Canim benim basenlerim ve kalcam var ne kadar zayiflarsamda onlar pek erimiyor:)kendi kalıpları dar mı acaba ? bende L aldım acaba büyükmü alsaydım
kesınlıkle hak verıyorum cnm bebegın pozısyonuna gore de olçüm degısıyo gecen kı kontrolde daha buyuk cıkmıs olculerin bazıları bebegımın boyu uzamıs kılo almıs ama ölçüm ölçümü tutmuyo cok sınır olı-uyorum sonucta bız bı cm buyuse 10 gram alsa havalara ucuyoruzGuzel olcum yapsalar bu kdr fark olmaz bence hangisine inanacagimi sasirdim valla
eşin konusması olayı doğrumu ki ya daha önce duymuştum.siz anlatınca gözlerim doldu.babanın sesini tanıyıp ona yönelmeleri ne güzel,şayet o sebepten döndüyse..
o konuda bilgim yok canım yanlış yönlendirmiyim.ben çatlak oluşmasın diye kullanıyorum.
anladım tmm peki o zaman :) benimde bugun verdim siparişi yarın gelir dediler telefon açtım . olmadı değiştirirmCanim benim basenlerim ve kalcam var ne kadar zayiflarsamda onlar pek erimiyor:)
Senin bebeğin magnezyumu sömürüyor demekki cnm canı sağolsun miniğin az daha dayan. Yüzdük kuyruğuna geldik.Canim nerdeyse gunde 2 defa yiyorum banamisin demiyor dun bide kasigima girdi bu sefer doguruyorum sandim
Ya canim ozeldeki doktorum 39+2 demisti gelisimine devletteki doktor 39+5 dedi p.tesi baska doktordan randevu alicam o da devlet hastanesinde bakalim o ne diyecekEvet canim en dogrusu bu eger olcumler birbirine yakin cikarsa ona gore karar alirsin
Canim galiba dedigin dogru cunku ne zaman muz yesem bizimki kipir kipir oluyor:)Senin bebeğin magnezyumu sömürüyor demekki cnm canı sağolsun miniğin az daha dayan. Yüzdük kuyruğuna geldik.
Çok sağol canım, darısı başına :) ne zaman senin randevun :)toist canim bebegin cok guzel buyumus mas
Benim 15 gun onceki kontrolumde 2600 civariydi ondan sonra daha gitmemistim 3130 dogdu oglumda 3200 demoslerdi 3840 dogmustu epey sapma olabiliyoHayirli olsun canim bisey sormak istitorum nsana denilen kiloyla bebegin kilosu ayni dogdumu
Kızlar geldim doktordan .minik erkekim iyidi çok şükür .nst iyi cikti.onbir gün sonrasına randevu verdi. Hala ne zaman doğum belli değil .normalmi sezaryanmi belli değil.3300olmuş maşallah ama boyunu sormadım. Kendim hesapladin Yirmi gün oncekiyle aynı 48.5 cm . Yirmi günde bir kilo almış ama boy aynı. Olabilirmi bilemedim. Ben yanlış olcmus olsam FL yi 7 ile çarptım
ben 5. ayda aktardan rozita diye gebeler için karışık yağ aldım. 18 liraydı üstelik. hergün sürüyorum bazen günde 2 kere. hiç çatlağım olmadı. arkadaşım dünya paralar verdi çatlak kremleri kullandı onda azda olsa çatlak oluştu. belki bu ırsi bişeydir yada derinin esnekliğiylemi alakalı bilemiyorum ama denk gelirsen o yağı tavsiye ederim.
Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Kendi telasimdan burayi takip edemedim.. Gozunaydin canim bebisin iyiymis.. Kocaman olmus masallah.. kordon da sikinti degilmis, senden haberler iyi cok sukur..Çok sağol canım, darısı başına :) ne zaman senin randevun :)
Ne demek canım, çok sağol inşallah tamamen çıkar boynundan. Şu son haftalara gelince illa bişeyle sınanıyoruz. Bugünki nst nasıl çıktı gittin mi doktora ?Kendi telasimdan burayi takip edemedim.. Gozunaydin canim bebisin iyiymis.. Kocaman olmus masallah.. kordon da sikinti degilmis, senden haberler iyi cok sukur..
Kızlar bende 2 pijama 2 gecelik koydum. Sezeryan da pijama giyiliyormu hastanede? İlki sezeryandı benim. Yaz a denk gelmişti yanımda hep gecelik götürmştüm. Pijama giydirip giydirmediklerini hatırlayamadım:/bende 2 pijama 1 gecelik koydum canım. geceliği de normal doğum olursa doğumdan önce muayenelerde çok lazım oluyomuş ondan koydum. sezeryan kesinleşirse hamile pijamamı da alcam.
ben penye sütyenlerden 2 tane, 2 tanede emzirme atletinden almıştı . Emzirirken hep onları kullanmıştm. Ama dediğiniz gibi göğüs uçları belli oluyor. Sütyenin içine ince sünger silikon koyuyordum.Alırken ben de o konuda tereddüt etmiştim satıcı göğüs pedi kullanacaksınız zaten belli olmaz o yüzden dedi ben de güvenip aldım:) şimdilik 1 tane aldım denicem rahat edersem alırım çünkü kullanamadım diyen arkadaşlarım oldu
Farkli doktorlara gorundun mu canimBenim 15 gun onceki kontrolumde 2600 civariydi ondan sonra daha gitmemistim 3130 dogdu oglumda 3200 demoslerdi 3840 dogmustu epey sapma olabiliyo
Gittim canim daha iyiydi cok sukur normalde aksam da gidecektim iyi cikinca yarin gel dedi.. İnsallah o da iyi cikarsa belki iki uc gunde bir cagirir.. Normal dogumu cok istiyordum ama bi gidisle sezaryen diyecek sanki doktor.. Ne yapayim bebisim iyi olsun da hangisi hayirliysa oyle olsun.. Bu arada ben de haci serifyen alcam cikolata senin aldiklarin da cok guzelmis bi de ona bakayim gormemistim.. Bi de kapi susunu ne yapcan ben de bulamadim henuz..Ne demek canım, çok sağol inşallah tamamen çıkar boynundan. Şu son haftalara gelince illa bişeyle sınanıyoruz. Bugünki nst nasıl çıktı gittin mi doktora ?
senin yakin olcumlerin dogrudur canimYa canim ozeldeki doktorum 39+2 demisti gelisimine devletteki doktor 39+5 dedi p.tesi baska doktordan randevu alicam o da devlet hastanesinde bakalim o ne diyecek
Canim ne yaptin kapi susu alabildin mi?..Kızlar bende 2 pijama 2 gecelik koydum. Sezeryan da pijama giyiliyormu hastanede? İlki sezeryandı benim. Yaz a denk gelmişti yanımda hep gecelik götürmştüm. Pijama giydirip giydirmediklerini hatırlayamadım:/
ben penye sütyenlerden 2 tane, 2 tanede emzirme atletinden almıştı . Emzirirken hep onları kullanmıştm. Ama dediğiniz gibi göğüs uçları belli oluyor. Sütyenin içine ince sünger silikon koyuyordum.
Carsamba gunu canim ins.Çok sağol canım, darısı başına :) ne zaman senin randevun :)
Aa çok sevindim canım ne güzel haberle dönmüşsün. Dün yorgun mu gittin acaba hastaneye. Eğer böyle iyi devam ederse kalp atışı normal de olur merak etme. Ben de bayıldım buna, nisan annesi almış çok beğenmiş :)Gittim canim daha iyiydi cok sukur normalde aksam da gidecektim iyi cikinca yarin gel dedi.. İnsallah o da iyi cikarsa belki iki uc gunde bir cagirir.. Normal dogumu cok istiyordum ama bi gidisle sezaryen diyecek sanki doktor.. Ne yapayim bebisim iyi olsun da hangisi hayirliysa oyle olsun.. Bu arada ben de haci serifyen alcam cikolata senin aldiklarin da cok guzelmis bi de ona bakayim gormemistim.. Bi de kapi susunu ne yapcan ben de bulamadim henuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?