- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Meltoşşşş, adaşım, kader ortağımmm :):) Çok heyecan verici dimi :):):)son mesai gününden herkese günaydınnnnnn
maşallahh canım bitmiş senin işey kalmamış darısı bize :)38+0 dan herkese koca bir gunaydin
kuzumm hemde nasıl vallaha varyaa bugünü bekliyomuşum tekrar enerjimin gelmesi içinMeltoşşşş, adaşım, kader ortağımmm :):) Çok heyecan verici dimi :):):)
Hehe olacak işte bu :):) Yapıcaz artık biz de :):)kuzumm hemde nasıl vallaha varyaa bugünü bekliyomuşum tekrar enerjimin gelmesi içinçok şükür bitti darısı herkese artık evde ayaklarımı uzatmak öğlene kadar uzanmak istiyorum :)
günaydın kuzumm 39 olmuşsun maşallahhhh bebiş tetiklemeye başlamış rabbim bir avazda kurtarsın inşallahhEvet canım biliyorum doğuma giderken atıcam ağzıma hepsinibir de hurmaya okunur biz de. Bebişin Ağzına sürülür sonra da anne yer. Anneye güç kuvvet versin diye. Allah kabul etsin sizinkini de inşallah :)
dedıgın gıbı 1 gunden bısey olmaz ne guzel son gun ınsan zevkle calısır, inşALLAH cok saol canım bende dr la ona gore konusım barıAynen canım ya :) Ama benim elim ayağım durmaz tam dinlenemem :):)
Canım ya ben bat ı 1 gün yanlış vermişim ondan 16 mayıs görünüyor normalde 15 mayıs beklenen doğum tarihim :):) Devlete 1 gün fazla çalışıyorum, ama olsun müdürüm sağolsun çok idare etti beni :):) Darısı sizleree :):) İlişik kesme tam 37+0 da oluyor bu arada :)
yapalım yapalımm benim kızın gecesi gündüzü karıştığı için gece hiç uyumuyor gündüz uyuyor tepikleri hıçkırığı sabahı zor ediyorum bende gündüz uzanırım biraz. Nasıl mutluyum nasıll bugün gidip vedalaşıyım herkesle :)Hehe olacak işte bu :):) Yapıcaz artık biz de :):)
Gozun aydın canım bol bol dınlen son zamanları degerlendır darısı basımıza ınşALLAH :)kuzumm hemde nasıl vallaha varyaa bugünü bekliyomuşum tekrar enerjimin gelmesi içinçok şükür bitti darısı herkese artık evde ayaklarımı uzatmak öğlene kadar uzanmak istiyorum :)
Bizde de medine hurması dediklerinden var işte :) hacdan getirmişlerdi. Amiiin canım inşallahamin canım benim sağolasın bizde peygamber hurması oluyormuş ondan bulduk Bebişin ağzına sürmek için buzlukta sağlıyorum şimdilik aynı şeyleri biliyormuşuz şifa olur inşallah bizlere de
Evet farkettiğim kasılmalar çok uzun sürüyordu. Demekki gerçeği kısa sürecek. Bunu da öğrenmem iyi oldu sağol :) benimki 10 dk da gelse çok heyecanlanırdım geliyor diye :)))Buradaki sorulara dogum yapmis biri olarak ben de cevap vereyim.. aciklik parmak ile kontrol ediliyor.. ama hic can acitan bir sey degil.. tabi kendinizi skmazsaniz.. ilk seferde belki kendinizi kasmanizdan sonra aci hissetseniz de, sonra alisiyorsunuz.. zaten dr ya da ebe parmagina jel suruyor..
Kendi sancimla dogum yapamadigim icin kasilmalar nasil bir sey ben de tam bilmiyorum.. ama iki gun once 7 saat suren 10 dakikada bir sancim oldu.. can acitan, kasik bel ve karinda hissedilen sancilardi.. tabi o sirada karnim hep sertti.. 5 dakikaya dusmesini bekledim.. ama 10 dakikada bir geldi hep.. gercek dogum sancisi 1 ya da 2 dakika surermis ve arasi gitgide kisalirmis..
su kesesi patlatma hadisesi ise hiiiicc hissedilen bir sey degil.. aci degil sadece sudan dolayi bir sicaklik hissediliyor o kadar.
Dogumu da ebe ya da dr kimin yaptiracagi hastaneye gore degisir.. devletse ebe, ozelse dr yaptirir..
Ahh insallah inmistir cunku sabirsizim bir sonraki asamayi bekliyorum ilk dogumum olacak heyecan tavan yapiyor beni de esimi deHayırlı haberlerle gel canım ama benim beniş gayet aşağıda ben hala nefes nefeseyim. Hatta iyice arttı son hafta. Inmiştir merak etme annesi gönlünü ferah tut.
Bu kasılmaların Anladığım kadarıyla sizin haftalarınızda Önemi var erken doğum tetiklemesin diye. Benim haftalarımda ise yeterli değil doğum Sancısı için. Artık dikkate almayacağım kasılmaları. Daha erken haftalarda dikkatli olmak lazım ama. Mesela sen Yaşadığın su içip pozisyon değiştirmelisin. Doğumu tetiklemesin Allah korusun.
çok sağol tatlımm benim bir haftam daha var ama yıllık izin aldım çünkü evim yokuşta artık bacaklarım çıkmıyor az bi yolu yarım saatte çıkıyorum darısı hepinize :)Gozun aydın canım bol bol dınlen son zamanları degerlendır darısı basımıza ınşALLAH :)
Ben ilk kasılmamda belime de Sancı girmiştim koştur koştur doktora gittim. Doğuruyorum diye. Daha 30 haftalıktım. Ozaman öğrendim yalancı kasılmaları. Korkma ben 39 haftalığım hala tekim bişey olmaz :)Bide evde tek bşaımayım aynı şeyi arkadaşım da söledi pozisyon değiştir muhakkak diye çok korktum ama artık öğrendim herşeyi bilip kasılma dan birşey anlamamak çok gribime gitti çok cahil hissettim kendimi bedenime ne olduğunu anlayamamışım
Ayyy kuzuum amin ya sorma 39 bitiyor nerdeysegünaydın kuzumm 39 olmuşsun maşallahhhh bebiş tetiklemeye başlamış rabbim bir avazda kurtarsın inşallahh
oh ohh maşallahh bi kaç güne çiftleriz seni :) kasılmaların çok azalmadan bence evde bekle en azından 5 dk da bir olsun ev ortamı insanı daha rahat hissetiriyorBen ilk kasılmamda belime de Sancı girmiştim koştur koştur doktora gittim. Doğuruyorum diye. Daha 30 haftalıktım. Ozaman öğrendim yalancı kasılmaları. Korkma ben 39 haftalığım hala tekim bişey olmaz :)
Ayyy kuzuum amin ya sorma 39 bitiyor nerdeysebugün 38+5 iz biz teyzesi :) balla başladı önceden haberli geliyor belki de :)
gelirsiniz insaAllah38'i iple çekiyorummmm, ne mutlu sana arkadaşım:)
Maşallah ya benim sarya ma meleyim üzmedi annesini nasıl da eşlik etti sanaGünaydın kızlar ve minnak yavruları, hastanede olan tüm anne ve yavrularına rabbim şifalar versin :) Bugün işteki son günümüz, çok mutluyuz ve bugün 37+0 yiz artık :):)
Günaydın kuzummmm oh sana da hayırlı olsun maşallah size deson mesai gününden herkese günaydınnnnnn
Kız inşallah bebek erken gelmez de uzatır bacakları dinlenirsiniz.benim kızlar izine ayrıldıktan 4 gün sonra doğmuşlardı.hiç dinlenemedim.o yüzden bunda 32 de ayrıldım.Hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah.Hehe olacak işte bu :):) Yapıcaz artık biz de :):)
kuzum dr yat dediyse bencede yat gözetim altında olursun. maşallah kilosunu almış canım. drlar ne diyorlar bu durum içinSelam kizlar. hastaneedeyim su an. yine damarda yuksek direnc cikti. Hafta olarak buyumemis. Kilo olarak 200 gram almis gecen haftadan bu yana. GeriLigimiz 3 haftaya cikti. Yatis vermekte fayda var dedi. Nst icin bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?