2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar doğuma giren Mytwin ve günü belli olan herkesin Allah yardımcısı olsun. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.

ben ben ben :) clexane kullanıyorum ama bi aksilik olmazsa inşaallah normal dogum olmasını cok ısterım
ben de clexane kullanıyorum canım.. coraspin de kullanıyordum geçen hafta kestik.. sen coraspin kullandın mı?.. doktora sordum ekstra bir risk oluşturmaz clexane dedi.. ama özeldeki doktorlar normal normal deyip son anda bir bahaneyle sezaryene yönlendiriyorlar.. öyle olmasından korkuyorum.. illa sezaryen diye tutturursa bir başka doktorla daha görüşmeyi planlıyorum ama bakalım zaman ne gösterecek..

kızlarrr aranızda benden başka normal doğum isteyen var mı?.. ben şimdilik normal istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.. inşallah her şey yolunda gider..

Bende normal doğum istiyorum,ilkide normaldi. Sezaryenden çok korkuyorum, özellikle daha önce hiç anestezi almadığımdan.. Ama daha dönmedi bebiş

Bende 4gundur bogaz agrisi cekiyorm ve oksuruk iki kere acile gittm antibiyotikle parol iciyirm bugun agri gececek gibi ama oksuruk gecmiyo bebege zarari oluyomu bilmem ins iyidir sanada cok gecmis olsun yorgun dustuk iyice

cnm doktorum da aynısını dedı clexane rısk olusturmuymus bn corasprın kullanmadım cnm bnde pıhtılasma yok ama ıkı dusugum var doktorum onlem amaclı baslattı sımdıye kadar cok guzel gıttı ınsallah hepımız sag salım alırız yavrularımızı kucagımıza :)

canım ben 15 temmuzda son regl olmuştum ama doktor 1 ağustos olarak alıyo. geç yumurtlama faln demişti. öyle birşey soyledi mi
gebelık gec gelısıyo normal dedı ama benım adetlerım hep duzenlı normalde ınsallah benımkıde oyledırde haftaya gıttıgımde arayı kapatmıs olur

gebelık gec gelısıyo normal dedı ama benım adetlerım hep duzenlı normalde ınsallah benımkıde oyledırde haftaya gıttıgımde arayı kapatmıs olur
benim de düzenli gidiyodu ama olabiliyo böyle şeyler. bence kafana takma canım

kızlarrr aranızda benden başka normal doğum isteyen var mı?.. ben şimdilik normal istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.. inşallah her şey yolunda gider..
Ben ben bennn :) ama bizim cadı kordonu oyuncak bellemiş bakalım doğurabilecek miyim normal. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Kızlar kontrolden geldik kızım 2700 Gr olmuş iki hafta sonra çatı kontrolü var hemoroid i sordum normal doğuma engel değil ama daha artar dedi
Ohh maşallah kızına esracım kilosu çok güzel, evet arttırıyormuş ama tedavisini olursun istersen.

Mytwin oy diloşum ana olacak hayırlısıyla. Rabbim kucağına aldırsın. Sağlıklı sıhhatli huzurlu şekilde. Bizlere de nasip et yarabbim. Yasinlerimi okudum Yağız ile Yiğit imize, bol dua ettim. Başkasına edilen dua makbulmüş ya siz de edin kızlar. Rabbim diloş hürmetine bize de nasip eder hayırlısıyla. :))

Evet canım Doktor da yapabilirsin dedi bakalım Dilara doğuma gitmiş çok şaşırdım sevindim Ayy çok heyecanlı

Girmedi henüz canım, hazırlıkları tamam ettiler, ameliyata girmeyi bekliyor, bol bol dua edelim :):) Bizler de öyleyiz rabbim sağ sağlim hepimizi kurtarsın ama önce diloş ve aslan parçaları :)
minnoşların resimlerini ben de görmek isterim. Nasıl yapıcam. Facebook yok benim. İnstegram falan olmuyo mu?

H hukukcu_ ins bende normal istiyorum canim, 37. Haftada cat muayenesine gore konusacagiz doktorumla, tabi hakkimizda hayirlisi neyse o olsun ins..
toist tatlim senin yaramaz korkutmus sizi, dualarimiz sizinle canim icini ferah tut, saglicakla alacagiz ins kucagimiza bebislerimizi...

kan sulandırıcı kullandığım için benim kesin sezeryan olacak (hibor kullanıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…