Kilosu guzel bu haftadan sonra daha cok alir insaAllah 38 haftayida gorursunuz canimKızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün şükür 15 günü de geçirdik darısı bir 15 güne kadar inşallah. Bebek hala doğum kanalında bıraktığımız gibi sıpacık33+4 haftamız: 2400 kg 49 cm olmuş 3 kiloyu görsem rahatlıcam yoksa minik kıyafetler almak zorundayım galiba elimdekiler olmaz sanırım... Muhtemelen mayısın 1-7 si arası gelebilir dedi. Ayrıca açıklığın falan olursa normale yönlendiririm seni boşuna sezeryan yapmayalım dedi şok oldum daha önce hiççç düşünmemiştim bu ihtimaliiii bir heyecan bastıııı.
Hakkımızda hangisi hayırlı olacaksa Rabbim hepimize onu yaşatsınnnnn inşallahhhh
Canım arkadaşım salı doktora gitti 40 hafta 3500 dü perşembe doğum başladı 4040 doğurdu ama normal doğum alt dikili hepYa canim sorun mu degil mi bende bilemedim bebgin kilosu p.tesi 3500 du persembe takrar kontrolumuzde 3750 gr olmus 3 gunde 250 gr artis goruluyor boyle giderse 40 haftada 5 e yaklasir dedi ve suyumda azicik artis var doktorum 1 hafta daha bekle sonra sezeryanla dogur dedi devletteki doktorda bebek cok iri ve suyunda artis var dedi p.tesi tekrar cagirdi bakalim devlet doktoru tekrar ne diyecek
evet benim aynen öyle oluyor işte. eee kasılma olunca ne oluyormuş?
Kızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün şükür 15 günü de geçirdik darısı bir 15 güne daha inşallah. Bebek hala doğum kanalında bıraktığımız gibi sıpacık33+4 haftamız: 2400 kg 49 cm olmuş 3 kiloyu görsem rahatlıcam yoksa minik kıyafetler almak zorundayım galiba elimdekiler olmaz sanırım... Muhtemelen mayısın 1-7 si arası gelebilir dedi. Ayrıca açıklığın falan olursa normale yönlendiririm seni boşuna sezeryan yapmayalım dedi şok oldum daha önce hiççç düşünmemiştim bu ihtimaliiii bir heyecan bastıııı.
Hakkımızda hangisi hayırlı olacaksa Rabbim hepimize onu yaşatsınnnnn inşallahhhh
canim zaten iriliginden cok su artisina bakiyorlar eger yine sorun olur derlerse bende ona gore ayarliycam kendimiCanım arkadaşım salı doktora gitti 40 hafta 3500 dü perşembe doğum başladı 4040 doğurdu ama normal doğum alt dikili hep
ama hayırlısı ne ise o olsun ben 3500 den fazla normal yapamam şimdi bana burdaki arkadaşlar kızar belki ama risk gibi geliyor
İri bebek doğuramam korkarım o yüzden kendi sağlığını da düşün canım sende önemlisin
Aaaa su artışı mı bereketli bebek maşallah yahu su azalırsa sorun bide fazla olunca da mı varmış aman ya çok biliyor onlar senin bebeğine maşallah sakın sakın stres olmacanim zaten iriliginden cok su artisina bakiyorlar eger yine sorun olur derlerse bende ona gore ayarliycam kendimi
AnLadim canim boyun diyince yukarida kalacak sandim.dondugu net hissediliyor oylemi kendimiz anlariz yaniboynuna asacaksın ama uzun olacak ucu göbeğinin altında olacak ,boynuna asmanın esprisi seni bidaha ugrastırmıyor yurudukce ses cıkarıyor...
Maşallah bebeğine canım daha zamanı vardır zaten, kapı süsün de çok cici olmuş eline sağlık :)Ben de kontrole gittim sonunda. 2800 gr 48 cm olmuşuz. Gecen ay çok kilo almıştım bi anda. Bu ay bi kilo almışım o da bebeğime gitmiş. Gecen ay 1700dü. Çok sevinçliyim. Toplam 14 kilo aldım. Suyum çokmuş.bebeğim Önümüzdeki haftadan itibaren gelmek isterse sorun yok dedi doktorumuz. Çok hareketliydi. Nts.ye girmene gerek yok dedi. İlk hamileliğinde Büyük ihtimalle gününü doldurursun dedi.Artık haftalık kontrole Gidicez.
Erken doğum stresi basmıştı beni dün kapı süsünü tamamladım can havliyle :))
Herkese hayırlı doğumlar.
Tabiki canım yarın gelir inşallah :)ben de bu bugun bundan baktım, sanırım ben de siparis vericem, geldiginde bilgilendirirsen cok sevinirim canım :)
Canım bi 15 gün daha sabretsin inşallah canım şimdi hızlıca kilo almaya başlayacak çünkü :) sen de bol bol uzan bak ben ayaktayım bu hafta hep ağrım bak geliyor galibaKızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün şükür 15 günü de geçirdik darısı bir 15 güne daha inşallah. Bebek hala doğum kanalında bıraktığımız gibi sıpacık33+4 haftamız: 2400 kg 49 cm olmuş 3 kiloyu görsem rahatlıcam yoksa minik kıyafetler almak zorundayım galiba elimdekiler olmaz sanırım... Muhtemelen mayısın 1-7 si arası gelebilir dedi. Ayrıca açıklığın falan olursa normale yönlendiririm seni boşuna sezeryan yapmayalım dedi şok oldum daha önce hiççç düşünmemiştim bu ihtimaliiii bir heyecan bastıııı.
Hoşgeldiniz maşallah bebeğine canım biz de bekliyoruz ama haftaya kadar gelmesin o nişan inşallah , tabi hayırlısı :))Selam millet doktordan geldik oglusum 3300 olmuş beklicez ne zamn şancin gelirse dedi
hayırlı olsun canım senin ve mytwinin bebişleride darısı vakti geldiği zaman bizlere olsun inşHanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Zorla strese sokuyorlar canim birbirimize dua edelim canim sagsalim su bebisleri kucagimiza alalim insaAllahAaaa su artışı mı bereketli bebek maşallah yahu su azalırsa sorun bide fazla olunca da mı varmış aman ya çok biliyor onlar senin bebeğine maşallah sakın sakın stres olma
Sen stres olacak son kişi ol kilo iyi maşallah merak etme bence güzel haber gelecek senden kısmet ne ise oZorla strese sokuyorlar canim birbirimize dua edelim canim sagsalim su bebisleri kucagimiza alalim insaAllah
Cnm senin adina cok sevindim.insallah sorunsuz guzel bi dogum yaparsin.bebek dönseydi yine belki kabul eden olurdu ters olunca kimse yanaşmıyor.benim sezeryan sebebim de makat gelişti ilk doğumda inşallah döner de doktor bulursun nerde yaşıyorsun da doktor bulamadın?
Geç döllenme güzelim o kendini tamamlayınca doğmak istiycek zaten, maşallah yavruna, yerim hareketleriniGunaydin kizlar melegimle bbulustuk biz. 37 hafta 3 gun olmasi gereken kizcem 35 hafta 4 gunluk. Dogumum bu tarihe gore olacakmis. Kilomuz 2490. nst girdik cok hareketli bi bebek dedi. Haftaya tekrar gidicez. Optuk sizi
Oh maşşallahhhhhh yavruna yine ben demiştim dediğim bir sahne, umudu kaybetmeyin demiştim :* elinle tutup çevirseydin haha :)slm kızlar ,
meleğim attığı burgulu saltolar sayesinde dün itibariyle dönmüş bulunuyordemek ki her doktora güvenmemek gerekiyomus muayeneye giden arkadasların bebeklerine maşallah baya kilo almıslar ,bizde heyecanla haftayı bekliyoruz .
Sağol canım inşallah hayırlısıyla biraz daha büyür hanımefendiInsaAllah bi sorun cikmaz. gonlunu ferah tut canim
Hay maşallahhh sağlıkla gelsinn :)Kizlar ben kontrolden geldim 36 +0 suan. 3 kg 49 cm olmuş bebisimiz.. çok şükür iyi gidiyor sancı da çıkmadı tarihi sordum 1 mayıs dan sonra gelirse gelme demeyiz kilosu iyi dedi. 38 haftadan itibaren bekliyor olacaz demekki .. Darısı diğer haber bekleyen arkadaslara.. iyi haberlerle gelin inşallah. .
Canım milimetrik şeyler ölçüyorlar yanlış ölçme ihtimalleri baya yüksek, sen sıkma canını bak yolunda herşeyKızlar geldim doktordan .minik erkekim iyidi çok şükür .nst iyi cikti.onbir gün sonrasına randevu verdi. Hala ne zaman doğum belli değil .normalmi sezaryanmi belli değil.3300olmuş maşallah ama boyunu sormadım. Kendim hesapladin Yirmi gün oncekiyle aynı 48.5 cm . Yirmi günde bir kilo almış ama boy aynı. Olabilirmi bilemedim. Ben yanlış olcmus olsam FL yi 7 ile çarptım
Maşallah, sağlıkla doğsun inşallahBugün kontrolumuz vardi kızlar. Nst iyi çıktı. Bebik de 3100 gr olmus. Haftaya alttan kontrol edecekmis doktor normal dogum icin uygun mu diye? Dogum pozisyonunu da almis. Artik bugun yarin beklemedeyiz. Hayirlisiyla gelsin artik..
Hayırlı uğurlu olsun, Allah yavrunun ömrünü bereketli kılsın, umarım çok iyisinizdir. Öpüyorum yavrunuHanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Maşallah görümcenin bebeğine de senin yavruna da, ya sen doğumda görcen heralde yavrunun yüzünü :):)Kizlar şimdi geldim hastaneden goruncemin bebeği 2.750 gr 48 cm doğdu çok şükür kuvöze almadilar dünya güzeli minicik bir bebek tek sıkıntımız memeyi tutamiyor
Bende ayrintiliya girdim bu gün 35+5 deyiz, kilomuz 3100 gr boyunuz 49 cm olmuş, plasentamla ilgilide bir sıkıntı görmedi doktor çok şükür ama benim kücük sipam yine yuzunu elleriyle kapadi göremedik
Çok kokoşsunuz, çok güzel :):) Güzel günlerde kullansın yavrucağızKapı susumuz ve taki yaptığımız:)
Maşallah bebeğineee, kapı süsünüz de pek şeker :)Ben de kontrole gittim sonunda. 2800 gr 48 cm olmuşuz. Gecen ay çok kilo almıştım bi anda. Bu ay bi kilo almışım o da bebeğime gitmiş. Gecen ay 1700dü. Çok sevinçliyim. Toplam 14 kilo aldım. Suyum çokmuş.bebeğim Önümüzdeki haftadan itibaren gelmek isterse sorun yok dedi doktorumuz. Çok hareketliydi. Nts.ye girmene gerek yok dedi. İlk hamileliğinde Büyük ihtimalle gününü doldurursun dedi.Artık haftalık kontrole Gidicez.
Erken doğum stresi basmıştı beni dün kapı süsünü tamamladım can havliyle :))
Herkese hayırlı doğumlar.
Maşallah bekler annesi bebeğin :):) Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla zamanında doğar inşallahhhKızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün şükür 15 günü de geçirdik darısı bir 15 güne daha inşallah. Bebek hala doğum kanalında bıraktığımız gibi sıpacık33+4 haftamız: 2400 kg 49 cm olmuş 3 kiloyu görsem rahatlıcam yoksa minik kıyafetler almak zorundayım galiba elimdekiler olmaz sanırım... Muhtemelen mayısın 1-7 si arası gelebilir dedi. Ayrıca açıklığın falan olursa normale yönlendiririm seni boşuna sezeryan yapmayalım dedi şok oldum daha önce hiççç düşünmemiştim bu ihtimaliiii bir heyecan bastıııı.
Maşallaaaaah kurtardı kendini artık :)Selam millet doktordan geldik oglusum 3300 olmuş beklicez ne zamn şancin gelirse dedi
Suan saglikli bir karar veremezsin canim zaten bi toparlan sonra dusun bunlari ve sukret rabbim iki evlat nasip etmis onlara saglik uzun omur versin ins.Allah razı olsun canım rahmımıde beynımıde ruhumuda ıyıce toplayıp oyle dusuncem yenı bebek yada rabbımın nasıp ettıgı ıkı oglumla kalcam kararsızım suan ıcın yenıden dusunup dusunmeme konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?