Selamlar.. Hayırlı kandiller herkese :) Biliyosunuz zaten doğumumuz gerçekleşti şükürler olsun :) arkadaşlar haber verdi sizlere, yine de girip söyliyim dedim iyiyiz şükürler olsun. Çok güzel çok başka duygularmış meğer. Allahım hayırlısıyla ve sağlıcakla hepinize nasip etsin. Kolayca doğum yapıp meleklerinizi koklayın inşallah. Geçmişe bakamadım kimler doğum yaptı bilmiyorum ama doğum yapan herkese hayırlı olsun inşallah :) Artık biraz daha zorlanıcam aranıza katılmakta ama aklım sizlerde, hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum
Selamlar.. Hayırlı kandiller herkese :) Biliyosunuz zaten doğumumuz gerçekleşti şükürler olsun :) arkadaşlar haber verdi sizlere, yine de girip söyliyim dedim iyiyiz şükürler olsun. Çok güzel çok başka duygularmış meğer. Allahım hayırlısıyla ve sağlıcakla hepinize nasip etsin. Kolayca doğum yapıp meleklerinizi koklayın inşallah. Geçmişe bakamadım kimler doğum yaptı bilmiyorum ama doğum yapan herkese hayırlı olsun inşallah :) Artık biraz daha zorlanıcam aranıza katılmakta ama aklım sizlerde, hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum
Aman aman sakın alttan hiçbirşeye baktırma ben ne büyük bir aptalımki ilk gebeliğimdede doktor alttan bakar bakmaz nişan gelmişti bunu söylememe rağmen doktor ısrarla baktı çokda zorlamadı güya canım yanıyor diye ona rağmen sabah nişan geldi daha 36 haftalığız çok moralim bozuldu. İnşallah erkenden doğum başlamaz İlkinde yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum hem daha kuzum çok minik Sabah beri dua ediyorum
Kızlar herkese hayırlı kandiller, Allah dualarımızı, dileklerimizi kabul etsin inşallah.
Doğum yapan tüm arkadaşlarımızın bebekleri uzun sağlıklı ömürlü olsun inşallah, darısı bizlerin başına inşallah
Günaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...