- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
canım önemli olan bebekle senin sağlığın hiç korkma rabbim yardımcın olsun ne zaman olacakmış doğum belli miEki Görüntüle 1506415 Kizlar duzenli sancim cikti ve su artisi devam ediyormus devletteki doktorda ozeldekide komplikasyon olmasindan korkuyorlar bu yuzden alinmasi lazim diyorlar acikligim hic yok ve ben sezeryandan cok korkuyorum
canım soda iç istersen biraz rahatlatır belki. Suyun normalde iyiyse bi sıkıntı olmaz canım sanmıyorumKızlar ben eskisi gibi su icemiyorum. Bebeğe bir zararı olmaz değil mi. . Bebegin kafası sürekli midemde olduğu için mide yanmasindan çekiyorum hâlâ. Su ictigimde daha kötü oluyorum. Taş catlasa 4 5 bardak içiyorum zorla. .
Eki Görüntüle 1506415 Kizlar duzenli sancim cikti ve su artisi devam ediyormus devletteki doktorda ozeldekide komplikasyon olmasindan korkuyorlar bu yuzden alinmasi lazim diyorlar acikligim hic yok ve ben sezeryandan cok korkuyorum
Gözünaydın canım çok sevindik, Allahtan umut kesilmez daha da iyi olsun yavrun inşallah. Aferin ona annesini üzmemiş :)Bu gun kizim bizi cok mutlu etti:) on gün önce 2600 du kizim,2 hafta gerilik vardi ve suyu 5cm gözüküyordu.doktor heran alabiliriz suyu azaliyor hazirlikli ol demisti.on gündür 4 kere nst girdik.kalp atislari normal cikti ,bugun kilosuna bakildi 3200 olmus.on gunde 600 gr almis,gerilik kapanmis:)suyu artti 8 cm olmus.her seyi normal,allahin izniyle 2mayista alinacak.allahima sükürler olsun,cok korkmustuk.
Canım hiç korkma ve bence dinle doktorlarını. Evet sancıların var gerçekten. Ağrın var mı peki. Hissediyor musun sancılarını.Eki Görüntüle 1506415 Kizlar duzenli sancim cikti ve su artisi devam ediyormus devletteki doktorda ozeldekide komplikasyon olmasindan korkuyorlar bu yuzden alinmasi lazim diyorlar acikligim hic yok ve ben sezeryandan cok korkuyorum
Aksine som haftalar daha önemli canım, sürahini içine limon sık o şekilde çok gzel içiliyor. En az 2 lt içmeye çalış. Ben 3 4 lt içmeyince hemen azalıyor bebeğin suyu bu da Gelişimini olumsuz etkiliyor.Kızlar ben eskisi gibi su icemiyorum. Bebeğe bir zararı olmaz değil mi. . Bebegin kafası sürekli midemde olduğu için mide yanmasindan çekiyorum hâlâ. Su ictigimde daha kötü oluyorum. Taş catlasa 4 5 bardak içiyorum zorla. .
Gözünaydın :) inşallah iyi haberlerle gelirsin yarın da. Ben de bu konuyu düşünüyorum gittiğim hastaneden memnun değiller bakalım napıcaz.herkese merhaba kızlar,
bugün oğlum 38. haftasını doldurdu allaha bin şükürler olsun. 36 yı bi görsek diyordum erken doğar korkusuyla. dün kandil için konuştuğumuz büyükleri arayanlar herkes ne zaman doğuracağımı sordu :) 40 kişi olmamıştır inşallah da 40 haftayı görürüzde doğarız. insanoğlu işte hep fazlasını istiyor :)) yarın kontrol var inşallah herşey iyi çıkar. bu arada doğum sonrası çocuk doktorlarınızı ayarladınız mı? benim gittiğim hastanenin çocuk doktorlarını pek istemiyorum. bakalım ne olucak?
Sen bakamayacaksın da kim bakacak canım bebeğine.9 aydır nasıl da itinayla bakıyorsun.kendinden çok onu düşünüyorsun.hiç öyle evhamlanma kendini de üzme. Ay ne oluyor kızlar son zamana geldik.bebeklerimizi kucaklıycaz nerdeyse bunun güzel yönlerini düşünüp sabırsızlansanız ya.kendinizi üzüp duruyorsunuz.kızıcam size ama. Sen onun annesisin canım onun gık demesinden anlıycaksın ne sıkıntısı olduğunu.hiç böyle düşünme.Günaydın arkadaşlar,ara ara adet sancısı gibi ağrım ve kasılmam oluyor günde 2-3 defa ama normaldir de mi şu haftalarda?
Bir de doğum sancılarını anlayabiliriz değil mi,yani normalde olandan farklı olur, burda tecrübeli anneler var, doğumun başladığını anlama konusunda sıkıntı çekmeyiz değil mi?:)
İlk doğumum olacak nasipse ve son haftalarda çok korkmaya başladım, sanki daha hazır değilmişim gibi geliyor,bebeğe bakamayacakmışım gibi hissediyorum
Canım hiç üzülme içerde olmuyorsa dışarda gelişir, sen ona en güzel şekilde bakarsın. Rabbim başka dert acı göstermesin, inşallah bu mübarek gün dualarımız kabul oluyor, sağlicakla alirsin kuzunu kucağinaCiktik hastaneden, 3 hafta geriligimiz var ve bunun1 haftasi gec dollenme 2 haftasi gelisim geriligi olarak cikti. Zaten 17. Haftada plasenta circumvallata teshisi konulmustu. Ayrica direnc yine yuksek ciktigi icin yatisimi verdiler. 38. Haftamiza girmemiz lazimmis ama biz 35 teyiz hala. Tanidik doktor oldugu icin sali ya kadar bebegin hareketinde bir azalma olmazsa dinlenmemi. Ve sali sabahi erkenden hastaneye gelip yatis yapmami istedi.
Rabbim ne verirse hayirlisni versin. Icim aciyor yavrum gelismiyor. Ama biliyorum ki daha kotu durumda olanlar var. En iyisini Allah bilir. Bana dusen dua etmek. Rabbim kimseyi boyle sinamasin.
bu yaşadıkların çok normal. bende okuyorum burdan çoğu kişi aynı durumda rahatlıyorum sonra. senin yaşadıklarını yaşıyorum bende. o sancılar oluyor. o korkuda oluyor. annem doğum sancısı gelince böyle rahat olamıcaksın diyor bana. onlar yalancı sancı sanırsam. düzensiz çünkü geliyor ama geçiyor. sen o ağrıların düzenli olursa doktorunu ara. doktorum bana öyle dedi. bebek kendini doğuma hazırlıyor galiba. ondanda olabileceğini düşünüyorum. korkuya gelince bence bunu yaşamak çok normal birşey. kaygılanıyoruz çünkü. yeterince iyi olabilecekmiyiz diye düşünüyoruz.bende endişeleniyorum korkuyorum sonra ağrılar başlayınca doğsa artık diyorum :))Günaydın arkadaşlar,ara ara adet sancısı gibi ağrım ve kasılmam oluyor günde 2-3 defa ama normaldir de mi şu haftalarda?
Bir de doğum sancılarını anlayabiliriz değil mi,yani normalde olandan farklı olur, burda tecrübeli anneler var, doğumun başladığını anlama konusunda sıkıntı çekmeyiz değil mi?:)
İlk doğumum olacak nasipse ve son haftalarda çok korkmaya başladım, sanki daha hazır değilmişim gibi geliyor,bebeğe bakamayacakmışım gibi hissediyorum
Korkma tatlım.Allaha sığın ve sakinleştir kendini.bebeğini alıcaksın kucağına onu düşün.hayırlı haberlerini bekliyoruz.hadi inşallah sağlıkla al cennet kokulunu kucağına.Eki Görüntüle 1506415 Kizlar duzenli sancim cikti ve su artisi devam ediyormus devletteki doktorda ozeldekide komplikasyon olmasindan korkuyorlar bu yuzden alinmasi lazim diyorlar acikligim hic yok ve ben sezeryandan cok korkuyorum
Suyum iyiydi en son gittiğimde canım. Sodayi Denicemcanım soda iç istersen biraz rahatlatır belki. Suyun normalde iyiyse bi sıkıntı olmaz canım sanmıyorum
önceden iciyordum canım son 10 gündür öyle icemiyorum. Zorlicam kendimiAksine som haftalar daha önemli canım, sürahini içine limon sık o şekilde çok gzel içiliyor. En az 2 lt içmeye çalış. Ben 3 4 lt içmeyince hemen azalıyor bebeğin suyu bu da Gelişimini olumsuz etkiliyor.
Sagol canim hepimizin bebisleri sag saglim gelsin dunyaya:)Gözünaydın canım çok sevindik, Allahtan umut kesilmez daha da iyi olsun yavrun inşallah. Aferin ona annesini üzmemiş :)
netten alışveriş olmasa ne olurdu halimiz:)Bugün son iş günüm Pazartesi çalışamaz raporumu alıp kuruma iletecem çok şükür bir sıkıntımız yok evde bekliycez bakalım ne zaman gelecek bizimki, evde de sıkılırım ama dinlenirim artık bol bol alışveriş yaparım netten son kalan eksikleri tamamlarım. Herkese hayırlı Cumalar bu arada.
Canım 7.ayda çok ödemim oldu birara doktorumda dahiliye uzmanina yönlendirmişti tansiyondan şüphelenip herşeyim normal çikmisti çok şükür tuzu azaltinca geçti. Ozaman doktor bana soda maden suyu kesinlikle içme diye ısrarla söylemişti, seninde ödemin vardı diye hatirliyorum. Yazmak istedimSuyum iyiydi en son gittiğimde canım. Sodayi Denicem
önceden iciyordum canım son 10 gündür öyle icemiyorum. Zorlicam kendimi
Canım hiç korkma sancıların düzenli görünüyor hissetmiyor olman bile nekadar büyük şans inan o sancilarla şimdi ayakta duramiyor olman lazimdi. Bebeğin haftasini doldurdu tombik sağlikli bir bebek ne mutlu yavruna kavuşacaksın. Dua et sakinlestir kendini, normal doğumda sezeryandan kolay değilki. Her şekilde biraz çekicez sen sonunu düşün. İnşallah hayirlisiyla alirsin kucağina ağrisiz sizisizEki Görüntüle 1506415 Kizlar duzenli sancim cikti ve su artisi devam ediyormus devletteki doktorda ozeldekide komplikasyon olmasindan korkuyorlar bu yuzden alinmasi lazim diyorlar acikligim hic yok ve ben sezeryandan cok korkuyorum
cnm hıc sıkıntı yapma doktorlarını dınlemende fayda var herseyden once hayrlısı neyse o olsun ne olur rıske gırme bu mubarek gunde dualarımız senınle ..Eki Görüntüle 1506415 Kizlar duzenli sancim cikti ve su artisi devam ediyormus devletteki doktorda ozeldekide komplikasyon olmasindan korkuyorlar bu yuzden alinmasi lazim diyorlar acikligim hic yok ve ben sezeryandan cok korkuyorum
evet cnm 3. bi doktora gitsem diye düşündüm haklısın.ilkinin kontrol ettiği yere dikkat etmedim canım.ikincisi kontrol ederken gösterdi başı cihazı koyduğum yerde diye cihaz ne yan ne baş aşağı pozisyondaydı ikisinin arasındaydı çarprazdı yani.ama o esnada ekranda baş kısmını gösteriyor muydu hatırlamıyorum.olayın şaşkınlığıyla dikkat etmedim hiçbişeye.Okurken çok şaşırdım. Peki bişey sorucam tatlım doktor muayene ederken başına bakıyor nereden bakıyor ordan anlayabilirsin aslında. Ben senin yerinde olsam 3. Bi doktora daha giderdim. Böylelikle anlarsın hangisinin doğru söylediğini. Bizim kordon meselesini öğrenince 2. Doktora gidelim dedik. Bize 3.5 kg kordonu da yok boynunda dedi. Şaşırdık sabah 3.200 demişti doktorum. Sonra 3. Ye girtik 3.200 ve evet kordon var dedi. Bazı doktorlar bilerek olumlu konuşuyor yine ona gidelim diye. 3. Doktor da tam olarak anlarsın. Bir de başını nereden kontrol ediyor dikkat edebildin mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?