2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canım biliyorum doğuma giderken atıcam ağzıma hepsini bir de hurmaya okunur biz de. Bebişin Ağzına sürülür sonra da anne yer. Anneye güç kuvvet versin diye. Allah kabul etsin sizinkini de inşallah :)

Evet canım biliyorum doğuma giderken atıcam ağzıma hepsini bir de hurmaya okunur biz de. Bebişin Ağzına sürülür sonra da anne yer. Anneye güç kuvvet versin diye. Allah kabul etsin sizinkini de inşallah :)
amin canım benim sağolasın bizde peygamber hurması oluyormuş ondan bulduk Bebişin ağzına sürmek için buzlukta sağlıyorum şimdilik aynı şeyleri biliyormuşuz şifa olur inşallah bizlere de

Buradaki sorulara dogum yapmis biri olarak ben de cevap vereyim.. aciklik parmak ile kontrol ediliyor.. ama hic can acitan bir sey degil.. tabi kendinizi skmazsaniz.. ilk seferde belki kendinizi kasmanizdan sonra aci hissetseniz de, sonra alisiyorsunuz.. zaten dr ya da ebe parmagina jel suruyor..

Kendi sancimla dogum yapamadigim icin kasilmalar nasil bir sey ben de tam bilmiyorum.. ama iki gun once 7 saat suren 10 dakikada bir sancim oldu.. can acitan, kasik bel ve karinda hissedilen sancilardi.. tabi o sirada karnim hep sertti.. 5 dakikaya dusmesini bekledim.. ama 10 dakikada bir geldi hep.. gercek dogum sancisi 1 ya da 2 dakika surermis ve arasi gitgide kisalirmis..

su kesesi patlatma hadisesi ise hiiiicc hissedilen bir sey degil.. aci degil sadece sudan dolayi bir sicaklik hissediliyor o kadar.

Dogumu da ebe ya da dr kimin yaptiracagi hastaneye gore degisir.. devletse ebe, ozelse dr yaptirir..

20 gunum kalmis gozukuyor.. oglumda 10 gun once dogum yapmistim.. 3 cm aciklikla gitmistim doguma.. 3 cm'e kadar en ufak bir sancim olmamisti.. ama bu hamileligim hep sancili geciyor.. ikinci dogumunu yapacak kadinlarin yalanci sancilari daha cok olurmus..

Aynen benimde öyle ilk oğlumda doğum yaptiğim güne kadar ne kasılma ne sancı nasıl birşey bilmezdim. Bunda iki aydır özelliklede bu son ay ağrısız sancısız geçen günüm yok bende ilkinde 38.haftama girdigimin ertesi günü doğum yapmiştim, inşallah ikincilerde daha erkenci davranmazlar:)

Günaydın kızlar ve minnak yavruları, hastanede olan tüm anne ve yavrularına rabbim şifalar versin :) Bugün işteki son günümüz, çok mutluyuz ve bugün 37+0 yiz artık :):)
hayırlı olsun canım,darısı basımıza ınsallah calısmayı kesme ısını tam 37 demı yapıcan 37+1 demı nasıl oluyor

Kizlar biz daha bebek arabamizi almadik alicam ama trawel sistem bulamiyorum uyguna cadillac istedim ama pahali ya 600weririm en fazla siz hangi markalar nerden aldiniz alicam bende ama cok pahaliyi suanda alamam skintiya girerim daha alcaklarimiz war bana akil werin lutfen

Bu gün sizin için gerçekten güzelmiş:) Bundan sonra bol bol dinlenmeler:)
Aynen canım ya :) Ama benim elim ayağım durmaz tam dinlenemem :):)

hayırlı olsun canım,darısı basımıza ınsallah calısmayı kesme ısını tam 37 demı yapıcan 37+1 demı nasıl oluyor
Canım ya ben bat ı 1 gün yanlış vermişim ondan 16 mayıs görünüyor normalde 15 mayıs beklenen doğum tarihim :):) Devlete 1 gün fazla çalışıyorum, ama olsun müdürüm sağolsun çok idare etti beni :):) Darısı sizleree :):) İlişik kesme tam 37+0 da oluyor bu arada :)

Bide evde tek bşaımayım aynı şeyi arkadaşım da söledi pozisyon değiştir muhakkak diye çok korktum ama artık öğrendim herşeyi bilip kasılma dan birşey anlamamak çok gribime gitti çok cahil hissettim kendimi bedenime ne olduğunu anlayamamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…