2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
toist müsait olunca yaz dua ediyorum sana ilk mayıs bebemiz seninki olacak güzel bebişiniz bekliyor sabırla birden gelip anneyi strese sokmucak çok akıllı senin kız

Beniö oğlan da az sakin olsa canımı acıtıyor çok kasılmam var alttan alta vuruyor haftaya tekrsr gidicem doktora 8 gün sonra felan

hayırlısı olsun..
bende bi gelişme yok şimdilik..halen daha ters duruyo bakalım..
mayısın 12 sezeryan günüm..iki haftamız kaldı..yarın dr gidcem
test falan olup anastezi dr göreck..

Aynen bunları düşünmüş sağolsunlar ben 2 kutu daha alacam çok taze düşün

Aynen bunları düşünmüş sağolsunlar ben 2 kutu daha alacam çok taze düşün
Evet canim cok memnun kaldim.. Actim yedim simdi bir tane tadi da cok guzel.. Sen tavsiye etmistin sanki bize cok tesekkur ederim.. Ben de biseyler daha siparis vericem.. Yuzde 20 indirim kuponu da gondermisler.. :) kargo da bedava daha ne olsun..

Kızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)

Bizim zamanimizin dolmasina 3 gun kaldi ama ne sanci var ne nisan ne de su ? Son bir haftadır yasadigim stresi gectigimiz 39 haftada yasamadim desem yeridir. Ha geldi ha gelecek derken zaman geçmiyor. Bazen düşünüyorum sezeryan olsaydi şimdi kucagimdaydi ama Allahtan hayirlisi olsun. Rabbin hepimize tez zamanda kolay doğumlar nasip etsin. Sağlıkla alalım bebislerimizi kucagimiza.

Kızlar dün kontrolüm vardı. Iki kere Nst ye girdim doktor cumartesi bidaha çağırdı eğer o kontrolde bi sıkıntı olmazsa salı günü alıcak bebisimi. Çok tuhaf ım onca ay geçti sona çok yakınım. Ama tuhaf ım istw . Sanki beynim boşlukta salak salak dolnuyorum. Eşimde onca ay sevecen ilgili yanimdaydi. Iki gündür kötü davranio. Ertafimdakilerde bi tuhaf sanki. Mutluluk hissetmiyorum.zorla kendımı mutlu etmek için haftaya nasipse çocuğum kucağım da olacak diye düşünüp duruyorum. Az sonra tekrar suratim dusuyo. Bi tedirginlik var. Offfff

maşallah kızına canım, doğum şekli hangisi hayırlısıyla o olsun :)

normal canım insan doğuma yaklaştıkça tedirgin oluyo. çok az kalmış bebeğine kavuşmana :)

Ne guzel seyler duymussun canım en guzelıde pazartesı senınle olması hadı hayırlısı olsun saglıkla gelsın zeynep hanım, bencede cok dıretılmemelı ılla normal ılla sezeryan dıye durum neyse o olmalı hepımızın hakkında hayırlııs olsun artık :)

maşallah ne güzel doktor güzel güzel açıklamış suni sancı hakkında herkes bişey söylüyo rabbim hepimiz için en hayırlısını kolayını versin inş...

Çok sevindim senin adına hayırlısı olsun inşallah benim göbeğim de bebeğim de aylardır asagida her gören aşağı inmiş yakında doğum olur diyor ama nafilesseninleaynı gidiyoruz pazartesi benim içinde son fakat suni denemek istemedi ben özellikle isteyecehim amaama.doktor nedense kanala girmeyen bebek için suni yi tavsiye etmiyorum dedi buda beni korkutuyor her bebek kendi sancısi ile gelmeyebilir belki suni sancı ile kanala görecek olamaz mi

Canim cok güzel ya hadi hayırlısı kaç kilo zeynep hanim

Kızlar merhaba öncelikle herkese bebişlerine hayırlısıyla kavuşmasını diliyorum kavuşanlara da birlikte sağlıklı uzuuuun yıllar dilerim. ben 39.haftama girdim ama prenses dönmediği için doktorum hftaya gün vericek sezeryan için bana ve epidurali öneriyo ama benim için iğnenin acısı ameliyatta hissedilen duygular vs. daha önemli kaygılarım var örneğin pıhtı atması gibi riskli bi durum oluşabilirmi yada alerjik astımım var aspirin ve penisilin alerjisi..epidurale konan ilaçlardan korkuyorum...bir an önce anestezi dr.umla konuşmam lazım sanırım yoksa bu endişeler beni bitiriyor. Size epiduralden önce kan tetkikleri yapıldımı aynı gün mü yapıldı öncedenmi? birde epiduralden önce sakıinleştirici isteyebiliyormuyuz acaba?

Canim bugun forumlara bakarken rastaladim yanizi. Daha once temmuzda anne olmustum. oglum 42. haftada dunyaya geldi. tavsiyem bir iki gun daha bekle ve bol bol yuruyus yap sanci baslamasa da acilman baslayabilir bu sayede. Benimde karnim asagi inmemisti goren sen 10 gun daha beklersin diyip canimi sikardi :) ama cok sukur suni sanciylada olsa oglum dunyaya geldi.

Canım seni heyecan basmış bence, hormonlardan böyle hissediyorsun hiç korkma herşey çok güzel olacak :)

Aynen canım çok sağol, hayırlısıyla Rabbim nasip etsin :)

maşallah ne güzel doktor güzel güzel açıklamış suni sancı hakkında herkes bişey söylüyo rabbim hepimiz için en hayırlısını kolayını versin inş...
Evet çok kötü şeyler duymuştum herkes çok olumsuz konuşuyor, bence denemekte fayda var :)

Ben de öyle okumuştum canım ama doktorum Sancı bebeği döndürebiliyor bile neden kanala girmesin dedi. O mantıkla kanala girip saatlerce acı çekip açılma olmayan da var direk sezeryan düşünelim. Gerçekten içime sindi, karnının aşağı inmemesini de dert etme bence.

Canim cok güzel ya hadi hayırlısı kaç kilo zeynep hanim
Sağol canım 3750 lerde teyzesi :)

Aa çok sevindim yazmanıza, suni sancıyla doğum yapan birilerine ihtiyacım var :) Allah bağışlasın oğluşunu inşallah, çok zor oldu mu suni Sancı evresi nasıl geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…