2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın kızlar dün gece hiç uyuyamadım gece 2,5 gib lavaboya kalktım bebeğin ayakları mı totosu mu tam anlayamıyorum sağ kaburgama dayanmıştı nefes almak ne mümkün oturdum geçmedi yürüdüm geçmedi sabaha karşı ancak uyudum valla 2. hamilelik de bazı şeyleri daha kolay anlama durumu bende yok doğum sancılarım başlasa anlamam herhalde insan ilk doğumda yaşadıklarını unutuyor sanki ilk kızımda nasıl başlamıştı belimden mi kasığımdan mı hatırlamıyorum ilk doğumu olanlar diyor ya belirsizlik var aslında 2. doğumu olacaklar içinde belirsiz doğumun nasıl olacağı belli değil bakalım Allahım hayırlısını nasip et yarabbim hepimiz için şu son bir kaç gündür çok stresliyim

Evet canım biliyorum doğuma giderken atıcam ağzıma hepsini bir de hurmaya okunur biz de. Bebişin Ağzına sürülür sonra da anne yer. Anneye güç kuvvet versin diye. Allah kabul etsin sizinkini de inşallah :)
günaydın kuzumm 39 olmuşsun maşallahhhh bebiş tetiklemeye başlamış rabbim bir avazda kurtarsın inşallahh

dedıgın gıbı 1 gunden bısey olmaz ne guzel son gun ınsan zevkle calısır, inşALLAH cok saol canım bende dr la ona gore konusım barı

Hehe olacak işte bu :):) Yapıcaz artık biz de :):)
yapalım yapalımm benim kızın gecesi gündüzü karıştığı için gece hiç uyumuyor gündüz uyuyor tepikleri hıçkırığı sabahı zor ediyorum bende gündüz uzanırım biraz. Nasıl mutluyum nasıll bugün gidip vedalaşıyım herkesle :)

kuzumm hemde nasıl vallaha varyaa bugünü bekliyomuşum tekrar enerjimin gelmesi için çok şükür bitti darısı herkese artık evde ayaklarımı uzatmak öğlene kadar uzanmak istiyorum :)
Gozun aydın canım bol bol dınlen son zamanları degerlendır darısı basımıza ınşALLAH :)

amin canım benim sağolasın bizde peygamber hurması oluyormuş ondan bulduk Bebişin ağzına sürmek için buzlukta sağlıyorum şimdilik aynı şeyleri biliyormuşuz şifa olur inşallah bizlere de
Bizde de medine hurması dediklerinden var işte :) hacdan getirmişlerdi. Amiiin canım inşallah

Evet farkettiğim kasılmalar çok uzun sürüyordu. Demekki gerçeği kısa sürecek. Bunu da öğrenmem iyi oldu sağol :) benimki 10 dk da gelse çok heyecanlanırdım geliyor diye :)))

Ahh insallah inmistir cunku sabirsizim bir sonraki asamayi bekliyorum ilk dogumum olacak heyecan tavan yapiyor beni de esimi de

Ben ilk kasılmamda belime de Sancı girmiştim koştur koştur doktora gittim. Doğuruyorum diye. Daha 30 haftalıktım. Ozaman öğrendim yalancı kasılmaları. Korkma ben 39 haftalığım hala tekim bişey olmaz :)

günaydın kuzumm 39 olmuşsun maşallahhhh bebiş tetiklemeye başlamış rabbim bir avazda kurtarsın inşallahh
Ayyy kuzuum amin ya sorma 39 bitiyor nerdeyse bugün 38+5 iz biz teyzesi :) balla başladı önceden haberli geliyor belki de :)

Selam kizlar. hastaneedeyim su an. yine damarda yuksek direnc cikti. Hafta olarak buyumemis. Kilo olarak 200 gram almis gecen haftadan bu yana. GeriLigimiz 3 haftaya cikti. Yatis vermekte fayda var dedi. Nst icin bekliyorum.

oh ohh maşallahh bi kaç güne çiftleriz seni :) kasılmaların çok azalmadan bence evde bekle en azından 5 dk da bir olsun ev ortamı insanı daha rahat hissetiriyor

Günaydın kızlar ve minnak yavruları, hastanede olan tüm anne ve yavrularına rabbim şifalar versin :) Bugün işteki son günümüz, çok mutluyuz ve bugün 37+0 yiz artık :):)
Maşallah ya benim sarya ma meleyim üzmedi annesini nasıl da eşlik etti sana gurur duyuyoruz senlen ve fıstığınlan :*

son mesai gününden herkese günaydınnnnnn
Günaydın kuzummmm oh sana da hayırlı olsun maşallah size de

Günaydın herkeseee. Bizde 35+0 olduk bugün şükür.ayyy sona yaklaşıyoruuuuz.
Hehe olacak işte bu :):) Yapıcaz artık biz de :):)
Kız inşallah bebek erken gelmez de uzatır bacakları dinlenirsiniz.benim kızlar izine ayrıldıktan 4 gün sonra doğmuşlardı.hiç dinlenemedim.o yüzden bunda 32 de ayrıldım.Hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah.

Selam kizlar. hastaneedeyim su an. yine damarda yuksek direnc cikti. Hafta olarak buyumemis. Kilo olarak 200 gram almis gecen haftadan bu yana. GeriLigimiz 3 haftaya cikti. Yatis vermekte fayda var dedi. Nst icin bekliyorum.
kuzum dr yat dediyse bencede yat gözetim altında olursun. maşallah kilosunu almış canım. drlar ne diyorlar bu durum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…