2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kilosu guzel bu haftadan sonra daha cok alir insaAllah 38 haftayida gorursunuz canim

Canım arkadaşım salı doktora gitti 40 hafta 3500 dü perşembe doğum başladı 4040 doğurdu ama normal doğum alt dikili hep

ama hayırlısı ne ise o olsun ben 3500 den fazla normal yapamam şimdi bana burdaki arkadaşlar kızar belki ama risk gibi geliyor

İri bebek doğuramam korkarım o yüzden kendi sağlığını da düşün canım sende önemlisin

Erken dogum riskin mi var canim

canim zaten iriliginden cok su artisina bakiyorlar eger yine sorun olur derlerse bende ona gore ayarliycam kendimi

canim zaten iriliginden cok su artisina bakiyorlar eger yine sorun olur derlerse bende ona gore ayarliycam kendimi
Aaaa su artışı mı bereketli bebek maşallah yahu su azalırsa sorun bide fazla olunca da mı varmış aman ya çok biliyor onlar senin bebeğine maşallah sakın sakın stres olma

boynuna asacaksın ama uzun olacak ucu göbeğinin altında olacak ,boynuna asmanın esprisi seni bidaha ugrastırmıyor yurudukce ses cıkarıyor...
AnLadim canim boyun diyince yukarida kalacak sandim.dondugu net hissediliyor oylemi kendimiz anlariz yani

Maşallah bebeğine canım daha zamanı vardır zaten, kapı süsün de çok cici olmuş eline sağlık :)

ben de bu bugun bundan baktım, sanırım ben de siparis vericem, geldiginde bilgilendirirsen cok sevinirim canım :)
Tabiki canım yarın gelir inşallah :)

Canım bi 15 gün daha sabretsin inşallah canım şimdi hızlıca kilo almaya başlayacak çünkü :) sen de bol bol uzan bak ben ayaktayım bu hafta hep ağrım bak geliyor galiba

Selam millet doktordan geldik oglusum 3300 olmuş beklicez ne zamn şancin gelirse dedi
Hoşgeldiniz maşallah bebeğine canım biz de bekliyoruz ama haftaya kadar gelmesin o nişan inşallah , tabi hayırlısı :))

Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
hayırlı olsun canım senin ve mytwinin bebişleride darısı vakti geldiği zaman bizlere olsun inş

Aaaa su artışı mı bereketli bebek maşallah yahu su azalırsa sorun bide fazla olunca da mı varmış aman ya çok biliyor onlar senin bebeğine maşallah sakın sakın stres olma
Zorla strese sokuyorlar canim birbirimize dua edelim canim sagsalim su bebisleri kucagimiza alalim insaAllah

bebek dönseydi yine belki kabul eden olurdu ters olunca kimse yanaşmıyor.benim sezeryan sebebim de makat gelişti ilk doğumda inşallah döner de doktor bulursun nerde yaşıyorsun da doktor bulamadın?
Cnm senin adina cok sevindim.insallah sorunsuz guzel bi dogum yaparsin.
Ben elazigda yasiyorum buraga hepi topu 3-5 hasrane ve dr var.
Hemen hepsinede danistim kimse yanasmiyo.
Bide ters duruyo bebegim iyice engel oluyo.
Ben artik vazgectim ama son ana kadar aklimda hep ssvd var.en azindan sezeryana girerken kndi sancilarim başlasin diye beklemk istiyorum.
Bakalim hayirlisi

Gunaydin kizlar melegimle bbulustuk biz. 37 hafta 3 gun olmasi gereken kizcem 35 hafta 4 gunluk. Dogumum bu tarihe gore olacakmis. Kilomuz 2490. nst girdik cok hareketli bi bebek dedi. Haftaya tekrar gidicez. Optuk sizi
Geç döllenme güzelim o kendini tamamlayınca doğmak istiycek zaten, maşallah yavruna, yerim hareketlerini

Oh maşşallahhhhhh yavruna yine ben demiştim dediğim bir sahne, umudu kaybetmeyin demiştim :* elinle tutup çevirseydin haha :)

Hay maşallahhh sağlıkla gelsinn :)

Canım milimetrik şeyler ölçüyorlar yanlış ölçme ihtimalleri baya yüksek, sen sıkma canını bak yolunda herşey

Bugün kontrolumuz vardi kızlar. Nst iyi çıktı. Bebik de 3100 gr olmus. Haftaya alttan kontrol edecekmis doktor normal dogum icin uygun mu diye? Dogum pozisyonunu da almis. Artik bugun yarin beklemedeyiz. Hayirlisiyla gelsin artik..
Maşallah, sağlıkla doğsun inşallah

Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Hayırlı uğurlu olsun, Allah yavrunun ömrünü bereketli kılsın, umarım çok iyisinizdir. Öpüyorum yavrunu

Maşallah görümcenin bebeğine de senin yavruna da, ya sen doğumda görcen heralde yavrunun yüzünü :):)

Kapı susumuz ve taki yaptığımız:)
Çok kokoşsunuz, çok güzel :):) Güzel günlerde kullansın yavrucağız

Maşallah bebeğineee, kapı süsünüz de pek şeker :)

Maşallah bekler annesi bebeğin :):) Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla zamanında doğar inşallahhh

Selam millet doktordan geldik oglusum 3300 olmuş beklicez ne zamn şancin gelirse dedi
Maşallaaaaah kurtardı kendini artık :)

Suan saglikli bir karar veremezsin canim zaten bi toparlan sonra dusun bunlari ve sukret rabbim iki evlat nasip etmis onlara saglik uzun omur versin ins.

Slm millet
Kontrolumuz vardi nst de girdik hic bi sorun yok sanirim günümüzü gorecekmisiz en çokta oglanin bir haftada 450 gr almsi oldu 3 kilo 40 gr olmuş
Sizinkilerede bin maşallah gayet iyi ilerliyor mayis bebekleri .
Yalniz ben simdi kafaya bisey taktim 1 haftada 450gr alan bi bebek 2 hafta kalirsa bide son zamanda daha çok alacak ya ben simdi 4 kilo bebeği nazil dpgururum abovvvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…