2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım maşallah sana kalkip hemen yuruyebilmişsin. Her smeliyatin ilk gecesi çok zor olur. Hsyirlisiyla stlattin. Bundan sonrasi cok daha iyi olucak inşallah. Sütün bol olsun

Yok canım ya içini ferah tut, bu saatten sonra kötü bir şey olmaz inş. En fazla minnoş beklediğin anda doğar ki ben artık sabırsızlanıyorum. 3 hafta gözüme 1 yıl gibi geliyor :)

Seninle haftamız, satımız aynı, bende onumuzdeki hafta dogum yspacaktim doktor israrla 39'u doldursun demeseydi. Yinede ayni duygulari hissediyorum bende. Artik ne uyuyabiliyorum ne ayakta kalabiliyorum ne de oturabiliyorum. Hem yavrum doğsun diye gün sayiyorum hemde garip bir his hep icerde benimle kalsa diyorum. Her dogum yapan arkadaşin yazdiklarini okudukça goz yaşlarina boğuluyorum. Aşiri duygusalim sürekli hepimiz için dua ediyorum. İnşallah Allah hepimize o en güzel duyguyu en hayırlı zamanda en güzel şekliyle yaşatir. Duygularima tercüman olmuşsun canım:)

canım Allah analı babalı büyütsün. uzun ömürler versin. darısı bizlere inşallah :)

Yok canım ya içini ferah tut, bu saatten sonra kötü bir şey olmaz inş. En fazla minnoş beklediğin anda doğar ki ben artık sabırsızlanıyorum. 3 hafta gözüme 1 yıl gibi geliyor :)
hayırlısı olsun hakkımızda bende artık dogsun ıstıyorum cnm helede burda dogumları gorunce sevke gelıyorum neysekı cok cok az kaldı

kızlar dün zor dayandım, akşam 2 saat boyunca 7-8 dk da kasılma oldu. bebeğim hala ters olduğu için her kasılmada karnım şekilden şekile girdi. resmen bebeğimin kafası ve poposu aynı anda taş gibi sertlikle beliriyodu. neyse ki uyuyunca geçmiş.

Günaydın kızlar:) Leyla gibiyim bugün de:) sürekli ateş basmasından sabahı sabah ediyorum birkaç gündür bunun birde lohusalığı var neden gece olunca bukadar ateş basıyor ter içinde kaliyorum anlamiyorum. Birde son zamanlarda gogus uclarim buyudu ve yara gibi acıyor. Sona yaklaşirken her geçen gün daha da zorlaşiyor. Yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorum.

günaydın herkese.doğumlar artıyor çok şükür.bize de zaman geçmiyor artık.geçseydi şu 15-20 gün de kavuşsaydık oğluşumla yaa.
Suyun geldiyse daha neden eve gönderdi ki?zaten sancı daha sonra geliyor.açılman arttıkça artıyor.açıklık da varmış hayırlısı inşallah.eğer suyun devam ederse evde bekleme bence.

Kızlar lavaboya çıkmam lazım yoksa lavman verecekler ne yapsam çıkarım. .
Bu arada kızım o kadar güzel ki teyzeleri tüm ağrılara değer. Gözümü ondan alamıyorum bütün gece nefes alıyor Mu diye kontrol ettim.annelik bambaşka bişey. Onu emzirmek altını degistirmek. Yanımda uyuttum sabaha karşı uyandigimda onunla güne başlamak muhtesem bişey. . Rabbim hepinize nasip etsin inşallah. . Ayrıca sezeryan yapicaklar mutlaka silikon göğüs ucu bulindursunlar bir de emzirme yastığı. Göğüs ucu kentinde vardı ama diğerini bulamadım. Kızım ağlıyor şimdi daha tavsiyede bulunacam

ınsallah bır an once lavaboya cıkarsın cnm kayısı suyu fln ıcsen yada kayısı yesen dırek belkı faydası olur, masallah kızına rabbım hep birlikte saglıklı hayırlı bır omur nasıp etsın ınsallah yuvanızda

Bende de aynı duygusallık var ve beni her gören ay bişey kalmamış doğumuna da bitmiş falan diyor.bana da gün geçmiyor.mayıs ayı gelemedi bir türlü.artık hamilelik de çok zorlaştı.bitsin istiyorum artık bebeğime kavuşmak istiyorum.birde ben doğumdayken kızlarım nasıl durucaklar o beni çok üzüyor.büyüğü durur evet ama küçüğü bensiz kalmaz hiç.2 gün hastanede kalsak ne yapıcak babannesiyle kalıcaklar.bakabilecek mi onlara.bakar diyorum ama bir yanım da ya aç kalırlarsa ya bişey olursa diye korkuyorum.kendimi düşünecek durumum da yok ama eşimin korkuları var ya sana bişey olursa falan diyo.öncekilerde hiç öyle bişey gelmezdi aklıma şimdi geliyor diyo.ona da üzülüyorum.geçsin bitsin evimize gelelim hayırlısıyla.daha da bişey istemiyorum inanın.

Günaydın kızlar oğlum doğalı bugün 9 gün oldu anlatcak o kadar çok şey varki ama zaman yok yanınıZa doğuma giderken mutlaka mama alın sarılık olmasın bemişler sağlık ocağında topuk kanı aldırmamak için hastanede 2 günü aldırın topuğundan kan o zaman îstemiyormuş sağlık ocakları

canım benim kurtulmuşsun maşallaj size..
çok sevindimm..
meleğinin yaşı uzun olsunn..
bende silikon göğüs ucuna gerek kalmamıştı canım..göğüs ucun varsa onu kullanma derim..
canım elma ye gaza iyi gelir birde kayısı tabiki

shine-15 hala devam mi sancılar :) ayy çok heyecanlı ve çok güzell bence
canım iyiyim bugün ama dün akşam baya zor geçti. kasılmam vardı 7-8 dk bir. benim bebeğim hala yan durduğu için mahfetti kasılmalar beni, başı poposu taş gibi oldu sanki. yırtılcak karnım sandım bebeğim dönmedi diye doktora da sormak istemedim acil sezeryana alırsa diye. yarın kontrolüm var belkide önümüzdeki hafta için gün verir. hayırlısı artık :)

ayy canım benim ya nasıl zahmet ettin araştırmışsın . çok tşk ederim .
aynen ultrasonda ölçümdeki kılolarada pek inanasım gelmiyo. asla doğru oranı veremıyor bence , nadir aynı kılolarda dogum yapanlar. kimine çok kılolu dıyıp sezeryana alıyorlar sonra cocuk cıkıyor 3 kg. hayırlısı olsun . yinede insan merak ediyor tabi her doktora gittiğimde ilk sordugum kaç kılo :)
neyse biz yapacağımızı yaptık bundan sonrası için dinlenip doğumu beklemek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…