selam kızlar ıyı haber vermek ısterdım ama yıne olmadı Allah acımı hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp etsın demıstım ama bebegım gelişmemiş düşük yapmaya basladım buda nasıp olmadı
Geçmiş olsun. Neolur üzülme atrık, biraz zaman ver kendine. Başka bir meşgaleler bul. Oğullarınla vakit geçir. Onların nasıl bir mucize olduğunu anlıyor insan böyle üst üste yaşayınca seni çok iyi anlıyorum. Ve sana çok rica ediyorum biraz zaman ver kendine, kadere bırak lütfen.
selam kızlar ıyı haber vermek ısterdım ama yıne olmadı Allah acımı hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp etsın demıstım ama bebegım gelişmemiş düşük yapmaya basladım buda nasıp olmadı
Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
yabancı bi kaynakta görmüştük bizde sese ve ışığa doğru yöneliyolarmış.hatta o dökümanda boynunuza çıngırak asın öyle yürüyün yazıyordu.bizim canlandırıcımız babamızın sesi oldu
Aa çok sevindim canım ne güzel haberle dönmüşsün. Dün yorgun mu gittin acaba hastaneye. Eğer böyle iyi devam ederse kalp atışı normal de olur merak etme. Ben de bayıldım buna, nisan annesi almış çok beğenmiş :)
Onu da şunlardan yapıcam malzemeleri bulup almak zor yapması baya basit sanırım :)
Saol canim biz de cok sevindim.. Ayy insallah herkes her zaman guzel haberler alir, hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize.. Bu kapi susleri de guzelmis canim ama benim bulundugum yerde bu malzemeleri bulmam imkansiz..
Kizlar şimdi geldim hastaneden goruncemin bebeği 2.750 gr 48 cm doğdu çok şükür kuvöze almadilar dünya güzeli minicik bir bebek tek sıkıntımız memeyi tutamiyor
Bende ayrintiliya girdim bu gün 35+5 deyiz, kilomuz 3100 gr boyunuz 49 cm olmuş, plasentamla ilgilide bir sıkıntı görmedi doktor çok şükür ama benim kücük sipam yine yuzunu elleriyle kapadi göremedik
Annecikler sabahtan belli ayaga kalktigimda hareket ettigimde sag kasigim agriyor oturunca geciyor yalanci sanci mi yoksa bebegim kanala mi giriyor kontrolume de bir hafta var.
GORUMCEN ICIN COK SEVINDIM CNM OZELLIKLE KUVEZE GIRMEMESI NE GZL MEMEYIDE BIR AN ONCE ALIR INSALLAH, SNNDE GOZUN AYDIN KOCAMAN OLMUS MASALLAH, AH AH O ELLER YOKMU TAM YEMELIK
Canım ya benim en büyük hayalım, o minik ayaklarının altını öpmek. Ohh minnoş oğlum hayırlısıyla bir doğsun, minnoş ayalarını tabanlarını yiyicem. Mideme mideme vurduğu o ayakları ısırıcam inşallah.
Kizlar şimdi geldim hastaneden goruncemin bebeği 2.750 gr 48 cm doğdu çok şükür kuvöze almadilar dünya güzeli minicik bir bebek tek sıkıntımız memeyi tutamiyor
Bende ayrintiliya girdim bu gün 35+5 deyiz, kilomuz 3100 gr boyunuz 49 cm olmuş, plasentamla ilgilide bir sıkıntı görmedi doktor çok şükür ama benim kücük sipam yine yuzunu elleriyle kapadi göremedik
Geçmiş olsun. Neolur üzülme atrık, biraz zaman ver kendine. Başka bir meşgaleler bul. Oğullarınla vakit geçir. Onların nasıl bir mucize olduğunu anlıyor insan böyle üst üste yaşayınca seni çok iyi anlıyorum. Ve sana çok rica ediyorum biraz zaman ver kendine, kadere bırak lütfen.
Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins