2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Neden suni sanci veriyor doktorlar anlamiyorum beklemek işlerine gelmiyor herhalde. Daha vaktin var canim bol bol yuruyus yap merdiven cik çomelme hareketi yap (squat hareketi) bekle bebeğin kendi sancilarinla gelsin. Benim kendi sancilarimla dogumum başladi 10 cm açiklik olmasina rağmen bebeğimin başi oturmuyordu doktorun mudahalesiyle dogum yaptim ama çok zor oldu. Doktorundan çati muaynesi yapmasini iste mutlaka, eğer çatin müsaitse ve bebegin kilosuda normal doguma uygunsa yaparsin canim. Hayirlisi olsun

10 saat sürdü ama açılma 2-3 cm ancak oldu, bebek aşağıdaydı ama sonuçta günü gelmemiş, sancı falan hiç acım olmadı 100 küsürleri görsem de..bebeği strese sokamayız daha fazla denilerek sezeryan oldum.Bu arada 10 saat içerisinde 2 ya da 3 kezdi sanıyorum açılmayı yani çatı muayanesini tekrardan yaptı, hatırlamak dahi istemiyorum, benim ki zordu Şu anda da bebeğimin başı aşağıya inmiş, ama henüz kanalda değil. Yani Doğum olacağı gün de ara ara yapılıyor muayane, hayırlısı olsun inşallah.

benim bebğim 14 aylık olacak doğumumda kısmetse, hiç kıyamıyorum, bana ve babaya bağlı, bakıcıyı biz geldiğimizde direkt görmemezlikten geliyor, bizi bırakmıyor ağlıyor v.s. anneme de çok alışık değil, huyunu suyunu bilmezler, eşime dedim sen evde kalırsın, 2 günde olsa boşver beni dedim, ilk doğumumda eşim kalmıştı yanımda, şimdi annem kalsın diyorum her ne kadar eşimi istesem de oğluma kıyamıyorum, bir de eve gelince sezeryan sonrası 1-2 gün zor olacak ama hepimiz hayırlısıyla atlatırız inşallah.

Benim bebegimin gelisim gerliginden dolayi artik anne karninda durmasinin anlami yok dedikleri icin erken alacaklar canim.Ama bende verecekleri sancidan korkuyorum.

Bende bundan korkuyorum baska bi doktora daha mi gitsem of

Benim bebegimin gelisim gerliginden dolayi artik anne karninda durmasinin anlami yok dedikleri icin erken alacaklar canim.Ama bende verecekleri sancidan korkuyorum.
Aa canim dogru hatirladim kolay degil sanci cekmek Allah kolaylik versin inşallah. Gerçi suni sanci verilip hic agri sanci hissetmeyen tanidiklarim oldu en kotu ihtimalle sezeryana alir zaten doktorun riske girmez. İnşallah sağlikla kucagina alirsin yavrunu. Hiç üzülme bir arkadasimin oglu benimkinin yari kilosunda doğdu şimdi oglumun iki kati boyuda kilosuda:) sen dişarda gayet güzel bakarsın ona.

Bende bundan korkuyorum baska bi doktora daha mi gitsem of
seni rahatlatacaksa gidebilirsin tabi, sunni sancı bende etki etmedi, acı duymadım, ama herşeyin doğalı iyi dersek gerek yoksa normal sancıları beklemkte fayda var. ama bebeğinin gelişimi yavaşsa doktorun beklememesi de normal, benim de artık su hiç yoktu, bebek için hangi yöntem doğruysa korkma cnm, sonu güzel olsun yeter ki.

Senin yavrun daha da küçükmüş Canımallahım kolaYlık versin.bence de babaları yolluycaz artık yavrularımız bu süreci en rahat şekilde atlatmalı yoksa kardeşlerine de nefret oluşturabilirler Allah korusun.

yağmur cnm benim ilk doğumda 40 haftam dolunca dr. beklemedi sunni sancı verdi..sabah 8den akşam 5 kadar sürdü
öyle korkulacak çıldırılacak bi ağrı değildi..adet sancısı gibi ..açılma olmadı
akşamda dr evine gidecek o arada hadi sezeryan dediler..
eğer sancı verirlerse acele etme..sancıdanda korma..
her ay adet sancısı çekiyoruz..doğum sancısıda sunni sancıda onungibi..sadece bebek tam çıkacakken zorluyo seni oda yarım saat bilemedin bi saat..ilk doğumunsa sana tavsiyem normal doğumu mutlaka dene..
ama bebeğinide kendinide riske atma..

Günaydın kızlar benim kız 3500 gr olmuş doğuma kadar daha alir Ayy içimi bi korku sardı bol yürüyüşe başladım başka tavsiye varmı doğum için
Bir şey olmaz korkma o cihazların yanılma payı var hem de ben hiç tutan duymadım :):) 300 gr düş sen :) merdiven inip çıkmak ve squat yapabilirsin :)

Ben sana bişi diyim mi bence yavrun döndü senin doğum pozisyonu aldı, bende de öyle olmuştu baya kkasılmalar ve sancıyla dönmüştü karnın da yamuk yumuk olmuştu, hadi inşallahh:)

Oh maşallah size kızlar ya darısı bizim başımıza :):):) Arriver canım taze kayısı ve incir yiyebilirsin ya da çağla ye hemen ishal yapar :):)

inşallah canım ya ama kafası sanki sağ tarafta hala. yarın belli olcak bakalım :)

Evet canim hem cok uzdu hem de cok yordu bizi.. Her gun hastaneye gittim, bazi gunler iki uc kere nstye girdim.. Hep bebegim iyi olsun da ben gider gelirim dedim.. İnsallah doktor kotu niyetli degildir yoksa hakkimi odeyemez..
ne yaptın cnm..
başka dr gittinmi..

benim de kızım normal doğdu ve çook zordu içinde bulunduğumuz şartlar da ayrıca zordu o zaman da kimse gelmemişti annem ameliyat olmuştu ama o zaman eşim ve ben ve kızımdı şimdi daha farklı yine kimse gelmeyecek ama bu defa düşünmem gereken bir çocuğum daha var hayırlısı demekten başka çarem yok.

Bana doktor nişan geldikten sonra eger agrin sancin olmazsa bebeğin hareketlerinde azalma yoksa suyun gelmiyorsa endise edecek birsey yok dedi gecen hafta. Ama sen yinede doktorunu bir ara sor bence için rahat etsin
ne gereği vardı sanki şu muanenin.ultrasyonda baktı.herşey iyiydi.nst de sorun yoktu.muane yapmasa böyle sıkıntım olmayacaktı.

aynen canım bir şekilde olacak sonuçta acısız doğum olmaz ama ilkinde çok zordu her şey ve yalnızdık şimdi yine kimse gelmeyecek bu defa farklı olarak kızım var o ne olacak kim bakacak benimle birlikte hep 4 yaşında kendime değil eşime ve kızıma üzülüyorum eşimin işi zaten çok zor bir de şimdi doğum bebek kızım ben hepmizle tek başına ilgilenecek ona daha çok üzülüyorum doğum nasıl olacak onu mu düşüneyim eşim kızım ne olacak onu mu yoksa doğum sonrası nasıl iyileşicem ayaklanıcam bilemiyorum çok sıkıntılıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…