2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
@Ariver canım dua ediyorum sana Rabbm sağlıkla kucağına almayı nasp etsin dün gece de aklıma geldin ayy nasıl heyecanlandımmm.. Fırsat bulunca yaz bize.

şimdi anladım . demekki doktor bana geçen haftalarda gittiğimde o yüzden dedi koca kafalı biraz galiba bebeğin diye dalga geçmişti :) ama o değerlere de bakınca benim baş hariç diğer oranlar çok küçük gözüküyor ben şuanda 35+5 teyim çünkü. sen doktoruna danıştıgında beni de aydınlatırmısın canım valla merak ettim

tabii yarın gidip sorucam sanada anlatırım :)

Bir sürü doğum olmus Allah anali babali buyutsun uzun sağlıklı ömürler versin inşallah. Darisi başımıza düşündükçe hem heycanlaniyor hem korkuyorum
haftaya cuma cati muayenem var dr bugüne kdr hic nts istemedi normal mi sizce kizlar? Hafif sancim var bıçak saplanir gibi ama doktorcugum merak etmiyor tuhaf geldi.
Bu arada izmirde olaniniz var mi?

evet çantam hazır. ama kendimi doğuma hazır hissetmiyorum.korktum biraz.bu açıklık normal mi.neden hissetmedim.bir de benm kalçalarım ağrıyor.topallıyorum dr doğumu etkilemez dedi ama ben şüpheliyim.
Canim ben birinci gebeligimde 1 ay 1 cm açıklıkla dolaştım. 1 ayin sonunda bakti doktor bizim kızın gelmeye niyeti yok, suyu da azalmış suni sanciyla epidural alarak normal dogum yaptim.
Sanci hissetme meselesi kisiden kisiye değişiyor. Epidural icin 4 cm aciklik olması gerekiyor ya, ben 4 cm olana kadar da pek hissetmedim sanciyi.

emirgul
Sezaryenle Doğumu sorduğunu gördüm. Ben kızımı sezaryenle doğurdum. Spinal yada epiduralın ayrımı yapamayacağım çünkü hatırlamıyorum. Belden birbirine batırıyor bilerek onu hissediyorsun. Sonra Oray katedral gibi birşey takıyor o da bir alete bağlı onu sabitliyor. Bu arada belden aşağım uyuşmaya başlıyor. Tüm doğum hazırlığın bundan sonra Yapılıyor. Sonda falan o zaman takılıyor sen hiç fark etmiyorsun bile. Doğumda da hiç birşey hissetmiyorsun. Bebeğini görüyorsun hatta yanına mutlaka getiriyotlar. Doğumdan sonra hastaneden çıkana kadar belindeki katadrel ve alet sana bağlı oluyor belli sürede bir orda ilaç veriyor. Pek Ağrı hissetmiyorsun ağrın okursa o aletin düğmesine basıyorsun. Kızım saat 13;07 de doğmuştu. Saat dörtte bacaklarım açılmıştı bende Yürüdüm. Doğumda hemen sonra Bebeğini emzirebiliyorsun. Hatta bir arkadaşım sırf sütü hemen gelsin diye normal doğum yaptı onun sütü 3 gün sonra geldi benim hemen geldi. Sütünde genetik OLDUĞUNU düşünüyorum doğumla alakası yok. Ben hemen ayağa Kalktım sadece yataktan doğrularken zor oluyordu ilk bir kaç gün onun dışında hiç zor değildi. Doğumdan eve gelince etresi gün dışarı bile çıktım. Hiç korkma çok kolay olur

Peki karnını göbeğini sezeryan da temizliyorlar mı içini Benn pek bilmiyormm bunu merak ediyorum

Peki karnını göbeğini sezeryan da temizliyorlar mı içini Benn pek bilmiyormm bunu merak ediyorum
Temizlemek derken tüyleri mi sordun. Eğer öyleyse hayır. Zaten göbekten değil oldukça alttan kesiyorlar. Düşük bel iç çamaşırından bile gözükmüyor. Batikon sürüyorlar onuda doğumdan sonra temizliyorlar. Bu arada kesiği yapıştırmışlardı. Hastaneden çıkarken bir sprey sıktılar. Banyo yapabilirsin dediler biftek spreyi savunmama o da 20 gün sonra dökecek dediler. Gereken öyle oldu. Doğumdan 2 ay sonra kontrole gittim bir tek

Kizlaaar sabah karnm cok kasildi benm tas gibi oldu boyle oturamadim
Sonra ayaga kalktim biraz bole sumuksu ama daha cok sulu bi akinti geldi kulotum islandi yani baya bi... Bu ne olabilir ki acabaa suyumm mi geldi bidaha da gelmedi ama .. Sinyal veriyo heralf3 b3bis

Bende tansiyonumu olctuğümde nabzim 100 cikti 3-4 dakika kadar sürdü. Çok geçmiş olsun canım, içimi rahatlattın doktorun normal oldugunu söylemesine çok sevindim. Yinede birdaha yaşamayalım inş

bu haftalar hiç ilerlemiyormuş gibi.düşünüyorum heycanlanıyorum, doğumları duydukça zaten daha heycanlı oluyor.normal bir rüya göremez oldum hepsi doğumla ilgili:) ama mümkün oldukça olumlu normal doğum hikayelerine odaklanmaya çalışıyorum.hepimizin öyle olur inşallah.sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar biz dün doğduk iyiyiz şükür. Darısı bekleyenlere olsun öpüyorum herkrsi
gözun aydın canım..Allah analı babalı büyütsün.

Ultrason kağıdında fl yazan Değeri 7 ile çarpıp tahmini boyunu bulabilirsin :)

Hadi gözünaydın canım, kavuştun yavruna :) darısı bizlere inşallah

Gözünaydın maşallah oğluna canım :)

7 ile çarpma olayını bilmiyordum :) iyi oldu öğrendiğim cnm sağol :) son ulturasonda doktor uzun boylu olacak demişti merak ediyordum.cm olarak soylememişti boyunu.ulturason çıktısına baktım fl:7.10x7=49,7 yapıyor.35+4 de.ortalama bir bebek 50 cm doğduguna göre.demekki doktor haklı :)) karın ölçüsü bi hafta geride görünüyor fit de olacak demekki kızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…