2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tatlım korkma hiç.Hayırlısıyla hiç zor falan değil sezeryan.zaten ağrın sızın olursa hemen ağrıkesici yapıyorlar olup bitiyor.hiç korkma ve üzülme.hatta sevin ya kavuşuyorsun bebeğine.sitres bitiyor.öyle mi olucak böyle mi endişesi bitiyor.sen bebeğine konsantre ol.hayırlı haberlerini alıcaz inşallah ve herşey bitince diyceksin ki ben neden bu kadar üzdüm kendimi.

Günaydın canım, hayırlı cumalar sana da. Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah :)
İnsaallah canım bu arada zeynep sultan numara yapıyor size he :) :) insaallah az kaldı yavrularımıza kavuşmaya az daha sabır anneSi
Canim biz de bebis dogunca ilk hurma vericez ama nasil yapcaz bilmiyorum.. Suda bekletip suyundan mi damlatsak dedik siz nasil yapacaksiniz.. Tanesinden bogazina falan kacar diye korkuyorum..
Canım dediğin gibi damağına sürse yeterlı bebişler o kadar kiymetli ki babalarına dahi güvenip bırakamıcaz galiba sen anlatırsn bi güzel yapar insaallah bu arada ben hastane çantama zemzem de koydum peygamber efendimiz ilk dogdugu anda emzirmeden önce zemzem ve hurmayi verirmis artık yanımızda kim varsa onu tembihleriz :) :)

@Ariver hiç kafana takma canım yıllarin aylarin hasreti bitecek inşallah böyle düşün hem etrafında ki kimseyi de kafaya takma ne güzel yaa 1haftadan az kaldı eylül hanımla buluşmayi sağlıkla mutlulukla kavuşun birbirinıze insaallah :)

kuzum hurmaya hangi duayı okuyorsunuz yoksa okumadan mı veriyorsunuz ben sadece zemzem vericektim hurmayı bende veriyim

Selam kizlar, herkesler iyidir insaallah, son gunlerdeyiz artik, ne cabuk geciyor zaman, Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Ben de bazenn ay dogsun artik diyorum ama anne karninda gecirilen bir gun bile bebegin ozellikle zihinsel gelisimi icin cok onemli. O yuzden 40 haftayi doldursun istiyorum. Biraz daha.ssabretcez bu uykusuz gecelere artik. Kizimda sancilarim bel agrisiyla baslamisti, anlamamistim sanci oldugunu, belim agriyo sanmistim. Simdi.ne.zaman belim agrisa.korkuyorum dogurcam diye, ki daha hastane cantam tam olarak.hazir degil.
Normal dogumdan korkmayin arkadaslar, ay cok kolay diyemem tabi ki ama, inanin dogum anindan cok sonrasi onemli geliyor bana. Bebegimize.kavuatuktan sonra ne kadar cabuk toparlanirsak o kadar iyi. Cunku o psikoloji insani daha.cok yoruyor. Yetememezlik duygusu, hic iyilesemiycekmis hissi, soyle rahat rahat bir dus bile alamamak, bebegini rahat rahat kucagina alamamak, emzirme problemleri vs. Ben normal dogum yaptim, cok bagirdim, oyle ki bi de burda kiziyolar bagiranlara, kimse bagirmiyor cunku, ebeler bana sus bagirma falan dedi de, susmadim yani, bebek de buyuktu, ic dikisim coktu, ama kizim dogar dogmaz her sey bitti, hemen emzirdim.daha dikisler atilirken, ondan sonra da birakmadi zaten. normal dogum dikisleri bile zoruma gitti ki, cabuk iyilesiyor, sezeryan olsaydi psikolojik olarak daha cok yipranirdim gibime geliyor. Tabi ki mecburen sezeryan olmak baska sey, o zaman da uZulmemek lazim, omun da avantajlari var, bi kere dikisler altta degil demem o ki ben dogumdan cok sonrasindan korkuyorum, o yuzDen insaallah yine.normal dogum nasip olur.

Ayy sorma canim nasil pinpirikliyim gorsen esimi tembihleyip duruyorum ben gelmeden sakin bisey vermeyin cocuga diye.. Kimselere emanet edemiycez herhalde kuzulari..

günaaydın safakmeley hala çalışmıosun demiii gecen hafta çalışıodun sanırım yeter artık çocuğu bi rahat bırak işe gitmesin artık : ) ben de 11 de kontrole gitcem bakalım bebiş inmiş mi o ne demek bilmiyorum herkes göbeğin indi mi diye soruyo ama 90 kilo olunca pek te inecek bi göbek değil : ) kocaman göbek inip inmediğini anlayamıyorum, bugun muhtemelen çatı muayenesini de yapacak , herkesi opuyorum kendinize iyi bakın

Allah yardımcımız olsun canım, çok az kaldı sabır. Senin çarşamba sezeryan bol bol uyu dinlen, bu günler de güzel inan. Bisürü şey yapıp buzluğa atabilirsin mesela. Doğum sonrası kolay olur hem.

İnşallah canım evet kandırdı bizi, sizin kaçta randevunuz :)

kuzum hurmaya hangi duayı okuyorsunuz yoksa okumadan mı veriyorsunuz ben sadece zemzem vericektim hurmayı bende veriyim
Biz yasin okuyoruz canım belki başka sure okuyanlar da vardır.
Ne güzel yazmışsın, inşallah bana da nasip olur hayırlısıyla kucaklamak. Iki türlü de hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah diyorum ben hep.

Hahah çok güldüm siz büyük göbüşlerle güzelsiniz hayırlı haberlerle gel canım bekliyoruz haberini :))

cnm ben aziz bebe kampanyasından sunny baby hummer bebek arabasını 640 tlye aldım cadillac pahalıydı malum indirimleri kaçırdık. hemen hemen aynısı düşünmeden alabilirsin tavsiye ederim.

Selam kizlar. hastaneedeyim su an. yine damarda yuksek direnc cikti. Hafta olarak buyumemis. Kilo olarak 200 gram almis gecen haftadan bu yana. GeriLigimiz 3 haftaya cikti. Yatis vermekte fayda var dedi. Nst icin bekliyorum.

üzülme hakkınızda hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin. umarım yoluna girer bebişin gelişip büyür..

Uykusuz agrili gecedn sabahi zor ettim bende bebegimi cok ozledim zamn yaklastkca heyecan artiyr. Hurmayi bende tuketiyrm ins sutumuz olur

[QUOTE="toist, post: 40655716,

İnşallah canım evet kandırdı bizi, sizin kaçta randevunuz :)[/QUOTE]
14: 10da canım insaallah güzel geçer gerçi vakit geçmek bilmiyor sabahi zor ettim:) :)

Ne güzel yazmışsın, inşallah bana da nasip olur hayırlısıyla kucaklamak. Iki türlü de hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah diyorum ben hep

Tabi ki, hayirlisi neyse o olsun insaallah, sonucta her dogum bir mucize, ister normal ister sezeryan, anne oluyoruz, otesi yok

Kizlar dogum icin, daha oncr yazildi mi okuyamadim ama, meryem suresi, insikak suresi ve su ayeti okuyorum ben, daha dogrusu, meryem suresi okumaya baslayamadim henuz :)

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra Felâk ve Nâs sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:"

"İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin."(A'raf, 7/54)

kızlar günaydın, bugün kontrolüm vardı. çatı muayenesi yaptı doktorum. korkulacak bir şey yokmuş. bebeğim hala ters olmasına rağmen yine de bakalım dedi doktorum ve sancım gelene kadar beklemeyi kabul etti. çok mutlu oldum :) kızımın boyu 51 cm 3333 gr olmuş. dönme ihtimali çok düşük ama beklemek istiyorsanız bekleyelim dedi. çok dua edicem inşallah döner, çatım normal doğum için müsaitmiş.

bende ona okumaya başlayım canım tşkler

gozun aydın masallah bebıse canım ınşALLAH hersey gonlunce olur hakkında hayırlısı olsun dogumla ılgılı

InsaAllah doner canim ve normal dogum yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…