çatlaklar oluşması kesinlikle ırsi birşey. annende,kız kardeşlerinde varsa sende olması olası oluyor.ben şuanda 35. haftamdayım sadece bir kere sürmemiş olmamak için bebe yağı sürdüm.ikinci kez sürmedim.hiçte çatlak oluşmadı.ilk çocuğumda da hiç olmamıştı(gerçi 36 haftalıkken doğum yapmıştım son zamanlarda mı oluyor çatlak genelde bilmiyorum)
Kızlar geldim doktordan .minik erkekim iyidi çok şükür .nst iyi cikti.onbir gün sonrasına randevu verdi. Hala ne zaman doğum belli değil .normalmi sezaryanmi belli değil.3300olmuş maşallah ama boyunu sormadım. Kendim hesapladin Yirmi gün oncekiyle aynı 48.5 cm . Yirmi günde bir kilo almış ama boy aynı. Olabilirmi bilemedim. Ben yanlış olcmus olsam FL yi 7 ile çarptım
Bugün kontrolumuz vardi kızlar. Nst iyi çıktı. Bebik de 3100 gr olmus. Haftaya alttan kontrol edecekmis doktor normal dogum icin uygun mu diye? Dogum pozisyonunu da almis. Artik bugun yarin beklemedeyiz. Hayirlisiyla gelsin artik..
Bugün kontrolumuz vardi kızlar. Nst iyi çıktı. Bebik de 3100 gr olmus. Haftaya alttan kontrol edecekmis doktor normal dogum icin uygun mu diye? Dogum pozisyonunu da almis. Artik bugun yarin beklemedeyiz. Hayirlisiyla gelsin artik..
Kizlar internetten baya arastirdimda 4 kilo denen bebk 4400 de dogabilir 3600 de kafam iyice karisti insaAllah p.tesi devletteki doktorlarda olcumunu iyi yapar
Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Bebek iri ise alirlar cnm,genelde 38 de aliniyor.senin tercihin,senin psikolojin.normal dogurmak istemeyen birine zorla dogurtamazsin,doktorunla konus ,özel hastane ise sorun cikmaz,
Iniallah güzel haberlerle gel tatlım, ben 32 den beri giriyorum canım genelde 34 36 da giriliyor ama sanırım. Ben herşeyi erken yaşadım çatıyı da 36 bitince olmuştum :)))[/QUOTE]
Sagol canim inşaallah:)