2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selamlar.. Hayırlı kandiller herkese :) Biliyosunuz zaten doğumumuz gerçekleşti şükürler olsun :) arkadaşlar haber verdi sizlere, yine de girip söyliyim dedim iyiyiz şükürler olsun. Çok güzel çok başka duygularmış meğer. Allahım hayırlısıyla ve sağlıcakla hepinize nasip etsin. Kolayca doğum yapıp meleklerinizi koklayın inşallah. Geçmişe bakamadım kimler doğum yaptı bilmiyorum ama doğum yapan herkese hayırlı olsun inşallah :) Artık biraz daha zorlanıcam aranıza katılmakta ama aklım sizlerde, hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum

Ne güzel ya maşallah size.nasıl ikizler annesi?zorluyorlar mı seni?emme uyku durumları nasıl?maşallah diyelim peşin peşin nazar değmesin.

Arkadaslar gelen bebek var mi malum oglanla ilgilenmekten pek bakamadim herkes iyi mi

maşallah size canım, darısı başımıza inşallah :)

MasaAllah size canim darisi biz dogum yapmayanlara

öyle düşünme cnm nişan gelmesiyle doğum başlar suyun gelir
senin sadece lekelenme olmuştur bence..
bu mubarek gün hürmetine inşallah bişey olmaz..

Günaydın emelcım tatlım gözün azdin kuzuna kavuştun ne güzel Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasib etsın ayy sira bana gelixo şanırım korkular sardı beni
Canimm ancak gelebildim cok tesekur ederim sen de kavustun mu minigine

Kızlar herkese hayırlı kandiller, Allah dualarımızı, dileklerimizi kabul etsin inşallah.
Doğum yapan tüm arkadaşlarımızın bebekleri uzun sağlıklı ömürlü olsun inşallah, darısı bizlerin başına inşallah

Canım hayırlı olsun bebeğin inş en kısa sürede evinize gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…