- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Bu biraz pahalı idi ben almadım 2 kutu daha sipariş vereceğim çünkü mevlütte ee lokum çikolata ikramı eve gelen gidene derken kalabalık olur diye diğer ürünü tercih ettim bu çok hoş senin aldığın@gokceneboz canım bunlar da aldıklarımın resimleri. Sağolsun nisan annelerinden gördüm ben bunu ilk kez, bir bayan çok yardımcı oldu fotoğraf falan. Ben de sana atayım bunlardan alırsın belki. Ben mayıs annelerinde bundan alanı görmedim :)
Canım Sağol ya biraz saçma bir soru sordum mağzur görün sına doğru herşeye takıyor insanGayet güzel temizliyorlar canım zaten 40 gün kanaman oluyor rahim yavaş yavaş toparlaniyor. Yani sezeryan yapipta için pis kalacak diye bişey asla yok
Maşallah bebeğine :)Kızlar kontrolden geldik hersey iyi çatı muayenesi yaptı normal yapabilirsin dedi kızım 3500 gr olmuş iki hafta içinde doğum olmazsa tekrar gel dedi
Mayıs annelerinin ilk bebeği büyümüş de gezmelere gider olmuş :) Maşallah sizeKimler dogum yaptı .biz 40ımızı dün çkarttıkoglusumla geziyoruz
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Suyumuz gene azalmis,bu sefer 3cm olmus yok gibi birsey dedi doktornst sonuclari iyi cikti yoksa hemen acil sezeryene alacakti.anlamadim ben su 2 günde coğaliyor-azaliyor nasil birseyse dogumu 30 nisana aldi.bizimki de mayis bebegi olmayacak.
çok saol canım cvp için. umarım banada nasip olur epidural normal doğum. bende sezeryan dogumun sonrasındaki acı ve agrılardan korkuyorum umarım gerek kalmaz ama kalırsamda allahın takdiri napalım mecbur katlanırım.Eger gerekiyorsa suni sanciyla dogum baslatilabiliyor ama suni sanci verilse de acilma olmayabiliyormus, o zaman sezeryana alabiliyorlar. Epiduralin kataterinin takilabilmesi icin 4 cm aciklik olmasi gerekiyor. Ben suni sanci verildikten sonra 4 cm olana kadar cok sanci hissetmedim, adet sancisi gibi veya biraz fazlasi... ama yakin bir arkadasim 4 cm olana kadar cok sancilandim epiduralden sonra rahatladim dedi. Benim epiduralde belden asagim tam uyusmadi, agrim hafifledi ama ayaklarimi falan hissediyordum. Arkadadim ise tamamen belden asagim uyustu diyordu. Yani anlayacaginiz vucudun agri esigiyle ve verilen ilac miktariyla alakali olarak degisebiliyor hissedilenler. Bir de tamamen uyusturmuyorlar ki sanciyi biraz hissedip ikinma duygusu olussun.
Sağol kuzu teyzeeee evet nisan anneleri sağolsun bu farklı hoşuma gitti, size de ayrıcam bundan :))Aaaaaa ben de bundan yeni gördüm, badem şekeri de var içinde bi de sepetli, diğer arkadaşlar sanırım sadece dökme almışlardı..
Zeynep çok şanslı hep diyorum :*:*
Evet biraz daha pahalı, ben mevlütte de bunlardan dağıtıcam bir posta daha alıp. Lokum falan biz de hallettik şükür.Bu biraz pahalı idi ben almadım 2 kutu daha sipariş vereceğim çünkü mevlütte ee lokum çikolata ikramı eve gelen gidene derken kalabalık olur diye diğer ürünü tercih ettim bu çok hoş senin aldığın
Maşallah canım darısı bizim Başımıza inş Sağlıjla büyüt bebişiniKızlar biz dün doğduk iyiyiz şükür. Darısı bekleyenlere olsun öpüyorum herkrsi
Güzel haberlerini bekliyoruz canımSerum taktılar kızlar bekliyorum
Binlerce kez maşallah size canım güzel Havanın tadını çıkartın oğluşunla darısı bizlere olsunKimler dogum yaptı .biz 40ımızı dün çkarttıkoglusumla geziyoruz
Eğer normal doğum istiyorum diyorsanız yapılması faydalı bir muayene. 37 38. Haftalarda yapılıyor Doğumu tetiklemesin diye erken yapılmıyor. Biz erken yaptırmıştık, Sancı çıkmıştı.merhaba cati muayenesi dedikleri kontrol her hamilelikte yapilmasi zorunlu bi durum mu? kacinci haftalarda yapiliyor genellikle?
Hadi ya inşallah başlamaz benimki iyi gecti hayırlısı dinlen canımbenim de bugün çatı uanesi yapıldı.pembemsi bi akıntı oldu orta peçete ile silerken.eve geldim peçete kahverengimsi lekelerle dolu.lavaboda da adetin son günleri gibi kırmızı ve yoğun değilde kahverengimsi bişey bir kaç damla aktı.hala vajina içim sızlıyo biraz uyumaya çalıştım.belim ağrıyo.uzanmış yazdıklarınızı okuyorum.biraz endişeliyim.umarım doğum başlamaz.
Cnm seninle az kalmış doğuma ne zaman dogumunEğer normal doğum istiyorum diyorsanız yapılması faydalı bir muayene. 37 38. Haftalarda yapılıyor Doğumu tetiklemesin diye erken yapılmıyor. Biz erken yaptırmıştık, Sancı çıkmıştı.
Temizliyorlar canım. Hatta benim aşırı kanamam olmadı. Hasta bezi kullanmadım hiç.Yok canım karın içinde kalanları sölüyorum yani karın açılınca içeri komple temizleniyor mu
MaşallahKimler dogum yaptı .biz 40ımızı dün çkarttıkoglusumla geziyoruz
Canım Allah analı babalı büyütsün. Gözün Aydın çok sevindimKızlar ben çok iyiyim ancak fırsat buldum. Kızım çok güzel dünyaya bedel. Hiç korktuğum gibi olmadı. Hiç hiç bişey hissetmedim. Şimdi biraz ağrım var adet ağrıdı gibi. Kızım ağlıyor emzirecem detaylar yarın eve gidince :)
Maşallah canim Allah anali babali buyutsun detaylari istiyoruz. Cennet kokusu kizini op bizim yerimizde :)Kızlar ben çok iyiyim ancak fırsat buldum. Kızım çok güzel dünyaya bedel. Hiç korktuğum gibi olmadı. Hiç hiç bişey hissetmedim. Şimdi biraz ağrım var adet ağrıdı gibi. Kızım ağlıyor emzirecem detaylar yarın eve gidince :)
o kadar da çok aşırı kilo almadım kiben artık karnıma bakmıyorum bile hiç çatlakları görmemek için
Oh oh çok sevindim canım, rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin, ömrü bereketli olsun, kızını kokla benim yerime de :):) Darısı bize artık :):*Kızlar ben çok iyiyim ancak fırsat buldum. Kızım çok güzel dünyaya bedel. Hiç korktuğum gibi olmadı. Hiç hiç bişey hissetmedim. Şimdi biraz ağrım var adet ağrıdı gibi. Kızım ağlıyor emzirecem detaylar yarın eve gidince :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?