Allah Allah hasta haklarına aykırı olur mu öyle şey bir açıklama yspması lazım seni strese sokmuş ya. İnşallsh üzülecek birşey yoktur, içini ferah tutmaya çslışKizlar bugun kontrolum vardi dr birden cuma gel alalim dedi niye dedim hic bi aciklama yok yarin tekrar cagirdi israrla niye boyle dedim hic bir aciklama yok canim sikildi niye boyle dedi ya
Yenidoğan ünitesi de varmıymış sormuşmuydun?Şişli Kolan Hastanesi Meliz Hanım canim. İstanbul'daysan ben çok sevdim inanilmaz ilgili hastanede hem çok lüks hem yeni hem tertemiz hemde sgk anlaşması olduğu için fiyatları çok uygun. Ben çok memnun kaldım inşallah doğumdada öyle olur
Iyiyim tatlım sağolasın, yoğun bir gün geçirdim bir de düzenli kasılmalar oldu evde ama geçti beklemedeyiz :))toist canim nerelerdesin bgun hic goremedim seni gordunuz mu arkadaslar toisti bgun
Aşağıda duruşları ayni gobislerin bnmkide öyle senden çok az büyük sadece ...:)fotonu görünce ayni ben dedim
canim ben abd'deyim, burda en cok satan thermometre. internet yorumlari da gayet iyi. normalde en saglikli olcumler makattan yapilanlarmis ama kimse ona cesaret edemiyor. bebecigine kiyamiyor, ayrica thermometreyi fazla sokup can yakma ihtimali var. ama senin bahsettigin model cok kullanisliymis ve tutarliymis. ben de bundan aldim. insallah cok sik kullanmak zorunda birakmaz Allah bizi.kızlar ateşölçer braun ırt 6520 almayı düşünüyorum var mı bilginiz ?
evet canim, benim de bebisin poposu sol tarafta, ayaklari saga dogru duruyor. hatta bazen ayaklarini oylr bir itiyor ki sag tarafimi delecek nerdeyse. baya canimi acilabiliyor ama yine de o ayacigini hissetmek bile o kadar guzel ki :)) Allah herkese yasatir insallah bu duyguyu.canım benim hamıleliğimden beri bebek doğum pozısyonunda. göbek deliği yukarısında sağ ve sol göbek taraflarında hep hissediyorum hareketlerini . sağda bebek el ve ayakları soldada poposu var benim. arada ne yapıosa gobek deliğimin üstlerinde oynuyo bişeyleriyle. kasık ağrımda çok yok benim sadece karnın aşağıya inmiş biraz daha diyorlar , o yuzden de zaten tuvalete çok gitmeye basladım doğru . seninde bebeğin dönse bile illa kasıklarında çok baskı hissedeceksin diye bişey yok
canim bence de ertelesen iyi olur. hatta direk esinin vaktine gore ayarla derim. cunku o anda gozun ondan baskasini aramayacak bence.Bence de canım haklısın. Zaten psikolojim kötü başbaşa kakirsak onunla deli edecek beni. Kızımı da alıp hastaneden kacarim valla :)
canim oturdugun pozisyona gore degisiyor olabilir. bi takip et bakalim. benim dun oldu dedigin gibi. biraz kalkip dolandim ben de, gecti ondan sonra.bugün sürekli makatımda bir baskı var. sanki tuvaletim varmış ama tutuyormuşum gibi hissediyorum. aslında yok . böyle bir ağrı yaşayan varmı kızlar ? bi iki kere önceden de olmuştu ama bugün çok daha fazla.sürekli bir baskı makatımda . devamlı değil ara ara girip çıkıyor
canim Allah hakkinizda hayirlisini versin. hangi dogum seklinin saglikli oldugu kisiye gore cok degisiyor. Allah en sagliklisini nasip etsin insallah :)Bugün bizim kontrolümüz vardı bebiş 3 hafta geriden gelmeye başlamış, dr gelişme geriliği teşhisini koydu, cuma tekrar gideceğiz nts ye gireceğiz, pazartesi de suni sancı verecek açılma olmazsa sezeryan olacağım, %90 sezeryan olursun dedi dr alttan da baktı hiç acilman yok dedi. Bilmem ne yapacağız.. normal doğum olmasını çok istiyordum beklersek de riskli ve bebek zaten büyümüyo
Allah saglikli dogumlar nasip etsin insallah :)Bir iki saat once yemek yerken regl sancisi gibi siddetli agrim oldu. Hemen sonrasında ishal oldum. Bir an sancim basladi sandim. Çantam hazir ama apar topar kalan malzemeleri topladim suslemeleri falan cantalara yerlestirdim. Simdi nolur nolmaz dusumu da alayim.
Belki sanci falan değildir ama ne bileyim ayhh stress yaptim :) gerçi nisan ya da suyum gelmedi henuz.
Allahim yardim etsin..
Canim benim gozun aydin...Allah anali babali guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin...Darisi basimiza insallah...Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
bende istedim vermedi telefonunu acil bişey olEvet canim istiyim vercek gibi durmuo ama
maşşallah ne güzel geçmiş olsun..rabbim hepimize böyle güzel kolay doğumlar nasip etsin inş...Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
inanmıyorum doğum yapmana rağmen çatın çok darmış benim ki de öyle mi acaba çünkü çok zordu benim de doğumum aynen bir Allah bir ben bilirim keşke benim dr da baksa alttan bakmıyor ki ona göre doğum şekline karar verelim ilk normal nasılsa çatıda normaldir diye mi düşünüyor acaba ya haftaya gidince ben soracağım artık doğum şekli için ne diyorsunuz diye.Canim bende 38+1 de yani 5/5/2015 de doğum yapmayi çok istiyordum. Cumartesi ayrintili ultrason için gittiğim profesörde bugün gittiğim doktor hanımda 39.haftadan önce sezeryana sıcak bakmadıklarini hem beyin hem ruhsal gelişimin tamamlanmasi açisindan 39.haftadan önce (eğer bebek kendiliginden gelmezse) mudahale etmenin doğru olmadigini söyleyince bende günü doktora biraktim. Bebeğimin sağliği herseyden onemli. İlk dogumda cektigimi bir ben bilirim bir Allah belki sezeryanda kolay olmayacak ama sonrasinda okadar çekmeyeceğimi ümit ederek bu sefer normal istemiyorum. Açiklik kontrolu yaparken çok canim yandi halada acıyor gerçektende çatin çok darmiş dedi doktor ki ben bir doğum yaptim ona ramen böyle yoksa tabiki en güzeli normal doğum
Gozun aydin canim. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Ne guzel sen kavustun yavruna. Darisi bize olsun :)Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
Masallah canim, hayirli olsun :))Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?