2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende bunu begenmistim cok guzel canim bayildim

Toistcim maşallah bebeğine kocaman kız olmuş :) herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım:) ben sık sık giremediğim için tam takip edemiyorum. Ara ara girip okumaya çalışıyorum. Ama sık sık aklıma geliyorsunuz. Hatta anıyorum sizleri :) Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin...

Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
allah analı babalı büyütmeyi , güzel günlerini görmeyi nasip etsin canım

bizde casual almayı düşünüyorduk fiyatı cok iyimiş ama burda aziz bebe magazası yok int sitesindede yok kampanya sanırım
naptın canım ulaşabildin mi aziz bebeğe?
senin için netten baktım ben iletişim bilgilerine bir görüş bence hangi mağaza stoklarda var ya da netten satışı var mı vs.
İletişim
Tel: 0212 678 14 77
Fax: 0212 678 13 99
azizbebe@azizbebe.com.tr

Sağol canım sen halletmiştin sanırım, ben geç kaldım biraz. Bu arada öarşamba günü de hayırlı haberlerle gel inşallah.
Yok canim daha siparis etmedim cikolata ve lokum kaldi benimde:) ins. Carsamba iyi gecer cok saolasin canim

Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel sağlıkla kucağına aldın Darısı hepimizin başına.

evet canım yaa çok kötü oldu durumum her işte bi hayır vardır şimdi ismail büyükdurak a gidiyorum en mantıklı o konuşuyo sen kime gidiyorsun
Bir suru doktor gezdim hic biri icime sinmedi.en son oguzhan beyin yerine gelen özhan baykal var ona gidiyorum,memnunum iyi bir doktor gibi.

Kizlar şimdi geldim hastaneden goruncemin bebeği 2.750 gr 48 cm doğdu çok şükür kuvöze almadilar dünya güzeli minicik bir bebek tek sıkıntımız memeyi tutamiyor
Bende ayrintiliya girdim bu gün 35+5 deyiz, kilomuz 3100 gr boyunuz 49 cm olmuş, plasentamla ilgilide bir sıkıntı görmedi doktor çok şükür ama benim kücük sipam yine yuzunu elleriyle kapadi göremedik

GORUMCEN ICIN COK SEVINDIM CNM OZELLIKLE KUVEZE GIRMEMESI NE GZL MEMEYIDE BIR AN ONCE ALIR INSALLAH, SNNDE GOZUN AYDIN KOCAMAN OLMUS MASALLAH, AH AH O ELLER YOKMU TAM YEMELIK

selam kızlar ıyı haber vermek ısterdım ama yıne olmadı Allah acımı hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp etsın demıstım ama bebegım gelişmemiş düşük yapmaya basladım buda nasıp olmadı

canım herseyde bır hayır vardır ne olur cok uzme kendını ınşALLAH olucak yavrun en kısa zamanda sadece bıraz zaman lazım ....

off yuh yani sapar da bu kadar sapar mı ya. Şuan kafam karıştı gerçekten. Umarım bizimkiler yukarı sapar bari, aşağı sapmasında :)
Canım çocuğun kilosunu göbek çevresinden ölçmekteler. Benim ilk bebeğim kiloda 4 hafta geri olduğu için 10 günde bir kilo kontrolüne gidiyorduk. Doktorum doğru ölçü almak için 15 dakika uğraşıyordu. Ölçümlerine göre bir kilo söylüyordu. Ultrason kağıdında da +-300 gr. yazar. Çocuğun pozisyonu bile değiştirmekte ölçümü. Kızımda Cuma kontrolde 1850 demişti doktor. Pazartesi sezaryenle mecburen aldı kızım 2180 doğdu. Bebek göbek çevresini ne kadar iyi gösterecek ölçtürecek pozisyondaysa o kadar doğru ölçüm alınır. Bebeğin büyümesinde bir sorun yoksa bir önceki ölçüme göre daha büyük çıkıyorsa doktorlarda en yakın kilo değerine bakmıyorlar. Önemli olan kilo alımı olması.

Bende sezaryenle 29 Kasımda doğum yapmıştım. Ben hiç pijama giymedim. Zaten doktorlarda dikişleri kontrole geliyor. Pijama zor oluyor. Bence pijamaya gerek yok gecelik yeter. Ben pijama bile almadım. Sadece gecelik aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…