2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
selam canım. bende epidural normal dogum düşünüyorum. doktor istediği zaman suni sancıyla doğumu başlatabiliyormu ? ya da en azından 1 cm kdr acıkmı olması gerekiyor ?

Kızlar kontrolden geldik hersey iyi çatı muayenesi yaptı normal yapabilirsin dedi kızım 3500 gr olmuş iki hafta içinde doğum olmazsa tekrar gel dedi
Maşallah kızına canım. Bizim doktor çok rahat iki hafta çok bence bu haftalarda ama bana da öyle dedi. Ben de bu persmbe sadece nstye girmek için gideceğim bakalm.

Kızlar kontrolden geldik hersey iyi çatı muayenesi yaptı normal yapabilirsin dedi kızım 3500 gr olmuş iki hafta içinde doğum olmazsa tekrar gel dedi
benim de bugün çatı uanesi yapıldı.pembemsi bi akıntı oldu orta peçete ile silerken.eve geldim peçete kahverengimsi lekelerle dolu.lavaboda da adetin son günleri gibi kırmızı ve yoğun değilde kahverengimsi bişey bir kaç damla aktı.hala vajina içim sızlıyo biraz uyumaya çalıştım.belim ağrıyo.uzanmış yazdıklarınızı okuyorum.biraz endişeliyim.umarım doğum başlamaz.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, rabbim bi avazda kurtarsın, sen de kavuyşuyorsun ha yavruna, darısı bize inşallahhhh

Kızlar biz dün doğduk iyiyiz şükür. Darısı bekleyenlere olsun öpüyorum herkrsi
Hayırlı uğurlu olsun, ömrü bereketli ve sağlıklı olsun :)

Slm kızlar biz kontrolden geldik 3150 kilo 53 Cm olmuşuz nst de iki tane sancımız çıktı 4 gün sonra tekrar gitcez doktora öptük hepinizi
Maşallah sizeee :*

selam canım. bende epidural normal dogum düşünüyorum. doktor istediği zaman suni sancıyla doğumu başlatabiliyormu ? ya da en azından 1 cm kdr acıkmı olması gerekiyor ?
Eger gerekiyorsa suni sanciyla dogum baslatilabiliyor ama suni sanci verilse de acilma olmayabiliyormus, o zaman sezeryana alabiliyorlar. Epiduralin kataterinin takilabilmesi icin 4 cm aciklik olmasi gerekiyor. Ben suni sanci verildikten sonra 4 cm olana kadar cok sanci hissetmedim, adet sancisi gibi veya biraz fazlasi... ama yakin bir arkadasim 4 cm olana kadar cok sancilandim epiduralden sonra rahatladim dedi. Benim epiduralde belden asagim tam uyusmadi, agrim hafifledi ama ayaklarimi falan hissediyordum. Arkadadim ise tamamen belden asagim uyustu diyordu. Yani anlayacaginiz vucudun agri esigiyle ve verilen ilac miktariyla alakali olarak degisebiliyor hissedilenler. Bir de tamamen uyusturmuyorlar ki sanciyi biraz hissedip ikinma duygusu olussun.

Yok canım karın içinde kalanları sölüyorum yani karın açılınca içeri komple temizleniyor mu
Gayet güzel temizliyorlar canım zaten 40 gün kanaman oluyor rahim yavaş yavaş toparlaniyor. Yani sezeryan yapipta için pis kalacak diye bişey asla yok

gokceneboz canım bunlar da aldıklarımın resimleri. Sağolsun nisan annelerinden gördüm ben bunu ilk kez, bir bayan çok yardımcı oldu fotoğraf falan. Ben de sana atayım bunlardan alırsın belki. Ben mayıs annelerinde bundan alanı görmedim :)

Eklentiler

• image.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 137
  • image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 145
  • image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 133
kızlar bebeğim toplandıkça regl sancısı gibi sancım olmaya başladı
Sancılarını sıklıklarını yaz canım bi yere takipte kal bence 6-7 dakika ya düşene kadar evde vakit geçir mümkünse, rabbim yardımcın olsun :)

Maşallah size :)

Aaaaaa ben de bundan yeni gördüm, badem şekeri de var içinde bi de sepetli, diğer arkadaşlar sanırım sadece dökme almışlardı..
Zeynep çok şanslı hep diyorum :*:*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…