Cok gecmis olsun canim.
Çok teşekkür ederim kızlar :)geçmiş olsun canım
Canım 3200 doğsa daha ne istersin :) Maşallah bebeğine kilosuna hiç takılma bile, sağlığı iyiyse o en önemlisi. Ayrıca benim kızım 3200 doğsa çok sevinirim :)kızlarrr ben geldim kontrolden. bebiş gayet iyi ve haftasıyla uyumlu dedi. şuanda 33+4 teyiz. yalnız kılosu bana az geldi. doktor iri bir bebek olmayacak 3200 fln anca doğar dedi. şuanda 1881 gr .
Canm gayet iyi bence. Bir sorun olsa soylerdi doktor. 35ten sonra daha hizli gidiyorlar.. 3 kg ustu gayet yeterli. Hic takma kafana.. dogunca da cabucak gelisir kuzucuklarkızlarrr ben geldim kontrolden. bebiş gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi. şuanda 33+4 teyiz. yalnız kılosu bana az geldi. doktor iri bir bebek olmayacak 3200 fln anca doğar dedi. şuanda 1881 gr .
bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
Orsı öyle tabiki ama doktorda tahmını bişeyler soyluyo tabiki. belkide olmyacak 3 bile. netten baktıgımda hep bu haftalarda bebeklerin kılosu 2 yi bulmuş geçmiş bile.Çok teşekkür ederim kızlar :)
Canım 3200 doğsa daha ne istersin :) Maşallah bebeğine kilosuna hiç takılma bile, sağlığı iyiyse o en önemlisi. Ayrıca benim kızım 3200 doğsa çok sevinirim :)
bende kendimce hesap yapıyorum bu hep boyle her hafta 200 gr alsa 2 küsür kılo ediyor diye. demek 35 ten sonra daha hızlı alıyor ben boşa hesap yapıp kafaya takıyorum . annem 3,500 fln bulsa bari dedi doktorda dediki normal doğum düşünüyor kızınız zorlaşır bebek daha da kılolu olursa çıkınca beslersiniz bebeği bişey olmaz diyor.Canm gayet iyi bence. Bir sorun olsa soylerdi doktor. 35ten sonra daha hizli gidiyorlar.. 3 kg ustu gayet yeterli. Hic takma kafana.. dogunca da cabucak gelisir kuzucuklar
benımde donmedı canım yan pozisyonda.dönmesi için hala sansımız varmı dedim doktora var dedi.belli yöntemler var döndurmek için yapmayıp akışına mı bıraksam dıyorum ben yaparsam ıyıce strese gırebılırım donmuyor dıye.sakin olmak daha önemli gibi geliyor sanki.
benimkide yan kafası midemde ayakları böbreklerde gel keyfim gelstres yapacaksan akısına bırak canım.stres bebeklerin huysuz olmasına sebep oluyomus. bende ilk cok uzulmustum ama şimdi rahatladım bıraz elimden gelenı yaparım ,gerisi Allahın tevekkülü...
özel hastaneye gittiğim için güvenemiyorum ben ya doğum sırasında dönerse diye. ilk bebek sezeryan olunca ikinci de genelde sezeryan oluyormuş. normal doğum bu nedenle de istiyorum aslında. hakkımızda hayırlısı olsun.
evet canım özel hastane olunca güvenemıyor insan ,eşim diyo allahtan kendı doktorun demedi yoksa sezeryan yapmak için uyduruyo diye kadının günahını alırdınbende ilk bebeğim oldugu için istiyorum normal doğumu ,doğurganlıgım elımden alınıyomus gıbı geldı doktor sezeryan olur dediğinde bide ben 3 tane daha doğurcam sezeryan olursam sayı azalacak mecbur ...
Yok yok yanlış anlamadım sadece endişe etme die söyledim tabiki ben spor yapıyorum
Keşke yaptığım hareketleri videoya alsa biri buraya eklesem çok rahat bacak hareketi ve foklor oynayanların bildiği birkaç hareket ve bolca yürüyüş hattaha evde yürüyorum çoğu zaman
Merak etme burda kısmetse güzel haberler alacağız
ne güzel sporunu yapabiliyosun 9-6 masa bası oturuyorum aksam evde orayı burayı topla yemek bulasık ne kadar hareket edılıyosa okadar hareketlerım. inşallah canım :)
Hafta sonunu hastanede geçirdikten sonra bugün taburcu oldum nihayet evimdeyim kızlar. Ciğer geliştirici iğne olduk, antibiyotik tedavisi yaptılar, taşlar enfeksiyona sebep olmasın diye. İki gün sürekli nstdeydim sancım çıkmadı şükür. Bana kalsa hemen çıkacaktım hastaneden ama doktor bırakmadı gözetim altında tuttu. 2 gün için 680 tl hesap çıkardılar. Dedim ben bu parayı verirsem doğurur öyle giderim :) Doktorda sağ olsun başhekimi falan aradı 350ye indiler en son. Anlamadığım 680 de versem alacaklardı, bu kadar insafsızlık, çıkarcılık çok ayıpNeyse sonuç olarak evimdeyim kızımı bekliyorum doktor 2 hafta daha beklerse sonrasına korkma dedi. Kontrole gidecekler güzel haberlerle gelsinler inşallah. Öptük sizi teyzeleri :)
çok geçmiş olsun ....
Canım kilo alması birazda bebekle alakalı.bazısı kendini besler bazısı bebeği.sağlıklı oısun da annesi daha vaktimiz var büyürler inşallah.ki ben babası ve aıledekı dayısı amcası hep uzun boyludur
Orsı öyle tabiki ama doktorda tahmını bişeyler soyluyo tabiki. belkide olmyacak 3 bile. netten baktıgımda hep bu haftalarda bebeklerin kılosu 2 yi bulmuş geçmiş bile.
ne yemem gerekıyor bilmiyorumsüt yogurt yumurta hep çok çok yiyorum . yani her gün yiyorum bu saydıklarımı.fındık ceviz hergün 3-5 tane yiyorum. meyvemı yıyorum. yemekte artık ne yaparsam. kılo alması için daha ne yapmalıyım nasıl beslıycem onu çözemedim
gecmıs olsun canım ınsallah bekler kızn zamanınıMytwin canim saglikla al kucagina bebislerini.
Kizlar ben hastaneye yattim. Aylardir mide agrisi cektigimi zannederken bugun ogrendikki safra kesesinde tas varmis. Takipteyim simdi. Ciger gelistirici igne oldum. Sabaha da bi dozunu olacakmisim. Kuzum saglikli olsunda ben katlanirim tum agrilara. Dogumdan sonrada ameliyat olmam gerekiyormus. Dualarinizi eksik etmeyin bizden guzel anneler. Melegim dayansin 15 gun daha. Annem de yurtdisindan gelecek 20sinde en azindan o zamana kadar bekler insallah. Nstde sancilarim cikmadi simdiye kadar. Benden haberler boyle. Öpüyorum hepinizi ve bebislerinizi. Hepsi saglikli olsunlar insallah
Bebeklerin bünyesiyle alakalıdır ki kilosu. Sen ne güzel besinler tüketiyomussun bak. Zayıf diye stres olursan o daha zararlı bebeğe. Ayrıca 2800-4000 arası iyi kilolar. Çıkınca da kilo alır ama en önemlisi sağlık. Unutma bunu canım, stres olup bozma moralini.ki ben babası ve aıledekı dayısı amcası hep uzun boyludur
Orsı öyle tabiki ama doktorda tahmını bişeyler soyluyo tabiki. belkide olmyacak 3 bile. netten baktıgımda hep bu haftalarda bebeklerin kılosu 2 yi bulmuş geçmiş bile.
ne yemem gerekıyor bilmiyorumsüt yogurt yumurta hep çok çok yiyorum . yani her gün yiyorum bu saydıklarımı.fındık ceviz hergün 3-5 tane yiyorum. meyvemı yıyorum. yemekte artık ne yaparsam. kılo alması için daha ne yapmalıyım nasıl beslıycem onu çözemedim
Canim o doktoruna ve hastaneye bagli, bende esimi cok istiyordum, hep oyle hayal etmistik, birde fotografci bir arkadasimiz olacakti ama disardan kimseyi kabul etmediklerini soylediler, hijyen sebebiyle, fotograf mak verirseniz hemsireler ceker dedi doktorumKizlar ben epidural sezeryen yapacagim.dogum sirasinda ayik olacagim icin biraz tedirginim.ablamin yada abimin yanimda olmasini istiyorum.doktora sormak istiyorum ama biraz ters gibi sert cevap verir diye korktum.aranizda yakini doguma girecek olan var mi?doktorlar boyle biseye izin veriyor mu?aslinda esimi yanimda istiyorum ama inatla kabul etmiyo
masallah canım alır annesı son gunlerde toplar dıyorlar hep senınkıde oyle olur kı 3200 cok ıyı bır kg bencekızlarrr ben geldim kontrolden. bebiş gayet iyi ve haftasıyla uyumlu dedi. şuanda 33+4 teyiz. yalnız kılosu bana az geldi. doktor iri bir bebek olmayacak 3200 fln anca doğar dedi. şuanda 1881 gr .
burda soylemıstık canım sauna sıcak dus falan olmaz dıye,ben de haftada bır saunaya gıren ınsan nasıl ozledım,dogduktan sonra hemen saunaya gırıp bı guzel kesemı masajımı yaptırcam en cok onu ozledımKizlar agrim sizim olunca rahatlayim diye sicak dusa giriyordum ve iyi de geliyordu.ablama söyledim kizdi bana,son ayda sicak dus alinmazmis,sicak su dogumu teriklermis.hic duymamistim siz biliyor muyudunuz?ben de son hafta hamama giderim kendimi keseletirim diyordum.hamam da doguracakmisim nerdeyse:)
haklısın . allah başka dert vermesin canım çok sağolBebeklerin bünyesiyle alakalıdır ki kilosu. Sen ne güzel besinler tüketiyomussun bak. Zayıf diye stres olursan o daha zararlı bebeğe. Ayrıca 2800-4000 arası iyi kilolar. Çıkınca da kilo alır ama en önemlisi sağlık. Unutma bunu canım, stres olup bozma moralini.
çok geçmiş olsun....
Teşekkür ederim kızlar, daha iyiyiz şimdi. İnşallah bekler zamanını,bari haftaya kadar beklese annem o zaman gelecek. Ama kısmet herşey :)gecmıs olsun canım ınsallah bekler kızn zamanını
Gecmis olsun canim, dinlen guzelce evinde minigin bekleycektir, sen yeter ki iyi ol..Hafta sonunu hastanede geçirdikten sonra bugün taburcu oldum nihayet evimdeyim kızlar. Ciğer geliştirici iğne olduk, antibiyotik tedavisi yaptılar, taşlar enfeksiyona sebep olmasın diye. İki gün sürekli nstdeydim sancım çıkmadı şükür. Bana kalsa hemen çıkacaktım hastaneden ama doktor bırakmadı gözetim altında tuttu. 2 gün için 680 tl hesap çıkardılar. Dedim ben bu parayı verirsem doğurur öyle giderim :) Doktorda sağ olsun başhekimi falan aradı 350ye indiler en son. Anlamadığım 680 de versem alacaklardı, bu kadar insafsızlık, çıkarcılık çok ayıpNeyse sonuç olarak evimdeyim kızımı bekliyorum doktor 2 hafta daha beklerse sonrasına korkma dedi. Kontrole gidecekler güzel haberlerle gelsinler inşallah. Öptük sizi teyzeleri :)
Canım yaaa oturmak öle zor ki ya ayakta ya yatarak durabili yorum oturmak benim bünyemi mahvetti misafirliğe bile gidemiyorum oturucam die
Allah yardım etsin izne ne zaman çıkacan canım
2.600 gr 47 cm boyu bir hafta gelisimi ileride dedi doktor teyzemiz.bas asagi duruyor hala kuzum benim iki hafta sonra gelin tekrar bakalim dedi :)
Maşallah bebeğine, neden rahatsız ediyosun demiş işte doktor teyzesine, ohhh iyi yapmış afferim kuzuya :):)Bebegimin kucucuk kafasini gordum doktor teyzesi bakarkende eline tekmeyi yedi ama
Oh maşallah kazasız belasız geldin şükür :)kızlar döndüm ben antayadan. evimdeyim çok şükür inşallah iki hafta daha gelmez de hazırlıklarımızı tamamlarız. daha çok eksiğim var. kardeşimin düğününe yogunlaşmıştık. onu atlattık şimdi bebişimize yoğunlaşalım.
sizler bebek şekerlerini nasıl yaptırdınız? resim atatbilir misisniz?
Evet aktarılıyor :):)kızlar merhaba, herkese sağlıklı, kasılmasız,sancısız.... haftalar dilerimmm.
diyelimkii 38. haftada doğum yaptık kalan 2 haftamız doğum sonrasına aktarılıyor mu?
Maşallah akıllı kızınaaaaa :)Proflar biraz öyle ne yazık kiMerhaba kızlar bugun kontrole gittim 2 haftada 1 kilo almış kızım.2800 olmuşuz şaşırdım.hala dönmemiş yan duruyor ama başı biraz daha aşağı ınmıs son randevuya göre.buraya kadar ınmesı başının aşağı tam olarak ineceğini göstermez mi dedim hayır dedi.hiç moral verici normal doğum yanlısı konusmuyor bu adam yaa moralım bozuluyor.prof oldugu için kafası çok dalgın ve çok yoğun.hızlıca hareket ediyor.nst ye girmedik.nstye bi sıkıntı oldugunda girilir şimdiki doktorlar rutıne bindirdiler gereksiz masrafa gerek yok dedi.demekki ekstra ücretli bunu anladım.2 hafta sonra tekrar gideceğiz.kanama olur suyun gelirse hemen beni ara dedi.bunu da yapmam gereken bişey varmı dıye sorunca soyledı.sormasam bişi demicek
İnşirah suresi, anlamıyla oku istersen çok da güzel bir suredir :)öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz inşallah sağlıcakla zamanında alırız bebişleri kucaklarımıza . okunacak duayı biliyomusun?
hahahaha :):) Çok güldürdün beni, umarım eşimin girmesine izin verir doktorum biz üniversite hastanesine gidiyozözel hastanede yapacaksan müsade ediyorlar diye biliyorum canım sorun çıkacağını sanmıyorum devlettede iyi birine denk gelirsen alırlar ben bi mide ameliyatı oldum maşallah ameliyatıma girmeyen dr kalmadı
Önemli olan senin ve yavrunun iyi olması güzelim, ama yazdıklarını okuyunca sinirlenmedim değil, bu arada afferim sana pazarlık yapmışsın, isterse hasta çıkışını alabilir ve tedaviyi kabul etmez! Bu bir hasta hakkıdır, ama sen riske atmamışsın iyi de olmuş öperim yavrunu :*Hafta sonunu hastanede geçirdikten sonra bugün taburcu oldum nihayet evimdeyim kızlar. Ciğer geliştirici iğne olduk, antibiyotik tedavisi yaptılar, taşlar enfeksiyona sebep olmasın diye. İki gün sürekli nstdeydim sancım çıkmadı şükür. Bana kalsa hemen çıkacaktım hastaneden ama doktor bırakmadı gözetim altında tuttu. 2 gün için 680 tl hesap çıkardılar. Dedim ben bu parayı verirsem doğurur öyle giderim :) Doktorda sağ olsun başhekimi falan aradı 350ye indiler en son. Anlamadığım 680 de versem alacaklardı, bu kadar insafsızlık, çıkarcılık çok ayıpNeyse sonuç olarak evimdeyim kızımı bekliyorum doktor 2 hafta daha beklerse sonrasına korkma dedi. Kontrole gidecekler güzel haberlerle gelsinler inşallah. Öptük sizi teyzeleri :)
Maşallah size, annesi daha zamanınız var yavrun büyüyecek kendini sıkıntıya sokma, güzelce beslenmene devam et sen, bulabiliyorsan üzüm pekmezi tüket, öpüyorum yavrunukızlarrr ben geldim kontrolden. bebiş gayet iyi ve haftasıyla uyumlu dedi. şuanda 33+4 teyiz. yalnız kılosu bana az geldi. doktor iri bir bebek olmayacak 3200 fln anca doğar dedi. şuanda 1881 gr .
Teşekkürler teyzesii, çok zevkli ya o ütü çanta hazırlığı, bulursun pijamanı da oh rahat et sonra :)Gecmis olsun canim, dinlen guzelce evinde minigin bekleycektir, sen yeter ki iyi ol..
kizlar, kontrole gdenler guzel haberlerle gelin ins,toist gelmedin mi daha canim, safakmeley canim ne guzel sizde hazirsiniz, ellerinize saglik, bende bugun utuleme gececegim ins, birde kendime gecelik bulsam, hersey hallolacak ins..
hasta olan arkadaslar sizlerrede acil sifalar aman dinlenin, iyi bakin kendinize ve yavrucuklariniza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?