2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar ben epidural sezeryen yapacagim.dogum sirasinda ayik olacagim icin biraz tedirginim.ablamin yada abimin yanimda olmasini istiyorum.doktora sormak istiyorum ama biraz ters gibi sert cevap verir diye korktum.aranizda yakini doguma girecek olan var mi?doktorlar boyle biseye izin veriyor mu?aslinda esimi yanimda istiyorum ama inatla kabul etmiyo

MaşaAllah :)

canım abin doktor mu ??

bızde haftaya salı gıtcez bakalım ama bnm dr sakin bende cuma gunu aradım ben cok takıldım paranoyak oldum falan dıye kadın o kdr sakın konustukı rahatlattı ben sana erken dogum derken 3 4 hafta sonrasından bahsettım fln dedı hmn sımdı gelcek anlamında demedım fln ben ztn 36 yı gecsem ıcım bıraz daha rahatlıcak 36 dan sonra olan bebekler ıcın erken dogum demıyorlar belkı kuvez bıle olmuyor tabı herseyın hayırlısı ne ne zmn olur bılemeyız rabbım en hayırlı zamanı nasıp etsın

Evet cnm doktor,ablam da yenidogan hemsiresi.gecen sene ablamin dogumuna girmisti.ablam cok rahat hissetmis kendini bir de cok guzel fotograflar cekmis,ben de istiyorum ama doktorumdan korkuyorum
özel hastanede yapacaksan müsade ediyorlar diye biliyorum canım sorun çıkacağını sanmıyorum devlettede iyi birine denk gelirsen alırlar ben bi mide ameliyatı oldum maşallah ameliyatıma girmeyen dr kalmadı

Genel anestezide iceriye hasta yakini kabul etmiyorlar ama spinal yada epiduralde eşin yada istedigin kişi doguma girebiliyor canım.

Canım ben kızımı epidural sezaryen ile doğurmuştum. Eşim girmişti doğuma. Bizim doktorumuz destekliyor. Hatta eşime doğuma gir niye girmiyorsun demişti. Bu doğumuma da eşim girecek.

Bazı doktorlar istemeyebiliyor. Ama artık fotoğrafçı bile doğuma giriyor. Bence sor. Tüm hastaları soruyordur. Kızacağınıa sanmıyorum.

özel hastaneye gittiğim için güvenemiyorum ben ya doğum sırasında dönerse diye. ilk bebek sezeryan olunca ikinci de genelde sezeryan oluyormuş. normal doğum bu nedenle de istiyorum aslında. hakkımızda hayırlısı olsun.

D
özel hastanede yapacaksan müsade ediyorlar diye biliyorum canım sorun çıkacağını sanmıyorum devlettede iyi birine denk gelirsen alırlar ben bi mide ameliyatı oldum maşallah ameliyatıma girmeyen dr kalmadı
Özelde yapacagim cnm,yarin kontrolumuz vAr,sorayim bakayim insallah izin verir:)

kızlar merhaba, herkese sağlıklı, kasılmasız,sancısız.... haftalar dilerimmm.

diyelimkii 38. haftada doğum yaptık kalan 2 haftamız doğum sonrasına aktarılıyor mu?

canım zaten 38 nci haftanda çalışamazsın ki. Çalışma raporu 37nci haftaya kadar veriliyor. sonra mecburen doğum iznine ayırıyolar seni. yani sgk ve saglık sistemi öyle işliyor. ama diyelim çalışıyorsun Allah korusun erken doğum oldu 35-36n cı haftanda o zaman doğum yaptığın zaman başlıyor doğum iznin.

Ayy ne guzel esin giriyor, ben de o ani esimle paylasmak isterim ama bizim ki istemiyor,dayanamazmis

Canım çok iyi fikir. Bende erkek kardeşimi aradım seni görünce. Oda doktor. Doğuma girer misin dedim. İzin alabilirsem girerim dedi. Eğer girerse çok rahat ederim :)

Yok yok yanlış anlamadım sadece endişe etme die söyledim tabiki ben spor yapıyorum

Keşke yaptığım hareketleri videoya alsa biri buraya eklesem çok rahat bacak hareketi ve foklor oynayanların bildiği birkaç hareket ve bolca yürüyüş hattaha evde yürüyorum çoğu zaman

Merak etme burda kısmetse güzel haberler alacağız

Ayy ne guzel esin giriyor, ben de o ani esimle paylasmak isterim ama bizim ki istemiyor,dayanamazmis
Benim eşimde kan görmeye falan dayanamaz ama zaten senin yanında oluyor. Önünde perde olduğu için eşin istemez ise bebeğin çıkma kısmına bakmak zorunda değil.
Eşim dayanamam diyerek girdi (esasında dışarda bekleyip merak edeceğime girim en iyisi dedi) sonra iyi ki girmişim dedi.

Evet canım doğumdan sonra kapalı ameliyat olacakmışım. Dediğin gibi oluyormuş ameliyat, genel cerrah baya anlattı korkma diye. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Çok teşekkür ederim.
bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
Hem çok geçmiş olsun hem hayırlı olsun. Allahım inşallah en kısa sürede kavuşturur sizi. Dualarım sizinle.
2.600 gr 47 cm boyu bir hafta gelisimi ileride dedi doktor teyzemiz.bas asagi duruyor hala kuzum benim iki hafta sonra gelin tekrar bakalim dedi :)
Maşallah gelişimi çok iyi :)

Senin bebeğine de maşallah :) Biz bebeklermizin en küçük ayrıntılarını bile merak ediyoruz. İlgisiz doktorları hiç anlamıyorum. Sen de sor herşeyi söyletene kadar :)

Hafta sonunu hastanede geçirdikten sonra bugün taburcu oldum nihayet evimdeyim kızlar. Ciğer geliştirici iğne olduk, antibiyotik tedavisi yaptılar, taşlar enfeksiyona sebep olmasın diye. İki gün sürekli nstdeydim sancım çıkmadı şükür. Bana kalsa hemen çıkacaktım hastaneden ama doktor bırakmadı gözetim altında tuttu. 2 gün için 680 tl hesap çıkardılar. Dedim ben bu parayı verirsem doğurur öyle giderim :) Doktorda sağ olsun başhekimi falan aradı 350ye indiler en son. Anlamadığım 680 de versem alacaklardı, bu kadar insafsızlık, çıkarcılık çok ayıp Neyse sonuç olarak evimdeyim kızımı bekliyorum doktor 2 hafta daha beklerse sonrasına korkma dedi. Kontrole gidecekler güzel haberlerle gelsinler inşallah. Öptük sizi teyzeleri :)

Cok gecmis olsun canim.

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…