Kızlar hacişerif ten siparişi verdim. Nisan annelerinden bir arkadaş sipariş vermiş sepetli bir ürün. Onda gördüm çk beğendim. İnşallah güzeldir elime geçince paylaşırım sizinle de :)
Çantamın son hazırlıklarını da tamamladım bugün. Ikramlıklar da tamam. Bir tek kapı süsüm kaldı onu da hallettim mi tamamdır :)
Kızlar merak etmişsiniz sağolun ama biz çok iyiyiz :)) 3260 kg 51 cm boy suyumuz artmış, kordon hala var maalesef ama doktor hiç sorun değil dedi. Kalp atışımız da iyi pazt yine gidicez Rabb'ime şükür doktor bugün çok olumlu konuştu :)
Toistcim maşallah bebeğine kocaman kız olmuş :) herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım:) ben sık sık giremediğim için tam takip edemiyorum. Ara ara girip okumaya çalışıyorum. Ama sık sık aklıma geliyorsunuz. Hatta anıyorum sizleri :) Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin...
Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
naptın canım ulaşabildin mi aziz bebeğe?
senin için netten baktım ben iletişim bilgilerine bir görüş bence hangi mağaza stoklarda var ya da netten satışı var mı vs. İletişim
Tel: 0212 678 14 77
Fax: 0212 678 13 99 azizbebe@azizbebe.com.tr
Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Kizlar şimdi geldim hastaneden goruncemin bebeği 2.750 gr 48 cm doğdu çok şükür kuvöze almadilar dünya güzeli minicik bir bebek tek sıkıntımız memeyi tutamiyor
Bende ayrintiliya girdim bu gün 35+5 deyiz, kilomuz 3100 gr boyunuz 49 cm olmuş, plasentamla ilgilide bir sıkıntı görmedi doktor çok şükür ama benim kücük sipam yine yuzunu elleriyle kapadi göremedik
Kizlar şimdi geldim hastaneden goruncemin bebeği 2.750 gr 48 cm doğdu çok şükür kuvöze almadilar dünya güzeli minicik bir bebek tek sıkıntımız memeyi tutamiyor
Bende ayrintiliya girdim bu gün 35+5 deyiz, kilomuz 3100 gr boyunuz 49 cm olmuş, plasentamla ilgilide bir sıkıntı görmedi doktor çok şükür ama benim kücük sipam yine yuzunu elleriyle kapadi göremedik
GORUMCEN ICIN COK SEVINDIM CNM OZELLIKLE KUVEZE GIRMEMESI NE GZL MEMEYIDE BIR AN ONCE ALIR INSALLAH, SNNDE GOZUN AYDIN KOCAMAN OLMUS MASALLAH, AH AH O ELLER YOKMU TAM YEMELIK
selam kızlar ıyı haber vermek ısterdım ama yıne olmadı Allah acımı hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp etsın demıstım ama bebegım gelişmemiş düşük yapmaya basladım buda nasıp olmadı
selam kızlar ıyı haber vermek ısterdım ama yıne olmadı Allah acımı hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp etsın demıstım ama bebegım gelişmemiş düşük yapmaya basladım buda nasıp olmadı
Canım çocuğun kilosunu göbek çevresinden ölçmekteler. Benim ilk bebeğim kiloda 4 hafta geri olduğu için 10 günde bir kilo kontrolüne gidiyorduk. Doktorum doğru ölçü almak için 15 dakika uğraşıyordu. Ölçümlerine göre bir kilo söylüyordu. Ultrason kağıdında da +-300 gr. yazar. Çocuğun pozisyonu bile değiştirmekte ölçümü. Kızımda Cuma kontrolde 1850 demişti doktor. Pazartesi sezaryenle mecburen aldı kızım 2180 doğdu. Bebek göbek çevresini ne kadar iyi gösterecek ölçtürecek pozisyondaysa o kadar doğru ölçüm alınır. Bebeğin büyümesinde bir sorun yoksa bir önceki ölçüme göre daha büyük çıkıyorsa doktorlarda en yakın kilo değerine bakmıyorlar. Önemli olan kilo alımı olması.
Kızlar bende 2 pijama 2 gecelik koydum. Sezeryan da pijama giyiliyormu hastanede? İlki sezeryandı benim. Yaz a denk gelmişti yanımda hep gecelik götürmştüm. Pijama giydirip giydirmediklerini hatırlayamadım:/
ben penye sütyenlerden 2 tane, 2 tanede emzirme atletinden almıştı . Emzirirken hep onları kullanmıştm. Ama dediğiniz gibi göğüs uçları belli oluyor. Sütyenin içine ince sünger silikon koyuyordum.
Bende sezaryenle 29 Kasımda doğum yapmıştım. Ben hiç pijama giymedim. Zaten doktorlarda dikişleri kontrole geliyor. Pijama zor oluyor. Bence pijamaya gerek yok gecelik yeter. Ben pijama bile almadım. Sadece gecelik aldım