2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şöyle forumun geneline bakıyorum da normal seyrinde olan çok yok, yediğimiz içtiğimiz şeylere ne kadar özen gostersek de normal olan az olduğundan olsa gerek, herkesin nasibinde ne var onu göreceğiz amenna ve sadakna

Maşallah canım Rabbim oğluşlarını size bağışlasın hayırlı kandiller size de

canim Allah anali babali buyutsun. tez zamanda kucagina alirsin insallah :))

canim, yavrularin iyi olsun da onemli degil, arada bir haber alalim yeter, kirk bir kere masallah, Allah korusun hepsini insallah.

Zeynep ne şanslııı :):):) Becerikli arkadaşım benim hepsi çok güzel :)
Sağol biricik teyzoşşş sizin fikirlerinizle destek buldum, saryamıza da saklayacağım hatıralık

Amin çok teşekkürler seninkiler de harika olmuş hayırlısıyla dağıtalım inşallah :):)

kizlar bu arada baktim da forumda nerdeyse 400 kisi olmusuz. belki de daha fazla. Rabbim hepimizin Regaip kandilini mubarek kilsin, hepimizin dualarini hakkimizda hayirli eylesin ve hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Karsimiza cikan zorluklara dayanma gucunu de sabrini da versin insallah. dogam bebeklerimiz saglikla buyusun, taze annelerimiz bir an evvel iyilessin, mustakbel annelerimiz saglikli dogumlar yapsin insallah.

Allah butun dualarinizi kabul etsin, tekrar kandiliniz mubarek olsun :)

Kızlar biz son 10 güne geldik ama Kızımın gelmeye pek niyeti yok, annesinin de bu durumdan hiç şikayeti yok. Takılsın oralarda yeterki iyi olsun normal ağrılarım var tabiki ama dün kasılmaların düzene girdi. Tam 5 kez 20 dk bir karnım taş gibi oldu. 20 21 22 dk şeklinde oldu. Bizde yaşasın geliyor dedik ama ben duşa girdim yattım sonra bir daha oldumu bilmiyorum.

Sizlere sormak istediğim kasılmalarımı saymalıyım sancım mı olacak. Düzenli kasılmam oldu ama bu kasılmalar sorasında ağrılarım hafifti ve her seferimde sadece kasığıma şiddetli ağrı girdi, kıpırdayamadım bile. Bu doğum Sancısı mı. Ne olur yardım edin doğum Sancısı sırasında da kasılmam olacak mı. Kasılmaya Sancı aynı şey mi. Nolurrrrr anlatın bize

Ne gzel yazmışsın arkadaşım, amin inşallah güzel dualarına. Rabbim bu gece hürmetine bizlere kolay hamilelik, kolay bir doğum, kolay bir loğusalık ve hayırlı bir anne baba olmayı nasip etsin. Yavrucaklarımız zaten tertemiz doğacak, onları kirletmeden kırmadan olması gerektiği gibi yetiştirmeyi, bunun için gereken sabrı nasip etsin.

Canım işin aslı herkezde farklı seyreden bir durum bu.mesela benim ilk kızımda damla damla suyum geldi ama ne kasılma ne sancı hiçbişey yoktu.arabada güle oynaya gittim hastaneye ve doktor muayenesinde suyumu iyice patlattı ve 2 cm açıklığım vardı.ikincide ise karnım ağrıyordu.sanki adet sancısı gibi ama geçmeyen derinden gelen ağrılar.ve büyük abdest varmış hissiyle sürekli tuvalete taşındım.ki daha belki çekerdim o ağrıyı ama tuvalette birden kan akmaya başlayınca koştuk doktora.bebek ters olduğu için doğumun başlıycanı düşünememiştim. Ablamın doğumunda da beline vuran ağrılardan anladığını söylemişti.kasıklara ve bele saplanan ağrılardan falan.anlayacağın hiç belli olmuyor doğumun nasıl başlayacağı.

Canım o ağrilari anlamamanın olanaği yok inan:) hani başina gelince anlayacaksin bunun digerlerinden çok daha farkli oldugunu. Benim ilk kasigima vuran ve beni dört büklüm birakan bir ağriyla başladi (bir gün önceden nişan gelmişti zaten) sonrasinda duzenli araliklarla belime ve kasiğima vuran bacaklarimi kuvvetsiz birakicak kadar şiddetli sancilarim oldu ki ben yürüyemedim bir süre sonra. Birde ben hastaneye bağıra bağıra gittim ayni filmlerdeki gibi:) kisa surede de açilmam oldu zaten benim suyum gelmedi su kesemi hastanede doktorum patlatti kisa bir sure sonrada dogumhaneye aldi zaten. Sancilar önce daha hafifken sıklığı ve şiddeti git gide artiyor düzenli kasilmadan kasit bu. Yani eger dün doğum başlamış olsaydi sancıların gece yatinca kesilmez tersine artarak devam ederdi canım. Allah bir avazda kurtarsın inş

Aaaa prensesinin adı Eylül mü :)

Kızlar dogum yapan herkes hayırlı olsun gozunuz aydin Allah anali babalı büyütsün insallahhh. Çok sevindim. Bizede sıra gelio demek oluo bu. Çok heyecan verici ya . Inşallah hepimiz sıkıntısız problemsiz atlatiriz.

Canim rabbim bebegini sana bagislasin. Uzulme bebegin haftasi iyi cqbuk toparlanck ins

Kızlar ben normal doğum heyecanını yaşamayı çok istiyordum. Ama kısmet olmadı ya da olmayacak. Kızım ters durmuş. Tansiyonum tavan yapıyor. Keşke kızım sezeryan gününe kadar kendiliğinden gelmek istese. En azından o heyecanı yaşamış olurum. Ya da pazartesi dönmüş olsa doktoruma normal doğumu beklemek için ısrar ederim. Psikolojim çok farklı. Çok değişti. Bozuldu sanki karman cormanim. Korkuyorum hem de çok. .

banyoyla mi dondu ki bi arkadas daha sicak
Suyla banyo yaparken dogdugunu soylemisti.bende mi yapsam :)))
kocam sezeryan istemiyor kesinlikle. ben kızımı normal doğurdum. inanılmaz zorlandım. oğlumda da aynı şekilde olur diye sezeryan istiyorum
ilki neden zor oldu canim

bunlarin cevabini bende merak ettim simdi :) o kadar duzenli kasilma olduktan sonra neden geri gecti ki.ben olsam dogum basladi sanirdim.burdaki herkesde degisik durumlar oluyor:)) nasil anlicaz acaba.bide bunlari hissederken aksam vaktide olsa doktorumuzu arayip soramaz miyiz ki bu nedir diye.benimki telini verdi bunun icin vermistir heralde.

Canım döndü mü bilmiyorum genede ama kaburgamdaki baskı geçti.kafası orda olsaydı baskı devam ederdi.akşam yemeğini de çok rahat yedim mesela.yoksa çorba bile yesem başlıyordu kaburgamı ağrıtmaya.benim için dönmüş olması bişey ifade etmiyor ama rahatladım en azından canım yanmıyor.döndü mü tabi tam emin de olamıyorum canım.

Canım ben kabur ga baskisindan ağrısından oluyorum ama basi asagida yani bebegin ayakları yapio. Yani seninde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…