2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun. Neolur üzülme atrık, biraz zaman ver kendine. Başka bir meşgaleler bul. Oğullarınla vakit geçir. Onların nasıl bir mucize olduğunu anlıyor insan böyle üst üste yaşayınca seni çok iyi anlıyorum. Ve sana çok rica ediyorum biraz zaman ver kendine, kadere bırak lütfen.

Canım kendini çok yıpratma. Her şeyin bir zamanı var. Allah en kısa sürede sana da sağlıklı bir bebek verecek. Sen sadece güçlü ol ve olumlu ol.

Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Gözünaydin canım Güle güle büyüt bebeğini. Darısı bizlere olsun.

boyuna asınca ses yukardan gelmiş olmuyor mu.baba aşağıdan konusuyor ama canım

Saol canim biz de cok sevindim.. Ayy insallah herkes her zaman guzel haberler alir, hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize.. Bu kapi susleri de guzelmis canim ama benim bulundugum yerde bu malzemeleri bulmam imkansiz..

Hayirli olsun bebeginiz cok iyi bir kiloyla dogmus senin bebegede masaAllah canim

Annecikler sabahtan belli ayaga kalktigimda hareket ettigimde sag kasigim agriyor oturunca geciyor yalanci sanci mi yoksa bebegim kanala mi giriyor kontrolume de bir hafta var.

Sağol canım, doğsunlarda hayirlisiyla yiyelim ellerini ayaklarini :)
Canım ya benim en büyük hayalım, o minik ayaklarının altını öpmek. Ohh minnoş oğlum hayırlısıyla bir doğsun, minnoş ayalarını tabanlarını yiyicem. Mideme mideme vurduğu o ayakları ısırıcam inşallah.

Allah anali babali buyutsun minigi..canim mas. Seninde hersey yolunda bebeginde guzel buyumus gozun aydin

oyle yapıyorum artık uzun bı sure dusunmuyorum en azından ruhumu rahatlatana kadar

Canım kendini çok yıpratma. Her şeyin bir zamanı var. Allah en kısa sürede sana da sağlıklı bir bebek verecek. Sen sadece güçlü ol ve olumlu ol.
ınsallah canım ınsallah bakalım kendımı tamamen rahatlattıgım zaan tekrar dusuncem acı ustune acı daha agır

kızlar soda içtiğimde bebeğim deli gibi oynuyor. bi ikidir dikkat ediyorum. şuanda da içiyorum mesela yine öyle sağ sol yapıp duruyor karnımda :)
Hahhh serseri:)) seviyor demekki canim
Canim Rabbim sabrini versin metanetli ol ve biraz dinlenip kendine gel bol dua edelim kisa surede toparlanicaksin ins.
Kapı susumuz ve taki yaptığımız:)
cokk guzel olmuslar canim saglikla kullnin ins cicileri..

Kizlar ben cok istahsizim hic yiyesim gelmiyor midem zaten hep kotu sonlara gelmisken yiyemiyorum bisey

Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Canım gozunaydin Allah anali babalı büyütsün ikiniz de iyisinizdir umarım, vakit buldukça detayları tecrübelerini paylaşmanın isterimgüle güle sağlıkla buyut bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…