Evet canım biliyorum doğuma giderken atıcam ağzıma hepsinicanım duydun mu bilmem ama bugün kayinvalidem söyledi bana hatta yaptık 7 tane pirinç tanesine 7 yasin okuyup koyduk kenara sancın oldu mu yutacakmissın doğumun kolay oluyormus eskiler öyle yapiyormus ne kadar doğru bilemiyorum ama biz bugün okuduk yasin
amin canım benim sağolasın bizde peygamber hurması oluyormuş ondan bulduk Bebişin ağzına sürmek için buzlukta sağlıyorum şimdilik aynı şeyleri biliyormuşuz şifa olur inşallah bizlere deEvet canım biliyorum doğuma giderken atıcam ağzıma hepsinibir de hurmaya okunur biz de. Bebişin Ağzına sürülür sonra da anne yer. Anneye güç kuvvet versin diye. Allah kabul etsin sizinkini de inşallah :)
Aynen benimde öyle ilk oğlumda doğum yaptiğim güne kadar ne kasılma ne sancı nasıl birşey bilmezdim. Bunda iki aydır özelliklede bu son ay ağrısız sancısız geçen günüm yok20 gunum kalmis gozukuyor.. oglumda 10 gun once dogum yapmistim.. 3 cm aciklikla gitmistim doguma.. 3 cm'e kadar en ufak bir sancim olmamisti.. ama bu hamileligim hep sancili geciyor.. ikinci dogumunu yapacak kadinlarin yalanci sancilari daha cok olurmus..
Bu gün sizin için gerçekten güzelmiş:) Bundan sonra bol bol dinlenmeler:)Günaydın kızlar ve minnak yavruları, hastanede olan tüm anne ve yavrularına rabbim şifalar versin :) Bugün işteki son günümüz, çok mutluyuz ve bugün 37+0 yiz artık :):)
38'i iple çekiyorummmm, ne mutlu sana arkadaşım:)38+0 dan herkese koca bir gunaydin
hayırlı olsun canım,darısı basımıza ınsallah calısmayı kesme ısını tam 37 demı yapıcan 37+1 demı nasıl oluyorGünaydın kızlar ve minnak yavruları, hastanede olan tüm anne ve yavrularına rabbim şifalar versin :) Bugün işteki son günümüz, çok mutluyuz ve bugün 37+0 yiz artık :):)
Bende öyle butun sporu wc ye gidip gelirken yapiyorum yoruldum:/Ya on dakikada bir tuvalete gidiyorum yoruldum
Ayy ben bile heycanlandim canim gnaydin38+0 dan herkese koca bir gunaydin
Aynen canım ya :) Ama benim elim ayağım durmaz tam dinlenemem :):)Bu gün sizin için gerçekten güzelmiş:) Bundan sonra bol bol dinlenmeler:)
Canım ya ben bat ı 1 gün yanlış vermişim ondan 16 mayıs görünüyor normalde 15 mayıs beklenen doğum tarihim :):) Devlete 1 gün fazla çalışıyorum, ama olsun müdürüm sağolsun çok idare etti beni :):) Darısı sizleree :):) İlişik kesme tam 37+0 da oluyor bu arada :)hayırlı olsun canım,darısı basımıza ınsallah calısmayı kesme ısını tam 37 demı yapıcan 37+1 demı nasıl oluyor
Bide evde tek bşaımayım aynı şeyi arkadaşım da söledi pozisyon değiştir muhakkak diye çok korktum ama artık öğrendim herşeyi bilip kasılma dan birşey anlamamak çok gribime gitti çok cahil hissettim kendimi bedenime ne olduğunu anlayamamışımHayırlı haberlerle gel canım ama benim beniş gayet aşağıda ben hala nefes nefeseyim. Hatta iyice arttı son hafta. Inmiştir merak etme annesi gönlünü ferah tut.
Bu kasılmaların Anladığım kadarıyla sizin haftalarınızda Önemi var erken doğum tetiklemesin diye. Benim haftalarımda ise yeterli değil doğum Sancısı için. Artık dikkate almayacağım kasılmaları. Daha erken haftalarda dikkatli olmak lazım ama. Mesela sen Yaşadığın su içip pozisyon değiştirmelisin. Doğumu tetiklemesin Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?