- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Yok canım ilk seferden dolayı nasıl birşey olduğunu biliyorum leke deyil butek tesellim nişan gelir gelmez herkesin hemen doğumunun başlamıyor olması. İnşallah 38.haftadan önce doğum başlamaz.
Günaydın ne enteresan bu doktorlar ya istemediğini söylüyorsun başından geçen bi olay da var hala anlamıyorlar.. Sıkma sen canını rabbim hayırlısını nasip etsin, dualarımız seninle
Canım Rabbim yardımcın olsun, eğer gelmek isterse bebeğin annesi dışarda da çok iyi bakar ona :)Canim hayirlisi olsun. Bizimde yarin kontrolumuz. Doktor gelisim gerligine bakacak. Ultrason kagitlarimin hepsini istedi. Ve son ultrasonda damarda yuksek direnc cikmisti. disarda buyuturuZ artik napalim. InsaAllah saglikla aliriz minikleri kucagimiza.
Canim gözün aydin allah yardim etsinde bebis memeyi alsin bir an önce :)Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
Canım çok geçmiş olsun gözün aydın inşallah bir an önce kavusursun yavruna :)Günaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
Canım inşallah herşey yolunda gider gönlünce olur ama ne olursa olsun cok stres yapma hakkında hayırlısı olann oymus de rahatlama canım.Günaydın kızlar. Bu sabah moralim çok bozuk. Dün yazmıştım çatı ve makatta basınç şikayetlerimi söyleyince doktor alttan açıklık varmı diye bakmak zorundayım demişti, yapmayın dedim ilk doğumumda da doktor çatıma bakmak istemiş nişan gelmişti ertesi günde şiddetli sancıyla doğuma gitmiştim. Doktor ısrarla bakmak istedi çok canım yanıncada fazla zorlamadı güyabu sabah nişan geldi, çok moralim bozuldu bebeğim daha 36 haftalık inş yine sancılanıp erkenden doğurmam sabah beri dua ediyorum. Bu arada Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Allah gönlünüzden geçen güzel dularınızı kabul etsin , dualarınıza bizleride katın
Hepsi cok guzel olmus annesi :) Saglikla, hayirlisiyla gelsin insallah bebegin de.Kızlar bizim son eksiklerimiz de tamamlandı. Artık gelebilirsin yavrum
Eki Görüntüle 1505590 Eki Görüntüle 1505591 Eki Görüntüle 1505592 Eki Görüntüle 1505594
Çok güzeller hadi bakalım zeynep bebekKızlar bizim son eksiklerimiz de tamamlandı. Artık gelebilirsin yavrum
Eki Görüntüle 1505590 Eki Görüntüle 1505591 Eki Görüntüle 1505592 Eki Görüntüle 1505594
Hepsi cok guzel olmus annesi :) Saglikla, hayirlisiyla gelsin insallah bebegin de.
Sağolun kızlar amiin inşallah gelebilir artık :))Çok güzeller hadi bakalım zeynep bebek
Maşallah canım.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.darısı başımıza.Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
Hepside cok guzel canim Gule gule dagitin kullaninKızlar bizim son eksiklerimiz de tamamlandı. Artık gelebilirsin yavrum
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım.hemen çıksın küvözden inşallah.Günaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
çok güzeller :)Kızlar bizim son eksiklerimiz de tamamlandı. Artık gelebilirsin yavrum
Maşallah canım size :) gözün aydın güle güle büyüt bebişiniSelam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
Açıklığı ultrasonda görmüyorlar mı alttan mı bakılıyor şimdi korktum işteÇok ağrılarım vardı nst de de sancılar çıkınca ısrarla açıklık olabilir bakmamız lazım dedi benimde korktuğum başıma geldisağolun canım birbirimiz için ettiğimiz dualar kabul olur inş bu güzel gün ve gecede
Maşallah canım size :) gözün aydın güle güle büyüt bebişiniSelam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
Canım gözün aydın :) en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah...Günaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?