2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar su zamanim gelsede kizima biran once kavussam cok istiyorum hamilelik gittikce zorlasiyo bel sirt agrilari off off diyorum geceleri daha yogun oluyo sanirim bgun son knyrolumuzr gittik saglikocagina bundan snra dogumdan sonra 5.gunu gidicekmisim 11kilo almisim yoplamda ama bgun bsey farkettimki gobegim catlamaya basladi hissediyorum artik wucudmun gerildigini canim cok skildi bu duruma bacaklarimdada catlak war zaten gogusler fora catlak icnde olcam sanirim az catlagim wa diyodum nazar degdirdim sanirim simdi gittikce cogaliyo kizim saglikla gelsinde napalim artik zamanimiz gelse artik bizimde insallah ya

36+0 dan ıyı geceler kızlar benim gibi artık doğurmak isteyen kaç kişiyiz cok zorlanıyorum kasılmalarım cok fazla sağ salim bi dogursak doguranlara hayırlı olsun bebişleri özeniyorum da galiba artık :) öptüm sizleri

Be
Ben de sana tam anlamıyla katılıyorum canım bu arada aynıyız bakalım kim önce doğuracak takipteyim :)

Doktor bekle dediyse bekle sıkma canını, bak ben de ne nişan ne su ne Sancı hiçbişey yok, beterin beteri vardır

Doktor bekle dediyse bekle sıkma canını, bak ben de ne nişan ne su ne Sancı hiçbişey yok, beterin beteri vardır
senin de az kaldı toistçim inşallah her şeyi normal yollarla yaşarız güzelce. hastanedekiler çok rahat ama ne biliyim ben endişeleniyorum işte.

toist saol canim ben de bunun aynisindan siparis vermistim bu sabah. Resimlerde de guzel gozukuyor insallah bayat da gelmezler :) countryrose sen de onerdigin icin saol canim. Bu arada bizim sipa gecen hafta 3376gr 51.5 cm di. Doktor normal dogum dusun diyor ama bu hizla kilo alirsa sanki zorlanirim gibi geliyor biraz da korku var

Ağrılarım var kızlar. Ne kadar yurursem o kadar hafifliyor yatınca daha da artıyor nobetteyim o yüzden. Eşim kaynanam ve bebiş uyumuş ben sandalyede oturuyorum :)
Ameliyat anına gelince hiç korkulacak bişey yok.. belden vurduklari iğne yi hissetmedin bile. Uyustuktan sonra bir rahatlama geliyor zaten. Bebek de hemen doğdu. 2 saat kadar hiç bişey hissetmedim

Ariverciğim güle güle büyüt bebeğini canım benim... Sen kurtuldun çok şükür... Darısı bizlere... Hepimiz için kolay bir doğum olur inşallah... Yazdıkların içimi rahatlattı. Benim ikinci doğumum olacak ama 5 yılda unutmuşum hemen. İlk olacak gibi heyecan ve hafif korku var içimde.

Gule gule buyut bebegini insaAllah.

Kızlar yolun sonuna yaklaştım artık... Bugün kontrolüm var. Doktorumla önümüzde ki hafta için sezeryan günü kararlaştıracağız. Garip duygular içerisindeyim... Hamileliğimin son günleri.... Hem biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum hemde hamilelik günlerim bitiyor diye üzülüyorum. En iyisi anın tadını çıkarmak. Buarada iyice ağırlaşmaya başladım. Yatıp kalkmakta zorluk çekiyorum özellikle ayakta çok kalınca... Ben gece 4 de bir uyandım bu saate kadar da uyuyamadım. Çok duygusalım, duyguluyum şu sıralar... Her birinize sarılıp ağlamak istiyorum, güzel dileklerde bulunmak istiyorum.. Kaç aydır o kadar şey paylaştık, destek olduk birbirimize. Eylül ayından beri yaxıyorum mayıs anneleri topiğine. Görmeden tanıyor gibi oldum bir çoğunuzu.. Belki bunları bir daha yazacak fırsat bulamayabilirim. Aklımda ve dualarımdAsınız. Allah a emanet olun kızlar...

valla canım ne bileyim dr da şaşırdı adam kendinden şüphelendi geçen hafta başı aşağıdaydı değil mi diye sordu hiç hissetmedim acaba dr mu yanlış söyledi diyorum şimdi sanırım bayaa becerikli olacak hakkımızda hayırlısı bakalım haftaya her şey belli olacak.

canım ben ilkinde hiç hayırlısı dememiştim hep normal olsun normal olsun dedim ve o kadar zor bir doğumdu ki iyileşme süreci de cabası ben artık böyle kalıcam iyileşemicem diye düşünüyordum psikolojim alt üst olmuştu bunda hayırlısı diyorum sezaryan demiyorum olursa bile mecburiyetten olsun yoksa aynı şeyleri yaşarsam eşimin dilinden kurtulamam normal zor diyordun bak bu da zormuş diye. evet seninle haftalarımız aynı dr sezaryan yapmak zorunda kalırsa 6 mayıs uyar dedi sıkıntı olmaz dedi benim bebek 2 hafta önden gidiyor bilmiyorum ondan mı? ben de eğer sezaryan olacaksa bari doğum günleri aynı olsun diyorum bakalım haftaya salı dananın kuyruğu kopacak çarşambaya ya doğurucam ya beklicez senin içinde inşallah hayırlısı olsun canım inşallah sen de ilkinde yaşadığın zorlukları yaşamadan iyileşirsin.

Ne kadar çabuk geçti zaman,şu takvime bakıyorumda bir an önce 16 hafta yazsın 36 hafta yazsın dediğim günleri hatırlıyorum,şimdiyse günleri uzatmaya çalışıyorum :–) vakit geldi artık,hep içimde bi korku var hepimiz hayırlısıyla sağlıkla atlatırız inşaallah,son zamanlarda pek giremedim doğum yapan arkadaşların bebekleri hayırlı olsun,hepiniz iyisinizdir inşaallah, AdaisyLove 'cım senin tarihi unutmamışım :–) dün güzel haberini okudum,hayırlı olsun bebişin toist 'cim senin prenseste nazlı çıktı demek :) bende sizlere yarın hastaneden haber veririm Allah kısmet ederse

Günaydın kızlar dün doktor kontrolümüz vardı benimki 3660 gr olmuş haftada 300 gr almış ve henüz kanala inmemiş doktorum normal doğum yanlısı idi tercih sebebimde bu yüzdendi ama doğum başlamadığı için ve bebek kilo alımına devam ettiği için çatımda biraz basık ve darmış sezeryan olabilir dedi. Haftaya kadar bekleyip sezeryan günü alıcaz hakkımızda hayırlısı
Sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz ben hastaneden çıkmadan halederim dedim ama ...
Hastane konusunda ve fiyat konusunda çeşitlilik çok araştırmalarım devam ediyor:))
Doktorum dışarıdan zaten

sağlıkla büyüt ne güzel nasıl olacak stresi bitti geçti kucağına aldın yavrunu darısı bizlere hayırlısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…