2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok gecmis olsun canim.

geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim kızlar :)
kızlarrr ben geldim kontrolden. bebiş gayet iyi ve haftasıyla uyumlu dedi. şuanda 33+4 teyiz. yalnız kılosu bana az geldi. doktor iri bir bebek olmayacak 3200 fln anca doğar dedi. şuanda 1881 gr .
Canım 3200 doğsa daha ne istersin :) Maşallah bebeğine kilosuna hiç takılma bile, sağlığı iyiyse o en önemlisi. Ayrıca benim kızım 3200 doğsa çok sevinirim :)

kızlarrr ben geldim kontrolden. bebiş gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi. şuanda 33+4 teyiz. yalnız kılosu bana az geldi. doktor iri bir bebek olmayacak 3200 fln anca doğar dedi. şuanda 1881 gr .
Canm gayet iyi bence. Bir sorun olsa soylerdi doktor. 35ten sonra daha hizli gidiyorlar.. 3 kg ustu gayet yeterli. Hic takma kafana.. dogunca da cabucak gelisir kuzucuklar

kızlar hastaneye
bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum

Allah yardımcın olsun arkadaşım dualarımız seninle 30 haftadan sonra Allah izniyle toparlar merak etme...

ki ben babası ve aıledekı dayısı amcası hep uzun boyludur
Çok teşekkür ederim kızlar :)

Canım 3200 doğsa daha ne istersin :) Maşallah bebeğine kilosuna hiç takılma bile, sağlığı iyiyse o en önemlisi. Ayrıca benim kızım 3200 doğsa çok sevinirim :)
Orsı öyle tabiki ama doktorda tahmını bişeyler soyluyo tabiki. belkide olmyacak 3 bile. netten baktıgımda hep bu haftalarda bebeklerin kılosu 2 yi bulmuş geçmiş bile.
ne yemem gerekıyor bilmiyorum süt yogurt yumurta hep çok çok yiyorum . yani her gün yiyorum bu saydıklarımı.fındık ceviz hergün 3-5 tane yiyorum. meyvemı yıyorum. yemekte artık ne yaparsam. kılo alması için daha ne yapmalıyım nasıl beslıycem onu çözemedim

Canm gayet iyi bence. Bir sorun olsa soylerdi doktor. 35ten sonra daha hizli gidiyorlar.. 3 kg ustu gayet yeterli. Hic takma kafana.. dogunca da cabucak gelisir kuzucuklar
bende kendimce hesap yapıyorum bu hep boyle her hafta 200 gr alsa 2 küsür kılo ediyor diye. demek 35 ten sonra daha hızlı alıyor ben boşa hesap yapıp kafaya takıyorum . annem 3,500 fln bulsa bari dedi doktorda dediki normal doğum düşünüyor kızınız zorlaşır bebek daha da kılolu olursa çıkınca beslersiniz bebeği bişey olmaz diyor.

Canım kilo alması birazda bebekle alakalı.bazısı kendini besler bazısı bebeği.sağlıklı oısun da annesi daha vaktimiz var büyürler inşallah.

gecmıs olsun canım ınsallah bekler kızn zamanını

Bebeklerin bünyesiyle alakalıdır ki kilosu. Sen ne güzel besinler tüketiyomussun bak. Zayıf diye stres olursan o daha zararlı bebeğe. Ayrıca 2800-4000 arası iyi kilolar. Çıkınca da kilo alır ama en önemlisi sağlık. Unutma bunu canım, stres olup bozma moralini.

Canim o doktoruna ve hastaneye bagli, bende esimi cok istiyordum, hep oyle hayal etmistik, birde fotografci bir arkadasimiz olacakti ama disardan kimseyi kabul etmediklerini soylediler, hijyen sebebiyle, fotograf mak verirseniz hemsireler ceker dedi doktorum tabi bir baska hemsire daha once yakinlardan mudahale edip sorun cikaranlar oldugu icin oyle bir karar alindigini agzindan kacirmisti, ins senin gonlune gore olur, hemsiresine sor doktorundan cekiniyorsan, ama bence cekinme cok dogal bu istegin..

kızlarrr ben geldim kontrolden. bebiş gayet iyi ve haftasıyla uyumlu dedi. şuanda 33+4 teyiz. yalnız kılosu bana az geldi. doktor iri bir bebek olmayacak 3200 fln anca doğar dedi. şuanda 1881 gr .
masallah canım alır annesı son gunlerde toplar dıyorlar hep senınkıde oyle olur kı 3200 cok ıyı bır kg bence

burda soylemıstık canım sauna sıcak dus falan olmaz dıye,ben de haftada bır saunaya gıren ınsan nasıl ozledım,dogduktan sonra hemen saunaya gırıp bı guzel kesemı masajımı yaptırcam en cok onu ozledım

haklısın . allah başka dert vermesin canım çok sağol

Gecmis olsun canim, dinlen guzelce evinde minigin bekleycektir, sen yeter ki iyi ol..
kizlar, kontrole gdenler guzel haberlerle gelin ins, toist gelmedin mi daha canim, safakmeley canim ne guzel sizde hazirsiniz, ellerinize saglik, bende bugun utuleme gececegim ins, birde kendime gecelik bulsam, hersey hallolacak ins..
hasta olan arkadaslar sizlerrede acil sifalar aman dinlenin, iyi bakin kendinize ve yavrucuklariniza..

@dua su canim hayirli olsun bebisin saglicakla toparlanir da biran evvel kucagina alirsin ins..

Canım yaaa oturmak öle zor ki ya ayakta ya yatarak durabili yorum oturmak benim bünyemi mahvetti misafirliğe bile gidemiyorum oturucam die

Allah yardım etsin izne ne zaman çıkacan canım

Canım yaaa oturmak öle zor ki ya ayakta ya yatarak durabili yorum oturmak benim bünyemi mahvetti misafirliğe bile gidemiyorum oturucam die

Allah yardım etsin izne ne zaman çıkacan canım

amin canım 30 nisan gibi ayrılmayı düşünüyorum ama bakalım zaman ne gösterir..

2.600 gr 47 cm boyu bir hafta gelisimi ileride dedi doktor teyzemiz.bas asagi duruyor hala kuzum benim iki hafta sonra gelin tekrar bakalim dedi :)
Bebegimin kucucuk kafasini gordum doktor teyzesi bakarkende eline tekmeyi yedi ama
Maşallah bebeğine, neden rahatsız ediyosun demiş işte doktor teyzesine, ohhh iyi yapmış afferim kuzuya :):)

Oh maşallah kazasız belasız geldin şükür :)

kızlar merhaba, herkese sağlıklı, kasılmasız,sancısız.... haftalar dilerimmm.

diyelimkii 38. haftada doğum yaptık kalan 2 haftamız doğum sonrasına aktarılıyor mu?
Evet aktarılıyor :):)

Maşallah akıllı kızınaaaaa :)Proflar biraz öyle ne yazık ki

öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz inşallah sağlıcakla zamanında alırız bebişleri kucaklarımıza . okunacak duayı biliyomusun?
İnşirah suresi, anlamıyla oku istersen çok da güzel bir suredir :)

özel hastanede yapacaksan müsade ediyorlar diye biliyorum canım sorun çıkacağını sanmıyorum devlettede iyi birine denk gelirsen alırlar ben bi mide ameliyatı oldum maşallah ameliyatıma girmeyen dr kalmadı
hahahaha :):) Çok güldürdün beni, umarım eşimin girmesine izin verir doktorum biz üniversite hastanesine gidiyoz

Önemli olan senin ve yavrunun iyi olması güzelim, ama yazdıklarını okuyunca sinirlenmedim değil, bu arada afferim sana pazarlık yapmışsın, isterse hasta çıkışını alabilir ve tedaviyi kabul etmez! Bu bir hasta hakkıdır, ama sen riske atmamışsın iyi de olmuş öperim yavrunu :*

Maşallah size, annesi daha zamanınız var yavrun büyüyecek kendini sıkıntıya sokma, güzelce beslenmene devam et sen, bulabiliyorsan üzüm pekmezi tüket, öpüyorum yavrunu

Teşekkürler teyzesii, çok zevkli ya o ütü çanta hazırlığı, bulursun pijamanı da oh rahat et sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…