Ne güzel ya maşallah size.nasıl ikizler annesi?zorluyorlar mı seni?emme uyku durumları nasıl?maşallah diyelim peşin peşin nazar değmesin.Selamlar.. Hayırlı kandiller herkese :) Biliyosunuz zaten doğumumuz gerçekleşti şükürler olsun :) arkadaşlar haber verdi sizlere, yine de girip söyliyim dedim iyiyiz şükürler olsun. Çok güzel çok başka duygularmış meğer. Allahım hayırlısıyla ve sağlıcakla hepinize nasip etsin. Kolayca doğum yapıp meleklerinizi koklayın inşallah. Geçmişe bakamadım kimler doğum yaptı bilmiyorum ama doğum yapan herkese hayırlı olsun inşallah :) Artık biraz daha zorlanıcam aranıza katılmakta ama aklım sizlerde, hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum
maşallah size canım, darısı başımıza inşallah :)Selamlar.. Hayırlı kandiller herkese :) Biliyosunuz zaten doğumumuz gerçekleşti şükürler olsun :) arkadaşlar haber verdi sizlere, yine de girip söyliyim dedim iyiyiz şükürler olsun. Çok güzel çok başka duygularmış meğer. Allahım hayırlısıyla ve sağlıcakla hepinize nasip etsin. Kolayca doğum yapıp meleklerinizi koklayın inşallah. Geçmişe bakamadım kimler doğum yaptı bilmiyorum ama doğum yapan herkese hayırlı olsun inşallah :) Artık biraz daha zorlanıcam aranıza katılmakta ama aklım sizlerde, hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum
MasaAllah size canim darisi biz dogum yapmayanlaraSelamlar.. Hayırlı kandiller herkese :) Biliyosunuz zaten doğumumuz gerçekleşti şükürler olsun :) arkadaşlar haber verdi sizlere, yine de girip söyliyim dedim iyiyiz şükürler olsun. Çok güzel çok başka duygularmış meğer. Allahım hayırlısıyla ve sağlıcakla hepinize nasip etsin. Kolayca doğum yapıp meleklerinizi koklayın inşallah. Geçmişe bakamadım kimler doğum yaptı bilmiyorum ama doğum yapan herkese hayırlı olsun inşallah :) Artık biraz daha zorlanıcam aranıza katılmakta ama aklım sizlerde, hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum
öyle düşünme cnm nişan gelmesiyle doğum başlar suyun gelirAman aman sakın alttan hiçbirşeye baktırma ben ne büyük bir aptalımki ilk gebeliğimdede doktor alttan bakar bakmaz nişan gelmişti bunu söylememe rağmen doktor ısrarla baktı çokda zorlamadı güya canım yanıyor diye ona rağmen sabah nişan geldi daha 36 haftalığız çok moralim bozuldu. İnşallah erkenden doğum başlamazİlkinde yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum hem daha kuzum çok minik Sabah beri dua ediyorum
Hepside cok guzel canim Gule gule dagitin kullanin
çok güzeller :)
Çok sağolun kızlar :))toist cnm hepsi çok gzl güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah :)))
Canimm ancak gelebildim cok tesekur ederim sen de kavustun mu minigineGünaydın emelcım tatlım gözün azdin kuzuna kavuştun ne güzel Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasib etsın ayy sira bana gelixo şanırım korkular sardı beni
herşey mükemmel görünüyor, gülle güle dağıtın inşallahKızlar bizim son eksiklerimiz de tamamlandı. Artık gelebilirsin yavrum
Eki Görüntüle 1505590 Eki Görüntüle 1505591 Eki Görüntüle 1505592 Eki Görüntüle 1505594
Gelebulir artik senin kuzu canim iyi olmaniza sewindimIyiyim tatlım sağolasın, yoğun bir gün geçirdim bir de düzenli kasılmalar oldu evde ama geçti beklemedeyiz :))
Gül'e Gül'e dağıtın inş canım . Prenses deKızlar bizim son eksiklerimiz de tamamlandı. Artık gelebilirsin yavrum
Eki Görüntüle 1505590 Eki Görüntüle 1505591 Eki Görüntüle 1505592 Eki Görüntüle 1505594
Canım hayırlı olsun bebeğin inş en kısa sürede evinize gelirGünaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
herşey mükemmel görünüyor, gülle güle dağıtın inşallah
Çok sağolun bayanlar teşeklür ederiz :)Gül'e Gül'e dağıtın inş canım . Prenses de
Inş kolay bi şekilde doğar da kavuşursunuz annesi:)))
Ay evet canım her an gelebilir artık beklemedeyiz :)))Gelebulir artik senin kuzu canim iyi olmaniza sewindim
Kızlar bizim son eksiklerimiz de tamamlandı. Artık gelebilirsin yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?