- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
sagol tatlim benim ins donunce yazacagim. Opuyorum kocamannnCanim hic korkma ben de cok korka korka gittim ciktigim zaman bu muymus dedim.. Agri falan da olmuyor.. Sen kendini kasma yeter inan cikinca bosa korkmusum diyeceksin.. Guzel.haberlerini bekliyoruz..
hayırlısı olsun..Bu da ozeldi canim.. Hic gitmedim devlete aslinfa devletteki ebeler falan cok daha tecrubeli ama nedense korkuyorum devlete gitmeye.. Bi de esimi falan almiyorlar ya onu da sevmiyorum.. Bakalim hakkimizda hayirlisi.. Sen nasilsin var mi doguma iliskin belirti?..
Aynen bunları düşünmüş sağolsunlar ben 2 kutu daha alacam çok taze düşünKizlar haci seriften cikolatalarimiz geldi.. Cok guzel gorunuyorlar.. Kiyamadim paketi acmaya ama bekledigimden guzel gorunuyorlar.. Hediye helva gondermisler ve en guzeli artan stickerlari bana gondermisler.. Mutlu oldum.. Cikolata almayanlar varsa tavsiye ediyorum.
Evet canim cok memnun kaldim.. Actim yedim simdi bir tane tadi da cok guzel.. Sen tavsiye etmistin sanki bize cok tesekkur ederim.. Ben de biseyler daha siparis vericem.. Yuzde 20 indirim kuponu da gondermisler.. :) kargo da bedava daha ne olsun..Aynen bunları düşünmüş sağolsunlar ben 2 kutu daha alacam çok taze düşün
maşallah kızına canım, doğum şekli hangisi hayırlısıyla o olsun :)Kızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)
normal canım insan doğuma yaklaştıkça tedirgin oluyo. çok az kalmış bebeğine kavuşmana :)Kızlar dün kontrolüm vardı. Iki kere Nst ye girdim doktor cumartesi bidaha çağırdı eğer o kontrolde bi sıkıntı olmazsa salı günü alıcak bebisimi. Çok tuhaf ım onca ay geçti sona çok yakınım. Ama tuhaf ım istw . Sanki beynim boşlukta salak salak dolnuyorum. Eşimde onca ay sevecen ilgili yanimdaydi. Iki gündür kötü davranio. Ertafimdakilerde bi tuhaf sanki. Mutluluk hissetmiyorum.zorla kendımı mutlu etmek için haftaya nasipse çocuğum kucağım da olacak diye düşünüp duruyorum. Az sonra tekrar suratim dusuyo. Bi tedirginlik var. Offfff
Ne guzel seyler duymussun canım en guzelıde pazartesı senınle olması hadı hayırlısı olsun saglıkla gelsın zeynep hanım, bencede cok dıretılmemelı ılla normal ılla sezeryan dıye durum neyse o olmalı hepımızın hakkında hayırlııs olsun artık :)Kızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)
maşallah ne güzel doktor güzel güzel açıklamış suni sancı hakkında herkes bişey söylüyo rabbim hepimiz için en hayırlısını kolayını versin inş...Kızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)
Çok sevindim senin adına hayırlısı olsun inşallah benim göbeğim de bebeğim de aylardır asagida her gören aşağı inmiş yakında doğum olur diyor ama nafileKızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)
Canim cok güzel ya hadi hayırlısı kaç kilo zeynep hanimKızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)
Canim bugun forumlara bakarken rastaladim yanizi. Daha once temmuzda anne olmustum. oglum 42. haftada dunyaya geldi. tavsiyem bir iki gun daha bekle ve bol bol yuruyus yap sanci baslamasa da acilman baslayabilir bu sayede. Benimde karnim asagi inmemisti goren sen 10 gun daha beklersin diyip canimi sikardi :) ama cok sukur suni sanciylada olsa oglum dunyaya geldi.Kızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)
Amin tatlım sağol :), senin ağrıların ne durumda pekimaşallah kızına canım, doğum şekli hangisi hayırlısıyla o olsun :)
Canım seni heyecan basmış bence, hormonlardan böyle hissediyorsun hiç korkma herşey çok güzel olacak :)Kızlar dün kontrolüm vardı. Iki kere Nst ye girdim doktor cumartesi bidaha çağırdı eğer o kontrolde bi sıkıntı olmazsa salı günü alıcak bebisimi. Çok tuhaf ım onca ay geçti sona çok yakınım. Ama tuhaf ım istw . Sanki beynim boşlukta salak salak dolnuyorum. Eşimde onca ay sevecen ilgili yanimdaydi. Iki gündür kötü davranio. Ertafimdakilerde bi tuhaf sanki. Mutluluk hissetmiyorum.zorla kendımı mutlu etmek için haftaya nasipse çocuğum kucağım da olacak diye düşünüp duruyorum. Az sonra tekrar suratim dusuyo. Bi tedirginlik var. Offfff
Ne guzel seyler duymussun canım en guzelıde pazartesı senınle olması hadı hayırlısı olsun saglıkla gelsın zeynep hanım, bencede cok dıretılmemelı ılla normal ılla sezeryan dıye durum neyse o olmalı hepımızın hakkında hayırlııs olsun artık :)
Evet çok kötü şeyler duymuştum herkes çok olumsuz konuşuyor, bence denemekte fayda var :)maşallah ne güzel doktor güzel güzel açıklamış suni sancı hakkında herkes bişey söylüyo rabbim hepimiz için en hayırlısını kolayını versin inş...
Çok sevindim senin adına hayırlısı olsun inşallah benim göbeğim de bebeğim de aylardır asagida her gören aşağı inmiş yakında doğum olur diyor ama nafilesseninleaynı gidiyoruz pazartesi benim içinde son fakat suni denemek istemedi ben özellikle isteyecehim amaama.doktor nedense kanala girmeyen bebek için suni yi tavsiye etmiyorum dedi buda beni korkutuyor her bebek kendi sancısi ile gelmeyebilir belki suni sancı ile kanala görecek olamaz mi
Sağol canım 3750 lerde teyzesi :)Canim cok güzel ya hadi hayırlısı kaç kilo zeynep hanim
Aa çok sevindim yazmanıza, suni sancıyla doğum yapan birilerine ihtiyacım var :) Allah bağışlasın oğluşunu inşallah, çok zor oldu mu suni Sancı evresi nasıl geçti :)Canim bugun forumlara bakarken rastaladim yanizi. Daha once temmuzda anne olmustum. oglum 42. haftada dunyaya geldi. tavsiyem bir iki gun daha bekle ve bol bol yuruyus yap sanci baslamasa da acilman baslayabilir bu sayede. Benimde karnim asagi inmemisti goren sen 10 gun daha beklersin diyip canimi sikardi :) ama cok sukur suni sanciylada olsa oglum dunyaya geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?