2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet bence de ırsi. anneminde az çatlağı var. teyzelerimin çok fena ama iyiki onlara benzememişim. ama cildin kuruluğuda artırıyor bence.

maşallah cnm yavruna kılosu gayet ıyı ewet fl yı 7 ıle carpıyorsun

Hayırlı olsun bizde o kampanyadan aldık
aa süper, iyi günlerde kullanalım inşallah

bizde casual almayı düşünüyorduk fiyatı cok iyimiş ama burda aziz bebe magazası yok int sitesindede yok kampanya sanırım
internet üzerinden kampanyayı bilmiyorum ki canım, istersen müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsin

Bugün kontrolumuz vardi kızlar. Nst iyi çıktı. Bebik de 3100 gr olmus. Haftaya alttan kontrol edecekmis doktor normal dogum icin uygun mu diye? Dogum pozisyonunu da almis. Artik bugun yarin beklemedeyiz. Hayirlisiyla gelsin artik..
masallah cnm bebısıne :)

Bugün kontrolumuz vardi kızlar. Nst iyi çıktı. Bebik de 3100 gr olmus. Haftaya alttan kontrol edecekmis doktor normal dogum icin uygun mu diye? Dogum pozisyonunu da almis. Artik bugun yarin beklemedeyiz. Hayirlisiyla gelsin artik..
masaAllah hayirlisiyla gelir insaAllah

Kizlar internetten baya arastirdimda 4 kilo denen bebk 4400 de dogabilir 3600 de kafam iyice karisti insaAllah p.tesi devletteki doktorlarda olcumunu iyi yapar

Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Hayirli olsun canim bisey sormak istitorum nsana denilen kiloyla bebegin kilosu ayni dogdumu

arkadaşlar lohusasepetinden sipariş veriyorum şimdi gecelik. memnun kaldınızmı beğendinizmi ürünlerini ? haluk bayram 2713 yazan geceliği sipariş veriyorum ben. belki almışsınızdır öncesinde sizde bundan.

[Q"toist, post: 40548927, member: 334531"]

Iniallah güzel haberlerle gel tatlım, ben 32 den beri giriyorum canım genelde 34 36 da giriliyor ama sanırım. Ben herşeyi erken yaşadım çatıyı da 36 bitince olmuştum :)))[/QUOTE]
Sagol canim inşaallah:)

Gayet kaliteli bir marka gonul rahatligiyla alabilirsin

Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
GOZUN AYDIN HAYIRLI OLSUN CANIM ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN INSALLAH :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…