aynen canım ben de doktorun son anda bir şey çıkarmasından korkuyorum.. hatta öyle olursa devlet hastanesine gidip doğurma planım bile var.. haa illa sezaryen gerektiren bir durum olursa olucam tabi önemli olan bebişimin ve benim sağlığım ama doktor sırf kendi rahatı için sezaryen derse olmamayı düşünüyorum.. inşallah hakkımızda hayırlısı olur..
kızlar bi konuda çok kararsızım ve huzursuzum lütfen bana yardımcı olun fikrinizi söyleyin siz olsanız ne yapardınız?arasıra yazıyorum burda bılıyorsunuzdur bir profa gidiyorum ve normal doğum yanlısı olduguna inanmıyorum(ekstra prof parası ödemıyorum özel sıgorta nedenıyle) sözde şartlar uygun olursa yaptıracağını söyluyor ama hıc olumlu konusmaları yonlendırmelerı olmuyor hiç de duymadım cevremde normal dogum yaptırdıgı bırını.aynı hastahanede normal doğum yanlısı başka bi doktor var bu konuda ona ınanıyorum yakın cevremde gordum normal dogum yaptırdıgı kısılerı ve destegını.fakat gerçekten sezeryana mecbur kalırsam prof olan doktorumda sezeryan olmak istiyorum cerrahisi çok iyi herkes öyle söyluyor yasadıgım ilin ılk 3 doktorundan.normal doğum yanlısı olan da sezeryanda çok iyi değil.bu durumda ne yapcam.aynı hastane oldugu ıcın son anda değişiklik yapsam bırınden dıgerıne gectıgımıde görurler cok etık olmaz gıbı gelıyor.zamanımda az kaldı pişman olmayacağım bi karar vermem lazım
Canım senin sezaryan olup olmaman gerektiği şuan aşağı yukarı bellidir. Bence başka bir hastane de sıradan bir kadın doğumcuya gidip emin ol. Netice de hepsi bunu anlayacak yetiye sahiptir. Eğer sezaryan şart derse oda prof'a devam et.
Gerçekten bende artık dayanamıyorum. Ama yine de dişimizi sıkıcaz. Zamanında doğmaları için. Ama gerçekten zaman durdu sanki Ya bide ben hala çocuğum olacağına inanamıyorum :)