Allah razı olsun canım rahmımıde beynımıde ruhumuda ıyıce toplayıp oyle dusuncem yenı bebek yada rabbımın nasıp ettıgı ıkı oglumla kalcam kararsızım suan ıcın yenıden dusunup dusunmeme konusundaHahhh serseri:)) seviyor demekki canim
Canim Rabbim sabrini versin metanetli ol ve biraz dinlenip kendine gel bol dua edelim kisa surede toparlanicaksin ins.
cokk guzel olmuslar canim saglikla kullnin ins cicileri..
Canım bence şimdilik korun. Allah iki evladını bağışlasın sağlık versin. Her şeyde bir hayır vardır derler. Belki iki evlat daha hayırlıdır belki yenisi gelecektir ama zamanı değildir. Biraz oluruna bırak ve bu fikri kafandan çıkar. 5-6 ay dinlen. Sonra tekrar sağlıklı bir şekilde düşünüp, karar verirsin.Allah razı olsun canım rahmımıde beynımıde ruhumuda ıyıce toplayıp oyle dusuncem yenı bebek yada rabbımın nasıp ettıgı ıkı oglumla kalcam kararsızım suan ıcın yenıden dusunup dusunmeme konusunda
Maşallah bebişe sağlıklıymış, memeyi de tutar yavaş yavaş. Senin bebeğine de maşallah canım Gözünaydın :)Kizlar şimdi geldim hastaneden goruncemin bebeği 2.750 gr 48 cm doğdu çok şükür kuvöze almadilar dünya güzeli minicik bir bebek tek sıkıntımız memeyi tutamiyor
Bende ayrintiliya girdim bu gün 35+5 deyiz, kilomuz 3100 gr boyunuz 49 cm olmuş, plasentamla ilgilide bir sıkıntı görmedi doktor çok şükür ama benim kücük sipam yine yuzunu elleriyle kapadi göremedik
Çok güzel olmuşlar güle güle kullan canım :)Kapı susumuz ve taki yaptığımız:)
Haha benimki de öylekızlar soda içtiğimde bebeğim deli gibi oynuyor. bi ikidir dikkat ediyorum. şuanda da içiyorum mesela yine öyle sağ sol yapıp duruyor karnımda :)
Çok güzel hazır mı canım siz mi yaptınızKapı susumuz ve taki yaptığımız:)
Tatlım zamani değilmiş demek ki, hayırlısi buymuş, Allah sabrını versin, kendine biraz zaman tanı istersen, her türlü toparlanmaya ihtiyacı olabilir vucudunun, zor olsa da moralini yukse tutmaya çalış geçmiş olsun canımselam kızlar ıyı haber vermek ısterdım ama yıne olmadı Allah acımı hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp etsın demıstım ama bebegım gelişmemiş düşük yapmaya basladım buda nasıp olmadı
saolasın canım yok moralım ıyı oyle cok uzulmuyorum hayırlısı buymus dıyorumTatlım zamani değilmiş demek ki, hayırlısi buymuş, Allah sabrını versin, kendine biraz zaman tanı istersen, her türlü toparlanmaya ihtiyacı olabilir vucudunun, zor olsa da moralini yukse tutmaya çalış geçmiş olsun canım
Kızlar hacişerif ten siparişi verdim. Nisan annelerinden bir arkadaş sipariş vermiş sepetli bir ürün. Onda gördüm çk beğendim. İnşallah güzeldir elime geçince paylaşırım sizinle de :)
Çantamın son hazırlıklarını da tamamladım bugün. Ikramlıklar da tamam. Bir tek kapı süsüm kaldı onu da hallettim mi tamamdır :)
Saol canım inşallah:)Hahhh serseri:)) seviyor demekki canim
Canim Rabbim sabrini versin metanetli ol ve biraz dinlenip kendine gel bol dua edelim kisa surede toparlanicaksin ins.
cokk guzel olmuslar canim saglikla kullnin ins cicileri..
Canım ben yapmadım yaptırdım bnm zamanım yokki bende beceremem..hamarata anne eline sağlık çok güzel olmuşş :)bende malzemelerımı aldım ama yapmaya zaman bulamıyorum :S
Saol cnm inşallah:)Maşallah bebişe sağlıklıymış, memeyi de tutar yavaş yavaş. Senin bebeğine de maşallah canım Gözünaydın :)
Çok güzel olmuşlar güle güle kullan canım :)
Haha benimki de öyleyüzbinmilyon baloncuk ))
Canım ben bella b marka kullanıyorum.çook da memnunum.98 kiloya kadar çıktım ne kaşınma var ne çatlakÇatlağım var ilk doğumdan fazlasıyla benim derdim kızarıklık ve kaşıntıyı engelleyen bir çatlak kremi birinin forumda kaşıntılarıma çok iyi geldi dediği bi çatlak kremi vardı öyle hatırladım o nedenle çatlak kremi dedim aslında derdim kaşıntılarım
Bir arkadaşa yaptırdım cnm ben çok anlamam bu isleri:)Çok güzel hazır mı canım siz mi yaptınız
Vay be tarihlerimiz de yakın aynı hastanede doğum yapcaz tanışırız belkiBir suru doktor gezdim hic biri icime sinmedi.en son oguzhan beyin yerine gelen özhan baykal var ona gidiyorum,memnunum iyi bir doktor gibi.
Tek kelime bayıldım ilk kez gördüm yrni ürün galiba bende bakayım çok şık canım ağzınız tadlansınKızlar hacişerif ten siparişi verdim. Nisan annelerinden bir arkadaş sipariş vermiş sepetli bir ürün. Onda gördüm çk beğendim. İnşallah güzeldir elime geçince paylaşırım sizinle de :)
Çantamın son hazırlıklarını da tamamladım bugün. Ikramlıklar da tamam. Bir tek kapı süsüm kaldı onu da hallettim mi tamamdır :)
Canım bir sorun mu var ben geçmişe bakamadımKizlar internetten baya arastirdimda 4 kilo denen bebk 4400 de dogabilir 3600 de kafam iyice karisti insaAllah p.tesi devletteki doktorlarda olcumunu iyi yapar
Kizlar şimdi geldim hastaneden goruncemin bebeği 2.750 gr 48 cm doğdu çok şükür kuvöze almadilar dünya güzeli minicik bir bebek tek sıkıntımız memeyi tutamiyor
Bende ayrintiliya girdim bu gün 35+5 deyiz, kilomuz 3100 gr boyunuz 49 cm olmuş, plasentamla ilgilide bir sıkıntı görmedi doktor çok şükür ama benim kücük sipam yine yuzunu elleriyle kapadi göremedik
Aaa maşallah canım hayırlı olsun tabi dua edelim sende benm gibi görümcen ile peş peşe oldun demek allah bizede nasip etsin kavuşmakCanim görümcem gece 3,30 da suyu geldi 36+4 günlük bebek, sabaha kadar beklemişler ama açilma olmamış, saat 11 de sezeryana alicaklar, bebegin kilosuda az dua edelim ciğerleriyle ilgili bir sıkıntı olmasın inş
Ya canim sorun mu degil mi bende bilemedim bebgin kilosu p.tesi 3500 du persembe takrar kontrolumuzde 3750 gr olmus 3 gunde 250 gr artis goruluyor boyle giderse 40 haftada 5 e yaklasir dedi ve suyumda azicik artis var doktorum 1 hafta daha bekle sonra sezeryanla dogur dedi devletteki doktorda bebek cok iri ve suyunda artis var dedi p.tesi tekrar cagirdi bakalim devlet doktoru tekrar ne diyecekCanım bir sorun mu var ben geçmişe bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?