2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu biraz pahalı idi ben almadım 2 kutu daha sipariş vereceğim çünkü mevlütte ee lokum çikolata ikramı eve gelen gidene derken kalabalık olur diye diğer ürünü tercih ettim bu çok hoş senin aldığın

Suyumuz gene azalmis,bu sefer 3cm olmus yok gibi birsey dedi doktornst sonuclari iyi cikti yoksa hemen acil sezeryene alacakti.anlamadim ben su 2 günde coğaliyor-azaliyor nasil birseyse dogumu 30 nisana aldi.bizimki de mayis bebegi olmayacak.

Gayet güzel temizliyorlar canım zaten 40 gün kanaman oluyor rahim yavaş yavaş toparlaniyor. Yani sezeryan yapipta için pis kalacak diye bişey asla yok
Canım Sağol ya biraz saçma bir soru sordum mağzur görün sına doğru herşeye takıyor insan

Kızlar kontrolden geldik hersey iyi çatı muayenesi yaptı normal yapabilirsin dedi kızım 3500 gr olmuş iki hafta içinde doğum olmazsa tekrar gel dedi
Maşallah bebeğine :)
Kimler dogum yaptı .biz 40ımızı dün çkarttık oglusumla geziyoruz
Mayıs annelerinin ilk bebeği büyümüş de gezmelere gider olmuş :) Maşallah size
Suyumuz gene azalmis,bu sefer 3cm olmus yok gibi birsey dedi doktornst sonuclari iyi cikti yoksa hemen acil sezeryene alacakti.anlamadim ben su 2 günde coğaliyor-azaliyor nasil birseyse dogumu 30 nisana aldi.bizimki de mayis bebegi olmayacak.
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

çok saol canım cvp için. umarım banada nasip olur epidural normal doğum. bende sezeryan dogumun sonrasındaki acı ve agrılardan korkuyorum umarım gerek kalmaz ama kalırsamda allahın takdiri napalım mecbur katlanırım.

merhaba cati muayenesi dedikleri kontrol her hamilelikte yapilmasi zorunlu bi durum mu? kacinci haftalarda yapiliyor genellikle?

Aaaaaa ben de bundan yeni gördüm, badem şekeri de var içinde bi de sepetli, diğer arkadaşlar sanırım sadece dökme almışlardı..
Zeynep çok şanslı hep diyorum :*:*
Sağol kuzu teyzeeee evet nisan anneleri sağolsun bu farklı hoşuma gitti, size de ayrıcam bundan :))

Evet biraz daha pahalı, ben mevlütte de bunlardan dağıtıcam bir posta daha alıp. Lokum falan biz de hallettik şükür.

Kızlar biz dün doğduk iyiyiz şükür. Darısı bekleyenlere olsun öpüyorum herkrsi
Maşallah canım darısı bizim Başımıza inş Sağlıjla büyüt bebişini

Serum taktılar kızlar bekliyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Kimler dogum yaptı .biz 40ımızı dün çkarttık oglusumla geziyoruz
Binlerce kez maşallah size canım güzel Havanın tadını çıkartın oğluşunla darısı bizlere olsun

merhaba cati muayenesi dedikleri kontrol her hamilelikte yapilmasi zorunlu bi durum mu? kacinci haftalarda yapiliyor genellikle?
Eğer normal doğum istiyorum diyorsanız yapılması faydalı bir muayene. 37 38. Haftalarda yapılıyor Doğumu tetiklemesin diye erken yapılmıyor. Biz erken yaptırmıştık, Sancı çıkmıştı.

Hadi ya inşallah başlamaz benimki iyi gecti hayırlısı dinlen canım

Eğer normal doğum istiyorum diyorsanız yapılması faydalı bir muayene. 37 38. Haftalarda yapılıyor Doğumu tetiklemesin diye erken yapılmıyor. Biz erken yaptırmıştık, Sancı çıkmıştı.
Cnm seninle az kalmış doğuma ne zaman dogumun

Canım Allah analı babalı büyütsün. Gözün Aydın çok sevindim

Maşallah canim Allah anali babali buyutsun detaylari istiyoruz. Cennet kokusu kizini op bizim yerimizde :)

AdaisyLove çok sevindim canım maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla büyütün inşallah. dua et bize dee :)

Oh oh çok sevindim canım, rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin, ömrü bereketli olsun, kızını kokla benim yerime de :):) Darısı bize artık :):*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…