ilk doğumda insan ne olacağını bilmiyor cahil cesareti sanırım benim de kabus gibiydi şimdi o kadar korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamaktan ve kendim sezeryan isteyemiyorum pişman olurum eşimin dilinden kurtulamam aynı şeyleri yaşarsam diye ilk doğum da yalnızdık annem ameliyat olmuştu gelemedi bunda da ablam eşinden boşanıyor onun işleri var gelemeyecek o yüzden çabucak iyileşmem gerek eşim çok zorlanır tek başına dediğin gibi inşallah bütün korkularımız yersizdir inşallah her şey çok güzel olur .Evet canım benimde ikinci gebeliğim. Ayni şekilde 3850 dogdu belki cok iri degil ama çatim cok darmis kafasini cikarana kadar cok ugrasti doktorum mahvolmuştum çok dikişliydim. 2 ay hep yan yattim asla oturamadim oglumu yataga yanima getiriyorlardi emzireyim diyekabus gibi gunlerdi geçti gitti çok şükür. Şimdi asla istemiyorum normal dogum. Allah yapabilecek durumda olanlara nasip etsin. Benimde gorumcem yeni dogum yapti kayinvalidem onun yaninda, annem uzakta oturuyor kalamaz da ara ara gelir gider, oglusum okula gidiyor aklim hep onda benimde. Doğum yapip biran önce ayağa kalkmam lazim benimde kuzularimin bana ihtiyaci var çünki. İlk dogumumda çok cesurdum şimdi ödüm patliyor doğumdan değil sonrasindan çok korkuyorum inşallah bütün korkularimiz yersiz çikar, Allah hepimize kolay dogumlar kolay agrisiz sancisiz lohusaliklar sağlikli bebişler nasip etsin inşallah. Sürekli dua ediyorum..
Ay attım kendimi yarım saat yürüdüm inşallah dördü bulmaz ya Sağol canımBir şey olmaz korkma o cihazların yanılma payı var hem de ben hiç tutan duymadım :):) 300 gr düş sen :) merdiven inip çıkmak ve squat yapabilirsin :)
Ben sana bişi diyim mi bence yavrun döndü senin doğum pozisyonu aldı, bende de öyle olmuştu baya kkasılmalar ve sancıyla dönmüştü karnın da yamuk yumuk olmuştu, hadi inşallahh:)
Oh maşallah size kızlar ya darısı bizim başımıza :):):) Arriver canım taze kayısı ve incir yiyebilirsin ya da çağla ye hemen ishal yapar :):)
Evet gittim canim.. Nstlerin sikintili olmadigini ve istersem normal dogum yapabilecegimi soyledi.. Ama kan sulandirici kullandigim icin sezaryenin daha iyi olacagini soyledi.. Bakalim cumartesi tekrar gidicem.. Simdilik normal istiyorum..ne yaptın cnm..
başka dr gittinmi..
merakla dönmeni bekliyoruz.güzel haberlerle gel...Kızlar bizim randevumuz var 10.40 dua edin zeynep hanfendi iyi olsun :))
buk toparlanırım diye istemiştim. ama 2 ay sancı çektim.benim de kızım normal doğdu ve çook zordu içinde bulunduğumuz şartlar da ayrıca zordu o zaman da kimse gelmemişti annem ameliyat olmuştu ama o zaman eşim ve ben ve kızımdı şimdi daha farklı yine kimse gelmeyecek ama bu defa düşünmem gereken bir çocuğum daha var hayırlısı demekten başka çarem yok.
Gunaydin.seninle gunlerimiz ayni hadi hayirlisi.normal mi dusunuyosun?38+0 dan gunaydin annisler
aynen bana da eşim kızıyor normal olsun ilk gbi zor olmaz diyor anki 10 tane doğurdu benim bebiş şu an ters haftaya çatı muayenesinden sonra belli olacak normla mi değil mi hepimiz için hayırlısı bu arada kızının adı duru mu? benim ilk kızımın adı dila ceren buna da duru cemre düşündük uyumlu olsun istedik.buk toparlanırım diye istemiştim. ama 2 ay sancı çektim.
ben normal doğumu çabuk toparlanırım diye istemiştim. ama 2 ay sancı çektim.
çok zorluk çektim. bi de ben hiç adet sancısı bile çekmeyen biriydim.
şimdi sezeryan istiyorum ama eşim izin vermiyor
almiram güzel haberlerini bekliyorum bitanemGunaydin canlarimm bugun kontrolumuz var 38. Haftaya giriyoruz. Alttan muayene yapacak bu sefer valla cok korkuyorum. Aciyacak biraz ama olsun napalim. Bgn belli olacak artik normal mi sezeryan mi? Cok heyecanlandim.
isimleri ile yaşasınlar inşallah bitanem. dila cereni öp benim yerime. kızımın adaşını da allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.aynen bana da eşim kızıyor normal olsun ilk gbi zor olmaz diyor anki 10 tane doğurdu benim bebiş şu an ters haftaya çatı muayenesinden sonra belli olacak normla mi değil mi hepimiz için hayırlısı bu arada kızının adı duru mu? benim ilk kızımın adı dila ceren buna da duru cemre düşündük uyumlu olsun istedik.
Canim hic korkma ben de cok korka korka gittim ciktigim zaman bu muymus dedim.. Agri falan da olmuyor.. Sen kendini kasma yeter inan cikinca bosa korkmusum diyeceksin.. Guzel.haberlerini bekliyoruz..Gunaydin canlarimm bugun kontrolumuz var 38. Haftaya giriyoruz. Alttan muayene yapacak bu sefer valla cok korkuyorum. Aciyacak biraz ama olsun napalim. Bgn belli olacak artik normal mi sezeryan mi? Cok heyecanlandim.
iyi cnm gözün aydın.Evet gittim canim.. Nstlerin sikintili olmadigini ve istersem normal dogum yapabilecegimi soyledi.. Ama kan sulandirici kullandigim icin sezaryenin daha iyi olacagini soyledi.. Bakalim cumartesi tekrar gidicem.. Simdilik normal istiyorum..
Eşin mi dogum yapacakmış canım??? Ben anlamiyorum erkekleri, 9 ay bebeğini karninda sen taşidın. Doguracak olanda bebegine bakacak olanda sensin. Doktorunla birlikte doğum şekline sen karar ver canım. İnşallah hakkında hayırlısı olsunbuk toparlanırım diye istemiştim. ama 2 ay sancı çektim.
ben normal doğumu çabuk toparlanırım diye istemiştim. ama 2 ay sancı çektim.
çok zorluk çektim. bi de ben hiç adet sancısı bile çekmeyen biriydim.
şimdi sezeryan istiyorum ama eşim izin vermiyor
Canım endişelerle kendini strese sokma. Bilmiyorum normal mi sezaryanmı yapacaksın. Ama sanırım sezaryan. Sabah ameliyat ertesi gün ayaktasın. İşine gücüne bakar çocuğunla ilgilenmeye az çok başlarsın. Eşin 3 gün seninle ilgilense, 4. gün herşeyin üstesinden gelirsin. Kendini hafife alma, yaparsın. Kendini düşüncelere kaptırma, herşey yolunu buluyor ve bir şekilde halloluyor. Ben hayatımda bir kez iğne yaptırmadım. Sezaryana girmekten çok korkardım, sonra dedim ki yani korkunun ecele faydası yok, ben zaten güçlü biriyim normalde, her şey yoluna girer dedim. Ve şuan çok rahatım.aynen canım bir şekilde olacak sonuçta acısız doğum olmaz ama ilkinde çok zordu her şey ve yalnızdık şimdi yine kimse gelmeyecek bu defa farklı olarak kızım var o ne olacak kim bakacak benimle birlikte hep 4 yaşında kendime değil eşime ve kızıma üzülüyorum eşimin işi zaten çok zor bir de şimdi doğum bebek kızım ben hepmizle tek başına ilgilenecek ona daha çok üzülüyorum doğum nasıl olacak onu mu düşüneyim eşim kızım ne olacak onu mu yoksa doğum sonrası nasıl iyileşicem ayaklanıcam bilemiyorum çok sıkıntılıyım.
Bu da ozeldi canim.. Hic gitmedim devlete aslinfa devletteki ebeler falan cok daha tecrubeli ama nedense korkuyorum devlete gitmeye.. Bi de esimi falan almiyorlar ya onu da sevmiyorum.. Bakalim hakkimizda hayirlisi.. Sen nasilsin var mi doguma iliskin belirti?..iyi cnm gözün aydın.
bu gittiğin özelmi yoksa devletemi gittin..
ne güzel konuştun bitanem ya. ben de öyle diyorum.Eşin mi dogum yapacakmış canım??? Ben anlamiyorum erkekleri, 9 ay bebeğini karninda sen taşidın. Doguracak olanda bebegine bakacak olanda sensin. Doktorunla birlikte doğum şekline sen karar ver canım. İnşallah hakkında hayırlısı olsun
Güzel haberlerle gel, çatı muayenesi ben de kolay geçti korkulacak birşey değil :)Gunaydin canlarimm bugun kontrolumuz var 38. Haftaya giriyoruz. Alttan muayene yapacak bu sefer valla cok korkuyorum. Aciyacak biraz ama olsun napalim. Bgn belli olacak artik normal mi sezeryan mi? Cok heyecanlandim.
. Sagol bitanem insallah kolay gececek doner donmez yazacagim .almiram güzel haberlerini bekliyorum bitanem
bizim de yarın muayene
sagol canim benim moral oluyorsunuz boyle bende kolay geciricem ins tesekkur ederimGüzel haberlerle gel, çatı muayenesi ben de kolay geçti korkulacak birşey değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?