2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Regaib Kandiliniz mübarek olsun hepimizin . Bu mübarek Günlerin yüzü suyu hürmetine kolay doğurmayı nasip etsin Rabbim Doğan küvezde olanlara acil şifalar versin bi an çnce evlerine gitmeyi nasip etsin inş öpüldünüz:))

Canım çok güzeller,güle güle kullanın inş,çikolatayı galiba bende bu sepetliden alacağım çok beğendim :) hayırlısıyla gelsin artık inş mis kokulun..
Sağol tatlım, tavsiye ederim Şiddetle ama madlenler ince bilgilendireyim :) tadları ama harika

mayıs gibi bekliyoruz biz de

Kızlar bugün banyoyubiraz sıcak yapmıştım.çok kötü kasık ağrım var fena halde.birde oğlum döndü sanırım bugün.kemiğimdeki baskı gitti tam karnımın alt tarafında baskı hissediyorum.

Her tarafım ağrıyor kızlar. Çatı kemiklerim belim kasıklarım sanki ustumden kamyon geçmişş
. Al benden de o kadar canim. Sabah ezaninda uyuyorum 8 de kalkiyorum. Cok uykusuzum ama hic bir turlu rahat degil. Hep hareket halinde oldugu icin uyuyamiyorum. Allah yardimcimiz olsun az kaldi

. Harika olmuslar. Bende cikolatalarini hastane icin hediyelikleri yaptirdim. Allah dagitmak nasip etsin insallah aminnn

. Gozunaydin allah acisini yasatmasin. Darisi bizim basimiza artik :)

iyice asagiya iniyor artik canim. Bende oyle hissediyorum. Bir yudum su icsem tutamiyorum. Sicak banyo yapma lutfen. Cok zararli ilik yapmaya calis.

iyice asagiya iniyor artik canim. Bende oyle hissediyorum. Bir yudum su icsem tutamiyorum. Sicak banyo yapma lutfen. Cok zararli ilik yapmaya calis.
Ay haklısın sıcak suyla yapmıyım diyorum ama üşüyorum suyu soğutuncada.Off şu 20 gün geçse bitse de hayırlısıyla alsam kucağıma bebeğimi.bu beklemek çok yorucu.
Bu arada doktor 10 mayıstan sonra gelsinler ondan sonra belirler yaptırırız doğumunu demiş doktorum.Zaten ancak o kadar bekler bu bebek de diyorum kendi kendime.eşim de 15.5.2015 doğumlu olsun diyo.beklerse inşallah dokror da evet derse o ttarihte alırız inşallah cennet kokulumuzu kucağımıza.

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

Ne güzel ya maşallah size.nasıl ikizler annesi?zorluyorlar mı seni?emme uyku durumları nasıl?maşallah diyelim peşin peşin nazar değmesin.

maşallah size canım, darısı başımıza inşallah :)

MasaAllah size canim darisi biz dogum yapmayanlara

Hepinize cok tesekkur ediyoruz darisi sizlere insallah en hayirli zamanda gelsin yavrulariniz. Evet biraz zorluyorlar ama idare etmeye calisiyoruz annelik kolay degil :))

. Insallah canim. Bana doktorum 15 mayis dedi ama. Sancim cikti erkende gelebilir dedi. Bari 5 inde olsa diyorum. Uyumlu bir ayda dogurucaz tarih olarak kismetse:)) bende senin gibi valla bunaldim artik. Gecmiyo su 20 gun. Allah sag saglim kucagimiza almak nasip etsin tarih falan farketmez tabiki :)

Bb

Çok ağrılarım vardı nst de de sancılar çıkınca ısrarla açıklık olabilir bakmamız lazım dedi benimde korktuğum başıma geldi sağolun canım birbirimiz için ettiğimiz dualar kabul olur inş bu güzel gün ve gecede[/QUOTE]
İnşallah 38 e kadar bekler sağlıkla kucağına alırsın canım belki ilk doğumuna benzemez,
bugün ve gece birbirimize dua edelim Rabbim birbirini gormeden, tanımadan dua edenlerin duasını muhakkak kabul eder

Maşallah canım hayırlı olsun bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…