- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
canım bak ne guzel demıssın en ıyısını ALLAH bılır ınsallah yavrun saglıkla dogacak sadece bıraz ugrasıcaksın bu surecte ama saglıkla kavuscan dualarımız senınle streste bu olaylarda cok onemlı yapmamaya calıs bu gunler gecıcek ALLAHIN ıznıyleCiktik hastaneden, 3 hafta geriligimiz var ve bunun1 haftasi gec dollenme 2 haftasi gelisim geriligi olarak cikti. Zaten 17. Haftada plasenta circumvallata teshisi konulmustu. Ayrica direnc yine yuksek ciktigi icin yatisimi verdiler. 38. Haftamiza girmemiz lazimmis ama biz 35 teyiz hala. Tanidik doktor oldugu icin sali ya kadar bebegin hareketinde bir azalma olmazsa dinlenmemi. Ve sali sabahi erkenden hastaneye gelip yatis yapmami istedi.
Rabbim ne verirse hayirlisni versin. Icim aciyor yavrum gelismiyor. Ama biliyorum ki daha kotu durumda olanlar var. En iyisini Allah bilir. Bana dusen dua etmek. Rabbim kimseyi boyle sinamasin.
Hhakinizda hayirlisi neyse o olsun canim insaAllah bebisin biraz daha kalirda buyurCiktik hastaneden, 3 hafta geriligimiz var ve bunun1 haftasi gec dollenme 2 haftasi gelisim geriligi olarak cikti. Zaten 17. Haftada plasenta circumvallata teshisi konulmustu. Ayrica direnc yine yuksek ciktigi icin yatisimi verdiler. 38. Haftamiza girmemiz lazimmis ama biz 35 teyiz hala. Tanidik doktor oldugu icin sali ya kadar bebegin hareketinde bir azalma olmazsa dinlenmemi. Ve sali sabahi erkenden hastaneye gelip yatis yapmami istedi.
Rabbim ne verirse hayirlisni versin. Icim aciyor yavrum gelismiyor. Ama biliyorum ki daha kotu durumda olanlar var. En iyisini Allah bilir. Bana dusen dua etmek. Rabbim kimseyi boyle sinamasin.
canım bak ne guzel demıssın en ıyısını ALLAH bılır ınsallah yavrun saglıkla dogacak sadece bıraz ugrasıcaksın bu surecte ama saglıkla kavuscan dualarımız senınle streste bu olaylarda cok onemlı yapmamaya calıs bu gunler gecıcek ALLAHIN ıznıyle
Hhakinizda hayirlisi neyse o olsun canim insaAllah bebisin biraz daha kalirda buyur
Inşallah canım benim. Ben daha çok sezeryan anindan korkuyorum ya heyecanlanirsam tansiyonum çok yukselirse vs. Genel anestezi de hiç istemiyorum. Bakalım hayırlısı olsun canım. Rabbim bana güç kuvvet cesaret versin. Ama kendi kendime söz verdim güçlü olucam.dogumdan sonra kendimi birakmicam hemen toparlamaya calisicam.Tatlım korkma hiç.Hayırlısıyla hiç zor falan değil sezeryan.zaten ağrın sızın olursa hemen ağrıkesici yapıyorlar olup bitiyor.hiç korkma ve üzülme.hatta sevin ya kavuşuyorsun bebeğine.sitres bitiyor.öyle mi olucak böyle mi endişesi bitiyor.sen bebeğine konsantre ol.hayırlı haberlerini alıcaz inşallah ve herşey bitince diyceksin ki ben neden bu kadar üzdüm kendimi.
O açıdan çok mutluyum canım. Kızıma kavusacam aylardır o anı bekliyorum. Rabbim sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin meleklerimizi :)AdaisyLove hic takma canım yıllarin aylarin hasreti bitecek inşallah böyle düşün hem etrafında ki kimseyi de kafaya takma ne güzel yaa 1haftadan az kaldı eylül hanımla buluşmayi sağlıkla mutlulukla kavuşun birbirinıze insaallah :)
Allah yardımcımız olsun canım, çok az kaldı sabır. Senin çarşamba sezeryan bol bol uyu dinlen, bu günler de güzel inan. Bisürü şey yapıp buzluğa atabilirsin mesela. Doğum sonrası kolay olur hem.
İnşallah canım evet kandırdı bizi, sizin kaçta randevunuz :)
Ah canım gece dinlenemedigim için gündüz hiç halim kalmıyor. Değil bişey hazırlamak temizlik yapmaya bile üseniyorum şimdi de oturmusum ev çok kirli. Supurmem lazım yatak odası olduğu gibi. Birazdan kaynanam gelecek evi bu halde görürse dilinden dusmem artık. Ama hiç halim yokUykusuz agrili gecedn sabahi zor ettim bende bebegimi cok ozledim zamn yaklastkca heyecan artiyr. Hurmayi bende tuketiyrm ins sutumuz olur
Herşeyin hayırlısı canım benim inşallah doğduktan sonra hiç bi sıkıntısı olmayacak buda bi sınav rabbim herşeyin hayırlısını versinCiktik hastaneden, 3 hafta geriligimiz var ve bunun1 haftasi gec dollenme 2 haftasi gelisim geriligi olarak cikti. Zaten 17. Haftada plasenta circumvallata teshisi konulmustu. Ayrica direnc yine yuksek ciktigi icin yatisimi verdiler. 38. Haftamiza girmemiz lazimmis ama biz 35 teyiz hala. Tanidik doktor oldugu icin sali ya kadar bebegin hareketinde bir azalma olmazsa dinlenmemi. Ve sali sabahi erkenden hastaneye gelip yatis yapmami istedi.
Herşeyin hayırlısı canım benim inşallah doğduktan sonra hiç bi sıkıntısı olmayacak buda bi sınav rabbim herşeyin hayırlısını versin
Gözünaydın canım maşallah kocaman olmuş yavrun :)) Allah daha iyi etsin.kızlar günaydın, bugün kontrolüm vardı. çatı muayenesi yaptı doktorum. korkulacak bir şey yokmuş. bebeğim hala ters olmasına rağmen yine de bakalım dedi doktorum ve sancım gelene kadar beklemeyi kabul etti. çok mutlu oldum :) kızımın boyu 51 cm 3333 gr olmuş. dönme ihtimali çok düşük ama beklemek istiyorsanız bekleyelim dedi. çok dua edicem inşallah döner, çatım normal doğum için müsaitmiş.
Rabbim yardımcın olsum canım böylesi daha hayırlı demekki önemli olan bebeğinin sağlıklı gelişebilmesi. Dışarda daha iyi gelişecektir emin ol. Salı 36 da olacaksınız 34 te doğup sağlıklı olanlar oldu birsürü.Ciktik hastaneden, 3 hafta geriligimiz var ve bunun1 haftasi gec dollenme 2 haftasi gelisim geriligi olarak cikti. Zaten 17. Haftada plasenta circumvallata teshisi konulmustu. Ayrica direnc yine yuksek ciktigi icin yatisimi verdiler. 38. Haftamiza girmemiz lazimmis ama biz 35 teyiz hala. Tanidik doktor oldugu icin sali ya kadar bebegin hareketinde bir azalma olmazsa dinlenmemi. Ve sali sabahi erkenden hastaneye gelip yatis yapmami istedi.
Korkma canım benim de sancım çıkmıştı oyüzden 36+1 de olmuştum. Hiçbişey olmadı. Bazılarında lekelenme oluyor ben de o da olmadı. Sende de biley olmayacaktır. Doktoruna güven :)Kızlar Merhaba. .hepinizin heyecanını paylaşıyorum ve dua ediyorum bol bol..hayırlısı ile kucagimiz a alalım inşallah bebeklerimizi. .benim de cumartesi çatı kontrolü var erken değil mi sizce kızlar tam 36 artı 1 olacağım. Genelde 37 38 de oluyor ya..erken doğuma sebep olur diye korkuyorum acikcasi
Rabbim yardımcın olsum canım böylesi daha hayırlı demekki önemli olan bebeğinin sağlıklı gelişebilmesi. Dışarda daha iyi gelişecektir emin ol. Salı 36 da olacaksınız 34 te doğup sağlıklı olanlar oldu birsürü.
Zaten iki gundur stres oldum suan hastanedeyiz konusucaz esimde kabul etmiyorbakalim ne dicekNe demek hazırlıklı gel ya, neden ne risk var ne düşünüyor bunlar açıklamak zorunda. Öyle saçma şey mi olur ya. Psikolojk olarak zaten Zulüm. Eşin söyler canım üzülme şimdi anlarsınız
Canım o anda hiç öyle şeyleri düşünemiyorsun.zaten hemen herşey hazır seni bekliyor oluyor.iğneni vuruyorlar.doktor hissediyor musun diye soruyor.derken çıkarıyorum sesi duyuluyor ve herşey bitiyor.toplasan 5 dakikalık bir süreç.bebeğini sana getirip gösteriyorlar.sonra giydirmeye götürüyorlar senin zaten o anda duygular allak bullak oluyor.hayal gerçek arası bir durumda oluyorsun.sanırım narkoz biraz da olsa bilinci kapatıyor.sonra seni çıkarıyorlar hemen odana götürüyorlar.bebeğin seni bekliyor oluyor.gerisi zaten anlatılmaz yaşanır.korkuları at içinden.mutlu ol ve öyle tansiyondur odur budur düşünme hiç.Allaha teslim ol.Doktoruna güven.gerisi zaten olcak bitcek.Inşallah canım benim. Ben daha çok sezeryan anindan korkuyorum ya heyecanlanirsam tansiyonum çok yukselirse vs. Genel anestezi de hiç istemiyorum. Bakalım hayırlısı olsun canım. Rabbim bana güç kuvvet cesaret versin. Ama kendi kendime söz verdim güçlü olucam.dogumdan sonra kendimi birakmicam hemen toparlamaya calisicam.
O açıdan çok mutluyum canım. Kızıma kavusacam aylardır o anı bekliyorum. Rabbim sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin meleklerimizi :)
Ah canım gece dinlenemedigim için gündüz hiç halim kalmıyor. Değil bişey hazırlamak temizlik yapmaya bile üseniyorum şimdi de oturmusum ev çok kirli. Supurmem lazım yatak odası olduğu gibi. Birazdan kaynanam gelecek evi bu halde görürse dilinden dusmem artık. Ama hiç halim yok
Evet canim bizde oyl yapicaz gerekirse baska dr dan fikir alicazUf yaa insanı zorla strese sokarlar, neyse söyle işte hayret bişi, canım sen sakin olmaya çalış çok saçma bi neden söylerse bi başka doktora da gidin muhakkak.
Günaydın ne enteresan bu doktorlar ya istemediğini söylüyorsun başından geçen bi olay da var hala anlamıyorlar.. Sıkma sen canını rabbim hayırlısını nasip etsin, dualarımız seninle
Inşallah canım benim teşekkür ederim biraz rahatladimCanım o anda hiç öyle şeyleri düşünemiyorsun.zaten hemen herşey hazır seni bekliyor oluyor.iğneni vuruyorlar.doktor hissediyor musun diye soruyor.derken çıkarıyorum sesi duyuluyor ve herşey bitiyor.toplasan 5 dakikalık bir süreç.bebeğini sana getirip gösteriyorlar.sonra giydirmeye götürüyorlar senin zaten o anda duygular allak bullak oluyor.hayal gerçek arası bir durumda oluyorsun.sanırım narkoz biraz da olsa bilinci kapatıyor.sonra seni çıkarıyorlar hemen odana götürüyorlar.bebeğin seni bekliyor oluyor.gerisi zaten anlatılmaz yaşanır.korkuları at içinden.mutlu ol ve öyle tansiyondur odur budur düşünme hiç.Allaha teslim ol.Doktoruna güven.gerisi zaten olcak bitcek.
Tez zamanda iyileşin inşallah. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Bu kandil gününde oğlum için de dua ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?