2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
safakmeley dilara doğuma girdi ben ağlamaya başladım duygusallık hat safhaya çıktı dokunsalar gözümden yaş okıyor
Girmedi henüz canım, hazırlıkları tamam ettiler, ameliyata girmeyi bekliyor, bol bol dua edelim :):) Bizler de öyleyiz rabbim sağ sağlim hepimizi kurtarsın ama önce diloş ve aslan parçaları :)

babasıda 4 doğmuş . o yuzden bebeği sanki ben besleyemıyorum beceremıyorum gibi geliyor hurmaya yeni başladım erken doğumu tetikliyor diye korkuyordum . şimdi şimdi yeni yiyorum canım.muzu çok severim , pekmez hiç yemıyorum onu yiyeyim bari belki etkisi olur.sana da mı doktor 3200 olur anca dedi. ?

Mytwin 11 de girdiyse, hayirlisiyla doğumdan çıkmıştır şimdi.. iki paşasini da kucaklamıştır inşallah :) ay Allah hepimize sağlıkla nasip etsin minnak minnak elleri koklamayi

slm kızlar bugun ultrason ıcın doktora gıttım benım hesabıma gore 6+3 gun hamılelıgım ama ultrasonda 4,5 haftalık 4mm kese gorundu 10 gun sonra yıne gıtcem sızde boyle olan varmıydı
canım ben 15 temmuzda son regl olmuştum ama doktor 1 ağustos olarak alıyo. geç yumurtlama faln demişti. öyle birşey soyledi mi

Girmedi henüz canım, hazırlıkları tamam ettiler, ameliyata girmeyi bekliyor, bol bol dua edelim :):) Bizler de öyleyiz rabbim sağ sağlim hepimizi kurtarsın ama önce diloş ve aslan parçaları :)
Canım çok sevindim. İkizler geliyor. Dualarımız onunla. İyi haberlerini bekliyoruz

son zamanlarda nefes alış veriş hareketi yapabiliyolarmış canım onu hissediyosundur :) eşim de tesadüfen buldu :)

siz baya önce keşfetmişsiniz :)

tünaydın herkese kızlarr . bugün ben işe geç gelenlerdenim . ayağıma kramp girdi kalkamadım yerimden.anca geldim kendime ve işe geldim . şimdi baştan sona anca okudum yazılanları :)

ayyy göbeğimin altını goremıyorum diye üstte yok altta da yoktur diyodum
hemen senin taktik ile bakıcam aksama

Mytwin 11 de girdiyse, hayirlisiyla doğumdan çıkmıştır şimdi.. iki paşasini da kucaklamıştır inşallah :) ay Allah hepimize sağlıkla nasip etsin minnak minnak elleri koklamayi

Canım çok sevindim. İkizler geliyor. Dualarımız onunla. İyi haberlerini bekliyoruz

inşallah sağlıkla kavuşur bebeklerine

Mytwin cok heyecanlandım ıkınızde ınsaallah sag salım kurtulun dualarımız senınle :) cok tesekkur ederız safakmeley haber verdıgın ıcın :) :)
Kızlar inşallah iyi haberler vericem size, çok sağolun dualarınız için :)

kızlarrr aranızda benden başka normal doğum isteyen var mı?.. ben şimdilik normal istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.. inşallah her şey yolunda gider..
ben ben ben :) clexane kullanıyorum ama bi aksilik olmazsa inşaallah normal dogum olmasını cok ısterım

bendeki şansa bak yaa en son gittiğimde drum 20-25 mayıs arası olabilir doğum demişti aöf final sınavımda 23 24 mayıs sınavda doğururum artık çocuğu bakalım haftaya gidince ne dicek :)

Bende aynı durumdayım canım hemde son senem, mezun olamayacağım galiba prenses in ilk kaprisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…