2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dun bakan dr ayni ekipten baska dr du digrrleri tatildi canim.acil bisey yok dedi kontrollere gel dedi sadece
Anladım canım bakalım ne diyecek.

Hiç korkmayın baş ölçüsü genetik küçük başlılar daha kolay çıkıyor. Benim de kafam küçük. Benim kızımında 2 hafta küçük çıkıyor.

hadi ya.nasıl bişey bu ya insan doktora güvenip kendini teslim edemiyor.
Kesinlikle canım maalesef doktorlar yanıltabilitor bazen.

Aynen oyle ama hele bir dogsun isiracam heryerini onun .pazar gunu kismetse anneannesi kiyafetlerini getirecek heyecanla bekliyoruz :)
Ohh Allah kavuştursun sonra da iş beklemeye kalıyor :)

Bugun dr bize kagit imzalatti ben mesuliyet almiyorum dedi imzaladik bizde plasentadan dolayi acele ediyomus suan hersey normal ama birden kotu olursa diye tedbir aliorum ded
Allah Allah bir sorum olsa gelişimine nst ye yansır. Noluyor bu doktorlara. Farklı bir doktora görünsn canım.

Canım kilosunu ilk ölctügünde 2900 dedi sonra hic büyümemis falan dedim üzüldügümü görünce bende mi hata var acaba dedi tekrar ölctü 3020 dedi bu sefer tabi pek güvenmedim
Bemce hiç takılma canım kilosu da güzel. Benimki net rakam vermeyi sevmiyor. Hep azı söylüyor.

Evet ya temizligimizi de simdi yapacaz kizimla halilarimizda geldi yikamadan sonra kizimla kavusmayi bekleyecez ben 10 gun once dogmusum kizimda bana cekerse erken gelir gelsin cok sabirsizim evde bebek sesi istiyorum :)

Evet ya temizligimizi de simdi yapacaz kizimla halilarimizda geldi yikamadan sonra kizimla kavusmayi bekleyecez ben 10 gun once dogmusum kizimda bana cekerse erken gelir gelsin cok sabirsizim evde bebek sesi istiyorum :)
Ohh kilosu da gayet iyi gözünaydın canım. Ben de öyleydim 38 oldum geçti o sabırsızlık Şuan rahatım diye beklemek güzel geliyor sanırım :)
Temizlik eksikler falan hallolur biran önce sizin de sonra kuş gibi hafifliyorsun

Teşekkür ederim canım bilmiyordum ne zararı varmış ki sodanin aaaa şaşırdım

Canım bak arkadasa doktoru ödemin varsa sakin Soda içme demiş. Benim ödemim vardı hem de çok sende var mı
Sormak aklima gelmedi ama israrla tuzlu yemiyceksin maden suyu soda içmeyeceksin demişti.

Kizlar yatisim yapildi 4 te sezeryana alinacam dualarinizi eksik etmeyin
Allah kolaylik versin, inşallah çok kolay bir doğum olur, sonrasinda ağrin sizin olmaz, sağlikla al kucağina kuzucuğu annesi. Güzel bir günde doğucak hayırlısıyla, Allah bizede nasip etsin. Kendini iyi hissettiğinde bizleride haberdar et canım

Ayy doğumlar artmış topik artık çok hareketli Rabbim yardımcımız olsun benim uyuşmalarım devam edince ve dilimde başlayınca beyin emarı çekildim çok şükür felç ve pıhtı yok ama hipofiz tümörü varmış iyi huyluymuş hamilelikten artmış baş ağrılarım çok fena ve bazen görmekte zorlanıyorum doğumdan sonra tedaviye başlıycaz inşallah Allah hepimizi sağsalim kavuştursun bebişlerine

Selam kizlar. hastaneedeyim su an. yine damarda yuksek direnc cikti. Hafta olarak buyumemis. Kilo olarak 200 gram almis gecen haftadan bu yana. GeriLigimiz 3 haftaya cikti. Yatis vermekte fayda var dedi. Nst icin bekliyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun inş canım..ama kilo alımı gayet iyi bence ben geçen gittiğimde 2 haftada 250 gr almıstı bizimkisi de..

annelerin duası kabul olur derler kızlar dua edin inş hamileyimdir

İnş gönlüne göre olur canım,güzel haberler alın inş :)

Maşallah kuzucuğa canım,inş istediğin gibi olur bebişin dönerde annesini mutlu eder ama olmazsada hiç üzülme hayırlısı olsun en önemlisi o :)

Maşallah oğluşuna, inş kendisi gelir :)heyecanlı bekleyiş umarım gönlünüze göre olur..

Gözünaydın canım ne güzel sende rahatlayacaksın nihayet..Valla ben 4 haftadır evdeyim sıkılmadım yapılacaklar bitmiyor hiç merak etme :) rahat rahat eksiklerini tamamlarsın artık..

safakmeley ve papatya_2014 çok sevindim sizin adınıza da kızlar,nihayet dinlenip yayıla yayıla kalan işlerinizi tamamlayabileceksiniz,kesinlikle çok keyifli oluyor tecrübeyle sabit :)gözünüzaydın,darısı inş tüm çalışmaya devam eden anneciklerimize,Allah hepinize güç kuvvet versin..

dunden beri inanilmaz migde yanmam var. migde yanmasindan basima agri girdi.yatinca migdemdeki aci agzima geliyo.sizede boyle oluyomu.ne yesem ne icsemde bu durumu biraz gecirsem?

inşallah canım aminn

Çok geçmiş olsun canım,neyseki kötü huylu çıkmamaış ama ihmal etme doğum sonrası..buarada bence Arhan :)

dunden beri inanilmaz migde yanmam var. migde yanmasindan basima agri girdi.yatinca migdemdeki aci agzima geliyo.sizede boyle oluyomu.ne yesem ne icsemde bu durumu biraz gecirsem?
Canım ben, maden suyu rahatlatıyor genelde,o geçirmezse eğer rennie atıyorum bir tane ama şimdiye kadar pek ilaca gerek kalmadı bir dene istersen inş sende de işe yarar

E elf21 hayırlısıyla al yavrunu kucağına inş..dualarımızdasınız..
mervecuneyt sizin için hangisi hayırlısı olacaksa öyle olsun inş canım,yeter ki güzel kızın sağlıklı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…