2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bugun kontrolum vardi dr birden cuma gel alalim dedi niye dedim hic bi aciklama yok yarin tekrar cagirdi israrla niye boyle dedim hic bir aciklama yok canim sikildi niye boyle dedi ya
Allah Allah hasta haklarına aykırı olur mu öyle şey bir açıklama yspması lazım seni strese sokmuş ya. İnşallsh üzülecek birşey yoktur, içini ferah tutmaya çslış

Yenidoğan ünitesi de varmıymış sormuşmuydun?

Kizlar karninizda uyusma oluyo mu ? Benim sanki karnim uyusmus gibi geliyo dokununca.

kizlar selamlar, kac gundur cok yarim yamalak takip edebildim. son hadiseleri de cok yakalayamadim.
E elf21 cani, senin bi durumun olmus galiba. anlamadim ne oldugunu ama insallah hersey yolundadir ve insallah gonlunden gecen sekilde kolay bir dogumun olur :))
merhabahayatt canim, galiba sen yavrunu kucagina aldin. Allah anali babali buyutsun insallah. Tez zamanda dogumun etkisi atarsin insallah:)

bir kac bir sey daha vardi ama hep iki dk'lik aralarda bakabildigim icin hatirlayamiyorum. kusura bakmayin kizlar. baska olaganustu bir durum var mi? (insallah hepsi guzel haberdir).

bana gelince, hala su tadilat isi bitmedi. bir an evvel bitirseler de ben de isime baksam. artik haftada 3 veya 4 gun gelmeyi dusunuyorum ise ama tadilat sebebiyle evde de duramiyorum. ama onun disinda cok sukur hersey yolunda. pazartesi kontrol vardi, hersey cok guzel dedi doktor. burda kilosunu soylemiyorlar yalniz :)) ama kendimi iyi hissediyorum cok sukur :)) hafta sonu baliga bile gittik :)

umarim hersey yolunda gider hepimiz icin :))

kızlar ateşölçer braun ırt 6520 almayı düşünüyorum var mı bilginiz ?
canim ben abd'deyim, burda en cok satan thermometre. internet yorumlari da gayet iyi. normalde en saglikli olcumler makattan yapilanlarmis ama kimse ona cesaret edemiyor. bebecigine kiyamiyor, ayrica thermometreyi fazla sokup can yakma ihtimali var. ama senin bahsettigin model cok kullanisliymis ve tutarliymis. ben de bundan aldim. insallah cok sik kullanmak zorunda birakmaz Allah bizi.

evet canim, benim de bebisin poposu sol tarafta, ayaklari saga dogru duruyor. hatta bazen ayaklarini oylr bir itiyor ki sag tarafimi delecek nerdeyse. baya canimi acilabiliyor ama yine de o ayacigini hissetmek bile o kadar guzel ki :)) Allah herkese yasatir insallah bu duyguyu.

Bence de canım haklısın. Zaten psikolojim kötü başbaşa kakirsak onunla deli edecek beni. Kızımı da alıp hastaneden kacarim valla :)
canim bence de ertelesen iyi olur. hatta direk esinin vaktine gore ayarla derim. cunku o anda gozun ondan baskasini aramayacak bence.

canim oturdugun pozisyona gore degisiyor olabilir. bi takip et bakalim. benim dun oldu dedigin gibi. biraz kalkip dolandim ben de, gecti ondan sonra.

canim Allah hakkinizda hayirlisini versin. hangi dogum seklinin saglikli oldugu kisiye gore cok degisiyor. Allah en sagliklisini nasip etsin insallah :)

Allah saglikli dogumlar nasip etsin insallah :)

Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruz gündüz uyudu gece uyanik yaramaz..

Canim benim gozun aydin...Allah anali babali guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin...Darisi basimiza insallah...

Selam kozlar biz dun hastaneden ciktik, benimbasur pprobleminden dplayi ilk gecemiz ve hastane cikisimiz çok perisandi simdi iyiyiz sukir, mayis annesi derken nisan annesi oldum Rabbim benim gibi bebeislerine kavusanlara saglikarin bebislerinede kendilerine de saglik versin, bekleyenleride hayirlisiyla kavustursun

Evet canim istiyim vercek gibi durmuo ama
bende istedim vermedi telefonunu acil bişey ol
maşşallah ne güzel geçmiş olsun..rabbim hepimize böyle güzel kolay doğumlar nasip etsin inş...

inanmıyorum doğum yapmana rağmen çatın çok darmış benim ki de öyle mi acaba çünkü çok zordu benim de doğumum aynen bir Allah bir ben bilirim keşke benim dr da baksa alttan bakmıyor ki ona göre doğum şekline karar verelim ilk normal nasılsa çatıda normaldir diye mi düşünüyor acaba ya haftaya gidince ben soracağım artık doğum şekli için ne diyorsunuz diye.

Gozun aydin canim. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Ne guzel sen kavustun yavruna. Darisi bize olsun :)

Masallah canim, hayirli olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…