MaşaAllah :)slm kızlar nasılsnız :) dun bebek gormeye gıttık esımin arkadasına 42+5 te dogum yapmıs ve bebış 4.600 dogmus ha bıde normal dogum :) yanı bızım kaderımızde hangısı varsa o olacak cokta kasmayalım uzmeyelım kendımızı bugunde bı dogum haberı aldım kılosunu falan bılmıyorum ama arkadasım 38+1 de mormal dogumla kucakladı bebeıgını darısı bızlere ınsaallah :)
canım abin doktor mu ??Kizlar ben epidural sezeryen yapacagim.dogum sirasinda ayik olacagim icin biraz tedirginim.ablamin yada abimin yanimda olmasini istiyorum.doktora sormak istiyorum ama biraz ters gibi sert cevap verir diye korktum.aranizda yakini doguma girecek olan var mi?doktorlar boyle biseye izin veriyor mu?aslinda esimi yanimda istiyorum ama inatla kabul etmiyo
Evet cnm doktor,ablam da yenidogan hemsiresi.gecen sene ablamin dogumuna girmisti.ablam cok rahat hissetmis kendini bir de cok guzel fotograflar cekmis,ben de istiyorum ama doktorumdan korkuyorumcanım abin doktor mu ??
bızde haftaya salı gıtcez bakalım ama bnm dr sakin bende cuma gunu aradım ben cok takıldım paranoyak oldum falan dıye kadın o kdr sakın konustukı rahatlattı ben sana erken dogum derken 3 4 hafta sonrasından bahsettım fln dedı hmn sımdı gelcek anlamında demedım fln ben ztn 36 yı gecsem ıcım bıraz daha rahatlıcak 36 dan sonra olan bebekler ıcın erken dogum demıyorlar belkı kuvez bıle olmuyor tabı herseyın hayırlısı ne ne zmn olur bılemeyız rabbım en hayırlı zamanı nasıp etsın15 gün sonra gel demişti bana ama durumun belli olmaz erkende gelmek zorunda kalabilirsiniz diye imada bulundu cuma günü kontrolümüz. inşallah iyi haberler alırız. geçtiğimiz cuma biraz fazla kasılmam oldu diye aradım şimdi iyimisin falan diye sordu biraz daha iyi hissettiğimi geçtiğini birkaç gün kendimi yordugumu söyleyince normal olabilir ama şiddetlenirse hemen bekleme gel dedi. çok şükür öyle bir durum olmadı bebeğin hareketlerini kontrol ediyorum her zamanki gibi ama çok aşağıda oldugu için her an elini çıkartıp ben burdayım dicekmiş gibi geliyor pıt pıt vuruşlarını vajinada hissediyorum çıkmak için yer arar gibi bir hali var ama sabredecek oğlum inşallah diye dua ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh
özel hastanede yapacaksan müsade ediyorlar diye biliyorum canım sorun çıkacağını sanmıyorum devlettede iyi birine denk gelirsen alırlar ben bi mide ameliyatı oldum maşallah ameliyatıma girmeyen dr kalmadıEvet cnm doktor,ablam da yenidogan hemsiresi.gecen sene ablamin dogumuna girmisti.ablam cok rahat hissetmis kendini bir de cok guzel fotograflar cekmis,ben de istiyorum ama doktorumdan korkuyorum
Genel anestezide iceriye hasta yakini kabul etmiyorlar ama spinal yada epiduralde eşin yada istedigin kişi doguma girebiliyor canım.Kizlar ben epidural sezeryen yapacagim.dogum sirasinda ayik olacagim icin biraz tedirginim.ablamin yada abimin yanimda olmasini istiyorum.doktora sormak istiyorum ama biraz ters gibi sert cevap verir diye korktum.aranizda yakini doguma girecek olan var mi?doktorlar boyle biseye izin veriyor mu?aslinda esimi yanimda istiyorum ama inatla kabul etmiyo
Canım ben kızımı epidural sezaryen ile doğurmuştum. Eşim girmişti doğuma. Bizim doktorumuz destekliyor. Hatta eşime doğuma gir niye girmiyorsun demişti. Bu doğumuma da eşim girecek.Kizlar ben epidural sezeryen yapacagim.dogum sirasinda ayik olacagim icin biraz tedirginim.ablamin yada abimin yanimda olmasini istiyorum.doktora sormak istiyorum ama biraz ters gibi sert cevap verir diye korktum.aranizda yakini doguma girecek olan var mi?doktorlar boyle biseye izin veriyor mu?aslinda esimi yanimda istiyorum ama inatla kabul etmiyo
özel hastaneye gittiğim için güvenemiyorum ben ya doğum sırasında dönerse diye. ilk bebek sezeryan olunca ikinci de genelde sezeryan oluyormuş. normal doğum bu nedenle de istiyorum aslında. hakkımızda hayırlısı olsun.içimi ferahlattın canım sağol .inşallah döner bebişim.kendi doktoruma cok güveniyorum o deseydı tamam derdım ama bu kadına güvenmıyorum. 2 hafta sonra randevum bakalım benımki ne diycek.
emeklemek işe yarıyorsa 10 dk değil bi saat bıle yaparım :) bebeklerımız ters kalırsa sancıyı bekletmeyebılırler .
Özelde yapacagim cnm,yarin kontrolumuz vAr,sorayim bakayim insallah izin verir:)özel hastanede yapacaksan müsade ediyorlar diye biliyorum canım sorun çıkacağını sanmıyorum devlettede iyi birine denk gelirsen alırlar ben bi mide ameliyatı oldum maşallah ameliyatıma girmeyen dr kalmadı
kızlar merhaba, herkese sağlıklı, kasılmasız,sancısız.... haftalar dilerimmm.
diyelimkii 38. haftada doğum yaptık kalan 2 haftamız doğum sonrasına aktarılıyor mu?
Ayy ne guzel esin giriyor, ben de o ani esimle paylasmak isterim ama bizim ki istemiyor,dayanamazmisCanım ben kızımı epidural sezaryen ile doğurmuştum. Eşim girmişti doğuma. Bizim doktorumuz destekliyor. Hatta eşime doğuma gir niye girmiyorsun demişti. Bu doğumuma da eşim girecek.
Bazı doktorlar istemeyebiliyor. Ama artık fotoğrafçı bile doğuma giriyor. Bence sor. Tüm hastaları soruyordur. Kızacağınıa sanmıyorum.
öyle görünüyor enteresan :)sizde de öyle mi canim ben yanlış görmüyorum di mi :)
Canım çok iyi fikir. Bende erkek kardeşimi aradım seni görünce. Oda doktor. Doğuma girer misin dedim. İzin alabilirsem girerim dedi. Eğer girerse çok rahat ederim :)Canım ben kızımı epidural sezaryen ile doğurmuştum. Eşim girmişti doğuma. Bizim doktorumuz destekliyor. Hatta eşime doğuma gir niye girmiyorsun demişti. Bu doğumuma da eşim girecek.
Bazı doktorlar istemeyebiliyor. Ama artık fotoğrafçı bile doğuma giriyor. Bence sor. Tüm hastaları soruyordur. Kızacağınıa sanmıyorum.
Yok yok yanlış anlamadım sadece endişe etme die söyledim tabiki ben spor yapıyorumcanım sezeryan kötüdür demiyorum yanlış anlamıssın ,bebeğim dönmesse bende sezeryan olucam belki dönse bile doğum yapamıycam catı muayeneside olmadım henuz .dışardan mudahale derken elimizi sokup cevırecek değiliz zaten :) arkadaslar yazmıslar sağolsunlar emeklemek ,yürüyüş iyi geliyomus bunlar dısardan mudahale sayılmaz heralde :) bi insan dunyaya getiriyosun bu basit bişey değil bilincindeyim her iki doğum seklındede acı cekecegımın .hamileliği cok sevdım zorluklarına ragmen cok kutsal bıse bence ,hamilelik,doğum,annelik biz hanımlara verilmiş en güzel hediyeler.İnşallah herkesin doğum şekli gönlüne göre olur önemli olan bebeklerimizi sağlıcakla kucagımıza almamız ...
Benim eşimde kan görmeye falan dayanamaz ama zaten senin yanında oluyor. Önünde perde olduğu için eşin istemez ise bebeğin çıkma kısmına bakmak zorunda değil.Ayy ne guzel esin giriyor, ben de o ani esimle paylasmak isterim ama bizim ki istemiyor,dayanamazmis
Evet canım doğumdan sonra kapalı ameliyat olacakmışım. Dediğin gibi oluyormuş ameliyat, genel cerrah baya anlattı korkma diye. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Çok teşekkür ederim.Canım geçmiş olsun.benim büyük kızımda hamilelikte oluştu çamur mu taşmı bilmiyorum ama ultrasonda görüldü.küçük kızımda doktorum ilerde bundan ameliyat olman gerekicek demişti.şükür ağrı sızı oluşmadı bende.kapalı ameliyat olucaksın değil mi canım? 3 delikten girip yapılıyor ameliyat ve hiç yatmadan ağrısız sızısız iyileşiyorsun.sağlıkla bebişine kavuş da belki ağrıların geçer ameliyat ertelenir.çünkü hamilelik tetikliyor safrakesesi taşlarını.
Hem çok geçmiş olsun hem hayırlı olsun. Allahım inşallah en kısa sürede kavuşturur sizi. Dualarım sizinle.bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
Maşallah gelişimi çok iyi :)2.600 gr 47 cm boyu bir hafta gelisimi ileride dedi doktor teyzemiz.bas asagi duruyor hala kuzum benim iki hafta sonra gelin tekrar bakalim dedi :)
Senin bebeğine de maşallah :)Merhaba kızlar bugun kontrole gittim 2 haftada 1 kilo almış kızım.2800 olmuşuz şaşırdım.hala dönmemiş yan duruyor ama başı biraz daha aşağı ınmıs son randevuya göre.buraya kadar ınmesı başının aşağı tam olarak ineceğini göstermez mi dedim hayır dedi.hiç moral verici normal doğum yanlısı konusmuyor bu adam yaa moralım bozuluyor.prof oldugu için kafası çok dalgın ve çok yoğun.hızlıca hareket ediyor.nst ye girmedik.nstye bi sıkıntı oldugunda girilir şimdiki doktorlar rutıne bindirdiler gereksiz masrafa gerek yok dedi.demekki ekstra ücretli bunu anladım.2 hafta sonra tekrar gideceğiz.kanama olur suyun gelirse hemen beni ara dedi.bunu da yapmam gereken bişey varmı dıye sorunca soyledı.sormasam bişi demicek
Cok gecmis olsun canim.Hafta sonunu hastanede geçirdikten sonra bugün taburcu oldum nihayet evimdeyim kızlar. Ciğer geliştirici iğne olduk, antibiyotik tedavisi yaptılar, taşlar enfeksiyona sebep olmasın diye. İki gün sürekli nstdeydim sancım çıkmadı şükür. Bana kalsa hemen çıkacaktım hastaneden ama doktor bırakmadı gözetim altında tuttu. 2 gün için 680 tl hesap çıkardılar. Dedim ben bu parayı verirsem doğurur öyle giderim :) Doktorda sağ olsun başhekimi falan aradı 350ye indiler en son. Anlamadığım 680 de versem alacaklardı, bu kadar insafsızlık, çıkarcılık çok ayıpNeyse sonuç olarak evimdeyim kızımı bekliyorum doktor 2 hafta daha beklerse sonrasına korkma dedi. Kontrole gidecekler güzel haberlerle gelsinler inşallah. Öptük sizi teyzeleri :)
geçmiş olsun canımHafta sonunu hastanede geçirdikten sonra bugün taburcu oldum nihayet evimdeyim kızlar. Ciğer geliştirici iğne olduk, antibiyotik tedavisi yaptılar, taşlar enfeksiyona sebep olmasın diye. İki gün sürekli nstdeydim sancım çıkmadı şükür. Bana kalsa hemen çıkacaktım hastaneden ama doktor bırakmadı gözetim altında tuttu. 2 gün için 680 tl hesap çıkardılar. Dedim ben bu parayı verirsem doğurur öyle giderim :) Doktorda sağ olsun başhekimi falan aradı 350ye indiler en son. Anlamadığım 680 de versem alacaklardı, bu kadar insafsızlık, çıkarcılık çok ayıpNeyse sonuç olarak evimdeyim kızımı bekliyorum doktor 2 hafta daha beklerse sonrasına korkma dedi. Kontrole gidecekler güzel haberlerle gelsinler inşallah. Öptük sizi teyzeleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?