Aminnnnmaşallahh canım bitmiş senin işey kalmamış darısı bize :)
Benim de ilk doğumum canım bizde doğuyor sandık geçen gün, güle güle bekledik, her sancıda eşim espri yaptı ama sonuç kızım bu ne ciddiyetsiz aile dedi gerçi kaçtıAhh insallah inmistir cunku sabirsizim bir sonraki asamayi bekliyorum ilk dogumum olacak heyecan tavan yapiyor beni de esimi de
Aynen canım biz de onu bekledik ama azalmadı 20 dk da kaldı :)))oh ohh maşallahh bi kaç güne çiftleriz seni :) kasılmaların çok azalmadan bence evde bekle en azından 5 dk da bir olsun ev ortamı insanı daha rahat hissetiriyor
kuzum dr yat dediyse bencede yat gözetim altında olursun. maşallah kilosunu almış canım. drlar ne diyorlar bu durum için
Rabbim yar ve yardimciniz olsun canimSelam kizlar. hastaneedeyim su an. yine damarda yuksek direnc cikti. Hafta olarak buyumemis. Kilo olarak 200 gram almis gecen haftadan bu yana. GeriLigimiz 3 haftaya cikti. Yatis vermekte fayda var dedi. Nst icin bekliyorum.
Ciddiyetsiz aile he hic gulecegim yoktu deliBenim de ilk doğumum canım bizde doğuyor sandık geçen gün, güle güle bekledik, her sancıda eşim espri yaptı ama sonuç kızım bu ne ciddiyetsiz aile dedi gerçi kaçtıinşallah bol yoğun acı çekerken de sakin kalabiliriz
Aynen canım biz de onu bekledik ama azalmadı 20 dk da kaldı :)))
Selam canım, bebeğin artık 37 olmuş, 36 yı doldurmuş dışarda daha iyi besleyeceksin onu. Herşeyde bir hayır vardır. Sen şimdi full moralle büyük özlemle kızına kavuş, sütün de gelir bol bol. Beslersin yavrumuzu. Sağlıklısıyla kucağına al inşallah. Bakalım doktor ne diyecek ne zaman Alınacak bebişin. Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin, bizlere hep yaz yatarken olur mu.Selam kizlar. hastaneedeyim su an. yine damarda yuksek direnc cikti. Hafta olarak buyumemis. Kilo olarak 200 gram almis gecen haftadan bu yana. GeriLigimiz 3 haftaya cikti. Yatis vermekte fayda var dedi. Nst icin bekliyorum.
sağol tatlım :)Maşallah ya benim sarya ma meleyim üzmedi annesini nasıl da eşlik etti sanagurur duyuyoruz senlen ve fıstığınlan :*
Günaydın kuzummmm oh sana da hayırlı olsun maşallah size de
açılışı yaptın canım :) darısı bize bende biran önce doğsun istiyorum kızıma söyledim ben 38 de gel diye bakalım dinlicekmi :)Benim de ilk doğumum canım bizde doğuyor sandık geçen gün, güle güle bekledik, her sancıda eşim espri yaptı ama sonuç kızım bu ne ciddiyetsiz aile dedi gerçi kaçtıinşallah bol yoğun acı çekerken de sakin kalabiliriz
Valla kesin öyle dedi, ağrılar bitti gitti biranda :)) biz deli ama o bizden de deliCiddiyetsiz aile he hic gulecegim yoktu deli
Hadi hayırlısı inşallah canım.inşallah sağlıkla doğsun da dışarıda büyüsün kuzucuğun.Selam kizlar. hastaneedeyim su an. yine damarda yuksek direnc cikti. Hafta olarak buyumemis. Kilo olarak 200 gram almis gecen haftadan bu yana. GeriLigimiz 3 haftaya cikti. Yatis vermekte fayda var dedi. Nst icin bekliyorum.
kuzum morelini yüksek tut çok şükür ki bebişin bu haftaya kadar geldi 32 haftada doğun bebkler bile çok şükür sağlıklı oluyorlar seninde öyle olacak inşallah dualarımız seninle bizide haberdar et :)Nst den sonra bakacak ona gore yatis verip gozetim altina alacakmis
Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin canım, bu son günler geçmiyor gerçektengelirsiniz insaAllahbide bizim ki artik gelmek istese iyi olurdu
Ya ben de hep öyle isterdim Meltem 38 i doldurunca gelse keşke derdim. Ama bişey oldu özleyeceğini anladım karnımdaki hareketlerini. Her hazırlık da tamam ama ne kadar kalmak isterse kalsın diye bir Rahatlık çöktü üstüme. Hiç bozulmuyorum valla keyif yapsın içerde napalım :))) bazısına içerisi yarıyor bazısına dışarısı :)sağol tatlım :)
açılışı yaptın canım :) darısı bize bende biran önce doğsun istiyorum kızıma söyledim ben 38 de gel diye bakalım dinlicekmi :)
önceliği tabikide sağlıklı olması tatlım ama artık gözümün önünde olsun istiyorum. maşallah o kadar hareketliki 41 i bile geçirecek diye korkuyorumYa ben de hep öyle isterdim Meltem 38 i doldurunca gelse keşke derdim. Ama bişey oldu özleyeceğini anladım karnımdaki hareketlerini. Her hazırlık da tamam ama ne kadar kalmak isterse kalsın diye bir Rahatlık çöktü üstüme. Hiç bozulmuyorum valla keyif yapsın içerde napalım :))) bazısına içerisi yarıyor bazısına dışarısı :)
Sizinle oyun oynuyor kucuk hanim iki hafta once benim kizda bizimle oynadi guldu arkamizdanBenim de ilk doğumum canım bizde doğuyor sandık geçen gün, güle güle bekledik, her sancıda eşim espri yaptı ama sonuç kızım bu ne ciddiyetsiz aile dedi gerçi kaçtıinşallah bol yoğun acı çekerken de sakin kalabiliriz
Hayırlısı olsun canım.Allah sağlıklı bebekler versin inşallah.annelerin duası kabul olur derler kızlar dua edin inş hamileyimdir
geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun inşALLAH :)Selam kizlar. hastaneedeyim su an. yine damarda yuksek direnc cikti. Hafta olarak buyumemis. Kilo olarak 200 gram almis gecen haftadan bu yana. GeriLigimiz 3 haftaya cikti. Yatis vermekte fayda var dedi. Nst icin bekliyorum.
Allah acil şifalar versin canım, inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunuSelam kizlar. hastaneedeyim su an. yine damarda yuksek direnc cikti. Hafta olarak buyumemis. Kilo olarak 200 gram almis gecen haftadan bu yana. GeriLigimiz 3 haftaya cikti. Yatis vermekte fayda var dedi. Nst icin bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?