2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ahh insallah inmistir cunku sabirsizim bir sonraki asamayi bekliyorum ilk dogumum olacak heyecan tavan yapiyor beni de esimi de
Benim de ilk doğumum canım bizde doğuyor sandık geçen gün, güle güle bekledik, her sancıda eşim espri yaptı ama sonuç kızım bu ne ciddiyetsiz aile dedi gerçi kaçtı inşallah bol yoğun acı çekerken de sakin kalabiliriz

oh ohh maşallahh bi kaç güne çiftleriz seni :) kasılmaların çok azalmadan bence evde bekle en azından 5 dk da bir olsun ev ortamı insanı daha rahat hissetiriyor
Aynen canım biz de onu bekledik ama azalmadı 20 dk da kaldı :)))

Selam kizlar. hastaneedeyim su an. yine damarda yuksek direnc cikti. Hafta olarak buyumemis. Kilo olarak 200 gram almis gecen haftadan bu yana. GeriLigimiz 3 haftaya cikti. Yatis vermekte fayda var dedi. Nst icin bekliyorum.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun canim

Ciddiyetsiz aile he hic gulecegim yoktu deli

Selam kizlar. hastaneedeyim su an. yine damarda yuksek direnc cikti. Hafta olarak buyumemis. Kilo olarak 200 gram almis gecen haftadan bu yana. GeriLigimiz 3 haftaya cikti. Yatis vermekte fayda var dedi. Nst icin bekliyorum.
Selam canım, bebeğin artık 37 olmuş, 36 yı doldurmuş dışarda daha iyi besleyeceksin onu. Herşeyde bir hayır vardır. Sen şimdi full moralle büyük özlemle kızına kavuş, sütün de gelir bol bol. Beslersin yavrumuzu. Sağlıklısıyla kucağına al inşallah. Bakalım doktor ne diyecek ne zaman Alınacak bebişin. Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin, bizlere hep yaz yatarken olur mu.

Maşallah ya benim sarya ma meleyim üzmedi annesini nasıl da eşlik etti sana gurur duyuyoruz senlen ve fıstığınlan :*

Günaydın kuzummmm oh sana da hayırlı olsun maşallah size de
sağol tatlım :)

açılışı yaptın canım :) darısı bize bende biran önce doğsun istiyorum kızıma söyledim ben 38 de gel diye bakalım dinlicekmi :)

Hadi hayırlısı inşallah canım.inşallah sağlıkla doğsun da dışarıda büyüsün kuzucuğun.

Nst den sonra bakacak ona gore yatis verip gozetim altina alacakmis
kuzum morelini yüksek tut çok şükür ki bebişin bu haftaya kadar geldi 32 haftada doğun bebkler bile çok şükür sağlıklı oluyorlar seninde öyle olacak inşallah dualarımız seninle bizide haberdar et :)

sağol tatlım :)

açılışı yaptın canım :) darısı bize bende biran önce doğsun istiyorum kızıma söyledim ben 38 de gel diye bakalım dinlicekmi :)
Ya ben de hep öyle isterdim Meltem 38 i doldurunca gelse keşke derdim. Ama bişey oldu özleyeceğini anladım karnımdaki hareketlerini. Her hazırlık da tamam ama ne kadar kalmak isterse kalsın diye bir Rahatlık çöktü üstüme. Hiç bozulmuyorum valla keyif yapsın içerde napalım :))) bazısına içerisi yarıyor bazısına dışarısı :)

önceliği tabikide sağlıklı olması tatlım ama artık gözümün önünde olsun istiyorum. maşallah o kadar hareketliki 41 i bile geçirecek diye korkuyorum ama dediğin gibi çok özlücez karnımızdaki günleri senmisin beni sışarda isteyen dicek :) :)

Sizinle oyun oynuyor kucuk hanim iki hafta once benim kizda bizimle oynadi guldu arkamizdan

geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun inşALLAH :)

Allah acil şifalar versin canım, inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…