2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar ben bir tam takım hastanede giymek için doğum sonra pijamalı sabahlık ve gecelıklı takım aldım.trukuar kol , uzun kol değil. 2 tanede uzun kollu gecelik takımı aldım . mayısın son haftası doğumum gözüküyor ama ben akıl edemedim hiç çok terlermiyim ne olur fln diye. şimdi bi tanede kısa kollu alacağım . yeter mi sizce ? sadece hastane diye düşünmüyorum eve geçincede gecelık giyerim evde rahat olur diyorum ama uzun kol ile çok mu bunalırım kısa kol bi tane daha alsam mı ?

eşin konusması olayı doğrumu ki ya daha önce duymuştum.siz anlatınca gözlerim doldu.babanın sesini tanıyıp ona yönelmeleri ne güzel,şayet o sebepten döndüyse..

o konuda bilgim yok canım yanlış yönlendirmiyim.ben çatlak oluşmasın diye kullanıyorum.

Evet ben de son haftalarda hemen gitmek gerek diye okumuştum. Olsun canım gitmişsin, balgam atmadan tam anlamıyla iyileşemiyor insan maalesef, Allah kolaylık versin bir daha olmazsın inşallah

Bugün kontrolumuz vardi kızlar. Nst iyi çıktı. Bebik de 3100 gr olmus. Haftaya alttan kontrol edecekmis doktor normal dogum icin uygun mu diye? Dogum pozisyonunu da almis. Artik bugun yarin beklemedeyiz. Hayirlisiyla gelsin artik..
Oh maşallah dönmüş de annesi, kilosu da çok güzel. Hayırlısıyla kucağına al inşallah :)

Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Ayyy çok sevindim yaa :) senle çok yakınmış günlerimiz, nişanım geldi yazmıştın, kavuşmuşsun bebeğine. Çok duygulandım ya. Allah bağışlasın canım iyi olmanıza çok çok sevindim darısı başımıza :)

Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
gözünüz aydın Allah analı babalı buyutsun :)

Kizlar internetten baya arastirdimda 4 kilo denen bebk 4400 de dogabilir 3600 de kafam iyice karisti insaAllah p.tesi devletteki doktorlarda olcumunu iyi yapar
Canim ab
Kizlar internetten baya arastirdimda 4 kilo denen bebk 4400 de dogabilir 3600 de kafam iyice karisti insaAllah p.tesi devletteki doktorlarda olcumunu iyi yapar
Canim ablamin minyon dedikleri 3 kg ancak dogar dedikleri bebegi en son konyrolde 36 hafthaftda 2800 olctuler 38. Haftada suni sanciyla 3770 dogdu

Ben ilk doğumumda o kadar krem yağ sürdüm ama çatır çatır çatladım şimdide çatlaklar kaşınıyor ölüyorum kaşıntıdan gerilmesin karnım diye bilinaltı suyu bile azaltmışım

Canim ab

Canim ablamin minyon dedikleri 3 kg ancak dogar dedikleri bebegi en son konyrolde 36 hafthaftda 2800 olctuler 38. Haftada suni sanciyla 3770 dogdu
Guzel olcum yapsalar bu kdr fark olmaz bence hangisine inanacagimi sasirdim valla

Canim ab

off yuh yani sapar da bu kadar sapar mı ya. Şuan kafam karıştı gerçekten. Umarım bizimkiler yukarı sapar bari, aşağı sapmasında :)

Ben ilk doğumumda o kadar krem yağ sürdüm ama çatır çatır çatladım şimdide çatlaklar kaşınıyor ölüyorum kaşıntıdan gerilmesin karnım diye bilinaltı suyu bile azaltmışım
aynen yapı meselesi çatlayan öyle de boylede çatlıyor artık ınanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…