2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sancı değil nişan geldi, buda doğumu tetikliyor geçen seferde nişan geldikten bir gün sonra sancılanmıştım inş yine öyle olmaz çok huzursuzum
Yanlış yazmışım, lekelenmedir. Çok olmuş nisan annelerinde canım merak etme. Geçen sefer öyle denk gelmiştir bu seferki zorlamadan dolayı lekedir inşallah.

Sordum canim gerildide ortam her sordugumda sen cuma hazirlikli gel cevabini aldim simdi bekliyorum gorusucez ve bana aciklama yapilmazsa apar topar niye kabul edeyim boyle birseyi stresten catladim yalniz dua edin
Uf yaa insanı zorla strese sokarlar, neyse söyle işte hayret bişi, canım sen sakin olmaya çalış çok saçma bi neden söylerse bi başka doktora da gidin muhakkak.

Günaydın ne enteresan bu doktorlar ya istemediğini söylüyorsun başından geçen bi olay da var hala anlamıyorlar.. Sıkma sen canını rabbim hayırlısını nasip etsin, dualarımız seninle

Oyy allah bagislasin gozun aydin canim:) darisi bizim basimiza:))
o. Hayirlisi olsunn canim seninde. cok sevindim sag saglim cikmaniza :)

canım muayene edince kanama lekelenme olabiliyomuş. uzan dinlen geçer inşallah

Yanlış yazmışım, lekelenmedir. Çok olmuş nisan annelerinde canım merak etme. Geçen sefer öyle denk gelmiştir bu seferki zorlamadan dolayı lekedir inşallah.
Yok canım ilk seferden dolayı nasıl birşey olduğunu biliyorum leke deyil bu tek tesellim nişan gelir gelmez herkesin hemen doğumunun başlamıyor olması. İnşallah 38.haftadan önce doğum başlamaz.

Günaydın ne enteresan bu doktorlar ya istemediğini söylüyorsun başından geçen bi olay da var hala anlamıyorlar.. Sıkma sen canını rabbim hayırlısını nasip etsin, dualarımız seninle[/QUOTE]

Çok ağrılarım vardı nst de de sancılar çıkınca ısrarla açıklık olabilir bakmamız lazım dedi benimde korktuğum başıma geldi sağolun canım birbirimiz için ettiğimiz dualar kabul olur inş bu güzel gün ve gecede

Günaydın canım Rabbim acil şifalar versin bebisine

Çok ağrılarım vardı nst de de sancılar çıkınca ısrarla açıklık olabilir bakmamız lazım dedi benimde korktuğum başıma geldi sağolun canım birbirimiz için ettiğimiz dualar kabul olur inş bu güzel gün ve gecede[/QUOTE]
Açıklığı ultrasonda görmüyorlar mı alttan mı bakılıyor şimdi korktum işte

Canım bunu yapan yeni doktor mu

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıcakla evlerine dönmeleri nasip etsin

Hepimize iyi kandiller

Hayirli olsun canim oglusunu bizim yerimizede kokla

Kızlar çok tuhaf biliyorum ama bu son zamanlarda bebek hareket ederken bazen karnimdan çıt diye ses geliyor. Ancak çok sessiz bir ortamda duyuluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Noluyor acep içerde?
ben de farkettim canım birkaç defa oldu ama nedenini bilmiyorun :)

Rabbim safii olan ismiyle sifa versin insaAllah bi an once kuvezden cikarda bol bol koklarsin bebisini

Canim hayirlisi olsun. Bizimde yarin kontrolumuz. Doktor gelisim gerligine bakacak. Ultrason kagitlarimin hepsini istedi. Ve son ultrasonda damarda yuksek direnc cikmisti. disarda buyuturuZ artik napalim. InsaAllah saglikla aliriz minikleri kucagimiza.

Herkese merhabalar,hayırlı kandiller arkadaşlar..

Hayırlı olsun canım,gözünüzaydın,oh artık mis kokulunlasın:)darısı vaktiyle bizlerede inş..

Hayırlı olsun yavrun,sağlıkla biran evvel çıkar küvezden inş,dualarımızdasınız,içiniz ferah olsun..

emirgul canım geçmiş olsun ama öyle düşünme dinlen sen,yavrun bekleyecektir daha inş,sen güzel düşün ki güzel olsun bu mübarek günde hepimizin gönlünce olsun yavrularımız vaktiyle sağlıklıca gelsinler inş..

Hastanede catiya bakip bana ne dar nede normal doguma elverisli bosey demediler hayvan gibi parmagini soktu ama sanki butun elini soktu gerizekali ebe

Keske bakmasaydi insaAllah 2 hafta daha durur bebisin

Gozun aydin canim. Insallah en kisa surede kuvezden cikar bebegin ve kavusursunuz

Dogum yapan arkadaslar allah yardimciniz olsun..bebeklerinizle mutlu mesut hastahaneden ayrilmayi nasip etsin

canim oyle distan mudehale ile gelebilecek biseym bu nisan neticede dogumu baslattigina gire icten bebek istedigi zaman gelmesi gerekmiyormu.bende lekelenmedir diye dusunuyorum skma canini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…