2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
toist canim hic merak etme Allahin izniyle bebisine hic bsey olmicak son son yaramazlik yapayim annemin karninda diyo bence sana

Kızlar kontrolden geldik kızım 2700 Gr olmuş iki hafta sonra çatı kontrolü var hemoroid i sordum normal doğuma engel değil ama daha artar dedi
Maşallah bebeğine :) Sanırım bende de hemoroid oluşmaya başladı ama normal doğum istiyorum ben de.Hayırlısı olsun bakalım

Mytwin canim ayy vok hrycanlandim insallah hayirlisiyla dogumun gerceklesmistir bebislerde sende iyisindir

Bende normal doğum istiyorum,ilkide normaldi. Sezaryenden çok korkuyorum, özellikle daha önce hiç anestezi almadığımdan.. Ama daha dönmedi bebiş
canım inşallah döner ve her şey istediğin gibi olur.. ters gelen bebek sayısı çok düşükmüş, ben eninde sonunda döneceğini düşünüyorum.. hatta belki de dönmüştür, ben döndüğünü hissetmemiştim.. ama dönmezse de üzülme sağsalim alalım bebişlerimizi kucağımıza her şeyde mutlaka bir hayır vardır..

benim de iki düşüğüm var canım.. çok şükür bu hamileliklerimizi bu noktaya kadar getirdik inşallah allah tamamına erdirir..
ben de epidural normal doğum istiyorum. sezeryan bildiğin ameliyat bana göre. inş rabbim normal doğurmayı nasip eder
inşallah canım.. ben kan sulandırıcı kullandığım için epidural de olamıycam büyük ihtimalle.. ama sağsalim doğsunlar da çekicez artık sancısını ağrısını..

çok duyuyorum ben canım kordon dolanan.. eskiden kötü bir şey zannediyordum dolanmayı ama çok rastlanan ve normal bir şeymiş.. iki üç kere dolayanlar bile varmış.. inşallah bir dahaki kontrolde açılmış olur..

ben de 37. haftada çatı muayanesi olcam canım.. inşallah sıkıntı olmaz..

kan sulandırıcı kullandığım için benim kesin sezeryan olacak (hibor kullanıyorum)
canım bizim doktorlar kan sulandırıcının normal doğuma engel olmadığını söyledi.. ben de çok araştırdım kan sulandırıcı kullanıp normal doğum yapanları da okudum.. ama tabi karar senin.. inşallah en doğru şekilde hayırlısıyla olur doğumlarımız..

Girmedi henüz canım, hazırlıkları tamam ettiler, ameliyata girmeyi bekliyor, bol bol dua edelim :):) Bizler de öyleyiz rabbim sağ sağlim hepimizi kurtarsın ama önce diloş ve aslan parçaları :)
sabah konuştum canım bende girdi sanıyodum girmemiş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin heyecanla bekliyorum :)

kızlarrr aranızda benden başka normal doğum isteyen var mı?.. ben şimdilik normal istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.. inşallah her şey yolunda gider..
ben benn hemde deliler gibi istiyorum inşallah rabbim nasip eder güç verir :)

Ben de şimdi kontrole gidiyorum prensesi görücem, öperiz siziii :)

Bende aynı durumdayım canım hemde son senem, mezun olamayacağım galiba prenses in ilk kaprisiyle
geçen sene düşük yapmıştım tam sınavın ortasında pislikler çıkartmadılarda sonra acile kaldırıldım inşallah bu seferde sınavda doğurmam inşallah

Kızlar kontrolden geldik kızım 2700 Gr olmuş iki hafta sonra çatı kontrolü var hemoroid i sordum normal doğuma engel değil ama daha artar dedi

maşallah esracım kocaman olmuş prensesinn :) hemoroid artıyormuş evet normal doğumda hayırlısıyla bi doğuralımda ondan sonra onunda bi çaresine bakacaz artık
aminnnn tubacım Allk kabul etsin aklım hep diloşta valla hayırlı haberlerini alalım rabbim yardımcısı olsun üçününde

Evet canım Doktor da yapabilirsin dedi bakalım Dilara doğuma gitmiş çok şaşırdım sevindim Ayy çok heyecanlı
Ayy ayy evet ya ben de çok heyecanlandım, şanslı diloş hayırlısıyla kavuşacak bebişlerine, belki kavuştu bile inşallah :)))

Sağol tatlım benim ya inan çok rahatım bugün, dikkat ediyorum Allah ın izniyle de biley olmaz , Rabbim korur yavrumu, yavrularımızı.

toist canim hic merak etme Allahin izniyle bebisine hic bsey olmicak son son yaramazlik yapayim annemin karninda diyo bence sana
Ay sorma dileğim cadı annemi hiç üzmedim çıkmadan son vuruşumu yapayım dedi, şok etti dün bizi
Çıksın totosunu ısırmazsam ben de ana değilim

Dün biz de ilk duyduğumuzda çok Üzüldük, çünkü duyduklarımız hep kötüydü ama araştırınca çok rahatladım. Zten doktorum da hiç üzerinde durmadı, sadece sıkı takip dedi. Sezeryan mı dedim hayır normale engel değil kalp atışları düzgün olursa dedi. Şimdi çok rahatım kuzum benim çok sağol,olayın şokunu atlattık :))

Amiin tatlım, ilk haber alan yazar buraya zaten. Şimdi inşallah belki de bebişlerini kucakladılar.

kızlarrr aranızda benden başka normal doğum isteyen var mı?.. ben şimdilik normal istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.. inşallah her şey yolunda gider..

Ben cok istiyorum.Umarim doktor son anda birsey cikarmaz ya da gercekten sezeryan olmam gereken bir durum olmaz.

İyi günler hanimlar
İnşallah ikizler iyidir inşallah sagsalim kucaklar annemiz ikizleri.
Biz ismimize sonunda karar verdik . bizde isim koymak zordur birde 10 torunun 9 u erkek dedemiz de nazli olunca bu konuda dahada zor . evladin anne baba üzerinde 3 hakki var biri isim ikincisi evlendirmek ve Din-i İslamla yetiştirmek.
Atıf üzerinde kardeşlerimle ve babamla yoğun ikileme dustugumuz bi isim . sonunda birkaç büyük hocaya da danisarak karar verdik. Atıf merhametli , merhamet ten dolayı ikramda ihsanda bulunan demekmiş. baha da ddeğerli demek . çok sevindim çok mutluyum artik karar verebildigimiz için.

Ben cok istiyorum.Umarim doktor son anda birsey cikarmaz ya da gercekten sezeryan olmam gereken bir durum olmaz.
aynen canım ben de doktorun son anda bir şey çıkarmasından korkuyorum.. hatta öyle olursa devlet hastanesine gidip doğurma planım bile var.. haa illa sezaryen gerektiren bir durum olursa olucam tabi önemli olan bebişimin ve benim sağlığım ama doktor sırf kendi rahatı için sezaryen derse olmamayı düşünüyorum.. inşallah hakkımızda hayırlısı olur..

kızlar bi konuda çok kararsızım ve huzursuzum lütfen bana yardımcı olun fikrinizi söyleyin siz olsanız ne yapardınız?arasıra yazıyorum burda bılıyorsunuzdur bir profa gidiyorum ve normal doğum yanlısı olduguna inanmıyorum(ekstra prof parası ödemıyorum özel sıgorta nedenıyle) sözde şartlar uygun olursa yaptıracağını söyluyor ama hıc olumlu konusmaları yonlendırmelerı olmuyor hiç de duymadım cevremde normal dogum yaptırdıgı bırını.aynı hastahanede normal doğum yanlısı başka bi doktor var bu konuda ona ınanıyorum yakın cevremde gordum normal dogum yaptırdıgı kısılerı ve destegını.fakat gerçekten sezeryana mecbur kalırsam prof olan doktorumda sezeryan olmak istiyorum cerrahisi çok iyi herkes öyle söyluyor yasadıgım ilin ılk 3 doktorundan.normal doğum yanlısı olan da sezeryanda çok iyi değil.bu durumda ne yapcam.aynı hastane oldugu ıcın son anda değişiklik yapsam bırınden dıgerıne gectıgımıde görurler cok etık olmaz gıbı gelıyor.zamanımda az kaldı pişman olmayacağım bi karar vermem lazım

adı gibi yaşasın inşallah canım

Ins canim ben dogum sonrasi yogunluktan daha cok korkuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…