2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın arkadaşlar,ara ara adet sancısı gibi ağrım ve kasılmam oluyor günde 2-3 defa ama normaldir de mi şu haftalarda?
Bir de doğum sancılarını anlayabiliriz değil mi,yani normalde olandan farklı olur, burda tecrübeli anneler var, doğumun başladığını anlama konusunda sıkıntı çekmeyiz değil mi?:)
İlk doğumum olacak nasipse ve son haftalarda çok korkmaya başladım, sanki daha hazır değilmişim gibi geliyor,bebeğe bakamayacakmışım gibi hissediyorum

Cnm hiç üzme kendini az kaldı kavuşmamıza bebişlere doğsun bak gör o çok iyidir annesi.

şaşkınlık ve üzüntü içindeyimdoktorumun normal doğum yanlısı olmamasından şüpheleniyordum biliyorsunuzdur belki.bu şüphem nedeniyle ıkıncı bı doktora görünmek istedim bugun. yarım saat arayla ilk olarak yeni doktoruma sonra eski doktoruma gittim.yeni doktor bebek doğum pozisyonu almış kanala girmemiş dedi.dönmüşmü diye teyit ettirdim evet dedi.kilosu iyi iri bi bebek değil normal doğumu rahat yaparsın dedi.sonra kendi doktoruma gıttım yan duruyor dedi dönmez mi dedim belli olmaz dedi.normal doğum için yan olması dısında engel varmı dedim.en buyuk engel yan olması pozisyon alması lazım dedi.ıkı hafta sonrada çatı muaynesı yapcam dedi.bebekte hicbi sıkıntı olmadıgını söyluyor ama adamın ağzından normal doğum yapabilirsini hiç duymadım.öbürü daha beni ilk kez görüyor adam hemen rahat yaparsın dedi.poffff napcam ben ya kime güwenecem kim doğru söylüyor

Allah yardımcın olsun inşallah acele etmez bebişin.

Bugün son iş günüm Pazartesi çalışamaz raporumu alıp kuruma iletecem çok şükür bir sıkıntımız yok evde bekliycez bakalım ne zaman gelecek bizimki, evde de sıkılırım ama dinlenirim artık bol bol alışveriş yaparım netten son kalan eksikleri tamamlarım. Herkese hayırlı Cumalar bu arada.

insaAllah haftasini yakalar canim uzme kendini

valla kuzum ben hiç sıkılacağımı sanmıyorum yayılacağım :) bi kaç battaniye felan var havada güzel olursa onları yıkıcam inaşşalh iş yine çıkıyor :)

Metin ol kendini sakinleştir, ben öyle yapıyorum nasıl olsa geçecek diyorum. İnşallah anlamadan geçer gider sağlıklı bir şekilde alırız kucaklarımıza.

Haklisin canim. Hayirlisi her seyin. InsaAllah saglikla dogsun yumurcaklar. Elimde degil uzuluyorum ama var bunda da bir hayir.
Üzülmemek elde değil haklısın canım benim, ama gör bak bebişini kucağına alınca diyeceksin gerçekten böylesi daha hayırlıymış diye. Rabbim bizden daha iyi biliyor böyle olması gerekiyor demekki. Sen elinden geleni yapıyorsun sizin de sınavınız bu şekilde. Biraz daha sabır sonrası çok güzel olacak inşallah.

Zaten iki gundur stres oldum suan hastanedeyiz konusucaz esimde kabul etmiyorbakalim ne dicek
Dün ne dedi doktor canım. Dün de gitmiştin. Bu doktorlar iyice Kafayı yedi sanırım.

Okurken çok şaşırdım. Peki bişey sorucam tatlım doktor muayene ederken başına bakıyor nereden bakıyor ordan anlayabilirsin aslında. Ben senin yerinde olsam 3. Bi doktora daha giderdim. Böylelikle anlarsın hangisinin doğru söylediğini. Bizim kordon meselesini öğrenince 2. Doktora gidelim dedik. Bize 3.5 kg kordonu da yok boynunda dedi. Şaşırdık sabah 3.200 demişti doktorum. Sonra 3. Ye girtik 3.200 ve evet kordon var dedi. Bazı doktorlar bilerek olumlu konuşuyor yine ona gidelim diye. 3. Doktor da tam olarak anlarsın. Bir de başını nereden kontrol ediyor dikkat edebildin mi.

Şuan kaç kilo ki. Üzülmemelisin bence. Bizimde öyleydi 10 gün önden gidiyorduk 36 da bir gittik tam gününü verdi. Şimdi de 8 mayıs gösteriyor doğumunu. Çünkü Kafası küçük. Bence düzene oturuyor Yavaşça.

Gözünaydın, hayırlı olsun :)) biraz da dinlensin bebişin annesi doğduktan sonra yine yorulucaz :)

Canım yeni gördüm cevap yazayım istedim. Benim kızımda aynı durum olmuştu. Her şey normalken kilosu 4 hafta geri kaldı. Daha o zaman 26. Hafta falandı. Kan sulandırıcı iğne falan kullandım 34. Haftaya ancak 2 hafta geriliğe düştü. 36. Hafta kontrolde tekrar 4 hafta geri çıkınca acil aldı. Aldığında iyi ki almışız plasenta bitmiş dedi. Benim kızım 2 kilo doğdu. Küveze bile girmedi. Kilosu düşük diye korkma önemli olan çocuğun diğer gelişimi. Benim arkadaşım ikiz doğurdu biri 2450 diğer 2900 idi. 2900 gr olan küveze girdi diğeri girmedi. Bence bu noktada doktoruna güven. Bir de yanlış anlamazsanız hepinizde doktor bizi zorla sezaryen yaptıracak diye bir kaygı görüyorum. Böylece 9 ay boyunca güvendiğiniz doktora son dakika güvenmiyorsunuz. İstisnalar kaideyi bozmaz ama bence bu kadar zamandır sizi ve bebeği takip eden doktor en iyi kararı verecektir. Son dakikada değiştirdiğiniz doktor size sizin beklediğiniz cevabı verebilir ama 9 aydır takp eden doktorun bebekte gördüğü değişimi görmeyebilir bu da sizi ve bebeğinizi riske sokabilir.

Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın. Başta memeyi tutmaları zor oluyor. Ben bu tutamayacak diye düşünmüştüm bir arkadaşım merak etme 1-2 gün içinde havada kapar memeyi demişti. Gerçekten öyle oldu. Alışır annesi merak etme

Bu gun kizim bizi cok mutlu etti:) on gün önce 2600 du kizim,2 hafta gerilik vardi ve suyu 5cm gözüküyordu.doktor heran alabiliriz suyu azaliyor hazirlikli ol demisti.on gündür 4 kere nst girdik.kalp atislari normal cikti ,bugun kilosuna bakildi 3200 olmus.on gunde 600 gr almis,gerilik kapanmis:)suyu artti 8 cm olmus.her seyi normal,allahin izniyle 2mayista alinacak.allahima sükürler olsun,cok korkmustuk.

Canım Allah analı babalı büyütsün. Annesi merak etme hemen toparlar kuzun. Hemen de annesinin yanına gelir. Dularımız seninle

Kizlar duzenli sancim cikti ve su artisi devam ediyormus devletteki doktorda ozeldekide komplikasyon olmasindan korkuyorlar bu yuzden alinmasi lazim diyorlar acikligim hic yok ve ben sezeryandan cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…