2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kizlar biz doktordan geldik
Sanirim bebegim donmeyecek haftaya carsamba son lez bakicak doktorum donmezse mecbur sezeryan olacagiz 2.600 olmusuz cok saglikli gorunuyoruz ama normal olmayacak sanirim kismet diyelim artik

Canım benimki yeni döndü 5 gün önce tersti 2 gün önce dönmüş suyun yeterliyse dönebilir daha ben belimin altına ince yastık koyup ayaklarımı yükseğe kaldırdım yarım saat yattım o sırada döndü galiba dene istersen bi zararı yok

Neyseki iyi huylu canım, geçmiş olsun diğer kötü risklerin olmamasına sevindim :)

çok teşekkür ederim canım :)

Çok geçmiş olsun canım

dunden beri inanilmaz migde yanmam var. migde yanmasindan basima agri girdi.yatinca migdemdeki aci agzima geliyo.sizede boyle oluyomu.ne yesem ne icsemde bu durumu biraz gecirsem?
Bende de var aynisi uzun zamandir. Doktor rennie duo surup verdi. Guvenle icebilirsin ama hap icme dedi. Tavsiye ederim...

Teşekkür ederim canım bilmiyordum ne zararı varmış ki sodanin aaaa şaşırdım

Canım bak arkadasa doktoru ödemin varsa sakin Soda içme demiş. Benim ödemim vardı hem de çok sende var mı
çok şükür yok tatlım ama kilo dersen fazlasıyla mevcuttt :)

Birer yasin okursaniz cok sevinirim
Dualarımız senınle cnm. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Ki kavusmussundur yavruna saat 4 buçuk olmuş haberlerini bekliyorumbekliyorum :)
dunden beri inanilmaz migde yanmam var. migde yanmasindan basima agri girdi.yatinca migdemdeki aci agzima geliyo.sizede boyle oluyomu.ne yesem ne icsemde bu durumu biraz gecirsem?
Ahh canım benim diğer adım mide yanması hamilelikte tek ve en büyük geçmeyen sıkıntım :)
Gaviscon surup tan başka bişey gecirmiyor o da bir süre gerçi bir kaç saat. Bazen siseyi olduğu gibi icesim geliyor.sakiz çiğnemek de rahatlatiyor beni. . Geçmiş olsun

Canim bisi yoktur insaAllah. Kafana takma son haftalarda olabiliyormus. Icini ferah tut

Aynen.. ben de son ana kadar kendi sancimi beklemistim.. ama suyum bitme noktasina geldigi icin suni aldim.. bakalim bunlar nasil olacak.. ☺

Canim 34 ten beri bizim kafamizda bir hafta geri geliyor,doktor genetik dedi,kafa sekli kucukmus bir de kafasi yerlestigi icin cok buyumeyebilirmis.karin cevresindeki kucukluk önemliymis,orada sorun yoksa korkma canim

Kizlar benim bebisimin bakim urunleri kaldi sampuan falan hangi marka alicaz?. Bi de baska ne alicaz, bebe yagi falan aliniyor mu hic bilmiyorum bu konuyu. . Bi de gogus ucu yatasi icin krem alicam hangi marka tavsiye edersiniz?. Ne cok soru sordum ne kadar cahilim..

Sampuanini sebamed, pisik kremini sudocrem aldim. Gogus ucu icinde lansinoh aldim ben canim.

Maşallah ya benim sarya ma meleyim üzmedi annesini nasıl da eşlik etti sana gurur duyuyoruz senlen ve fıstığınlan :*

Günaydın kuzummmm oh sana da hayırlı olsun maşallah size de
Bizde senlen fıstığını yeriz ki, hem de happur huppur :*

Aminnn :):) Walla gelirse gelme demem canım :) Çok özledim kuzumu :):)

Hehehe bugün bitti son iş günümdü şükür valla kızım da akıllı uslu çalıştı anasıyla son 3 haftaya kadar :):) walla ya ben de 91 bu göbek nolcek bilmiyom :):):):) yazarsın kontrol detaylarını öpüyorum :*

Allah inşallah gönlüne göre verir, döner inşallah yavrun ama çok sağlıklı maşallah :)

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, eminim doğunca o farkı hızla kapatacak çünkü hemen beslersin yavrunu, merak etme, rabbim yardım eder, öpüyorum:*

Oh maşallah sağlıkla gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…