2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar göbek deliği min 3 parmak yani derin nefes aldığımda ya da biraz da olsa egikdigimde iğne batar gibi agiriyor neden olabilir ki

toist ne güzel haber maşallah
Mytwin Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza
Amiin canım :))

hahahah oysakı orduya bilet aldım gidiyordum çok sevindim darısı hepimize :)

Dur yapma :))) inşallah canım hayırlısıyla
aayyy çok güzel ya.. gözlerim sulu sulu oldu.. darısı başımıza inşallah..
Amiin inşallah kuzum, ben de çok duyguluyum bugün :)

devlettekiler genelde normal doğuma yöneliyorlarmış canım yanlış hatırlamıyorsam puanlamada varmış yaptığı normal doğuma göre puan alıyolarmış

Kızlar göbek deliği min 3 parmak yani derin nefes aldığımda ya da biraz da olsa egikdigimde iğne batar gibi agiriyor neden olabilir ki
bendede aynısı oluyor iki gündür göbek deliğimin yanında nedenki acaba sancı için erken değil mi daha

Canım senin sezaryan olup olmaman gerektiği şuan aşağı yukarı bellidir. Bence başka bir hastane de sıradan bir kadın doğumcuya gidip emin ol. Netice de hepsi bunu anlayacak yetiye sahiptir. Eğer sezaryan şart derse oda prof'a devam et.

Mytwin canım gozun aydın inşallah bebeişlerinizle birlikte mutlu mesut saglıklı guzel bır omur gecırırsınız, cok gecmıs olsun :)

ben oğlumu 37+0 da doğurmuştum suyum fazlaydı acil sezaryen olmuştum. bundada aynı sorun var bakalım hayırlısı

Kızlar çok sabirszlanmaya başladım şu kalan haftalar da çabucak geçse hayirlisyla alsak miniklerimizi kucağımiza

Gerçekten bende artık dayanamıyorum. Ama yine de dişimizi sıkıcaz. Zamanında doğmaları için. Ama gerçekten zaman durdu sanki Ya bide ben hala çocuğum olacağına inanamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…