Slm kizlar biz doktordan geldik
Sanirim bebegim donmeyecek haftaya carsamba son lez bakicak doktorum donmezse mecbur sezeryan olacagiz 2.600 olmusuz cok saglikli gorunuyoruz ama normal olmayacak sanirim kismet diyelim artik
Neyseki iyi huylu canım, geçmiş olsun diğer kötü risklerin olmamasına sevindim :)Canım benimki yeni döndü 5 gün önce tersti 2 gün önce dönmüş suyun yeterliyse dönebilir daha ben belimin altına ince yastık koyup ayaklarımı yükseğe kaldırdım yarım saat yattım o sırada döndü galiba dene istersen bi zararı yok
sağ salim kucagına alırsın insallah canm :)Kizlar yatisim yapildi 4 te sezeryana alinacam dualarinizi eksik etmeyin
Sağlıkla alırsın kucağına inşallah canımKizlar yatisim yapildi 4 te sezeryana alinacam dualarinizi eksik etmeyin
Hakkınızda hayırlısı olsun inş canım..ama kilo alımı gayet iyi bence ben geçen gittiğimde 2 haftada 250 gr almıstı bizimkisi de..
İnş gönlüne göre olur canım,güzel haberler alın inş :)
Maşallah kuzucuğa canım,inş istediğin gibi olur bebişin dönerde annesini mutlu eder ama olmazsada hiç üzülme hayırlısı olsun en önemlisi o :)
Maşallah oğluşuna, inş kendisi gelir :)heyecanlı bekleyiş umarım gönlünüze göre olur..
Gözünaydın canım ne güzel sende rahatlayacaksın nihayet..Valla ben 4 haftadır evdeyim sıkılmadım yapılacaklar bitmiyor hiç merak etme :) rahat rahat eksiklerini tamamlarsın artık..
safakmeley ve papatya_2014 çok sevindim sizin adınıza da kızlar,nihayet dinlenip yayıla yayıla kalan işlerinizi tamamlayabileceksiniz,kesinlikle çok keyifli oluyor tecrübeyle sabit :)gözünüzaydın,darısı inş tüm çalışmaya devam eden anneciklerimize,Allah hepinize güç kuvvet versin..
çok teşekkür ederim canım :)Hakkınızda hayırlısı olsun inş canım..ama kilo alımı gayet iyi bence ben geçen gittiğimde 2 haftada 250 gr almıstı bizimkisi de..
İnş gönlüne göre olur canım,güzel haberler alın inş :)
Maşallah kuzucuğa canım,inş istediğin gibi olur bebişin dönerde annesini mutlu eder ama olmazsada hiç üzülme hayırlısı olsun en önemlisi o :)
Maşallah oğluşuna, inş kendisi gelir :)heyecanlı bekleyiş umarım gönlünüze göre olur..
Gözünaydın canım ne güzel sende rahatlayacaksın nihayet..Valla ben 4 haftadır evdeyim sıkılmadım yapılacaklar bitmiyor hiç merak etme :) rahat rahat eksiklerini tamamlarsın artık..
safakmeley ve papatya_2014 çok sevindim sizin adınıza da kızlar,nihayet dinlenip yayıla yayıla kalan işlerinizi tamamlayabileceksiniz,kesinlikle çok keyifli oluyor tecrübeyle sabit :)gözünüzaydın,darısı inş tüm çalışmaya devam eden anneciklerimize,Allah hepinize güç kuvvet versin..
Çok geçmiş olsun canımAyy doğumlar artmış topik artık çok hareketli Rabbim yardımcımız olsunbenim uyuşmalarım devam edince ve dilimde başlayınca beyin emarı çekildim çok şükür felç ve pıhtı yok ama hipofiz tümörü varmış iyi huyluymuş hamilelikten artmış baş ağrılarım çok fena ve bazen görmekte zorlanıyorum doğumdan sonra tedaviye başlıycaz inşallah Allah hepimizi sağsalim kavuştursun bebişlerine
Bende de var aynisi uzun zamandir. Doktor rennie duo surup verdi. Guvenle icebilirsin ama hap icme dedi. Tavsiye ederim...dunden beri inanilmaz migde yanmam var. migde yanmasindan basima agri girdi.yatinca migdemdeki aci agzima geliyo.sizede boyle oluyomu.ne yesem ne icsemde bu durumu biraz gecirsem?
çok şükür yok tatlım ama kilo dersen fazlasıyla mevcuttt :)Teşekkür ederim canım bilmiyordum ne zararı varmış ki sodanin aaaa şaşırdım
Canım bak arkadasa doktoru ödemin varsa sakin Soda içme demiş. Benim ödemim vardı hem de çok sende var mı
Dualarımız senınle cnm. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Ki kavusmussundur yavruna saat 4 buçuk olmuş haberlerini bekliyorumbekliyorum :)Birer yasin okursaniz cok sevinirim
Ahh canım benim diğer adım mide yanması hamilelikte tek ve en büyük geçmeyen sıkıntım :)dunden beri inanilmaz migde yanmam var. migde yanmasindan basima agri girdi.yatinca migdemdeki aci agzima geliyo.sizede boyle oluyomu.ne yesem ne icsemde bu durumu biraz gecirsem?
O bende d3 fazlasıyla var canım :) +25çok şükür yok tatlım ama kilo dersen fazlasıyla mevcuttt :)
Merhaba gecen bende yazmistim ama arada kayboldu yazim.
gecen carsamba 35h6g iken kontrole gittim onceden genelde olcumlerimiz 4.5 gun 1 hafta onde cikardi bu kontrolde bpd olcumu 34h4g cikti sadece kafa olcumu geride verdikleri ultrason kagidindada referans araligi var o aralik icerisinde ama.digerleride onde yine karin cevresi ve bacak boyu yinede tedirgin oldum dr hic bisey soulemedi.olcumlerin ortalamasida 36h1g cikti yani 21 mayis olan dogumum 19 mayis gorunuyor.kafa olcusu olunca tedirgin oldum.
Insallah saglikla kavusursun bebegine canim. Hayirli olsun simdiden. Guzel haberlerini bekliyoruz :)Kizlar yatisim yapildi 4 te sezeryana alinacam dualarinizi eksik etmeyin
Aynen benimde öyle ilk oğlumda doğum yaptiğim güne kadar ne kasılma ne sancı nasıl birşey bilmezdim. Bunda iki aydır özelliklede bu son ay ağrısız sancısız geçen günüm yokbende ilkinde 38.haftama girdigimin ertesi günü doğum yapmiştim, inşallah ikincilerde daha erkenci davranmazlar:)
Canim 34 ten beri bizim kafamizda bir hafta geri geliyor,doktor genetik dedi,kafa sekli kucukmus bir de kafasi yerlestigi icin cok buyumeyebilirmis.karin cevresindeki kucukluk önemliymis,orada sorun yoksa korkma canimMerhaba gecen bende yazmistim ama arada kayboldu yazim.
gecen carsamba 35h6g iken kontrole gittim onceden genelde olcumlerimiz 4.5 gun 1 hafta onde cikardi bu kontrolde bpd olcumu 34h4g cikti sadece kafa olcumu geride verdikleri ultrason kagidindada referans araligi var o aralik icerisinde ama.digerleride onde yine karin cevresi ve bacak boyu yinede tedirgin oldum dr hic bisey soulemedi.olcumlerin ortalamasida 36h1g cikti yani 21 mayis olan dogumum 19 mayis gorunuyor.kafa olcusu olunca tedirgin oldum.
Kizlar benim bebisimin bakim urunleri kaldi sampuan falan hangi marka alicaz?. Bi de baska ne alicaz, bebe yagi falan aliniyor mu hic bilmiyorum bu konuyu. . Bi de gogus ucu yatasi icin krem alicam hangi marka tavsiye edersiniz?. Ne cok soru sordum ne kadar cahilim..
Bizde senlen fıstığını yeriz ki, hem de happur huppur :*Maşallah ya benim sarya ma meleyim üzmedi annesini nasıl da eşlik etti sanagurur duyuyoruz senlen ve fıstığınlan :*
Günaydın kuzummmm oh sana da hayırlı olsun maşallah size de
Aminnn :):) Walla gelirse gelme demem canım :) Çok özledim kuzumu :):)Günaydın herkeseee. Bizde 35+0 olduk bugün şükür.ayyy sona yaklaşıyoruuuuz.
Kız inşallah bebek erken gelmez de uzatır bacakları dinlenirsiniz.benim kızlar izine ayrıldıktan 4 gün sonra doğmuşlardı.hiç dinlenemedim.o yüzden bunda 32 de ayrıldım.Hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah.
Hehehe bugün bitti son iş günümdü şükür valla kızım da akıllı uslu çalıştı anasıyla son 3 haftaya kadar :):) walla ya ben de 91 bu göbek nolcek bilmiyom :):):):) yazarsın kontrol detaylarını öpüyorum :*günaaydınsafakmeley hala çalışmıosun demiii gecen hafta çalışıodun sanırım yeter artık çocuğu bi rahat bırak işe gitmesin artık : ) ben de 11 de kontrole gitcem bakalım bebiş inmiş mi o ne demek bilmiyorum herkes göbeğin indi mi diye soruyo ama 90 kilo olunca pek te inecek bi göbek değil : ) kocaman göbek inip inmediğini anlayamıyorum, bugun muhtemelen çatı muayenesini de yapacak , herkesi opuyorum kendinize iyi bakın
Allah inşallah gönlüne göre verir, döner inşallah yavrun ama çok sağlıklı maşallah :)kızlar günaydın, bugün kontrolüm vardı. çatı muayenesi yaptı doktorum. korkulacak bir şey yokmuş. bebeğim hala ters olmasına rağmen yine de bakalım dedi doktorum ve sancım gelene kadar beklemeyi kabul etti. çok mutlu oldum :) kızımın boyu 51 cm 3333 gr olmuş. dönme ihtimali çok düşük ama beklemek istiyorsanız bekleyelim dedi. çok dua edicem inşallah döner, çatım normal doğum için müsaitmiş.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, eminim doğunca o farkı hızla kapatacak çünkü hemen beslersin yavrunu, merak etme, rabbim yardım eder, öpüyorum:*Ciktik hastaneden, 3 hafta geriligimiz var ve bunun1 haftasi gec dollenme 2 haftasi gelisim geriligi olarak cikti. Zaten 17. Haftada plasenta circumvallata teshisi konulmustu. Ayrica direnc yine yuksek ciktigi icin yatisimi verdiler. 38. Haftamiza girmemiz lazimmis ama biz 35 teyiz hala. Tanidik doktor oldugu icin sali ya kadar bebegin hareketinde bir azalma olmazsa dinlenmemi. Ve sali sabahi erkenden hastaneye gelip yatis yapmami istedi.
Rabbim ne verirse hayirlisni versin. Icim aciyor yavrum gelismiyor. Ama biliyorum ki daha kotu durumda olanlar var. En iyisini Allah bilir. Bana dusen dua etmek. Rabbim kimseyi boyle sinamasin.
Oh maşallah sağlıkla gelsin :)Selam kızlar geceden beri sancım vardı sabahı bekleyelim dedim kontrolüm olduğu için nst ye girdim ordA sancım çıkmadı doktor alttan baktı bir açıklık yoktu ama çok ağrım vardı kasıklarımda doktorum perşembeye kadar bekleyelim gelmezse suni sancı ile alalım dedi üç buçuk kilo olmuş oğlum herşeyi güzel maşallah gelmesini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?