Şöyle forumun geneline bakıyorum da normal seyrinde olan çok yok, yediğimiz içtiğimiz şeylere ne kadar özen gostersek de normal olan az olduğundan olsa gerek, herkesin nasibinde ne var onu göreceğiz amenna ve sadaknaCanim hayirlisi olsun. Bizimde yarin kontrolumuz. Doktor gelisim gerligine bakacak. Ultrason kagitlarimin hepsini istedi. Ve son ultrasonda damarda yuksek direnc cikmisti. disarda buyuturuZ artik napalim. InsaAllah saglikla aliriz minikleri kucagimiza.
Maşallah canım Rabbim oğluşlarını size bağışlasın hayırlı kandiller size deSelamlar.. Hayırlı kandiller herkese :) Biliyosunuz zaten doğumumuz gerçekleşti şükürler olsun :) arkadaşlar haber verdi sizlere, yine de girip söyliyim dedim iyiyiz şükürler olsun. Çok güzel çok başka duygularmış meğer. Allahım hayırlısıyla ve sağlıcakla hepinize nasip etsin. Kolayca doğum yapıp meleklerinizi koklayın inşallah. Geçmişe bakamadım kimler doğum yaptı bilmiyorum ama doğum yapan herkese hayırlı olsun inşallah :) Artık biraz daha zorlanıcam aranıza katılmakta ama aklım sizlerde, hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum
canim Allah anali babali buyutsun. tez zamanda kucagina alirsin insallah :))Günaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
canim, yavrularin iyi olsun da onemli degil, arada bir haber alalim yeter, kirk bir kere masallah, Allah korusun hepsini insallah.Selamlar.. Hayırlı kandiller herkese :) Biliyosunuz zaten doğumumuz gerçekleşti şükürler olsun :) arkadaşlar haber verdi sizlere, yine de girip söyliyim dedim iyiyiz şükürler olsun. Çok güzel çok başka duygularmış meğer. Allahım hayırlısıyla ve sağlıcakla hepinize nasip etsin. Kolayca doğum yapıp meleklerinizi koklayın inşallah. Geçmişe bakamadım kimler doğum yaptı bilmiyorum ama doğum yapan herkese hayırlı olsun inşallah :) Artık biraz daha zorlanıcam aranıza katılmakta ama aklım sizlerde, hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum
Sağol biricik teyzoşşş sizin fikirlerinizle destek buldum, saryamıza da saklayacağım hatıralıkZeynep ne şanslııı :):):) Becerikli arkadaşım benim hepsi çok güzel :)
Amin çok teşekkürler. Al benden de o kadar canim. Sabah ezaninda uyuyorum 8 de kalkiyorum. Cok uykusuzum ama hic bir turlu rahat degil. Hep hareket halinde oldugu icin uyuyamiyorum. Allah yardimcimiz olsun az kaldi
. Harika olmuslar. Bende cikolatalarini hastane icin hediyelikleri yaptirdim. Allah dagitmak nasip etsin insallah aminnn
. Gozunaydin allah acisini yasatmasin. Darisi bizim basimiza artik :) Eki Görüntüle 1505829 Eki Görüntüle 1505832
Ne gzel yazmışsın arkadaşım, amin inşallah güzel dualarına. Rabbim bu gece hürmetine bizlere kolay hamilelik, kolay bir doğum, kolay bir loğusalık ve hayırlı bir anne baba olmayı nasip etsin. Yavrucaklarımız zaten tertemiz doğacak, onları kirletmeden kırmadan olması gerektiği gibi yetiştirmeyi, bunun için gereken sabrı nasip etsin.kizlar bu arada baktim da forumda nerdeyse 400 kisi olmusuz. belki de daha fazla. Rabbim hepimizin Regaip kandilini mubarek kilsin, hepimizin dualarini hakkimizda hayirli eylesin ve hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Karsimiza cikan zorluklara dayanma gucunu de sabrini da versin insallah. dogam bebeklerimiz saglikla buyusun, taze annelerimiz bir an evvel iyilessin, mustakbel annelerimiz saglikli dogumlar yapsin insallah.
Allah butun dualarinizi kabul etsin, tekrar kandiliniz mubarek olsun :)
Canım işin aslı herkezde farklı seyreden bir durum bu.mesela benim ilk kızımda damla damla suyum geldi ama ne kasılma ne sancı hiçbişey yoktu.arabada güle oynaya gittim hastaneye ve doktor muayenesinde suyumu iyice patlattı ve 2 cm açıklığım vardı.ikincide ise karnım ağrıyordu.sanki adet sancısı gibi ama geçmeyen derinden gelen ağrılar.ve büyük abdest varmış hissiyle sürekli tuvalete taşındım.ki daha belki çekerdim o ağrıyı ama tuvalette birden kan akmaya başlayınca koştuk doktora.bebek ters olduğu için doğumun başlıycanı düşünememiştim. Ablamın doğumunda da beline vuran ağrılardan anladığını söylemişti.kasıklara ve bele saplanan ağrılardan falan.anlayacağın hiç belli olmuyor doğumun nasıl başlayacağı.Kızlar biz son 10 güne geldik ama Kızımın gelmeye pek niyeti yok, annesinin de bu durumdan hiç şikayeti yok. Takılsın oralarda yeterki iyi olsunnormal ağrılarım var tabiki ama dün kasılmaların düzene girdi. Tam 5 kez 20 dk bir karnım taş gibi oldu. 20 21 22 dk şeklinde oldu. Bizde yaşasın geliyor dedik ama ben duşa girdim yattım sonra bir daha oldumu bilmiyorum.
Sizlere sormak istediğim kasılmalarımı saymalıyım sancım mı olacak. Düzenli kasılmam oldu ama bu kasılmalar sorasında ağrılarım hafifti ve her seferimde sadece kasığıma şiddetli ağrı girdi, kıpırdayamadım bile. Bu doğum Sancısı mı. Ne olur yardım edindoğum Sancısı sırasında da kasılmam olacak mı. Kasılmaya Sancı aynı şey mi. Nolurrrrr anlatın bize
Kızlar biz son 10 güne geldik ama Kızımın gelmeye pek niyeti yok, annesinin de bu durumdan hiç şikayeti yok. Takılsın oralarda yeterki iyi olsunnormal ağrılarım var tabiki ama dün kasılmaların düzene girdi. Tam 5 kez 20 dk bir karnım taş gibi oldu. 20 21 22 dk şeklinde oldu. Bizde yaşasın geliyor dedik ama ben duşa girdim yattım sonra bir daha oldumu bilmiyorum.
Sizlere sormak istediğim kasılmalarımı saymalıyım sancım mı olacak. Düzenli kasılmam oldu ama bu kasılmalar sorasında ağrılarım hafifti ve her seferimde sadece kasığıma şiddetli ağrı girdi, kıpırdayamadım bile. Bu doğum Sancısı mı. Ne olur yardım edindoğum Sancısı sırasında da kasılmam olacak mı. Kasılmaya Sancı aynı şey mi. Nolurrrrr anlatın bize
Bizimde insallahbiran once gelir waktimizAy evet canım her an gelebilir artık beklemedeyiz :)))
. Al benden de o kadar canim. Sabah ezaninda uyuyorum 8 de kalkiyorum. Cok uykusuzum ama hic bir turlu rahat degil. Hep hareket halinde oldugu icin uyuyamiyorum. Allah yardimcimiz olsun az kaldi
. Harika olmuslar. Bende cikolatalarini hastane icin hediyelikleri yaptirdim. Allah dagitmak nasip etsin insallah aminnn
. Gozunaydin allah acisini yasatmasin. Darisi bizim basimiza artik :) Eki Görüntüle 1505829 Eki Görüntüle 1505832
Canim rabbim bebegini sana bagislasin. Uzulme bebegin haftasi iyi cqbuk toparlanck insGünaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
banyoyla mi dondu ki bi arkadas daha sicakKızlar bugün banyoyubiraz sıcak yapmıştım.çok kötü kasık ağrım var fena halde.birde oğlum döndü sanırım bugün.kemiğimdeki baskı gitti tam karnımın alt tarafında baskı hissediyorum.
ilki neden zor oldu canimkocam sezeryan istemiyor kesinlikle. ben kızımı normal doğurdum. inanılmaz zorlandım. oğlumdada aynı şekilde olur diye sezeryan istiyorum
bunlarin cevabini bende merak ettim simdi :) o kadar duzenli kasilma olduktan sonra neden geri gecti ki.ben olsam dogum basladi sanirdim.burdaki herkesde degisik durumlar oluyor:)) nasil anlicaz acaba.bide bunlari hissederken aksam vaktide olsa doktorumuzu arayip soramaz miyiz ki bu nedir diye.benimki telini verdi bunun icin vermistir heralde.Kızlar biz son 10 güne geldik ama Kızımın gelmeye pek niyeti yok, annesinin de bu durumdan hiç şikayeti yok. Takılsın oralarda yeterki iyi olsunnormal ağrılarım var tabiki ama dün kasılmaların düzene girdi. Tam 5 kez 20 dk bir karnım taş gibi oldu. 20 21 22 dk şeklinde oldu. Bizde yaşasın geliyor dedik ama ben duşa girdim yattım sonra bir daha oldumu bilmiyorum.
Canım döndü mü bilmiyorum genede ama kaburgamdaki baskı geçti.kafası orda olsaydı baskı devam ederdi.akşam yemeğini de çok rahat yedim mesela.yoksa çorba bile yesem başlıyordu kaburgamı ağrıtmaya.benim için dönmüş olması bişey ifade etmiyor ama rahatladım en azından canım yanmıyor.döndü mü tabi tam emin de olamıyorum canım.banyoyla mi dondu ki bi arkadas daha sicak
Suyla banyo yaparken dogdugunu soylemisti.bende mi yapsam :)))
ilki neden zor oldu canim
bunlarin cevabini bende merak ettim simdi :) o kadar duzenli kasilma olduktan sonra neden geri gecti ki.ben olsam dogum basladi sanirdim.burdaki herkesde degisik durumlar oluyor:)) nasil anlicaz acaba.bide bunlari hissederken aksam vaktide olsa doktorumuzu arayip soramaz miyiz ki bu nedir diye.benimki telini verdi bunun icin vermistir heralde.
Canım ben kabur ga baskisindan ağrısından oluyorum ama basi asagida yani bebegin ayakları yapio. Yani seninde olabilirCanım döndü mü bilmiyorum genede ama kaburgamdaki baskı geçti.kafası orda olsaydı baskı devam ederdi.akşam yemeğini de çok rahat yedim mesela.yoksa çorba bile yesem başlıyordu kaburgamı ağrıtmaya.benim için dönmüş olması bişey ifade etmiyor ama rahatladım en azından canım yanmıyor.döndü mü tabi tam emin de olamıyorum canım.
kocam sezeryan istemiyor kesinlikle. ben kızımı normal doğurdum. inanılmaz zorlandım. oğlumdada aynı şekilde olur diye sezeryan istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?