- 16 Eylül 2014
- 355
- 296
- 53
- 35
Bizde de medine hurması dediklerinden var işte :) hacdan getirmişlerdi. Amiiin canım inşallah
Evet farkettiğim kasılmalar çok uzun sürüyordu. Demekki gerçeği kısa sürecek. Bunu da öğrenmem iyi oldu sağol :) benimki 10 dk da gelse çok heyecanlanırdım geliyor diye :)))
kuzum su içemiyorsan soda ayran felan içmeye çalış bazen bende sodaya yükleniyorum hem magnezyum oluyor hem suyumda çok şükür daha hiç sıkıntı olmadıSuyum iyiydi en son gittiğimde canım. Sodayi Denicem
önceden iciyordum canım son 10 gündür öyle icemiyorum. Zorlicam kendimi
canım bi de şunu düşündüm şimdi.bende yeni doktor tekrar gelelim diye mi öyle dedi ihtimalini düşündüm ama ben takip altında olduğum bi doktorum olduğunu kendisinden sonra da ona gideceğimi söyledim.düşünmez mi ki ben şimdi doğru pozisyonda dicem kendi doktoru doğru pozisyonda olmadığını söylicek yalanım ortaya çıkacak diyeOkurken çok şaşırdım. Peki bişey sorucam tatlım doktor muayene ederken başına bakıyor nereden bakıyor ordan anlayabilirsin aslında. Ben senin yerinde olsam 3. Bi doktora daha giderdim. Böylelikle anlarsın hangisinin doğru söylediğini. Bizim kordon meselesini öğrenince 2. Doktora gidelim dedik. Bize 3.5 kg kordonu da yok boynunda dedi. Şaşırdık sabah 3.200 demişti doktorum. Sonra 3. Ye girtik 3.200 ve evet kordon var dedi. Bazı doktorlar bilerek olumlu konuşuyor yine ona gidelim diye. 3. Doktor da tam olarak anlarsın. Bir de başını nereden kontrol ediyor dikkat edebildin mi.
evet cnm 3. bi doktora gitsem diye düşündüm haklısın.ilkinin kontrol ettiği yere dikkat etmedim canım.ikincisi kontrol ederken gösterdi başı cihazı koyduğum yerde diye cihaz ne yan ne baş aşağı pozisyondaydı ikisinin arasındaydı çarprazdı yani.ama o esnada ekranda baş kısmını gösteriyor muydu hatırlamıyorum.olayın şaşkınlığıyla dikkat etmedim hiçbişeye.
Herşey olabilir canım bence sen 3. Ye de görün. Bana kordon yok diyendoktoru araştırdım kk da okadar övmüşler ki adamı şol oldum.canım bi de şunu düşündüm şimdi.bende yeni doktor tekrar gelelim diye mi öyle dedi ihtimalini düşündüm ama ben takip altında olduğum bi doktorum olduğunu kendisinden sonra da ona gideceğimi söyledim.düşünmez mi ki ben şimdi doğru pozisyonda dicem kendi doktoru doğru pozisyonda olmadığını söylicek yalanım ortaya çıkacak diye
Ben de 2 gündür kasılmalarla hiç ilgilenmiyorum baya oluyor çünküayrica sanci arasi azalmazsa da duzensiz sanci.. ya da bir 10 bi 15 dakikada bir geliyorsa.. ben uzun zamandir bu yalanci sancilari cektigimden pek itobar etmiyorum.
Önemli olan sağlıklı olması. Aferin ona sağlıklıymış annesi :)) hayırlısıyla al kucağına inşallah canımSlm kizlar biz doktordan geldik
Sanirim bebegim donmeyecek haftaya carsamba son lez bakicak doktorum donmezse mecbur sezeryan olacagiz 2.600 olmusuz cok saglikli gorunuyoruz ama normal olmayacak sanirim kismet diyelim artik
Dun bakan dr ayni ekipten baska dr du digrrleri tatildi canim.acil bisey yok dedi kontrollere gel dedi sadeceÜzülmemek elde değil haklısın canım benim, ama gör bak bebişini kucağına alınca diyeceksin gerçekten böylesi daha hayırlıymış diye. Rabbim bizden daha iyi biliyor böyle olması gerekiyor demekki. Sen elinden geleni yapıyorsun sizin de sınavınız bu şekilde. Biraz daha sabır sonrası çok güzel olacak inşallah.
Dün ne dedi doktor canım. Dün de gitmiştin. Bu doktorlar iyice Kafayı yedi sanırım.
Merhaba gecen bende yazmistim ama arada kayboldu yazim.Ciktik hastaneden, 3 hafta geriligimiz var ve bunun1 haftasi gec dollenme 2 haftasi gelisim geriligi olarak cikti. Zaten 17. Haftada plasenta circumvallata teshisi konulmustu. Ayrica direnc yine yuksek ciktigi icin yatisimi verdiler. 38. Haftamiza girmemiz lazimmis ama biz 35 teyiz hala. Tanidik doktor oldugu icin sali ya kadar bebegin hareketinde bir azalma olmazsa dinlenmemi. Ve sali sabahi erkenden hastaneye gelip yatis yapmami istedi.
Rabbim ne verirse hayirlisni versin. Icim aciyor yavrum gelismiyor. Ama biliyorum ki daha kotu durumda olanlar var. En iyisini Allah bilir. Bana dusen dua etmek. Rabbim kimseyi boyle sinamasin.
hadi ya.nasıl bişey bu ya insan doktora güvenip kendini teslim edemiyor.Herşey olabilir canım bence sen 3. Ye de görün. Bana kordon yok diyendoktoru araştırdım kk da okadar övmüşler ki adamı şol oldum.
Teşekkür ederim canım bilmiyordum ne zararı varmış ki sodanin aaaa şaşırdımCanım 7.ayda çok ödemim oldu birara doktorumda dahiliye uzmanina yönlendirmişti tansiyondan şüphelenip herşeyim normal çikmisti çok şükür tuzu azaltinca geçti. Ozaman doktor bana soda maden suyu kesinlikle içme diye ısrarla söylemişti, seninde ödemin vardı diye hatirliyorum. Yazmak istedim
Canım bak arkadasa doktoru ödemin varsa sakin Soda içme demiş. Benim ödemim vardı hem de çok sende var mıkuzum su içemiyorsan soda ayran felan içmeye çalış bazen bende sodaya yükleniyorum hem magnezyum oluyor hem suyumda çok şükür daha hiç sıkıntı olmadı
Canım kilosunu ilk ölctügünde 2900 dedi sonra hic büyümemis falan dedim üzüldügümü görünce bende mi hata var acaba dedi tekrar ölctü 3020 dedi bu sefer tabi pek güvenmedimŞuan kaç kilo ki. Üzülmemelisin bence. Bizimde öyleydi 10 gün önden gidiyorduk 36 da bir gittik tam gününü verdi. Şimdi de 8 mayıs gösteriyor doğumunu. Çünkü Kafası küçük. Bence düzene oturuyor Yavaşça.
HADI GOZUN AYDIN CANIM,HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN :)Kizlar ciktik kontrolden.. İyi gecti cok sukur.. Cati muayanesi oldum hic korkulacak bisey yokmus, catim da iyi cikti rahatladim cok sukur.. Nstler dw duzene girersenyizde doksan normal dogum olabilir dedi doktor..
Aynen oyle ama hele bir dogsun isiracam heryerini onunRabbim en hayırlı zamanda nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat inşallah.
Hahaha valla kök söktürecekler bizeneyse ona da şükür canım napalım
Kandırdı sizi demek cadıyerim onu ben :) daha doğmadan başladılar :)
Hayırlı si neyse o olsun canimSlm kizlar biz doktordan geldik
Sanirim bebegim donmeyecek haftaya carsamba son lez bakicak doktorum donmezse mecbur sezeryan olacagiz 2.600 olmusuz cok saglikli gorunuyoruz ama normal olmayacak sanirim kismet diyelim artik
Plesantada ne sıkıntı varmış canım?kanaman ya da bir farklılığın var mı peki?plasantanın yaşlanması kireçlenme falan sıkıntılı şeyler gerçekten ama ne yapman gerekiyormuş bunu engelliyemiyorlar mı?ya da normal doğumu başlatıcak birşey yapamazlar mı?bebek ters falan mı?çok sordum cabım kusura bakma ama benim küçük kızımda da plasanta Deformasyonu oluştu.kanama başladı ve plasanta bebeğin kordonundan ayrılmaya başladı.Doktorumuz sezeryana almasaydı bebeğim nefes alamayacaktı ve kaybedecektik.senin durumun inşallah bu kadar ağır değildir.Bugun dr bize kagit imzalatti ben mesuliyet almiyorum dedi imzaladik bizde plasentadan dolayi acele ediyomus suan hersey normal ama birden kotu olursa diye tedbir aliorum ded
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?