Geçmiş olsun. Neolur üzülme atrık, biraz zaman ver kendine. Başka bir meşgaleler bul. Oğullarınla vakit geçir. Onların nasıl bir mucize olduğunu anlıyor insan böyle üst üste yaşayınca seni çok iyi anlıyorum. Ve sana çok rica ediyorum biraz zaman ver kendine, kadere bırak lütfen.selam kızlar ıyı haber vermek ısterdım ama yıne olmadı Allah acımı hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp etsın demıstım ama bebegım gelişmemiş düşük yapmaya basladım buda nasıp olmadı
Canım kendini çok yıpratma. Her şeyin bir zamanı var. Allah en kısa sürede sana da sağlıklı bir bebek verecek. Sen sadece güçlü ol ve olumlu ol.selam kızlar ıyı haber vermek ısterdım ama yıne olmadı Allah acımı hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp etsın demıstım ama bebegım gelişmemiş düşük yapmaya basladım buda nasıp olmadı
Gözünaydin canım Güle güle büyüt bebeğini. Darısı bizlere olsun.Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
boyuna asınca ses yukardan gelmiş olmuyor mu.baba aşağıdan konusuyor ama canımyabancı bi kaynakta görmüştük bizde sese ve ışığa doğru yöneliyolarmış.hatta o dökümanda boynunuza çıngırak asın öyle yürüyün yazıyordu.bizim canlandırıcımız babamızın sesi oldu
Saol canim biz de cok sevindim.. Ayy insallah herkes her zaman guzel haberler alir, hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize.. Bu kapi susleri de guzelmis canim ama benim bulundugum yerde bu malzemeleri bulmam imkansiz..Aa çok sevindim canım ne güzel haberle dönmüşsün. Dün yorgun mu gittin acaba hastaneye. Eğer böyle iyi devam ederse kalp atışı normal de olur merak etme. Ben de bayıldım buna, nisan annesi almış çok beğenmiş :)
Onu da şunlardan yapıcam malzemeleri bulup almak zor yapması baya basit sanırım :)
Hayirli olsun bebeginiz cok iyi bir kiloyla dogmusKizlar şimdi geldim hastaneden goruncemin bebeği 2.750 gr 48 cm doğdu çok şükür kuvöze almadilar dünya güzeli minicik bir bebek tek sıkıntımız memeyi tutamiyor
Bende ayrintiliya girdim bu gün 35+5 deyiz, kilomuz 3100 gr boyunuz 49 cm olmuş, plasentamla ilgilide bir sıkıntı görmedi doktor çok şükür ama benim kücük sipam yine yuzunu elleriyle kapadi göremedik
Sağol canım:)Hayirli olsun bebeginiz cok iyi bir kiloyla dogmussenin bebegede masaAllah canim
Guzelmos canim gule gule kullan.. Peki kac gunde teslim edeceklermis?..Canım bende tam sana onu yazıyordum. Keçe dekorasyon diye bir site var. Oradan 130tl ye sipariş verdim. Verdiğim kapı süsü bu
Sağol canım, doğsunlarda hayirlisiyla yiyelim ellerini ayaklarini :)GORUMCEN ICIN COK SEVINDIM CNM OZELLIKLE KUVEZE GIRMEMESI NE GZL MEMEYIDE BIR AN ONCE ALIR INSALLAH, SNNDE GOZUN AYDIN KOCAMAN OLMUS MASALLAH, AH AH O ELLER YOKMU TAM YEMELIK
Canım ya benim en büyük hayalım, o minik ayaklarının altını öpmek. Ohh minnoş oğlum hayırlısıyla bir doğsun, minnoş ayalarını tabanlarını yiyicem. Mideme mideme vurduğu o ayakları ısırıcam inşallah.Sağol canım, doğsunlarda hayirlisiyla yiyelim ellerini ayaklarini :)
Allah anali babali buyutsun minigi..canim mas. Seninde hersey yolunda bebeginde guzel buyumus gozun aydinKizlar şimdi geldim hastaneden goruncemin bebeği 2.750 gr 48 cm doğdu çok şükür kuvöze almadilar dünya güzeli minicik bir bebek tek sıkıntımız memeyi tutamiyor
Bende ayrintiliya girdim bu gün 35+5 deyiz, kilomuz 3100 gr boyunuz 49 cm olmuş, plasentamla ilgilide bir sıkıntı görmedi doktor çok şükür ama benim kücük sipam yine yuzunu elleriyle kapadi göremedik
oyle yapıyorum artık uzun bı sure dusunmuyorum en azından ruhumu rahatlatana kadarGeçmiş olsun. Neolur üzülme atrık, biraz zaman ver kendine. Başka bir meşgaleler bul. Oğullarınla vakit geçir. Onların nasıl bir mucize olduğunu anlıyor insan böyle üst üste yaşayınca seni çok iyi anlıyorum. Ve sana çok rica ediyorum biraz zaman ver kendine, kadere bırak lütfen.
ınsallah canım ınsallah bakalım kendımı tamamen rahatlattıgım zaan tekrar dusuncem acı ustune acı daha agırCanım kendini çok yıpratma. Her şeyin bir zamanı var. Allah en kısa sürede sana da sağlıklı bir bebek verecek. Sen sadece güçlü ol ve olumlu ol.
boynuna asacaksın ama uzun olacak ucu göbeğinin altında olacak ,boynuna asmanın esprisi seni bidaha ugrastırmıyor yurudukce ses cıkarıyor...boyuna asınca ses yukardan gelmiş olmuyor mu.baba aşağıdan konusuyor ama canım
Hahhh serseri:)) seviyor demekki canimkızlar soda içtiğimde bebeğim deli gibi oynuyor. bi ikidir dikkat ediyorum. şuanda da içiyorum mesela yine öyle sağ sol yapıp duruyor karnımda :)
Canim Rabbim sabrini versin metanetli ol ve biraz dinlenip kendine gel bol dua edelim kisa surede toparlanicaksin ins.selam kızlar ıyı haber vermek ısterdım ama yıne olmadı Allah acımı hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp etsın demıstım ama bebegım gelişmemiş düşük yapmaya basladım buda nasıp olmadı
cokk guzel olmuslar canim saglikla kullnin ins cicileri..Kapı susumuz ve taki yaptığımız:)
Canım gozunaydin Allah anali babalı büyütsün ikiniz de iyisinizdir umarım, vakit buldukça detayları tecrübelerini paylaşmanın isterimHanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
hamarata anne eline sağlık çok güzel olmuşş :)bende malzemelerımı aldım ama yapmaya zaman bulamıyorum :SKapı susumuz ve taki yaptığımız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?