ben de clexane kullanıyorum canım.. coraspin de kullanıyordum geçen hafta kestik.. sen coraspin kullandın mı?.. doktora sordum ekstra bir risk oluşturmaz clexane dedi.. ama özeldeki doktorlar normal normal deyip son anda bir bahaneyle sezaryene yönlendiriyorlar.. öyle olmasından korkuyorum.. illa sezaryen diye tutturursa bir başka doktorla daha görüşmeyi planlıyorum ama bakalım zaman ne gösterecek..
kızlarrr aranızda benden başka normal doğum isteyen var mı?.. ben şimdilik normal istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.. inşallah her şey yolunda gider..
Kızlar 8 gündür gripm. 8 gün boyunca ilaç kullanmamak için sabrettim, daha doğrusu sağlık ocağı Dr vermedi.ama geçmedi. 3 gundurdur de siddetli oksuruk baslayinca Bugün artik kadın doğumcuma gittim.çok kızdı hem bana hemde sağlık ocağındaki Dr. antibiyotik ve balgam sokucu başladım. 2 gündür gece aynı saatte öksürük uyandırıyor, durmadan arka arkaya 2 saat sürüyor. böyle gecenin 5 de beni dikiyor ayağa. gecsede artık kurtulsam. çok yoruldum vücut olarak.
Bende 4gundur bogaz agrisi cekiyorm ve oksuruk iki kere acile gittm antibiyotikle parol iciyirm bugun agri gececek gibi ama oksuruk gecmiyo bebege zarari oluyomu bilmem ins iyidir sanada cok gecmis olsun yorgun dustuk iyice
ben de clexane kullanıyorum canım.. coraspin de kullanıyordum geçen hafta kestik.. sen coraspin kullandın mı?.. doktora sordum ekstra bir risk oluşturmaz clexane dedi.. ama özeldeki doktorlar normal normal deyip son anda bir bahaneyle sezaryene yönlendiriyorlar.. öyle olmasından korkuyorum.. illa sezaryen diye tutturursa bir başka doktorla daha görüşmeyi planlıyorum ama bakalım zaman ne gösterecek..
kızlarrr aranızda benden başka normal doğum isteyen var mı?.. ben şimdilik normal istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.. inşallah her şey yolunda gider..
Mytwin
oy diloşum ana olacak hayırlısıyla. Rabbim kucağına aldırsın. Sağlıklı sıhhatli huzurlu şekilde. Bizlere de nasip et yarabbim. Yasinlerimi okudum Yağız ile Yiğit imize, bol dua ettim. Başkasına edilen dua makbulmüş ya siz de edin kızlar. Rabbim diloş hürmetine bize de nasip eder hayırlısıyla. :))
Girmedi henüz canım, hazırlıkları tamam ettiler, ameliyata girmeyi bekliyor, bol bol dua edelim :):) Bizler de öyleyiz rabbim sağ sağlim hepimizi kurtarsın ama önce diloş ve aslan parçaları :)