- 26 Eylül 2014
- 109
- 92
- 53
Cnm hiç üzme kendini az kaldı kavuşmamıza bebişlere doğsun bak gör o çok iyidir annesi.Merhaba kızlar kontrolden geldim simdi moralim bozuldu benim oğlanın normalde hep 10 gün önde giderdi gelisimi 2 haftadır hic gelismemis sadece 150 gr almıs simdi 3 gün geriden geliyor 1 hafta bi grip gecirmistim ondan etkilendi heralde cok da dikkat etmistim beslenmeme büyük beklentilerle girmistim büyümüstür baya diyodum o yüzden cok üzüldüm 3 haftamız kaldı toparlanmamız lazım.. Sizleri de hep takip ediyorum cok sükür büyük sıkıntılarımız yok insallah sag salim tamamlarız hamilelik sürecini allah yardımcımız olsun.
Allah yardımcın olsun inşallah acele etmez bebişin.Günaydın kızlar. Bu sabah moralim çok bozuk. Dün yazmıştım çatı ve makatta basınç şikayetlerimi söyleyince doktor alttan açıklık varmı diye bakmak zorundayım demişti, yapmayın dedim ilk doğumumda da doktor çatıma bakmak istemiş nişan gelmişti ertesi günde şiddetli sancıyla doğuma gitmiştim. Doktor ısrarla bakmak istedi çok canım yanıncada fazla zorlamadı güyabu sabah nişan geldi, çok moralim bozuldu bebeğim daha 36 haftalık inş yine sancılanıp erkenden doğurmam sabah beri dua ediyorum. Bu arada Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Allah gönlünüzden geçen güzel dularınızı kabul etsin , dualarınıza bizleride katın
aminnnn canım cümlemizi herşey çok güzel olacak ben inanıyorumAmin meltemim insaAllah. Rabbim beterinden korusun cumlemizi.
insaAllah haftasini yakalar canim uzme kendiniMerhaba kızlar kontrolden geldim simdi moralim bozuldu benim oğlanın normalde hep 10 gün önde giderdi gelisimi 2 haftadır hic gelismemis sadece 150 gr almıs simdi 3 gün geriden geliyor 1 hafta bi grip gecirmistim ondan etkilendi heralde cok da dikkat etmistim beslenmeme büyük beklentilerle girmistim büyümüstür baya diyodum o yüzden cok üzüldüm 3 haftamız kaldı toparlanmamız lazım.. Sizleri de hep takip ediyorum cok sükür büyük sıkıntılarımız yok insallah sag salim tamamlarız hamilelik sürecini allah yardımcımız olsun.
valla kuzum ben hiç sıkılacağımı sanmıyorum yayılacağım :) bi kaç battaniye felan var havada güzel olursa onları yıkıcam inaşşalh iş yine çıkıyor :)Bugün son iş günüm Pazartesi çalışamaz raporumu alıp kuruma iletecem çok şükür bir sıkıntımız yok evde bekliycez bakalım ne zaman gelecek bizimki, evde de sıkılırım ama dinlenirim artık bol bol alışveriş yaparım netten son kalan eksikleri tamamlarım. Herkese hayırlı Cumalar bu arada.
Metin ol kendini sakinleştir, ben öyle yapıyorum nasıl olsa geçecek diyorum. İnşallah anlamadan geçer gider sağlıklı bir şekilde alırız kucaklarımıza.Kızlar ben normal doğum heyecanını yaşamayı çok istiyordum. Ama kısmet olmadı ya da olmayacak. Kızım ters durmuş. Tansiyonum tavan yapıyor. Keşke kızım sezeryan gününe kadar kendiliğinden gelmek istese. En azından o heyecanı yaşamış olurum. Ya da pazartesi dönmüş olsa doktoruma normal doğumu beklemek için ısrar ederim. Psikolojim çok farklı. Çok değişti. Bozuldu sanki karman cormanim. Korkuyorum hem de çok. .
Üzülmemek elde değil haklısın canım benim, ama gör bak bebişini kucağına alınca diyeceksin gerçekten böylesi daha hayırlıymış diye. Rabbim bizden daha iyi biliyor böyle olması gerekiyor demekki. Sen elinden geleni yapıyorsun sizin de sınavınız bu şekilde. Biraz daha sabır sonrası çok güzel olacak inşallah.Haklisin canim. Hayirlisi her seyin. InsaAllah saglikla dogsun yumurcaklar. Elimde degil uzuluyorum ama var bunda da bir hayir.
Dün ne dedi doktor canım. Dün de gitmiştin. Bu doktorlar iyice Kafayı yedi sanırım.Zaten iki gundur stres oldum suan hastanedeyiz konusucaz esimde kabul etmiyorbakalim ne dicek
orası öyle cnm hiç boş durmıycaz evdede kesin.valla kuzum ben hiç sıkılacağımı sanmıyorum yayılacağım :) bi kaç battaniye felan var havada güzel olursa onları yıkıcam inaşşalh iş yine çıkıyor :)
Okurken çok şaşırdım. Peki bişey sorucam tatlım doktor muayene ederken başına bakıyor nereden bakıyor ordan anlayabilirsin aslında. Ben senin yerinde olsam 3. Bi doktora daha giderdim. Böylelikle anlarsın hangisinin doğru söylediğini. Bizim kordon meselesini öğrenince 2. Doktora gidelim dedik. Bize 3.5 kg kordonu da yok boynunda dedi. Şaşırdık sabah 3.200 demişti doktorum. Sonra 3. Ye girtik 3.200 ve evet kordon var dedi. Bazı doktorlar bilerek olumlu konuşuyor yine ona gidelim diye. 3. Doktor da tam olarak anlarsın. Bir de başını nereden kontrol ediyor dikkat edebildin mi.şaşkınlık ve üzüntü içindeyimdoktorumun normal doğum yanlısı olmamasından şüpheleniyordum biliyorsunuzdur belki.bu şüphem nedeniyle ıkıncı bı doktora görünmek istedim bugun. yarım saat arayla ilk olarak yeni doktoruma sonra eski doktoruma gittim.yeni doktor bebek doğum pozisyonu almış kanala girmemiş dedi.dönmüşmü diye teyit ettirdim evet dedi.kilosu iyi iri bi bebek değil normal doğumu rahat yaparsın dedi.sonra kendi doktoruma gıttım yan duruyor dedi dönmez mi dedim belli olmaz dedi.normal doğum için yan olması dısında engel varmı dedim.en buyuk engel yan olması pozisyon alması lazım dedi.ıkı hafta sonrada çatı muaynesı yapcam dedi.bebekte hicbi sıkıntı olmadıgını söyluyor ama adamın ağzından normal doğum yapabilirsini hiç duymadım.öbürü daha beni ilk kez görüyor adam hemen rahat yaparsın dedi.poffff napcam ben ya kime güwenecem kim doğru söylüyor
Şuan kaç kilo ki. Üzülmemelisin bence. Bizimde öyleydi 10 gün önden gidiyorduk 36 da bir gittik tam gününü verdi. Şimdi de 8 mayıs gösteriyor doğumunu. Çünkü Kafası küçük. Bence düzene oturuyor Yavaşça.Merhaba kızlar kontrolden geldim simdi moralim bozuldu benim oğlanın normalde hep 10 gün önde giderdi gelisimi 2 haftadır hic gelismemis sadece 150 gr almıs simdi 3 gün geriden geliyor 1 hafta bi grip gecirmistim ondan etkilendi heralde cok da dikkat etmistim beslenmeme büyük beklentilerle girmistim büyümüstür baya diyodum o yüzden cok üzüldüm 3 haftamız kaldı toparlanmamız lazım.. Sizleri de hep takip ediyorum cok sükür büyük sıkıntılarımız yok insallah sag salim tamamlarız hamilelik sürecini allah yardımcımız olsun.
Gözünaydın, hayırlı olsun :)) biraz da dinlensin bebişin annesi doğduktan sonra yine yorulucaz :)Bugün son iş günüm Pazartesi çalışamaz raporumu alıp kuruma iletecem çok şükür bir sıkıntımız yok evde bekliycez bakalım ne zaman gelecek bizimki, evde de sıkılırım ama dinlenirim artık bol bol alışveriş yaparım netten son kalan eksikleri tamamlarım. Herkese hayırlı Cumalar bu arada.
Canım yeni gördüm cevap yazayım istedim. Benim kızımda aynı durum olmuştu. Her şey normalken kilosu 4 hafta geri kaldı. Daha o zaman 26. Hafta falandı. Kan sulandırıcı iğne falan kullandım 34. Haftaya ancak 2 hafta geriliğe düştü. 36. Hafta kontrolde tekrar 4 hafta geri çıkınca acil aldı. Aldığında iyi ki almışız plasenta bitmiş dedi. Benim kızım 2 kilo doğdu. Küveze bile girmedi. Kilosu düşük diye korkma önemli olan çocuğun diğer gelişimi. Benim arkadaşım ikiz doğurdu biri 2450 diğer 2900 idi. 2900 gr olan küveze girdi diğeri girmedi. Bence bu noktada doktoruna güven. Bir de yanlış anlamazsanız hepinizde doktor bizi zorla sezaryen yaptıracak diye bir kaygı görüyorum. Böylece 9 ay boyunca güvendiğiniz doktora son dakika güvenmiyorsunuz. İstisnalar kaideyi bozmaz ama bence bu kadar zamandır sizi ve bebeği takip eden doktor en iyi kararı verecektir. Son dakikada değiştirdiğiniz doktor size sizin beklediğiniz cevabı verebilir ama 9 aydır takp eden doktorun bebekte gördüğü değişimi görmeyebilir bu da sizi ve bebeğinizi riske sokabilir.sagolun kızlar insan ister istemez etkileniyo işte, Çok şükür herşeyimiz normal nts, suyumuz hatta biraz da sanci çıktı ama 3 haftadır büyümüyor ayni 2500kg ve boyutları da 34 haftalık görünüyo,durmasının anlamı yok diyor dr.tehlikeye atmak istemiyorum ama ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin de istiyorum yarın da resmi tatil başka dr a gidip sorma şansım yok
Inşallah canım benimMetin ol kendini sakinleştir, ben öyle yapıyorum nasıl olsa geçecek diyorum. İnşallah anlamadan geçer gider sağlıklı bir şekilde alırız kucaklarımıza.
Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın. Başta memeyi tutmaları zor oluyor. Ben bu tutamayacak diye düşünmüştüm bir arkadaşım merak etme 1-2 gün içinde havada kapar memeyi demişti. Gerçekten öyle oldu. Alışır annesi merak etmeSelam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruzgündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
Canım Allah analı babalı büyütsün. Annesi merak etme hemen toparlar kuzun. Hemen de annesinin yanına gelir. Dularımız seninleGünaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?