inşallah cnm beklemedeyim :)Hayırlısı olsun canım.Allah sağlıklı bebekler versin inşallah.
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat inşallah.annelerin duası kabul olur derler kızlar dua edin inş hamileyimdir
Hahaha valla kök söktürecekler bizeönceliği tabikide sağlıklı olması tatlım ama artık gözümün önünde olsun istiyorum. maşallah o kadar hareketliki 41 i bile geçirecek diye korkuyorumama dediğin gibi çok özlücez karnımızdaki günleri senmisin beni sışarda isteyen dicek :) :)
Kandırdı sizi demek cadıSizinle oyun oynuyor kucuk hanim iki hafta once benim kizda bizimle oynadi guldu arkamizdan
amin hepimize inşalla bu mubarek aylarda yüzümüz güler umarım :)Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat inşallah.
Hahaha valla kök söktürecekler bizeneyse ona da şükür canım napalım
Kandırdı sizi demek cadıyerim onu ben :) daha doğmadan başladılar :)
Canım nst sonuçlarını başka doktora gösterdin mi. Neden sıkıntı çıkıyor. Bizim kordonumuz var ondan nst takibi yapılıyor sürekli. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah. Tabiki çok ısrarcı olmamak lazım ama bir sıkıntı var mı gerçekten ondan emin olmak lazım. Kaçta randevun.Gunaydin kizlar ve onlarin dogmus, dogmak uzere olan ve dogacak bebisleri.. Bizim de bugun kontrol var ve sanirim dogum sekli belli olacak.. Nstlerdeki sikintidan dolayi sezaryen diyebilir doktor.. Ben de artik illa normal olsun demiyorum.. Bebegi riske atmayacaksa normal istiycem ama doktor risk var derse sezaryene razi olcam.. İnsallah hayirlisi neyse o olur..
Günaydın canım, hayırlı cumalar sana da. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah :)Günaydın kızlar :) :) hayırlı cumalar ., nasılsınız bazen sayfalari okumaktan yazamıyorum bile :) masallahimiz var ...bizim de bugün yakisikliyla randevumuz var bakalım nasılmis paşa @yağmur eslem canım geçmiş olsun insaallah sıkıntısız çıkarsınz hem bi haftada 200gram çok iyi hiç gönlünü sikma ne güzel 37. Haftaö dolmak üzere
Canim biz de bebis dogunca ilk hurma vericez ama nasil yapcaz bilmiyorum.. Suda bekletip suyundan mi damlatsak dedik siz nasil yapacaksiniz.. Tanesinden bogazina falan kacar diye korkuyorum..Bizde de medine hurması dediklerinden var işte :) hacdan getirmişlerdi. Amiiin canım inşallah
Evet farkettiğim kasılmalar çok uzun sürüyordu. Demekki gerçeği kısa sürecek. Bunu da öğrenmem iyi oldu sağol :) benimki 10 dk da gelse çok heyecanlanırdım geliyor diye :)))
İnşallah en hayırlı zamanını bekliyordur, ne kadardır bekliyorsunuz , ilk bebek mi olacak?amin hepimize inşalla bu mubarek aylarda yüzümüz güler umarım :)
Kuzum yedirmiyorsun. Hurmayı ikiye böl, iç tarafını ağzının dudağının iç kısmına diline sür bolca. Biz öyle yapıyoruz. Yani Boğazından bişey geçmiyor bebişin. Bir de bir damla zemzem suyu. O kalan hurmayı da anne atıyor Ağzına.Canim biz de bebis dogunca ilk hurma vericez ama nasil yapcaz bilmiyorum.. Suda bekletip suyundan mi damlatsak dedik siz nasil yapacaksiniz.. Tanesinden bogazina falan kacar diye korkuyorum..
evet ilk bebek 5 aydır deniyoruz daha yeni canım :)İnşallah en hayırlı zamanını bekliyordur, ne kadardır bekliyorsunuz , ilk bebek mi olacak?
Gosterdik canim fena degil ama tam da plmasi gerektigi gibi degil diyorlar.. Ayrintili ultrason falan yapildi col sukur hic bi sikinti yok.. Bakalim takip ediliyor her gun.. Hakkimizda hayirlisi.. Ayy belki normal olabilir derse cati muayanesi yapar bugun.. Ondan da cekiniyorum biraz ama doktora belli etmemem lazim yoksa sen daha muayane olamiyorsun nasil normal dogircan der..Canım nst sonuçlarını başka doktora gösterdin mi. Neden sıkıntı çıkıyor. Bizim kordonumuz var ondan nst takibi yapılıyor sürekli. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah. Tabiki çok ısrarcı olmamak lazım ama bir sıkıntı var mı gerçekten ondan emin olmak lazım. Kaçta randevun.
Günaydın canım, hayırlı cumalar sana da. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah :)
Oo daha çol yeni canım olur Allahın izniyle :) sana tavsiyem ovülasyon testiyle denemen. Yumurtladığın günü tam olarak o testle bulup daha net sonuç alabilirsin belki :)evet ilk bebek 5 aydır deniyoruz daha yeni canım :)
:))) hiç çekinme canım inan ki hiç acımıyor, kasılıyorsun ister istemez bazıları çok kasılıyor sanırım ondan acıyor diyorlar. Ben hiç bişey hissetmedim.Gosterdik canim fena degil ama tam da plmasi gerektigi gibi degil diyorlar.. Ayrintili ultrason falan yapildi col sukur hic bi sikinti yok.. Bakalim takip ediliyor her gun.. Hakkimizda hayirlisi.. Ayy belki normal olabilir derse cati muayanesi yapar bugun.. Ondan da cekiniyorum biraz ama doktora belli etmemem lazim yoksa sen daha muayane olamiyorsun nasil normal dogircan der..
Ayy ne bileyim esim falan yaparken cocugun bogazina kacirir diye korktum.. Peygamber efendimiz ozellikle damagina surermis biz de oyle yapalim o zaman.. Saol canim.. İnsallah hayirlisiyla o gunleri goruruz..Kuzum yedirmiyorsun. Hurmayı ikiye böl, iç tarafını ağzının dudağının iç kısmına diline sür bolca. Biz öyle yapıyoruz. Yani Boğazından bişey geçmiyor bebişin. Bir de bir damla zemzem suyu. O kalan hurmayı da anne atıyor Ağzına.
Oo daha çol yeni canım olur Allahın izniyle :) sana tavsiyem ovülasyon testiyle denemen. Yumurtladığın günü tam olarak o testle bulup daha net sonuç alabilirsin belki :)
4 günüm var daha bakalım hiç belirtim yok ama sadece adetime 10 gün kala sanki adetmişim gibi kasık ve bel agrısı çektim bu zamana kadar bugün biraz geçti bilmiyom inş vardır diyim :) bu ay da olmazsa öyle deniyim bide bakalım :)
Aynen öyle canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin bebeğini kucağına sağ salim almayi nasip etsin. Çok az kaldı kızıma kavusmama. Hem mutluyum hem sezeryandan korkuyorum.Canim Rabbim bebegini sagsalim kucagina almayi nasip etsin korkma Allah'in izniyle kismette ne varsa onu yasayacaz
canım Günaydın. Inşallah gonlunden geçen neyse o olur. Randevun kacta bize haber ver olur muGunaydin kizlar ve onlarin dogmus, dogmak uzere olan ve dogacak bebisleri.. Bizim de bugun kontrol var ve sanirim dogum sekli belli olacak.. Nstlerdeki sikintidan dolayi sezaryen diyebilir doktor.. Ben de artik illa normal olsun demiyorum.. Bebegi riske atmayacaksa normal istiycem ama doktor risk var derse sezaryene razi olcam.. İnsallah hayirlisi neyse o olur..
Ay inşallah canım, şuan hayal ettim de o anı. Çok güzel olacak inşallah. Biz de yiyelim bol bol sütü arttırıyor :)Ayy ne bileyim esim falan yaparken cocugun bogazina kacirir diye korktum.. Peygamber efendimiz ozellikle damagina surermis biz de oyle yapalim o zaman.. Saol canim.. İnsallah hayirlisiyla o gunleri goruruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?