- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
GOZUN AYDIN CANIM :)Kızlar biz dün doğduk iyiyiz şükür. Darısı bekleyenlere olsun öpüyorum herkrsi
masallah bebişe canım hayırlısı olsun hakkınızda :)Slm kızlar biz kontrolden geldik 3150 kilo 53 Cm olmuşuz nst de iki tane sancımız çıktı 4 gün sonra tekrar gitcez doktora öptük hepinizi
O bende de var canim o kadar su içiyorum krem sürüyorum ama çatlıyor bide sinir bozucu bir kasintisi varKizlar gobegim catlamaya baslamis kirmizi kirmizi moralim bozuldu yabebe yagida kullaniyorum
şimdi anladım . demekki doktor bana geçen haftalarda gittiğimde o yüzden dedi koca kafalı biraz galiba bebeğin diye dalga geçmişti :) ama o değerlere de bakınca benim baş hariç diğer oranlar çok küçük gözüküyor ben şuanda 35+5 teyim çünkü. sen doktoruna danıştıgında beni de aydınlatırmısın canım valla merak ettimbpd kafa ölçüsü fl bacagın üst kısmının ölçüsü ac karın çapının ölçüsü anladıgım kadarıyla kafa ölçüsü önce digerleri haftandan küçük. ama hepside bu yandaki referans aralıgı içerisinde
benimkide kafa bi hafta küçük digerleri ileride :) yarın kontrolüm var sorucam takıldı kafama
tabii yarın gidip sorucam sanada anlatırım :)şimdi anladım . demekki doktor bana geçen haftalarda gittiğimde o yüzden dedi koca kafalı biraz galiba bebeğin diye dalga geçmişti :) ama o değerlere de bakınca benim baş hariç diğer oranlar çok küçük gözüküyor ben şuanda 35+5 teyim çünkü. sen doktoruna danıştıgında beni de aydınlatırmısın canım valla merak ettim
Canim ben birinci gebeligimde 1 ay 1 cm açıklıkla dolaştım. 1 ayin sonunda bakti doktor bizim kızın gelmeye niyeti yok, suyu da azalmış suni sanciyla epidural alarak normal dogum yaptim.evet çantam hazır. ama kendimi doğuma hazır hissetmiyorum.korktum biraz.bu açıklık normal mi.neden hissetmedim.bir de benm kalçalarım ağrıyor.topallıyorum dr doğumu etkilemez dedi ama ben şüpheliyim.
Peki karnını göbeğini sezeryan da temizliyorlar mı içini Benn pek bilmiyormm bunu merak ediyorumemirgul
Sezaryenle Doğumu sorduğunu gördüm. Ben kızımı sezaryenle doğurdum. Spinal yada epiduralın ayrımı yapamayacağım çünkü hatırlamıyorum. Belden birbirine batırıyor bilerek onu hissediyorsun. Sonra Oray katedral gibi birşey takıyor o da bir alete bağlı onu sabitliyor. Bu arada belden aşağım uyuşmaya başlıyor. Tüm doğum hazırlığın bundan sonra Yapılıyor. Sonda falan o zaman takılıyor sen hiç fark etmiyorsun bile. Doğumda da hiç birşey hissetmiyorsun. Bebeğini görüyorsun hatta yanına mutlaka getiriyotlar. Doğumdan sonra hastaneden çıkana kadar belindeki katadrel ve alet sana bağlı oluyor belli sürede bir orda ilaç veriyor. Pek Ağrı hissetmiyorsun ağrın okursa o aletin düğmesine basıyorsun. Kızım saat 13;07 de doğmuştu. Saat dörtte bacaklarım açılmıştı bende Yürüdüm. Doğumda hemen sonra Bebeğini emzirebiliyorsun. Hatta bir arkadaşım sırf sütü hemen gelsin diye normal doğum yaptı onun sütü 3 gün sonra geldi benim hemen geldi. Sütünde genetik OLDUĞUNU düşünüyorum doğumla alakası yok. Ben hemen ayağa Kalktım sadece yataktan doğrularken zor oluyordu ilk bir kaç gün onun dışında hiç zor değildi. Doğumdan eve gelince etresi gün dışarı bile çıktım. Hiç korkma çok kolay olur
az kalmış yaa..Selam kızlar ben daha doğuramadim yaaa
Sezeryan miydi canim senimKızlar biz dün doğduk iyiyiz şükür. Darısı bekleyenlere olsun öpüyorum herkrsi
Temizlemek derken tüyleri mi sordun. Eğer öyleyse hayır. Zaten göbekten değil oldukça alttan kesiyorlar. Düşük bel iç çamaşırından bile gözükmüyor. Batikon sürüyorlar onuda doğumdan sonra temizliyorlar. Bu arada kesiği yapıştırmışlardı. Hastaneden çıkarken bir sprey sıktılar. Banyo yapabilirsin dediler biftek spreyi savunmama o da 20 gün sonra dökecek dediler. Gereken öyle oldu. Doğumdan 2 ay sonra kontrole gittim bir tekPeki karnını göbeğini sezeryan da temizliyorlar mı içini Benn pek bilmiyormm bunu merak ediyorum
Bende tansiyonumu olctuğümde nabzim 100 cikti 3-4 dakika kadar sürdü. Çok geçmiş olsun canım, içimi rahatlattın doktorun normal oldugunu söylemesine çok sevindim. Yinede birdaha yaşamayalım inşemirgul cnm benim 2 haftadır var..kahvaltı ve yemekten sonra oluyor özellikle. .çok yavaş yerim halbuki artık az da yiyorum midem baskı yapio çünkü. .tansiyon aletle ölçüyorum nabzim normalde 75 falan..o zaman ölçtugumde 110 falan çıkıo düşün artık nasıl olduğumu. .10 dk suruyo gecio sonra ama beni çok halsiz bırakıyo..doktora 2 kez söyledik normal olduğunu söyledi. .ama çok halsiz oluyorum inşallah seninki 1 kereligine mahsustur cnm..
gözun aydın canım..Allah analı babalı büyütsün.Kızlar biz dün doğduk iyiyiz şükür. Darısı bekleyenlere olsun öpüyorum herkrsi
Ultrason kağıdında fl yazan Değeri 7 ile çarpıp tahmini boyunu bulabilirsin :)
Hadi gözünaydın canım, kavuştun yavruna :) darısı bizlere inşallah
Gözünaydın maşallah oğluna canım :)
bpd kafa ölçüsü fl bacagın üst kısmının ölçüsü ac karın çapının ölçüsü anladıgım kadarıyla kafa ölçüsü önce digerleri haftandan küçük. ama hepside bu yandaki referans aralıgı içerisinde
benimkide kafa bi hafta küçük digerleri ileride :) yarın kontrolüm var sorucam takıldı kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?