Yanlış yazmışım, lekelenmedir. Çok olmuş nisan annelerinde canım merak etme. Geçen sefer öyle denk gelmiştir bu seferki zorlamadan dolayı lekedir inşallah.Sancı değil nişan geldi, buda doğumu tetikliyor geçen seferde nişan geldikten bir gün sonra sancılanmıştıminş yine öyle olmaz çok huzursuzum
Uf yaa insanı zorla strese sokarlar, neyse söyle işte hayret bişi, canım sen sakin olmaya çalış çok saçma bi neden söylerse bi başka doktora da gidin muhakkak.Sordum canim gerildide ortam her sordugumda sen cuma hazirlikli gel cevabini aldim simdi bekliyorum gorusucez ve bana aciklama yapilmazsa apar topar niye kabul edeyim boyle birseyi stresten catladim yalniz dua edin
Günaydın ne enteresan bu doktorlar ya istemediğini söylüyorsun başından geçen bi olay da var hala anlamıyorlar.. Sıkma sen canını rabbim hayırlısını nasip etsin, dualarımız seninleGünaydın kızlar. Bu sabah moralim çok bozuk. Dün yazmıştım çatı ve makatta basınç şikayetlerimi söyleyince doktor alttan açıklık varmı diye bakmak zorundayım demişti, yapmayın dedim ilk doğumumda da doktor çatıma bakmak istemiş nişan gelmişti ertesi günde şiddetli sancıyla doğuma gitmiştim. Doktor ısrarla bakmak istedi çok canım yanıncada fazla zorlamadı güyabu sabah nişan geldi, çok moralim bozuldu bebeğim daha 36 haftalık inş yine sancılanıp erkenden doğurmam sabah beri dua ediyorum. Bu arada Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Allah gönlünüzden geçen güzel dularınızı kabul etsin , dualarınıza bizleride katın
Oyy allah bagislasin gozun aydin canim:) darisi bizim basimiza:))Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
o. Hayirlisi olsunn canim seninde. cok sevindim sag saglim cikmaniza :)Selam kozlar biz dun hastaneden ciktik, benimbasur pprobleminden dplayi ilk gecemiz ve hastane cikisimiz çok perisandi simdi iyiyiz sukir, mayis annesi derken nisan annesi oldumRabbim benim gibi bebeislerine kavusanlara saglikarin bebislerinede kendilerine de saglik versin, bekleyenleride hayirlisiyla kavustursun
canım muayene edince kanama lekelenme olabiliyomuş. uzan dinlen geçer inşallahGünaydın kızlar. Bu sabah moralim çok bozuk. Dün yazmıştım çatı ve makatta basınç şikayetlerimi söyleyince doktor alttan açıklık varmı diye bakmak zorundayım demişti, yapmayın dedim ilk doğumumda da doktor çatıma bakmak istemiş nişan gelmişti ertesi günde şiddetli sancıyla doğuma gitmiştim. Doktor ısrarla bakmak istedi çok canım yanıncada fazla zorlamadı güyabu sabah nişan geldi, çok moralim bozuldu bebeğim daha 36 haftalık inş yine sancılanıp erkenden doğurmam sabah beri dua ediyorum. Bu arada Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Allah gönlünüzden geçen güzel dularınızı kabul etsin , dualarınıza bizleride katın
Yok canım ilk seferden dolayı nasıl birşey olduğunu biliyorum leke deyil buYanlış yazmışım, lekelenmedir. Çok olmuş nisan annelerinde canım merak etme. Geçen sefer öyle denk gelmiştir bu seferki zorlamadan dolayı lekedir inşallah.
Günaydın canım Rabbim acil şifalar versin bebisineGünaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
Yok canım ilk seferden dolayı nasıl birşey olduğunu biliyorum leke deyil butek tesellim nişan gelir gelmez herkesin hemen doğumunun başlamıyor olması. İnşallah 38.haftadan önce doğum başlamaz.
Günaydın ne enteresan bu doktorlar ya istemediğini söylüyorsun başından geçen bi olay da var hala anlamıyorlar.. Sıkma sen canını rabbim hayırlısını nasip etsin, dualarımız seninle
Hayirli olsun canim oglusunu bizim yerimizede koklaSelam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
ben de farkettim canım birkaç defa oldu ama nedenini bilmiyorun :)Kızlar çok tuhaf biliyorum ama bu son zamanlarda bebek hareket ederken bazen karnimdan çıt diye ses geliyor. Ancak çok sessiz bir ortamda duyuluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Noluyor acep içerde?
Rabbim safii olan ismiyle sifa versin insaAllah bi an once kuvezden cikarda bol bol koklarsin bebisiniGünaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
Bugün bizim kontrolümüz vardı bebiş 3 hafta geriden gelmeye başlamış, dr gelişme geriliği teşhisini koydu, cuma tekrar gideceğiz nts ye gireceğiz, pazartesi de suni sancı verecek açılma olmazsa sezeryan olacağım, %90 sezeryan olursun dedi dr alttan da baktı hiç acilman yok dedi. Bilmem ne yapacağız.. normal doğum olmasını çok istiyordum beklersek de riskli ve bebek zaten büyümüyo
Hayırlı olsun canım,gözünüzaydın,oh artık mis kokulunlasın:)darısı vaktiyle bizlerede inş..Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
Hayırlı olsun yavrun,sağlıkla biran evvel çıkar küvezden inş,dualarımızdasınız,içiniz ferah olsun..Günaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
Hastanede catiya bakip bana ne dar nede normal doguma elverisli bosey demediler hayvan gibi parmagini soktu ama sanki butun elini soktu gerizekali ebeAman aman sakın alttan hiçbirşeye baktırma ben ne büyük bir aptalımki ilk gebeliğimdede doktor alttan bakar bakmaz nişan gelmişti bunu söylememe rağmen doktor ısrarla baktı çokda zorlamadı güya canım yanıyor diye ona rağmen sabah nişan geldi daha 36 haftalığız çok moralim bozuldu. İnşallah erkenden doğum başlamazİlkinde yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum hem daha kuzum çok minik Sabah beri dua ediyorum
Keske bakmasaydi insaAllah 2 hafta daha durur bebisinGünaydın kızlar. Bu sabah moralim çok bozuk. Dün yazmıştım çatı ve makatta basınç şikayetlerimi söyleyince doktor alttan açıklık varmı diye bakmak zorundayım demişti, yapmayın dedim ilk doğumumda da doktor çatıma bakmak istemiş nişan gelmişti ertesi günde şiddetli sancıyla doğuma gitmiştim. Doktor ısrarla bakmak istedi çok canım yanıncada fazla zorlamadı güyabu sabah nişan geldi, çok moralim bozuldu bebeğim daha 36 haftalık inş yine sancılanıp erkenden doğurmam sabah beri dua ediyorum. Bu arada Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Allah gönlünüzden geçen güzel dularınızı kabul etsin , dualarınıza bizleride katın
Gozun aydin canim. Insallah en kisa surede kuvezden cikar bebegin ve kavusursunuzGünaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
cumlemizin mubarek olsun canim benimOyy ne haberler warmiss bugun yaaa .. Allah herkese yardim etsin insalah .. Kandilimiz mubarek olsun...
canim oyle distan mudehale ile gelebilecek biseym bu nisan neticede dogumu baslattigina gire icten bebek istedigi zaman gelmesi gerekmiyormu.bende lekelenmedir diye dusunuyorum skma canini.Aman aman sakın alttan hiçbirşeye baktırma ben ne büyük bir aptalımki ilk gebeliğimdede doktor alttan bakar bakmaz nişan gelmişti bunu söylememe rağmen doktor ısrarla baktı çokda zorlamadı güya canım yanıyor diye ona rağmen sabah nişan geldi daha 36 haftalığız çok moralim bozuldu. İnşallah erkenden doğum başlamazİlkinde yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum hem daha kuzum çok minik Sabah beri dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?