2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnşallah 38 e kadar bekler sağlıkla kucağına alırsın canım belki ilk doğumuna benzemez,
bugün ve gece birbirimize dua edelim Rabbim birbirini gormeden, tanımadan dua edenlerin duasını muhakkak kabul eder[/QUOTE]
Amin canım inş Rabbim kabul etsin hepimizin dualarını inşallah

merhaba kızlar doğuranların bebeklerini Allah analı babalı büyütsünbenim de yarın kontrolum var evin işleri anca bitti hastane çantasını da ancak hazırladım : ) artık doğabilir ama paşanın keyfi sanırım yerinde

Canim Rabbim bebegini sagsalim kucagina almayi nasip etsin korkma Allah'in izniyle kismette ne varsa onu yasayacaz

Hayirli aksamlar hayirli kandiller herkese.kizim asagi inmedi galiba ya indi saniyordum net cevabi yarin kontrolde ogrencem sabah 8 de kontrolumuz var.asagi inse anlasilir dimi sanki ust tarafim bos gibi ama konusurken nefes nefese kaliyorum hala uff

ben anlamıyorum bu kasılma dan dün arkadaşıma foto gönderdim bir taraf kafam kadar şişti diğer taraf dümdüz oldu dakkalsrca eşimle indirmeye çalıştık meğerse o kasılma oluyormuş karnım taş gibi ve pazartesi doktora gideceğim ve malesef kabızlkk sorunu başladı ıkınıyorum bide bazen ayakta oraya bıçak sokukuyormuş gbi ağrı giriyor ve ben kasılma da dahil herşeyden bir habermişim

Inşallah birileri sana cevap vermiştir Benim içşn bu belirtiler çok erken ama senin için bu belirtiler çok güzel inşallah hayırlısı olur

Korkarak soruyorum su kesesi nasıl patlıyor lütfen söle

Bide illa açıklık alttan bakmak ile mi anlaşılıyor usg den görmüyor mu rahmin Açıklığını

Canım ben kabur ga baskisindan ağrısından oluyorum ama basi asagida yani bebegin ayakları yapio. Yani seninde olabilir
Yok tatlım benimki kafası eminim ondan.zaten doktor da kafası burda diye gösterdi kaburgamdaydı.hatta açıkladı neden acıttığını.bebekler doğunca kafalarını arkaya doğru atma hareketi yaparlar ya onu içerde de yaparlarmış benim oğlum da o hareketi yapıyormuş.geriniyormuş ppaşam.bu arada dönmemiş sanırsam çünkü gene oralarda hissediyorum yavrumu.sanırım biraz aşağıya kaydı sadece.benim küçük kızım da dönmedi canım.sezeryan olmak zorunda kaldım.bu da dönmiycek sanırım.dönse de normal doğum yaptıracak doktor yok zaten malesef.

Canım ben kabur ga baskisindan ağrısından oluyorum ama basi asagida yani bebegin ayakları yapio. Yani seninde olabilir
O ağrı yüzünden kimseye gidemiyorum oturamıyorum anca ayakta ve yürüyünce rahatım diğer türlü halim çok kötü nasıl dayancam bu ağrılara sırta vuruyor ya göğsümde büyüseydi hala aynı allahtan büyüseydi yanmıştım

Korkarak soruyorum su kesesi nasıl patlıyor lütfen söle

Bide illa açıklık alttan bakmak ile mi anlaşılıyor usg den görmüyor mu rahmin Açıklığını
Korkulacak hiçbirşey yok cünki o anda hiçbirşey hissetmiyorsun benim sancilarim çok, açilmam 8 cm oldugunda bir cubuk yardimiyla su kesemi patlatti doktorum herhangi birsey hissetmedim. Zaten bir çok doğumda su kesesi kendiliginden boşaliyor canımkimse aci sizi hissetmiyor.
Açiklik kontrolu ebe yada doktor tarafindan alttan bakilarak anlasiyor canim ultrasonla değil malesef

Offf yaaaa ben böle bilmiyordum işte bende böyle diyebilirim inşallah

İyi geceler tatlım hemen cevap vereyim.Gerçek doğum sancısı olsaydı yaşadığın, şu an bu kadar rahat olamazdın.Yani yalancı sancı seninki fakat birkaç güne gelebilir bebiş hadi hayırlısı inşallah.Asıl doğum sancısı biraz bağırtabilir(fakat kesinlikle seni korkutmasın)Doğum sancısı sırasında kasılmaları hissetmiyorsun bile.Çünkü ağrı başka bişey.Emin ol ki o sancıyı diğerlerinden ayırt edebileceksin.Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

Offf yaaaa ben böle bilmiyordum işte bende böyle diyebilirim inşallah
Canım zaten rahim açıklığı kontrol ediliyor ama sen hissetmiyorsun ki ebe geliyor nstye bakıyor.sancın nasıl gidiyor diye.açıklığa bakıyor.iki parmağının ölçüsüyle.10cm olunca açıklık zaten ıkınma hissin geliuyor.gelmese de 10 cm olunca çatala alıyorlar.ebe ve yardımcı biriyle yapıyorsun doğumunu.doktor da gelir istersen ama normal doğumları ebeler yaptırır çoğunlukla.

Anlıyorum canım, sanırım benim de kendime has bir tecrübem olacak. Ozaman kasılmalarımın bir anlamı yok büyük bir acı çektiğim an anlayacağım

Benim de kasığıma ağrı vurdu canım ve kitlendim o an ve bunu 4 5 kez yaşadım ama okadar sonra geçti gitti :) sanırım alıştırma aşamasında kızım ya da vagzeçti. Ama Kafası yan duruyordu şimdi yine kasıklarımda hareketleri. Belki sokmuştur Kafayı :)

Canım ben de doktorumun numarası yok, zaten ilk doğumda hemen olmuyor açılman dediler. Ben bu kasılmalardan hiçbişey anlamadım. Sancı böyle sertleşmeye olmayacak galiba. Tek kafama takılan bu :))

Hayirli aksamlar hayirli kandiller herkese.kizim asagi inmedi galiba ya indi saniyordum net cevabi yarin kontrolde ogrencem sabah 8 de kontrolumuz var.asagi inse anlasilir dimi sanki ust tarafim bos gibi ama konusurken nefes nefese kaliyorum hala uff

Hayırlı haberlerle gel canım ama benim beniş gayet aşağıda ben hala nefes nefeseyim. Hatta iyice arttı son hafta. Inmiştir merak etme annesi gönlünü ferah tut.
Bu kasılmaların Anladığım kadarıyla sizin haftalarınızda Önemi var erken doğum tetiklemesin diye. Benim haftalarımda ise yeterli değil doğum Sancısı için. Artık dikkate almayacağım kasılmaları. Daha erken haftalarda dikkatli olmak lazım ama. Mesela sen Yaşadığın su içip pozisyon değiştirmelisin. Doğumu tetiklemesin Allah korusun.

Ay Allah razı olsun, bu kasılmaları çok baz almamalıyım anladım :) yok yok hiç korkmuyorum inan canım biliyorum çok acıyacak ama yaşamak istiyorum, biliyorum vücudum müsait çünkü, dün acı çektikçe mutlu oldum anladımki normal doğurmak istiyorum. Rabbim utandırmasın. Hayırlısını yaşatsın tabiki. Amin çok sağol ya iyiki varsınız tecrübeli amneler Allah razı olsun hepinizden :))

canım duydun mu bilmem ama bugün kayinvalidem söyledi bana hatta yaptık 7 tane pirinç tanesine 7 yasin okuyup koyduk kenara sancın oldu mu yutacakmissın doğumun kolay oluyormus eskiler öyle yapiyormus ne kadar doğru bilemiyorum ama biz bugün okuduk yasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…