2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim sen kendin mi istiyosun sezeryani son gunlerimiz az kaldi ama banada gecmek bilmiyo wakit artik zorluklar bi yana bebegim bi yana bebegim dogsa kokusunubicime ceksem benim parcam o nasil kime benziyo gorsem oyy aglayasim geldi gene duygusallik diz boyu hayatim

@Ariver hayirli olsun bebisin canim benim darisi hepimizin basina insallah mis kokulu mrlegini bizim yerimizede kokla Rabbim bizlerede nasip etsin insallah bran once

bende senınle aynı duygularım ıcındeyım canım hem bıtsın ıstıyorum hemde cok cok uzuluyorum bu hamılelık mucızesınız bıtıcegı ıcın....

masallah yavruna canım :)

gunaydın cnm en son gecen salı gıttım dr ya 2460 dı bu cumartesı gıdıcem bakalım ne kdr almıs snn ne kdr kılosu
Bende bgun gidicem canim en son 2hafta once gittim 2.130 dedi bana cok az geliyo ya ne bileyim moralimi bozuyo etrafta karnim cok cikmamis kilosu azmis kucukmus falan takmam normalde boyle seyleri ama bi bakislari war sanki inat gbi

Canım ya çok sevindim senin adına. Hadi bakalım bize de az kaldı :) Hiç bşy için canını sıkma, tadını çıkarmaya bak.

Bende bgun gidicem canim en son 2hafta once gittim 2.130 dedi bana cok az geliyo ya ne bileyim moralimi bozuyo etrafta karnim cok cikmamis kilosu azmis kucukmus falan takmam normalde boyle seyleri ama bi bakislari war sanki inat gbi
canım takılma sen onlara alır bebegın kılo hem 2 hafta once o kılodaymıs sımdı bnmkıne yakındır bnmkı ıcın dr normal dedı bende bu haftalık bebeklerı nette ınceledım kılo bnmkıyle uyumlu takılma bence bnmde gobegım cok yok oyle 8 aylık gıbı durmuyor ben mutluyum kucuk gobekle boyle zorlanıyorum daha buyuse ne yaparım dıyorum salıklı olsunlarda gerısı bos hıc uzulme cnm emınım snnkıde ıyıdır bgn gelınce yaz cnm merak ettım

gozun aydın canım, bır an once ınsallah evınıze cıkarsınız....
Canım senin durumun ne? Benim göbek aşağı indi. Ama doğuma dair bir belirti yok henüz çok şükür. Bu Cumartesi kontrolüm var. Senin bebiş aceleci idi bir ara, değişiklik var mı?

Canım senin durumun ne? Benim göbek aşağı indi. Ama doğuma dair bir belirti yok henüz çok şükür. Bu Cumartesi kontrolüm var. Senin bebiş aceleci idi bir ara, değişiklik var mı?
ewet kanaldan cıkmıs sukur ama asagılarda halen daha bıde bnm gobek basından berı cok asagıda bnm gogus altım hep bostu hala da bos top gıbı erkek gobegı var bende halbukı kızım olcak :)bakalım cumartesı bızdede kontrol var ne dıcek dr umarım kotu bısey duymayız

Canım bize tavsiye edeceğin bişeyler varmı hani hastahane çantası ile ilgili olanlar herşey olabilir

Bide epidral olmuştun değilmi

bebek her zaman donebilir.. simdi ters pozisyon aldiysa, dogum pozisyonuna da gecebilir..

Oh çok rahatladım canım benim, ya resmen seni her gün yordu doktor ya, sen içini ferah tut canım, şartların nasıl bilmiyorum ama bence artık o doktora devam etme :)

Maşallahhh yavruna, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, ömrü bereketli olsun yavrunun, sen de bir an önce toparlan inşallah :)

Canım bol bol yürü, merdiven in çık, yapabiliyorsan squat yap :) Darısı bizlere :) Bir de hiç korkma :)

Oh herkes uyumuş benim arkadaşım nöbette kıyamam canım :) Ama anneliğin şanından uykusuzluk, bir an önce toparlan inşallah, çok öptüm seni, yavrunu da kokladım :)

Öncelikle güzel haberlerle dön inşallah :) Çok güzel yazmışsın ya, duygulandım okuyunca, aynen hep destek olduk birbirimize, siz olmasaydınız gerçekten bu kadar güzel geçmezdi benim hamileleiğim, tecrübeli anneler bizi kardeşleri gibi görüp destek oldular, zaten ilk bebeği olanlar da yoldaşlık ettiler, iyi ki varsınız :):) Sana da kolay bir doğum diliyorum canım :)

Güzel haberlerle gel canım benim bebek son 3 haftada 900 gr aldı bu belki sana umut olur canım, maalesef ağzı boş çok durduk yere insanın kafasına sokuyorlar, takma sen canım :)

Hic takilma.. ilk hamilelikte genelde karin cok cikmiyor, karin kaslari daha siki olmasindan kaynaklaniyor heralde.. ama ikinci hamilelikte karin daha cabuk cikiyor ve daha buyuk oluyor.. ☺ benim ilk hamileligimde kimse anlamiyordu hamile oldugumu.. hatta 32 haftalikken hastane degistirdim.. doktora annemle gitmistim.. gelme sebebiniz ne dedi hamilelik dedik.. doktor hanginiz hamile dedi.. :) beni goren goren herkes bebegi nereye sakladin diyordu.. ama 38+3de 3300 dogdu.. gununu doldursa 3.500 olurdu..
bu hamileligimde kocamaaan bir gobegim var. inan cook zorlaniyorum..

Yazarim tabi tatlim

Dogru soyluyosun hayatim ama ister istemez can skiyolar aslinda bu aralar sanki gobegim cok gerildi buyudu gbi geliyo bana

Agizlarina kurekle wurmak lazim oyy masallah senin.prensese hayatim brnimkide insallah almistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…