Canim gozunaydin.. Darisi bize olsun insallah.. Ayy ozeniyorum size ya.. Ne degisik bir duygudur.. Saglikla sihhatle buyutun insallah..Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
Ohh ne guzel canim masallah size.. Biz ne zaman dogurucan mayisi bekliycez.mi cok merak ediyorum.. Kokla yavrunu sev bizim icin de..Selam kozlar biz dun hastaneden ciktik, benimbasur pprobleminden dplayi ilk gecemiz ve hastane cikisimiz çok perisandi simdi iyiyiz sukir, mayis annesi derken nisan annesi oldumRabbim benim gibi bebeislerine kavusanlara saglikarin bebislerinede kendilerine de saglik versin, bekleyenleride hayirlisiyla kavustursun
Haklısın canim zaten çok korkuyorumcanim bence de ertelesen iyi olur. hatta direk esinin vaktine gore ayarla derim. cunku o anda gozun ondan baskasini aramayacak bence.
hayırlı olsun bebeğin canm ne güzel kavuşmussunz sağlıkla , darısı basımıza :)))Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
gözünaydın canım güle güle büyüt artık bebeğini :)Selam kozlar biz dun hastaneden ciktik, benimbasur pprobleminden dplayi ilk gecemiz ve hastane cikisimiz çok perisandi simdi iyiyiz sukir, mayis annesi derken nisan annesi oldumRabbim benim gibi bebeislerine kavusanlara saglikarin bebislerinede kendilerine de saglik versin, bekleyenleride hayirlisiyla kavustursun
insallah en kısa zamanda kavursun yavruna canım , doya doya koklarsınız birbirinizi :)Günaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
Ins canim .uyuyamadim hic stres oldum resmen simdi hastanedeyim yine bakalim esimle bitlikte konusucakAllah Allah hasta haklarına aykırı olur mu öyle şey bir açıklama yspması lazım seni strese sokmuş ya. İnşallsh üzülecek birşey yoktur, içini ferah tutmaya çslış
Güle gülebüyü annsi bebişini, gözünüz aydın Allah hepimize eninki gb kolay doğumlarnsip eder inş. Sütün bo, bebişinde iştahlı olsu inşSelam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
Allah gönlüne göre versin, inşallah sağlıkla doğar yavrun, senin ve bebeğin için en sağlıklısı neyse o olsun :)Bugün bizim kontrolümüz vardı bebiş 3 hafta geriden gelmeye başlamış, dr gelişme geriliği teşhisini koydu, cuma tekrar gideceğiz nts ye gireceğiz, pazartesi de suni sancı verecek açılma olmazsa sezeryan olacağım, %90 sezeryan olursun dedi dr alttan da baktı hiç acilman yok dedi. Bilmem ne yapacağız.. normal doğum olmasını çok istiyordum beklersek de riskli ve bebek zaten büyümüyo
Nasıl ya, sen neden ısrarla sormadın öyle iş mi olur???Kizlar bugun kontrolum vardi dr birden cuma gel alalim dedi niye dedim hic bi aciklama yok yarin tekrar cagirdi israrla niye boyle dedim hic bir aciklama yok canim sikildi niye boyle dedi ya
Ohh maşallah size ömrü bereketli olsunnn :):)Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
Tez zamanda toparlan inşallah yavrunu da kokla yerimize :)Selam kozlar biz dun hastaneden ciktik, benimbasur pprobleminden dplayi ilk gecemiz ve hastane cikisimiz çok perisandi simdi iyiyiz sukir, mayis annesi derken nisan annesi oldumRabbim benim gibi bebeislerine kavusanlara saglikarin bebislerinede kendilerine de saglik versin, bekleyenleride hayirlisiyla kavustursun
Maşallah oğluna ömrü bereketli olsun :):):) Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahhGünaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
Aman aman sakın alttan hiçbirşeye baktırma ben ne büyük bir aptalımki ilk gebeliğimdede doktor alttan bakar bakmaz nişan gelmişti bunu söylememe rağmen doktor ısrarla baktı çokda zorlamadı güya canım yanıyor diye ona rağmen sabah nişan geldi daha 36 haftalığız çok moralim bozuldu. İnşallah erkenden doğum başlamazinanmıyorum doğum yapmana rağmen çatın çok darmış benim ki de öyle mi acaba çünkü çok zordu benim de doğumum aynen bir Allah bir ben bilirim keşke benim dr da baksa alttan bakmıyor ki ona göre doğum şekline karar verelim ilk normal nasılsa çatıda normaldir diye mi düşünüyor acaba ya haftaya gidince ben soracağım artık doğum şekli için ne diyorsunuz diye.
Hadi gözün aydın, Rabbim bağışlasın evladını :) ne güzel kavuşmuşsun kordon riskini de atlattınız maşallah canım, darısı başıma. Yavaş yavaş memeye de alışacak kuzum. Çok sevindim :)Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
Gözünaydın canım evde rahat eahat dinlenmeler, bebişi öpmeler koklamalar ohh canım çekti :)Selam kozlar biz dun hastaneden ciktik, benimbasur pprobleminden dplayi ilk gecemiz ve hastane cikisimiz çok perisandi simdi iyiyiz sukir, mayis annesi derken nisan annesi oldumRabbim benim gibi bebeislerine kavusanlara saglikarin bebislerinede kendilerine de saglik versin, bekleyenleride hayirlisiyla kavustursun
Sordum canim gerildide ortam her sordugumda sen cuma hazirlikli gel cevabini aldim simdi bekliyorum gorusucez ve bana aciklama yapilmazsa apar topar niye kabul edeyim boyle birseyi stresten catladim yalniz dua edinAllah gönlüne göre versin, inşallah sağlıkla doğar yavrun, senin ve bebeğin için en sağlıklısı neyse o olsun :)
Nasıl ya, sen neden ısrarla sormadın öyle iş mi olur???
Ohh maşallah size ömrü bereketli olsunnn :):)
Tez zamanda toparlan inşallah yavrunu da kokla yerimize :)
Maşallah oğluna ömrü bereketli olsun :):):) Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahh
Öncelikle gözünaydın canım, çok şükür bebeğine kavuştun, küvezden de düzene girince çıkacaktır. Bu güzel hayırlı günde Rabbimden acil şifa diliyorum sizin için. Rabbim sağlıklı şekilde kucaklayıp evine götürmeni nasip etsin.Günaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
Çok üzüldüm ya söylemişsiniz Israrla bakmışlar, ama nişan değildir belki canım lekelenmedir inşallah. Emin misin nişan olduğunaGünaydın kızlar. Bu sabah moralim çok bozuk. Dün yazmıştım çatı ve makatta basınç şikayetlerimi söyleyince doktor alttan açıklık varmı diye bakmak zorundayım demişti, yapmayın dedim ilk doğumumda da doktor çatıma bakmak istemiş nişan gelmişti ertesi günde şiddetli sancıyla doğuma gitmiştim. Doktor ısrarla bakmak istedi çok canım yanıncada fazla zorlamadı güyabu sabah nişan geldi, çok moralim bozuldu bebeğim daha 36 haftalık inş yine sancılanıp erkenden doğurmam sabah beri dua ediyorum. Bu arada Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Allah gönlünüzden geçen güzel dularınızı kabul etsin , dualarınıza bizleride katın
Rabim biran önce kuvözden çıkmasını nasip etin inş en kısa sürede kucağına alırsın yavrunu canımGünaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
Ne demek hazırlıklı gel ya, neden ne risk var ne düşünüyor bunlar açıklamak zorunda. Öyle saçma şey mi olur ya. Psikolojk olarak zaten Zulüm. Eşin söyler canım üzülme şimdi anlarsınızSordum canim gerildide ortam her sordugumda sen cuma hazirlikli gel cevabini aldim simdi bekliyorum gorusucez ve bana aciklama yapilmazsa apar topar niye kabul edeyim boyle birseyi stresten catladim yalniz dua edin
Sancı değil nişan geldi, buda doğumu tetikliyor geçen seferde nişan geldikten bir gün sonra sancılanmıştımÇok üzüldüm ya söylemişsiniz Israrla bakmışlar, ama sancın değildir belki canım lekelenmedir inşallah. Emin misin Sancı olduğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?