2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
emirgul canım o nişan değildir. Benim doktorum çatı muayanesi yaptıktan sonra lekelenme olabilir korkma demişti. .

Her tarafım ağrıyor kızlar. Çatı kemiklerim belim kasıklarım sanki ustumden kamyon geçmişş

Çok ağrılarım vardı nst de de sancılar çıkınca ısrarla açıklık olabilir bakmamız lazım dedi benimde korktuğum başıma geldi sağolun canım birbirimiz için ettiğimiz dualar kabul olur inş bu güzel gün ve gecede[/QUOTE]
Doğru canım sen tecrübelisin, Allah yardımcın olsun beklesin bebeğin inşallah 2 hafta daha. Beklemese de hayırlısı olsun

Canım Rabbim yardımcın olsun, eğer gelmek isterse bebeğin annesi dışarda da çok iyi bakar ona :)

Canim gözün aydin allah yardim etsinde bebis memeyi alsin bir an önce :)

Canım çok geçmiş olsun gözün aydın inşallah bir an önce kavusursun yavruna :)

Canım inşallah herşey yolunda gider gönlünce olur ama ne olursa olsun cok stres yapma hakkında hayırlısı olann oymus de rahatlama canım.

Maşallah canım.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.darısı başımıza.

Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım.hemen çıksın küvözden inşallah.

Maşallah canım size :) gözün aydın güle güle büyüt bebişini

Açıklığı ultrasonda görmüyorlar mı alttan mı bakılıyor şimdi korktum işte

Canım bunu yapan yeni doktor mu[/QUOTE]
Canım rahim ağzının açıklığına ancak alttan elle muayeneyle bakılabilir.normal doğumda da ebe saatte bir açılma ilerlemişmi diye bakar.ilerlerse ilerler.ilerlemezse doğum şekli değiştirilebilir canım.normal doğumdaki gıcık taraf bu zaten.

Maşallah canım size :) gözün aydın güle güle büyüt bebişini

Canım gözün aydın :) en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…