumun israrlarina ve inş bir erkek kardeşim olur diye surekli dua etmesine dayanamadık, onun gönlüne göre oldu:) biz ikimizde sarişiniz eşimle oglumda oyle huyu bana yuzu vucut tipi babasina benziyor bende ultrason resimlerinde minik kuşu kendime benzettim:) abimiz çok yakışıklı aslında onada benzese cok sevinirim:) tabi bunlar işin şakası saglikli olsunlar vaktinde gelsinler gerisi boş. Ben ilk oglumda hic sanci cekmedim hamileligim boyunca bunda hersey cok farkli cok fazla sancim oluyor ve 38.haftamdan once dogum yapmaktan korkuyorumBenim de 22 sinde kontrolüm. Dr um 5 in de alabiliriz dedi bebeği. Ama net olarak 22 sinde durumuma göre karar vercez. 05.05.2015 güzel bir tarih aslında ama karnımda ne kadar dursa kardır diye düşünüyorum. Bir sonraki hafta da normal doğum haftam geç oluyor. Bende ikisinin ortası 8 i gibi olsun diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım. Eşim ultrason görüntülerinden yola çıkıp bu oğlumuz sana benziyor diyor ama bilemiyorum :) bir de ben sarışınım eşim esmer. O yüzden herkes çok merak ediyor acaba bu sarışın mı esmer mi olacak diye :) ilk oğlumuz yüz olarak babaya benziyor ama ten olarak ikimizinortası. Buğday tenli. Senin oğlun kaç yaşında canım?
benımde donmedı canım yan pozisyonda.dönmesi için hala sansımız varmı dedim doktora var dedi.belli yöntemler var döndurmek için yapmayıp akışına mı bıraksam dıyorum ben yaparsam ıyıce strese gırebılırım donmuyor dıye.sakin olmak daha önemli gibi geliyor sanki.enson muayeneye 33. haftada gittik doktor bıdahakı randevuyu 37.haftaya verdi.bizde bebğimizi özlediğimizden ctesı baska bi doktora gittik ( kendı doktorumdan her istediğinde sıra alamıyosun çok yogunlar) 2 haftada bebgım 80 gr almış ve henuz dönmemiş bu haftadan sonra dönmez ,dönse bile doğum kanalına giremez dedi çokk canımı sıktı ,normal doğumu cok istiyorum kızlar sizin doktorlarınızdan varmı bu konuyla alakalı yorum yapan, cocugu cevirmek için ne yapmam lazım ?
neden erken doğdu canım.çok da erken değil gerçi.bu vakıtten sonra bı sıkıntı olmaz inş.Allah ayrdımcınız olsun.bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
profun bu sıkıntısı var işte malesef.bilgisi çok ıyı oldugu için hevesle gelmiştim.normal doguma he desınde çok ilgilenmese de razıyım.nst bana da anlamsız geldi.girmek istiyordum bi dahakıne gircekmişim.36.haftada.bnm öncekş doktorumda proftu çok yoğun olduğu ve çok ilgilenmediği için bırakmıştım özel muayehanesine gittiğim halde çok ilgilenmiyordu...bu saatten sonra bırakamasıın sen zaten...bebişine maşallah canım nst ye bi sıkıntı olduğunda girilir demesi çok saçma ama...nyse canım son haftalara geldik sayılır artık moralini yüksek tut allaha emanet ol...
Benim ki cin takvimine gore uymuyor cnm,ama yigenlerimin hepsi tutuyo ben de ilk hamile kaldigimda cin takvimine baktim,oglum olacak diyip duruyodum hep,erkek kiyafetlerine bakiyordum.hangi mantiksa artik:)insan bazen cok sacma dusunuyor:)ama bizim minik kizmis:)yani guvenme o takvimeLutfen bu çin takvımı hakkında düşüncelerınızı bana yazarmısınız
cnm benm kontrol haftaya su an ıcın ıyı gıbıyız ınsallahda bırsey olmaz sen dr ya ne kdr zamanda gıdıyorsun gıttınmı o gunden sonracnm merhaba, seninle durumumuz aynıydı, nasılsın bebiş nasıl... biz iyi gibiyiz çok şükür umarım böyle devam eder..
15 gün sonra gel demişti bana ama durumun belli olmaz erkende gelmek zorunda kalabilirsiniz diye imada bulundu cuma günü kontrolümüz. inşallah iyi haberler alırız. geçtiğimiz cuma biraz fazla kasılmam oldu diye aradım şimdi iyimisin falan diye sordu biraz daha iyi hissettiğimi geçtiğini birkaç gün kendimi yordugumu söyleyince normal olabilir ama şiddetlenirse hemen bekleme gel dedi. çok şükür öyle bir durum olmadı bebeğin hareketlerini kontrol ediyorum her zamanki gibi ama çok aşağıda oldugu için her an elini çıkartıp ben burdayım dicekmiş gibi geliyor pıt pıt vuruşlarını vajinada hissediyorum çıkmak için yer arar gibi bir hali var ama sabredecek oğlum inşallah diye dua ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhcnm benm kontrol haftaya su an ıcın ıyı gıbıyız ınsallahda bırsey olmaz sen dr ya ne kdr zamanda gıdıyorsun gıttınmı o gunden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?