2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın dünkü çatı muuanesinden sonra kahverengi lekelenme hala devam ediyor.sabah lavaboda 4-5 damla koyu kahverengi bişeyler aktı.öyle rahatsızlık verici ağrım da yok.ne yapsam bilemedim.dr gitsem mi
bebek de hareketli maşallah.

Günaydın kızlar benim kız 3500 gr olmuş doğuma kadar daha alir Ayy içimi bi korku sardı bol yürüyüşe başladım başka tavsiye varmı doğum için
seninle aramızda 1 gün var canım benim de 3400 ama dr +- 300 gr oynar dedi bir de bundan sonra çok almazmış.

kızlar dün akşam 2 saat aralıklarla süren kasılmalar bel ağrılarım oldu. ama dinlenince geçince dedim yalancı sancı bu. gece uyurken de bebeğimin kasılmalarıyla uyandım şuan ara ara belime vuruyor ama ne nişan ne su bişey yok. ama bu giren hafif sancılar bile beni panikletiyor. Allah yardımcımız olsun. Hepimize hayrlı doğumlar nasip etsin.

Kızlar bizim randevumuz var 10.40 dua edin zeynep hanfendi iyi olsun :))
Canim benim guzel haberlerle gel insallah.. Sor bakalim zeynep hanima ne zaman cikcakmis ordan.. Annesi sen iyi bakiyosun kizina sanirim yerinden.memnun.. Gerci bizim oglan da oyle.. Ne kanala girmis ne bir sanci ne bir belirti.. Ama.ben memnunum ya azcik daha kalsin icimde..

ben de sizler gibi çok duygusalım son bir kaç gündür ağlıyorum hep doğum nasıl olacak ilkinde yaşadığım zorlukları yaşar mıyım diye düşünüyorum çok fazla endişelerim var ellerim ayaklarım şiş ve uyuşuk yürümek o kadar zor ki bazen hemen doğsun rahatlarım diyorum bazen de hep orada benimle kalsın istiyorum senin de 2. gebeliğin sende de oluyor mu bilmiyorum kendi kendime diyorum ki 4 yıl önce karnımda kızım vardı o da aynı hareketleri yapıyordu aynı şeyleri yaşıyorduk şimdi ise kardeşi orada onun yattığı yerde ne kadar muhteşem bir duygu şimdi kızım 4 yaşında bu da doğacak büyüyecek o yüzden bir daha hamilelik duygusunu yaşayamayacağım tadını çıkarmak en iyisi sanırım bende doğum sonrasını çok düşünüyorum kimse gelmeyecek ben doğuma gidince kızım ne olacak kim bakacak eşim çok zorlanacak çok sıkıntılıyım Allah hepimizin yardımcısı olsun kolayca geçsin bitsin inşallah.

sen normal mi istiyorsun peki canım dün korktum dört kiloya falan gelirse diye ama seni duyunca sevindim
canım benim ilk doğumum normaldi kızım 38+0 da 3350 doğmuştu çok zor olmuştu bu bebeğim şu an ters haftaya dr çatı muayenesi yapacak eğer uygunsa bebek de dönmüşse normali bekleyelim diyor yoksa sezeryan diyor haftaya belli olacak ben ise hangisi hayırlıysa öyle olsun diyorum canım.

benim de kızım 2 yaşında. onu normal doğumla getirdim dünyaya. ok zordu benim için. kimse de yoktu yanımda. eşim de çalışıyordu. umarım oğlum annesini zorlamaz. kızım 3100 gr doğdu. oğlum şuan 3 kg. bakalım o nasıl olacak

Bana doktor nişan geldikten sonra eger agrin sancin olmazsa bebeğin hareketlerinde azalma yoksa suyun gelmiyorsa endise edecek birsey yok dedi gecen hafta. Ama sen yinede doktorunu bir ara sor bence için rahat etsin

Tecrubesi olanlara bi sey sormak istiyorum. Bemim bebegimin kafasi asagida ama kanala girdi mi doktorum bisi demedi. Bu hafta suni sanci verecek ama cati muayeneside olmadim ben. Neye gore yapiyor acaba bunu? O gun mu kontrol edecek ki keske sorsaydim. O an korkudan her seyi unutum

İnsan geride bırakacakları için korkular yaşıyor sadece.biz bir şekilde doğuracaz olucak bitecek ama çocuklarımız eşimiz ne olucak arkamızda bırakıyoruz sonuçta.okul dışında 10 dakika gözümün önünden ayıramıyorum ben kızlarımı nasıl 2 gün ayrı kalıcam hiç bilmiyorum.kendime üzüldüğüm ağladığım falan yok onlara korkuyorum.heralde babalarını yollarım git onlara bak beni boşver diye.

Evet canım benimde ikinci gebeliğim. Ayni şekilde 3850 dogdu belki cok iri degil ama çatim cok darmis kafasini cikarana kadar cok ugrasti doktorum mahvolmuştum çok dikişliydim. 2 ay hep yan yattim asla oturamadim oglumu yataga yanima getiriyorlardi emzireyim diye kabus gibi gunlerdi geçti gitti çok şükür. Şimdi asla istemiyorum normal dogum. Allah yapabilecek durumda olanlara nasip etsin. Benimde gorumcem yeni dogum yapti kayinvalidem onun yaninda, annem uzakta oturuyor kalamaz da ara ara gelir gider, oglusum okula gidiyor aklim hep onda benimde. Doğum yapip biran önce ayağa kalkmam lazim benimde kuzularimin bana ihtiyaci var çünki. İlk dogumumda çok cesurdum şimdi ödüm patliyor doğumdan değil sonrasindan çok korkuyorum inşallah bütün korkularimiz yersiz çikar, Allah hepimize kolay dogumlar kolay agrisiz sancisiz lohusaliklar sağlikli bebişler nasip etsin inşallah. Sürekli dua ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…