Sağol tatlım, tavsiye ederim Şiddetle ama madlenler ince bilgilendireyim :) tadları ama harikaCanım çok güzeller,güle güle kullanın inş,çikolatayı galiba bende bu sepetliden alacağım çok beğendim :) hayırlısıyla gelsin artık inş mis kokulun..
mayıs gibi bekliyoruz biz deKızlar iki gün girmedim maşallah size geçmiş nasıl birikmiş :) Anca okuyabildim. Artık son zamanlara girdik.Ağrılar, sancılar , sıkıntılar artttı. Ama kavuşma zamanımız yaklaştı. Bu arada doğum yapan annelerimiz olmuş. Gerçi @Yagzn_Annesi arkadaşımızdan haber yok henüz ama sabah doğuma gireceğini yazmıştı. Sağ salim almıştır inşallah kucağına. Ben de listeyi güncelleyeyim bu arada :)
Annemiz Doğum Tarihi BDT Bebeğimiz lovesoon 20.03.2015 06.05.2015 Tevfik Huzeyfe emelll5 30.03.2015 01.05.2015 Efe merve8886 11.04.2015 04.05.2015 - Mytwin 14.04.2015 10.05.2015 Yiğit&Yağız 2Bilinmeyen 14.04.2015 31.05.2015 - biyolojik 17.04.2015 12.05.2015 - sadem_karamel 16.04.2015 20.05.2015 Şahin merhabahayatt 21.04.2015 09.05.2015 - Yagzn_Annesi 22.04.2015 05.05.2015 -
Zeynep ne şanslııı :):):) Becerikli arkadaşım benim hepsi çok güzel :)Kızlar bizim son eksiklerimiz de tamamlandı. Artık gelebilirsin yavrum
Eki Görüntüle 1505590 Eki Görüntüle 1505591 Eki Görüntüle 1505592 Eki Görüntüle 1505594
Ayyy ne guzel liste bu allah hepinize saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :) muhtesem bisey anne olmak :)mayıs gibi bekliyoruz biz de
. Al benden de o kadar canim. Sabah ezaninda uyuyorum 8 de kalkiyorum. Cok uykusuzum ama hic bir turlu rahat degil. Hep hareket halinde oldugu icin uyuyamiyorum. Allah yardimcimiz olsun az kaldiHer tarafım ağrıyor kızlar. Çatı kemiklerim belim kasıklarım sanki ustumden kamyon geçmişş
. Harika olmuslar. Bende cikolatalarini hastane icin hediyelikleri yaptirdim. Allah dagitmak nasip etsin insallah aminnnKızlar bizim son eksiklerimiz de tamamlandı. Artık gelebilirsin yavrum
Eki Görüntüle 1505590 Eki Görüntüle 1505591 Eki Görüntüle 1505592 Eki Görüntüle 1505594
. Gozunaydin allah acisini yasatmasin. Darisi bizim basimiza artik :)Selamlar.. Hayırlı kandiller herkese :) Biliyosunuz zaten doğumumuz gerçekleşti şükürler olsun :) arkadaşlar haber verdi sizlere, yine de girip söyliyim dedim iyiyiz şükürler olsun. Çok güzel çok başka duygularmış meğer. Allahım hayırlısıyla ve sağlıcakla hepinize nasip etsin. Kolayca doğum yapıp meleklerinizi koklayın inşallah. Geçmişe bakamadım kimler doğum yaptı bilmiyorum ama doğum yapan herkese hayırlı olsun inşallah :) Artık biraz daha zorlanıcam aranıza katılmakta ama aklım sizlerde, hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum
iyice asagiya iniyor artik canim. Bende oyle hissediyorum. Bir yudum su icsem tutamiyorum. Sicak banyo yapma lutfen. Cok zararli ilik yapmaya calis.Kızlar bugün banyoyubiraz sıcak yapmıştım.çok kötü kasık ağrım var fena halde.birde oğlum döndü sanırım bugün.kemiğimdeki baskı gitti tam karnımın alt tarafında baskı hissediyorum.
Ay haklısın sıcak suyla yapmıyım diyorum ama üşüyorum suyu soğutuncada.Off şu 20 gün geçse bitse de hayırlısıyla alsam kucağıma bebeğimi.bu beklemek çok yorucu.iyice asagiya iniyor artik canim. Bende oyle hissediyorum. Bir yudum su icsem tutamiyorum. Sicak banyo yapma lutfen. Cok zararli ilik yapmaya calis.
Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
Benimdeeenormal doğum koorkum var kızlar
kocam sezeryan istemiyor kesinlikle. ben kızımı normal doğurdum. inanılmaz zorlandım. oğlumdaB
Benimdeee
Ne güzel ya maşallah size.nasıl ikizler annesi?zorluyorlar mı seni?emme uyku durumları nasıl?maşallah diyelim peşin peşin nazar değmesin.
maşallah size canım, darısı başımıza inşallah :)
MasaAllah size canim darisi biz dogum yapmayanlara
Hepinize cok tesekkur ediyoruz darisi sizlere insallah en hayirli zamanda gelsin yavrulariniz. Evet biraz zorluyorlar ama idare etmeye calisiyoruz annelik kolay degil :)). Al benden de o kadar canim. Sabah ezaninda uyuyorum 8 de kalkiyorum. Cok uykusuzum ama hic bir turlu rahat degil. Hep hareket halinde oldugu icin uyuyamiyorum. Allah yardimcimiz olsun az kaldi
. Harika olmuslar. Bende cikolatalarini hastane icin hediyelikleri yaptirdim. Allah dagitmak nasip etsin insallah aminnn
. Gozunaydin allah acisini yasatmasin. Darisi bizim basimiza artik :) Eki Görüntüle 1505829 Eki Görüntüle 1505832
. Insallah canim. Bana doktorum 15 mayis dedi ama. Sancim cikti erkende gelebilir dedi. Bari 5 inde olsa diyorum. Uyumlu bir ayda dogurucaz tarih olarak kismetse:)) bende senin gibi valla bunaldim artik. Gecmiyo su 20 gun. Allah sag saglim kucagimiza almak nasip etsin tarih falan farketmez tabiki :)Ay haklısın sıcak suyla yapmıyım diyorum ama üşüyorum suyu soğutuncada.Off şu 20 gün geçse bitse de hayırlısıyla alsam kucağıma bebeğimi.bu beklemek çok yorucu.
Bu arada doktor 10 mayıstan sonra gelsinler ondan sonra belirler yaptırırız doğumunu demiş doktorum.Zaten ancak o kadar bekler bu bebek de diyorum kendi kendime.eşim de 15.5.2015 doğumlu olsun diyo.beklerse inşallah dokror da evet derse o ttarihte alırız inşallah cennet kokulumuzu kucağımıza.
benim ikiside var:) sezeryan oldu arkadasim yengem hep cok aci cektiler sonradannormal doğum koorkum var kızlar
ayy sormabenim ikiside var:) sezeryan oldu arkadasim yengem hep cok aci cektiler sonradanher turlusu zor dogumun. Anne olmak kolay degil. Allah yardimcimiz olsun. Nasil cikicak ordan diyorum simdi kara kara
BbGünaydın kızlar. Bu sabah moralim çok bozuk. Dün yazmıştım çatı ve makatta basınç şikayetlerimi söyleyince doktor alttan açıklık varmı diye bakmak zorundayım demişti, yapmayın dedim ilk doğumumda da doktor çatıma bakmak istemiş nişan gelmişti ertesi günde şiddetli sancıyla doğuma gitmiştim. Doktor ısrarla bakmak istedi çok canım yanıncada fazla zorlamadı güyabu sabah nişan geldi, çok moralim bozuldu bebeğim daha 36 haftalık inş yine sancılanıp erkenden doğurmam sabah beri dua ediyorum. Bu arada Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Allah gönlünüzden geçen güzel dularınızı kabul etsin , dualarınıza bizleride katın
Yok canım ilk seferden dolayı nasıl birşey olduğunu biliyorum leke deyil butek tesellim nişan gelir gelmez herkesin hemen doğumunun başlamıyor olması. İnşallah 38.haftadan önce doğum başlamaz.
Günaydın ne enteresan bu doktorlar ya istemediğini söylüyorsun başından geçen bi olay da var hala anlamıyorlar.. Sıkma sen canını rabbim hayırlısını nasip etsin, dualarımız seninle
Maşallah canım hayırlı olsun bebişinSelam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?