2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin kizlar ve onlarin dogmus, dogmak uzere olan ve dogacak bebisleri.. Bizim de bugun kontrol var ve sanirim dogum sekli belli olacak.. Nstlerdeki sikintidan dolayi sezaryen diyebilir doktor.. Ben de artik illa normal olsun demiyorum.. Bebegi riske atmayacaksa normal istiycem ama doktor risk var derse sezaryene razi olcam.. İnsallah hayirlisi neyse o olur..

Günaydın kızlar :) :) hayırlı cumalar ., nasılsınız bazen sayfalari okumaktan yazamıyorum bile :) masallahimiz var ...bizim de bugün yakisikliyla randevumuz var bakalım nasılmis paşa @yağmur eslem canım geçmiş olsun insaallah sıkıntısız çıkarsınz hem bi haftada 200gram çok iyi hiç gönlünü sikma ne güzel 37. Haftaö dolmak üzere

annelerin duası kabul olur derler kızlar dua edin inş hamileyimdir
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat inşallah.

Hahaha valla kök söktürecekler bize neyse ona da şükür canım napalım

Sizinle oyun oynuyor kucuk hanim iki hafta once benim kizda bizimle oynadi guldu arkamizdan
Kandırdı sizi demek cadı yerim onu ben :) daha doğmadan başladılar :)

amin hepimize inşalla bu mubarek aylarda yüzümüz güler umarım :)

Canım nst sonuçlarını başka doktora gösterdin mi. Neden sıkıntı çıkıyor. Bizim kordonumuz var ondan nst takibi yapılıyor sürekli. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah. Tabiki çok ısrarcı olmamak lazım ama bir sıkıntı var mı gerçekten ondan emin olmak lazım. Kaçta randevun.

Günaydın canım, hayırlı cumalar sana da. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah :)

Canim biz de bebis dogunca ilk hurma vericez ama nasil yapcaz bilmiyorum.. Suda bekletip suyundan mi damlatsak dedik siz nasil yapacaksiniz.. Tanesinden bogazina falan kacar diye korkuyorum..

Canim biz de bebis dogunca ilk hurma vericez ama nasil yapcaz bilmiyorum.. Suda bekletip suyundan mi damlatsak dedik siz nasil yapacaksiniz.. Tanesinden bogazina falan kacar diye korkuyorum..
Kuzum yedirmiyorsun. Hurmayı ikiye böl, iç tarafını ağzının dudağının iç kısmına diline sür bolca. Biz öyle yapıyoruz. Yani Boğazından bişey geçmiyor bebişin. Bir de bir damla zemzem suyu. O kalan hurmayı da anne atıyor Ağzına.

Gosterdik canim fena degil ama tam da plmasi gerektigi gibi degil diyorlar.. Ayrintili ultrason falan yapildi col sukur hic bi sikinti yok.. Bakalim takip ediliyor her gun.. Hakkimizda hayirlisi.. Ayy belki normal olabilir derse cati muayanesi yapar bugun.. Ondan da cekiniyorum biraz ama doktora belli etmemem lazim yoksa sen daha muayane olamiyorsun nasil normal dogircan der..

evet ilk bebek 5 aydır deniyoruz daha yeni canım :)
Oo daha çol yeni canım olur Allahın izniyle :) sana tavsiyem ovülasyon testiyle denemen. Yumurtladığın günü tam olarak o testle bulup daha net sonuç alabilirsin belki :)

:))) hiç çekinme canım inan ki hiç acımıyor, kasılıyorsun ister istemez bazıları çok kasılıyor sanırım ondan acıyor diyorlar. Ben hiç bişey hissetmedim.
Bu arada sonuçların güzel bence güzel şeyler söyleyecek doktorun. Nst ye girmeden çikolataya meyve suyu içebilirsin. Kızım hiç durmuyor öyle olunca da sonuclar daha iyi çıkıyor.

Ayy ne bileyim esim falan yaparken cocugun bogazina kacirir diye korktum.. Peygamber efendimiz ozellikle damagina surermis biz de oyle yapalim o zaman.. Saol canim.. İnsallah hayirlisiyla o gunleri goruruz..

Canim Rabbim bebegini sagsalim kucagina almayi nasip etsin korkma Allah'in izniyle kismette ne varsa onu yasayacaz
Aynen öyle canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin bebeğini kucağına sağ salim almayi nasip etsin. Çok az kaldı kızıma kavusmama. Hem mutluyum hem sezeryandan korkuyorum.

canım Günaydın. Inşallah gonlunden geçen neyse o olur. Randevun kacta bize haber ver olur mu

Ayy ne bileyim esim falan yaparken cocugun bogazina kacirir diye korktum.. Peygamber efendimiz ozellikle damagina surermis biz de oyle yapalim o zaman.. Saol canim.. İnsallah hayirlisiyla o gunleri goruruz..
Ay inşallah canım, şuan hayal ettim de o anı. Çok güzel olacak inşallah. Biz de yiyelim bol bol sütü arttırıyor :)

Yine uykusuz agriyla ağlayarak geçen bir geceden Günaydın kızlar. Son gunler gerçekten çok zormuş. Allahım yardımcımız olsun.
Benim de kayinbabam Arabistan'da çalışıyor ondan hurma istemiştim göndermişti. 3 gündür yiyorum. Süt arttırma özelliği varmış. Bulabilenler yemeye başlasın :) günde 4 5 tane yiyorum zaten tadı da çok güzel ayıp olmasa hepsini yicem sonra şeker komasina girecem :)

Slm kizlarr evde olmak ne guzelmis ise gtmemek.annem temizlik isini abartti biraz hergun bizde..nyse cok heyecanliyim sona yaklastik artik kocaman oldu sipalar poposu ayri ayaklari ayri oynuyo...zamaninda saglikla kavusalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…