2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cok sevindim canım gozunaydın , yeriz onun ciyaklamasını

. Ohhh ohh cok sevindimm :) super canim allah bagislasin insallah bizede boyle nasip etsin :) oyy yerim ya:))

Ohhh maşallah canım ne güzel yazmışsın :)
Maşallah kızına da Allah analı babalı büyütsün gözünaydın tatlım :-*

Maşallah size canım Rabbim analı babalı sağlıklı huzurla büyütmeyi nasip etsin darısı en kısa zamanda bizlere olsun

Normal dogumu denerdim olmazsa sezeryan isterdim doktorumla konusurdum kendimi denerdim yani belki dogururum diye.

allah analı babalı büyütsün canım. gözün aydın. darısı başımıza inşallah. kkokla kızını benim için mis kokuyordur o şimdi kuzum ya kıyamam :)

Oy kocaman maşallah size epidral mi oldun bu detayları lütfen yaz canım

canım benim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

merhaba herkese,
ne güzel herkes yavaş yavaş bebeklerini kucaklarına alıyor. darısı hepimizin başına inşallah. kızlar size sormak istiyorum son 10 gündür bebeğim kilo almadı hiç. doktor bebeğin kilosunu tamamladı önemli değil diyor ama benim içim hala rahat değil. 3260 gr şuan ama neden kilo alımı durmuş olabilir ki? varmı böyle birşey yaşayan?

son haftalar zaten cok az aliyor canim. Zaten ultrasondaki kg tutmuyo -+ yaziyor ultrason kagidinda bakarsan. Gayet iyi kilosuda meraketme

Ne güzel.. :)) gözün aydın canım. Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.

Gözün aydın canim, maşallah eylüle haberleri bekliyoruz...

son haftalar zaten cok az aliyor canim. Zaten ultrasondaki kg tutmuyo -+ yaziyor ultrason kagidinda bakarsan. Gayet iyi kilosuda meraketme
doktor da öyle dedi ama ne bileyim ya içim rahat etmedi nedense. alışmıştım her hafta güzel kilo alımına. gerçi doğuma bişey kalmadı artık. sağlıklı olsunda kuzum.

Masallah canim, Allah bu mutlulugunu daim etsin insallah :)

Biz de geldik kontrolden. Bir sorun yok şükür. Erken doğacak diye korkarken şimdi de 40. haftada bile doğmaycakmış gibi gelmeye başladı hiç gelesi yok bu kızın nst de falan hiç sancı çıkmıyo neyse ki bu hafta doktorumu pek bi normal doğum taraftarı gördüm. yürüyüş yapta doğum başlasın diyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…